Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ 14ης ΜΑΗ: ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣΣας περιμένουμε ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ  που θέλουμε να τις ακούσουμε.
 Α.Ν.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΔΡΟΒΙΤΣΑΝΕΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ. "ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ"Καλά, δεν ήξερες, δεν ρώταγες πριν βγάλεις ανακοίνωση να δίνεις παράσημα ευαισθησίας, θα ρώταγε κάποιος το ΔΣ της Ένωσης Γονέων και ιδιαίτερα την πρόεδρο.

Ακούσαμε ότι οι της φιλικής αηδίας ομιλούν πάλι για "αναλήθειες" σε όσα γράφουμε για όσα κρύβονται πίσω από το παιχνιδάκι τους με την Ένωση και τους "ευαίσθητους" και τους "αναίσθητους" για θέματα παιδείας δημοτικούς συμβούλους και παρατάξεις.

Επειδή λοιπόν προκάλεσαν ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ.

Με στοιχεία τόσο ατράνταχτα που μόνο μπαμπουίνος δεν θα καταλάβει πλέον ότι το Χαλάνδρι πρέπει να ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ από την κυριαρχία ενός κατεστημένου ΓΑΛΑΖΟΦΑΙΟΛΟΥΛΑΚΙ που δεν ενδιαφέρεται για το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ούτε κατ΄ελάχιστο, ούτε για τα στοιχειώδη, την ώρα που χύνει κροκοδείλια δάκρυα με τον κουβά.
Το πρόταγμά τους είναι να εξυπηρετούν ΙΣΧΥΡΟΥΣ για να τους στηρίζουν να κάνουν καριέρες ξεπουλώντας τα συμφέροντα των επόμενων γενεών.

Δεν είναι παρά μια καλά οργανωμένη ΣΥΜΜΟΡΙΑ συγκάλυψης ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΩΝ δημόσιας γης όπως θα σας αποκαλύψουμε σταδιακά μέχρι τις φετινές δημοτικές εκλογές.

Που εσύ μπαμπουίνο θα έχεις άλλη μια ευκαιρία να δείξεις αν είσαι ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ για την παιδεία, τα παιδιά σου και το δικαίωμά τους να έχουν σχολείο ή είσαι πιο ευαίσθητος για την πολιτική καριέρα κάθε ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΗΣ που της είπαν ότι αν είναι καλό τσατσάκι των οικοπεδοφάγων θα την κάνουν αρχόντισσα και θα πάρει - ίσως - και αυτή ένα οικοπεδάκι στην επόμενη στροφή της υπόθεσης Πεύκο Πολίτη.

Η διοίκηση του δήμου - δήμαρχος και πρόεδρος του ΔΣ - ατύχησαν στο τελευταίο ΔΣ, με την επιλογή τους να διαλέξουν - μεταξύ του θεσμικού αυτονόητου, που ήταν να υπερασπιστούν το δημοτικό συμβούλιο και τις δημοτικές παρατάξεις από την απροκάλυπτα πολιτικάντικη επίθεση των επίδοξων αλλά μη εκλεγέντων δημοτικών συμβούλων που είναι στο ΔΣ της Ένωσης ή της προστασίας τους και την υπεράσπιση των "φιλικών ισορροπιών" με τα πεπραγμένα της διοίκησης Κουράση, την ώρα μάλιστα που τους κατηγορούσε ο πρώην δήμαρχος ότι .... αοριστολογούν και τους κούναγε προκλητικά το δάκτυλο χωρίς να έχουν το ανάσθημα να του αντιπαραθέσουν λέξη. 

ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ.

ΘΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν ΣΤΕΓΑΝΑ στον δήμο, σε μεγάλες υποθέσεις για τα οποία ΟΛΟΙΜΑΖΙ συνεννοούνται και συμπορεύονται για να ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ τους ιθαενείς.
Όχι για να ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ το δημόσιο συμφέρον.
Τέτοιες συμπορεύσεις δεν χρειάζονται σκηνοθεσίες. Γίνονται στο προσκήνιο και στο φως.
Σκηνοθεσίες χρειάζονται οι ΣΥΓΚΑΛΗΨΕΙΣ ευθυνών.

Θα αρχίσουμε από κάποια ηχητικά από την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ ώστε να μην τολμήσει κανείς να αμφισβητήσει λέξη από όσα γράφουμε.
Να ακούσεις με τα αυτιά σου το "δεν ξέραμε για την υπόθεση Ανδροβιτσανέα, μη λες ότι τα λέει η ΠΛΑΤΕΙΑ και είναι ..... αναληθή. Όπως είπε ο εκρόσωπος της προέδρου που προηγήθηκε της τοποθέτησής της.

Να λοιπόν το ηχητικό, όπου η Ένωση Γονέων μιλάει ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ για αναλήθειες στις αναφορές περί προσβολής των δημοτικών παρατάξεων υπό την προστασία της προέδρου του ΔΣ και η πρόερος της Ένωσης και εκπρόσωπος της παράταξης Κουράση στην Επιτροπή Παιδείας του δήμου λέει καθαρά ότι ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ για την υπόθεση Ανδροβιτσανέ, όταν η Ένωση ζήταγε να δείξουμε την ευαισθησία - οι δημοτικές παρατάξεις - όπως οι  "φωτεινές εξαιρέσεις" και να προτείνουμε άλλο οικόπεδο για την ανέγερση του σχολείου στο Πάτημα

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ και περιμένετε ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και πόσο "ΑΝΑΛΗΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ!