Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

Η Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΝΙΤΑΚΗ


Εξ’ ακοής θα απολύονταιΠανικός και πλήρες πάγωμα επικρατεί στις δημοτικές υπηρεσίες καθώς οι δημοτικές αρχές εκλύθηκαν να ενημερώσουν το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τα ονόματα των υπαλλήλων τους για τα οποία “έχει ασκηθεί ποινική δίωξη” και μάλιστα εμπιστευτικά. 
Η αόριστη αυτή ερώτηση έχει πανικοβάλει όλους τους υπαλλήλους που κατά τυχαίο τρόπο το έμαθαν διότι η φράση “έχει ασκηθεί ποινική δίωξη” εμπεριέχει και ιδιωτικές υποθέσεις αλλά και άλλες που έχουν δημιουργηθεί υπέρ των δήμων.
Στην Ρόδο ήδη απολύθηκε νηπιαγωγός που είχε μηνυθεί για εντελώς ιδιωτική της υπόθεση από ιδιώτη η οποία αφορούσε την αγορά κατοικίας.
Σε άλλους δήμους δηλώθηκαν ονόματα υπαλλήλων που είχαν καταθέσει σε δικαστήρια υπερασπιζόμενοι τους δήμους τους εναντίον ιδιωτών οι οποίοι στην συνέχεια κατέθεσαν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.
Αρκεί να γνωρίζει κανείς τι σημαίνει ποινική δίωξη για να καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος. Και βέβαια δεν μιλάμε για τελεσίδικες αποφάσεις, αλλά απλά για πληροφορίες “εξ’ ακοής”.
Οι φόβοι των υπαλλήλων είναι ότι δεν θα υπάρξουν συγκεκριμένα κριτήρια αν δεν βρουν τον ποθητό αριθμό των 15.000 υπαλλήλων, αλλά θα προχωρήσουν σε απολύσεις, χωρίς δικαιολογία μόνο και μόνο επειδή θα έχουν συγκεκριμένες λίστες στα χέρια τους.

http://www.myota.gr/, 22/4/2013

Η Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ


"ΑΡΝΗΘΗΚΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΙΟΥ" ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ DELICATESSEN?

Έτσι παρουσίασε την είδηση ο Νίκος Πανταζής που δημοσιοποίησε αυτό που έχουμε ως πληροφορία από την Παρασκευή αλλά με δέσμευση για τήρηση του off the record,   στο blog του.


Είναι έτσι;

Όχι ακριβώς.

Διότι η ΥΠΗΡΕΣΙΑ, η οικονομική, η τεχνική, η περιβάλλοντος κλπ δεν πληρώνουν από την τσέπη τους, δεν αρνούνται ούτε θα έπρεπε να αρνούνται να πληρώσουν κανένα.

Αντίθετα θα έπρεπε να τηρούν την σειρά στις πληρωμές, θα έπρεπε να αντιμετωπίζουν όλους τους συναλλασσόμενους με τον δήμο με τον ίδιο τρόπο.

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΕΙ τις επιλογές και τις εντολές της διοίκησης στα πλαίσια που οι νόμοι ορίζουν.

Άρα εμείς από εδώ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΑΜΕ την όποια υπηρεσία "ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ"!

Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά μας από πολλούς σαλτιμπάγκους που ασκούν ακόμα την"εξυπνακίστικη" πολιτική των προηγούμενων δεκαετιών.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (και κυρίως ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ) μην τα βρούμε μπροστά μας.

Γιατί αν γίνουμε ΔΙΟΙΚΗΣΗ στον δήμο θα ΑΞΙΩΝΟΥΜΕ από την υπηρεσία να ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ! (ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ).

Οι οποίες αποφάσεις μας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ και να ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ στα πλαίσια των νόμων.

"Μεγάλη φιλοσοφία μας είπες τώρα ρε μεγάλε" θα μου πεις ίσως αναγνώστη μου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ, μέσα σε αυτό το κλίμα ζόφου που έχει δημιουργηθεί στον δήμο, από όσους φιλοδοξούν να ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΙ - ΠΡΩΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ;

Ότι η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ δεν ΑΡΝΗΘΗΚΕ να πληρώσει ΤΙΠΟΤΑ. Και πώς αν το είχε κάνει - εμείς θα την ΚΑΤΑΓΓΕΛΑΜΕ!

Εμείς που το θέμα του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ το έχουμε κάνει ΣΗΜΑΙΑ - ως το πιο ακραίο δείγμα της πρακτικής ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΚΟΜΑ - ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ  ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ!

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ, ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ!
ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ!

ΥΠΕΒΑΛΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Απλά ΕΝΕΡΓΕΙ με βάση αυτά που της είπανε ότι ερευνώνται ως ΕΥΘΥΝΕΣ της επειδή πλήρωσε το ΕΝΤΑΛΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ!

Τι είπαν; Γιατί "εμπλέκεται" το λογιστήριο και το ταμείο;

ΓΙΑΤΙ - ΛΕΕΙ - ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ - έπρεπε να είχαν ενημερώσει και να μην πληρώσουν.

Και το βασικό επιχείρημα ΟΣΩΝ ΑΚΟΜΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ και ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ με την εξίσωση, να κάνουν μια δήλωση συμπαράστασης, κάνοντας μικροπολιτική είναι το "μα καλά, δεν είχαν ακούσει τίποτα;".

Ένα ΗΛΙΘΙΟ επιχείρημα το οποίο αν επικρατήσει τότε ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ δεν πρέπει να υπογράφουν τίποτα! Και οι δημοτικές υπηρεσίες θα είναι υπόλογες αν κάθε φορά που γράφουμε εμείς εδώ μια μαλακία, εκείνες δεν μπλοκάρουν τον δήμο "επειδή κάτι έγραψε η ΠΛΑΤΕΙΑ ".

ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ - που αποτελεί ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ - η υπηρεσία δεν άκουσε μόνο το τι γράφει η ΠΛΑΤΕΙΑ. και δεν αρνήθηκε γι' αυτό, ούτε γιατί έτσι της κάπνισε επειδή είχαν τα νεύρα τους.

ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ  ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, η οποία ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ (δεν το άκουσε στον καφενέ) στην υπηρεσία.

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ - ΟΧΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο άλλος, ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ, στην υπόθεση του έργου στον καταυλισμό!

Εδώ λοιπόν η υπηρεσία κατηγορείται σήμερα γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΧΑΡΤΟΡΊΧΤΡΑ το 2007 για να ξέρει τι θα κάνει ο καθένας 3 χρόνια μετά, το 2010 και εκτέλεσε το θεωρημένο ένταλμα 3 χρόνια ΠΡΙΝ!

ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ DELICATESSEN ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝOΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΙΝ;

ΕΕΕΕΕ;;

Άρα τι έκανε η υπηρεσία;

Το αυτονόητο! ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ!

Και αν το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ πει να πληρωθεί παρά την προσφυγή του κου Πανταζή, δεν αρνείται να πληρώσει τίποτα.

Επίσης ΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ "ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΑΙ" ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.

Αυτά για να μην μπερδευόμαστε.

ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΕΟ BLOG ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝIΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ...
σήμερα σας έχουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ πληροφορία, σχετικά με το επόμενο βήμα στον σχεδιασμό του ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΥ δημάρχου μας Γεωργίου Κουράση για την λειτουργία ενός ΠΡΟΤΎΠΟΥ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ DELICATESSEN!

ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΗΔΗ Ο ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ....


ΤΟ .


του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ!

Η χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε από το ΕΣΠΑ και είναι της τάξης του 1 εκατομμυρίου 200 χιλιάδων ευρώ και εντάσσεται στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της φτώχειας (των τσάτσων της ΤΡΟΪΚΑ).

Η ΠΛΑΤΕΙΑ μίλησε με συνεργάτες του Αεικίνητου Δημάρχου, που λόγω σεμνότητος δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις, οι οποίοι μας είπαν:

"Μόνο στο Χαλάνδρι, οι άνεργοι, οι αναξιοπαθούντες, οι άστεγοι, οι οικογένειες με πρόβλημα επιβίωσης θα μπορούν, χωρίς καν να σηκωθούν από τον καναπέ τους - θέλω να το προσέξετε αυτό -ώστε να μην αναγκάζονται να διακόπτουν και την παρακολούθηση του ΜΠΑΜΠΗ και του ΠΟΡΤΣΑΛΤΕ στον φιλάνθρωπο SKAI - να χρησιμοποιούν το ipod, το iphone ή το laptop τους για να παραγγέλνουν τα προϊόντα του κοινωνικού παντοπωλείου (ροβίθια, φασόλια γίγαντες, πληγούρι, καλαμποκάλευρο κλπ)."

Σε ερώτησή μας σχετικά με την παραλαβή των παραγγελιών οι ίδιοι κύκλοι του γραφείου του Δημάρχου μας είπαν ότι δυστυχώς σε πρώτη φάση η παραλαβή των προϊόντων θα γίνεται από την έδρα του κοινωνικού delicatessen από τους δικαιούχους αλλά στα άμεσα σχέδια του δήμου είναι και η οργάνωση υπηρεσίας delivery για την οποία ήδη ετοιμάζεται ο φάκελος που θα υποβληθεί στο ΕΣΠΑ για χρηματοδότηση.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ - ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!

Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου", 22-4-2013


πρΟΤΑση 
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου 
e-mail : pr_ota_si@yahoo.gr 

Χαλάνδρι 22/04/2013 

Η συντακτική ομάδα της «πρΟΤΑσης», με παρεμβάσεις της όλο αυτό το χρονικό διάστημα που διαρκεί αυτή η κρίση , προσπαθεί να κρατήσει ενήμερους τους εργαζόμενους αλλά, συγχρόνως, κάνοντας και εκτιμήσεις για το μέλλον , προσπαθεί να προετοιμάσει τους εργαζόμενους για το τι πρόκειται να συμβεί. 

Χαρακτηριστικά, από το Μάϊο του 2011, στο τεύχος Νο 30 της «πρΟΤΑσης» σε συγκεκριμένο άρθρο με τίτλο ΄΄Υπάλληλος του κράτους΄΄ γράφαμε …”οι διοικήσεις , χωρίς την συναίνεση του υπαλλήλου , θα μετακινούν τον εργαζόμενο με τελικό στόχο, μέσω των συγχωνεύσεων και καταργήσεων των υπηρεσιών , να δρομολογηθούν απολύσεις” . 

Ήδη σήμερα, η κατάσταση για τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα έχει γίνει πάρα πολύ δύσκολη. Εκτός από τον επικοινωνιακό πόλεμο για τεμπέληδες, επίορκους, «κοπανατζήδες» ή, απλά, …δημοσίους υπαλλήλους, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τις δεσμεύσεις της τρικομματικής Μνημονιακής συγκυβέρνησης, η οποία έχει δεσμευτεί και υπογράψει την απόλυση 4.000 εργαζομένων μέχρι το τέλος του 2013 και 14.000 έως το τέλος του 2014 , με γενικότερη δέσμευση, βέβαια, τις 150.000 αποχωρήσεις έως το τέλος του 2015. 

Η συντακτική ομάδα της «πρΟΤΑσης» εκτιμά και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ότι, για να μπορέσουν να επιτευχθούν όλα αυτά και για να γίνει πιο εύκολη η… ΄΄κινητικότητα΄΄ των υπαλλήλων , ο κλάδος και η ειδικότητα του εργαζόμενου , που κατοχυρώνονται μέσα από την οργανική θέση και τη σχέση εργασίας του υπαλλήλου, δεν θα υφίστανται στο μέλλον

Πιστεύουμε ότι, σε κάθε οργανόγραμμα υπηρεσιών θα υπάρχουν μόνο θέσεις, όπου θα περιγράφονται τα καθήκοντα και τα τυπικά προσόντα της θέσης καθώς και η σχέση εργασίας ( συνήθως αορίστου χρόνου γιατί είναι πιο εύκολη η μετακίνηση και η λύση της σχέσης ). Στη συνέχεια, θα καλείται ο υπάλληλος να καλύψει ανάγκες θέσεων ( και όχι οργανικών θέσεων που θα περιγράφει ένα συγκεκριμένο κλάδο ) μέσω της κινητικότητας. Στην ουσία, ένας εργαζόμενος π.χ. θα μπορεί να έχει προσληφθεί ως μόνιμος υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικού και στη συνέχεια, με μετάταξη μέσω της κινητικότητας, να κληθεί να καταλάβει θέση άλλου οργανισμού (άλλου) κλάδου ΔΕ Διοικητικού και με (άλλη) σχέση εργασίας Αορίστου Χρόνου κτλ. Ήδη, με το Νόμο 4093/12, έχουν περάσει συγκεκριμένα άρθρα που κατά τη γνώμη μας οδηγούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση . 

Ως συντακτική ομάδα της «πρΟΤΑσης» δε θα σταματήσουμε να τονίζουμε ότι ο πραγματικός σκοπός όλων αυτών των παρεμβάσεων είναι η δημιουργία ενός μικρού δημόσιου τομέα με τις βασικές δομές του να έχουν εκχωρηθεί στους ιδιώτες, απεμπολώντας το δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα τους . Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουμε, τόσο πιο μεγάλη και πιο δυναμική θα πρέπει να είναι η αντίδρασή μας. 

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου 
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος, 
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

ΚΕΔΕ: Ημερίδα με θέμα «Αποτελεσματικότητα, Διαφάνεια, Δικαιοσύνη στην Τ.A.»


12635_1

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας πραγματοποιεί ειδική ημερίδα με θέμα:«Αποτελεσματικότητα, Διαφάνεια, Δικαιοσύνη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» την Τρίτη, 23 Απριλίου, και ώρα 10 στην Αθήνα (ξενοδοχείο CARAVEL, αίθουσα ILYSSOS).

Τις εργασίες της ημερίδας θα ανοίξει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης, ενώ θα γίνουν παρεμβάσεις από τους Υπουργούς Εσωτερικών Ευρυπίδη Στυλιανίδη και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Αντώνη Ρουπακιώτη.

Οι εργασίες της ημερίδας θα διεξαχθούν σε δύο κύκλους.

Στον πρώτο κύκλο συμμετέχουν οι Χαράλαμπος Αθανασίου, Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Μενουδάκος, Πρόεδρος Συμβουλίου Επικρατείας, Ιωάννης Τέντες, Εισαγγελέας Αρείου Πάγου, Σωτηρία Ντούνη, Αντιπρόεδρος Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Στον δεύτερο κύκλο συμμετέχουν οι Καλλιόπη Σπανού, Συνήγορος του Πολίτη, Νικόλαος Μαυρίκας, Αντιπρόεδρος Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, Λέανδρος Ρακιτζής, Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Παρασκευάς Νομικός, Ειδικός Γραμματέας Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις αιρετών.

http://www.localit.gr/, 20/4/2013

Πολιτική Εκδήλωση για τα 46 χρόνια από τη στρατιωτική δικτατορία της 21ης Απρίλη 1967


Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις