Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ


Δήμος Χαλανδρίου
Δ/νση Πολιτισμού & «Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου»

Η Παιδική Χορωδία του Δήμου Χαλανδρίου

Παρουσιάζει το έργο του George Orwell
Διασκευή – Προσαρμογή: Δέσποινα Αρθούνα

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016
Ώρα Έναρξης: 20:30
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Αφήγηση: Γεράσιμος Γεννατάς


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Αντί εισιτηρίου:
τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο μας (προαιρετικά)

Η Εθνική μας κυριαρχία ξεκινά να χάνεται από την Σάμο;Έξαλλη είναι η τοπική κοινωνία της Σάμου με τις νέες τακτικές των Γερμανών Αστυνομικών της Frontex, όπου για ακόμη μια φορά κάνουν αυτό που έπρεπε να κάνει η Ελληνική Αστυνομία αλλά δυστυχώς την αντικαθιστούν θυμίζοντας εποχές Γερμανικής Κατοχής!!!

Το νέο περιστατικό συνέβη σε Έλληνα πολίτη, έναν νέο άντρα, που επιστρέφοντας από την εργασία του για το σπίτι του την περασμένη Τετάρτη από την περιοχή της Κέρβελης, στη διασταύρωση Ποσειδωνίου - Παλαιοκάστρου, ''έπεσε" με το αυτοκινητό του, σε Γερμανικό μπλόκο ανδρών της Frontex, όπου φορώντας τις χαρακτηριστικές στολές με την ένδειξη "POLIZEI" τον σταμάτησαν για να του κάνουν έλεγχο!
Όπως αναφέρει ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, αφού οι Γερμανοί διαπίστωσαν ότι είναι Έλληνας τον άφησαν να συνεχίζει την πορεία του!

Δυστυχώς είναι το 3ο (επιβεβαιωμένο) περιστατικό που συμβαίνει με άνδρες της Frontex, αφού υπάρχει αναφορά και για ίδιο περιστατικό που είχαμε στο Ποσειδώνιο το περασμένο καλοκαίρι, όπου και πάλι είχαν σταματήσει σε μπλόκο Έλληνα πολίτη! Άλλο ένα πολύ σοβαρό επίσης περιστατικό συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβρη στο Λιμάνι Μαλαγαρίου όταν άνδρες της Frontex είχαν απαγορεύσει σε Σαμιώτες δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ να τραβούν πλάνα και φωτογραφίες από μετανάστες, ενώ αντίθετα επέτρεπαν σε μέλη ΜΚΟ και ξένα τηλεοπτικά συνεργεία να κάνουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους!

Αυτό πάντως που είναι σίγουρο είναι πως με αυτά τα "πειράματα" των ξένων "κατοχικών'' δυνάμεων δοκιμάζονται οι αντοχές των Ελλήνων πολιτών, αλλά διαπιστώνεται και ο εξευτελισμός της Ελληνικής Πολιτείας που δείχνει ανίκανη να αντιμετωπίσει όλους αυτούς που μας έχουν κατακτήσει...
Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα πως η Εθνικής μας κυριαρχία πάει περίπατο...και κανείς δεν είναι ικανός να την προστατέψει!
Εκτός ίσως από τους Σαμιώτες;...που δείχνουν να είναι σχεδόν στα όρια τους...

http://i-samos.gr

Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ: Οι Γάλλοι κλιμακώνουν τον αγώνα τους παρά το "Euro"

 
 
ΜΕΚΕΑ: ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – 12/06/2016

Οι Γάλλοι κλιμακώνουν τον αγώνα τους παρά το "Euro"


Ο γαλλικός λαός εδώ και 3 σχεδόν μήνες παλεύει ενάντια στις πιθανότητες, απέναντι στη διαδικασία εφαρμογής ολοένα και σκληρότερων μέτρων από τις ευρω-ελίτ και τους Γάλλους εκπροσώπους της (Ολλάντ κλπ.). Αγώνας που σε χώρες όπως η Ελλάδα θεωρείται προ πολλού «χαμένη υπόθεση» από την υπερ-επαναστατική «αριστερά» των περατζάδων στο Σύνταγμα, της «αντικαπιταλιστικής γυμναστικής» και της αμάσητης αποδοχής όλου του ιδεολογικού οπλοστασίου της παγκοσμιοποίησης περί «ατομικών δικαιωμάτων», «ανοιχτών συνόρων» κλπ., που αποξενώνουν και διαιρούν τον λαό. Εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, πολίτες, φοιτητές, μαθητές έχουν ουσιαστικά εξεγερθεί με δυναμικές κινητοποιήσεις (από εξαιρετικά οργανωμένες απεργίες που παραλύουν την οικονομική «δραστηριότητα» μέχρι αιματηρές επιθέσεις κατά των οργάνων της «τάξης» των ελίτ, «ολονυχτίες» κλπ.) σε όλη τη Γαλλία, αψηφώντας την τεράστια «σοσιαλιστική» καταστολή. Αφορμή η προσπάθεια εισαγωγής νομοθεσίας για μεγαλύτερη ευελιξία στην αγορά εργασίας και αύξηση των ωρών εργασίας, προκειμένου να γίνει ανταγωνιστικότερη η γαλλική αγορά, δηλαδή να γίνει πιο «ελκυστική» στις Πολυεθνικές. Στόχος της κυβέρνησης των «σοσιαλιστών» του Ολλάντ είναι τόσο η προσέλκυση ξένου πολυεθνικού κεφαλαίου όσο και η διατήρηση του «γαλλικού» πολυεθνικού κεφαλαίου εντός συνόρων και η παράλληλη τεχνητή μείωση της ανεργίας, μέσω της εισαγωγής μορφών ευέλικτης μορφής εργασίας (ημι-απασχόληση, εύκολες απολύσεις κλπ.) που ανθούν σε χώρες όπως η Βρετανία και οι ΗΠΑ. Πρόκειται για μέτρα που παρότι δεν μπορούν να συγκριθούν ούτε στο ελάχιστο σε σχέση με τα εντελώς σαρωτικά μέτρα που περνούν οι ντόπιοι δωσίλογοι κάτω από τις ευθείες εντολές της ΕΕ και της Τρόικα, –με μεγαλύτερο έγκλημα το απευθείας ξεπούλημα όλου του δημόσιου πλούτου της Ελλάδας–, έχουν κινητοποιήσει τη μεγάλη μάζα των θυμάτων της παγκοσμιοποίησης σε εξέγερση στη Γαλλία, που πλέον καταλαβαίνουν ότι ο βασικός εχθρός τους είναι οι Πολυεθνικές (π.χ. κινητοποιούνται εργάτες ενάντια στην Goodyear, οι οδηγοί ταξί ενάντια στη διαβόητη Uber κλπ.)...
 
ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: http://www.mekea.org/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD/

Το Βρετανικό Brexit και ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ που προειδοποιεί για «αστάθεια»…(Από το χθεσινό ΠΑΡΟΝ)
 Ψηφίζουν την επόμενη εβδομάδα οι Βρετανοί, για την παραμονή ή όχι της (πάλαι ποτέ) Μεγάλης Βρετανίας στην Ε.Ε..
Τις τελευταίες ημέρες οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια δυναμική υπέρ της εξόδου της Χώρας, χωρίς κανείς να μπορεί να μιλήσει για την πλήρη αξιοπιστία τους (ειδικά εμείς εδώ στην Ελλάδα, την τελευταία χρονική περίοδο τις έχουμε απαξιώσει- όχι από δική μας «ευθύνη» βέβαια, αλλά με ευθύνη των εταιρειών που τις πραγματοποιούν και…για ποιο λόγο κάθε φορά) . Ο καθένας αντιλαμβάνεται, έστω και στοιχειωδώς, τις επιπτώσεις μιας εξόδου, τόσο για την Μεγάλη Βρετανία , όσο κυρίως για το λεγόμενο «Ευρωπαϊκό οικοδόμημα» και την γραφειοκρατία των Βρυξελλών. Για τις συνέπειες ενός Brexit έχουν γραφτεί πολλά. Για την αποφυγή του, τις τελευταίες μέρες, έχουν πέσει πάνω στον Βρετανικό ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ, λυτοί και δεμένοι. Τελευταίο παράδειγμα: ο ίδιος ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ που προειδοποιεί για «αστάθεια»
 Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτεμπεργκ  προειδοποίησε για κινήσεις που οδηγούν σε «ένα πιο κατακερματισμένο περιβάλλον ασφάλειας» στην Ευρώπη. «Δεν χρειαζόμαστε περισσότερη αστάθεια, δεν χρειαζόμαστε λιγότερη συνεργασία στην Ευρώπη».
«Η ΕΕ και το ΝΑΤΟ χρειάζεται ένα ισχυρό Ηνωμένο Βασίλειο» προς ενίσχυση των διατλαντικών σχέσεων και της στρατιωτικής συνεργασίας δήλωσε μιλώντας σε εκδήλωση πολιτικού ινστιτούτου στις Βρυξέλλες.
«Εξαρτόμαστε ο ένας από τον άλλον, όταν είμαστε αντιμέτωποι με απειλές και προκλήσεις, όπως οι κυβερνο-επιθέσεις», δήλωσε ο ίδιος, αναφερόμενος επίσης σε απειλές κατά υποδομών και της ασφάλειας του ενεργειακού εφοδιασμού, σε μια καλυμμένη αναφορά στη Ρωσία..
 Όλο και λιγότερες δυνατότητες αποφάσεων για ότι αφορά την ζωή τους στους ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΛΑΟΥΣ…όλο και περισσότερες επεμβάσεις των Υπερεθνικών Επικυρίαρχων…. Ύστερα απορούν για την αύξηση του «ευρωσκεπτικισμού»..

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
 Αρχιτέκτων- συγγραφέας. Από τις εκδόσεις «Γόρδιος» κυκλοφορεί το νέο του βιβλίο: «Αιθιοπία (Αβησσυνία).Ένα μικρό Βυζάντιο στο Κέρας της Αφρικής»

e-mail: g.papagian3@yahoo.gr