Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

Ω ΕΛΑΤΟ, Ω ΕΛΑΤΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑΖΩ

Ω ΕΛΑΤΟ, Ω ΕΛΑΤΟ Μ' ΑΡΕΣΕΙΣ, ΠΩΣ Μ΄ΑΡΕΣΕΙΣ
Ω ΕΛΑΤΟ, Ω ΕΛΑΤΟ  ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;
Ω ΕΛΑΤΟ, Ω ΕΛΑΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ .... ΑΣΤΕΡΙ
Ω ΕΛΑΤΟ, Ω ΕΛΑΤΟ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΧΕΡΙ!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ; ΟΕΟ ...

Ο Δήμος Χαλανδρίου

ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

18:00

Ο Δήμος Χαλανδρίου σας καλεί
να ανάψουμε μαζί τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.
Tα Ζαχαροπλαστεία της πόλης μας θα μας γλυκάνουν με παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες από την Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου.
Αυτό έλεγε το δελτίο τύπου του δήμου:

Εμείς δεν πήγαμε εκεί, έτσι και αλλιώς.
Αλλά ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ που θα ανάβατε εχθές που είναι ρε παιδιά;;;

Το πρωί μας πήραν τηλέφωνο αναγνώστες που κατέβηκαν εχθές και έψαχναν το δέντρο αλλά δεν το βρήκαν και δεν κατάλαβαν - ενώ ήταν στην πλατεία - που γινόταν η εκδήλωση.

Ο αντιδήμαρχος Κώστας Αγγελής, με τον οποίο μιλήσαμε, μας είπε ότι "δεν θα άναβε δένδρο αλλά το αστέρι που άναψε εχθές και ότι η εκδήλωση έγινε σε στενό κύκλο, σεμνά και ταπεινά γιατί δεν είχαμε κονδύλια"


ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΤΑΙ  ΜΕΓΑΛΟΣ  ΟΠΤΙΚΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ  ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ (ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ) ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΓΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, με την "έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση".

Τέλος πάντων!

Το ερώτημά μας πάντως παραμένει:

Πού είναι το Δέντρο - ΟΕΟ !!!

Απόδοση 108.875.000 ευρώ στους Δήμους από παρακρατηθέντες πόρους

Ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης υπέγραψε την απόδοση στους Δήμους της χώρας, του ποσού των 108.875.000 ευρώ, έναντι της δόσης έτους 2012 στο πλαίσιο της εξόφλησης των πάσης φύσεως οφειλών του Ελληνικού Δημοσίου προς τους Δήμους, σύμφωνα με το άρθρο 27 του ν. 3756/2009.
Το ποσό αυτό θα διατεθεί για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών καθώς και επενδυτικών δραστηριοτήτων- έργων των Δήμων της χώρας.

πηγή δημοσιεύματος : olympia.gr/, 14-12-2012 

Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας (στο Νο 85, δείτε τα στοιχεία που αναφέρονται στο ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ):

Καμία αύξηση στο ρεύμα – Μην εισπράττετε το χαράτσι


Συλλαλητήριο την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ (Χαλκοκονδύλη 30)


Οι μεγάλες μειώσεις των εισοδημάτων και οι αλλεπάλληλες αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος, το οποίο όλο και περισσότερα νοικοκυριά χρησιμοποιούν για θέρμανση, λόγω του ακριβού πετρελαίου, καθιστούν τις σκέψεις και μόνο για νέες αυξήσεις προκλητικές και απαράδεκτες.

Η σπουδή του υπουργού Οικονομικών να αξιώσει την είσπραξη του χαρατσιού στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, αγνοώντας την αντισυνταγματικότητα του μέτρου, αποδεικνύουν για άλλη μια φορά με το πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο.

Οι Πο­λί­τες Ενά­ντια στα Χα­ρά­τσια, ε­γκαί­ρως εί­χα­με ε­πι­ση­μά­νει ό­τι η τρόι­κα ε­σω­τε­ρι­κού εί­χε ε­πι­λέ­ξει να εκ­βιά­σει τους χι­λιά­δες πο­λί­τες που δυ­σκο­λεύο­νται να ε­ξα­σφα­λί­σουν την κα­θη­με­ρι­νή τους ε­πι­βίω­ση, που α­δυ­να­τούν να πλη­ρώ­σουν και αυ­τό το μέ­ρος του λο­γα­ρια­σμού που α­ντι­στοι­χεί στο ρεύ­μα, χρη­σι­μο­ποιώ­ντας, για άλ­λη μια φο­ρά, τη ΔΕ­Η ως φο­ρο­μπη­χτι­κό εισ­πρα­κτι­κό μη­χα­νι­σμό, κα­τα­στρα­τη­γώ­ντας και το τε­λευ­ταίο ί­χνος νο­μι­μό­τη­τας.

Απέναντί του, όμως, θα βρει το κίνημα των πολιτών που θα επιβάλει την εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων και την κατάργηση όλων των αντισυνταγματικών, άδικων και βάρβαρων χαρατσιών.

Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ (Χαλκοκονδύλη 30) και ζητάμε:

- Να σταματήσουν άμεσα τις εντολές διακοπής ηλεκτροδότησης σε όσα νοικοκυριά έχουν βιοποριστικό πρόβλημα, προβλήματα υγείας, σε άνεργους και γενικά, όπου υπάρχει αποδεδειγμένα αδυναμία πληρωμής.

- Οι διακανονισμοί να γίνονται με βάση και κοινωνικά κριτήρια.

- Να μην γίνει αποδεκτή η εντολή Στουρνάρα για είσπραξη του χαρατσιού μέσω των λογαριασμών. Σε αυτή την περίπτωση θα κινηθούμε δικαστικά ζητώντας την απόδοση ποινικών και αστικών ευθυνών.

- Να κάνει αποδεκτή την πρόταση της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ για δωρεάν ηλεκτροδότηση των 2 εκατομμυρίων οικονομικά αδύναμων καταναλωτών.

14 Δεκεμβρίου 2012

Πολίτες Ενάντια στα Χαράτσια

http://politesenxaratsia.wordpress.com/?p=2086&preview=true

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΠΕΤΤΥ ΓΙΑΝΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Παραιτήθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ακόμη μία υποψήφια του Νομού Μαγνησίας, μετά την Μαρία Πολύζου, η Μπέττυ Γιάννα.

Διαβάστε την επιστολή παραίτησης

H προσωπική μου αξιοπρέπεια, ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα, δεν μου επιτρέπει να παραμένω στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» ως πολιτευτής και πολιτικό στέλεχος.

Έδωσα την προσωπική μου μάχη στο Νομό της Μαγνησίας και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις και θέλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω τους πολίτες που με ψήφισαν και με εμπιστεύτηκαν.

Η σταθερή μου θέση κατά του μνημονίου παραμένει όπως παραμένουν και οι αρχές μου για μια μεγάλη πατριωτική Κεντροδεξιά παράταξη με κοινωνική ευαισθησία.

Οι απόψεις μου δεν συνάδουν με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα και με βρίσκουν κάθετα αντίθετη ειδικά στα εθνικά θέματα της χώρας.

Τάχθηκα στο πλευρό του Πάνου Καμμένου κάτω από άλλες συνθήκες τότε και με άλλες προοπτικές. Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση δεν με εκφράζει το κίνημα και θέτω τον ευατό μου εκτός.

Ο Πάνος Καμμένος τέθηκε επικεφαλής αυτού του κινήματος, δεσμευόμενος να υλοποιήσει τους πολιτικούς στόχους, απέχοντας και αποκηρύσσοντας παλαιοκομματικές τακτικές και σκοπιμότητες. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε!

Υπήρξε ένα τεράστιο έλλειμμα της οργανωτικής δομής, και κάποιοι φαίνεται ότι λειτουργούσαν έτσι όπως οι ίδιοι νόμιζαν.

Παραμένω πιστή στις αξίες και στα ιδανικά που με ώθησαν να πολιτευτώ, υπερήφανη και άφθαρτη από κομματικούς μηχανισμούς.

Η Πολιτική Συνέχεια προϋποθέτει Πολιτική Συνέπεια και με αυτήν επιθυμώ να συνεχίσω.

Ο αγώνας μου κατά της αλαζονείας της εξουσίας και της πολιτικής διαφθοράς θα συνεχίζει δυναμικά μέσα από την δημοσιογραφική μου πορεία.

Είναι κρίμα να αποτελέσουν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» ένα στιγμιαίο πολιτικό γεγονός!

Με καθαρή τη συνείδηση
Μπέττυ Γιάννα
Δημοσιογράφος

Λιβύη: Ποιος είναι ο Σαίφ αλ Ισλάμ Καντάφι

Γράφει ο Γιώργος Παπαγιαννόπουλος       Ο Σαΐφ Αλ Ισλάμ Καντάφι είναι ο δεύτερος γιος του Μουαμάρ Καντάφι, ηγέτη της Λιβύης από το 1969 έως ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις