Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ. ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΟΜΩΣ!

 

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΕ;

Ή ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΧΙΟΝΙΣΜΟ;;;

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΡΟ ... 

Παρακολουθήσαμε ολόκληρη την 'ενημέρωση' που έγινε από την διοίκηση του δήμου στο δημοτικό συμβούλιο για την διαχείριση της ΕΛΠΙΔΑΣ. Έχουμε τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά, διότι η ΠΛΑΤΕΙΑ δεν μιλάει έτσι στον αέρα.

Από επαγγελματική διαστροφή παρακολουθήσαμε ολόκληρη μια διαδικασία από την οποία - κατά την άποψη της χούντας που διοικεί το Χαλάνδρι - αυτό που χρειαζόταν είναι να ακούνε οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι δημοσιογράφοι επί δύο ώρες τους αντιδημάρχους να διηγούνται .... ιστορίες από τον "πόλεμο' . 

'Να δείτε τι πάθαμε με έναν πολίτη στην Ακακιών. Να δείτε εκεί στον Συνοικισμό ένας δημότης που δεν είχε αλυσίδες , να δείτε που ήρθε ένα ασθενοφόρο και δεν είχε αλυσίδες' και άλλα τέτοια ΕΠΙ ΩΡΕΣ. 

ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ 'ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ" είναι το μεγαλύτερο ανέκδοτο που ακούστηκε δέκα φορές. Δηλαδή ειλικρινά ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ; ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΑΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ;;;;

Έπαιρναν τον λόγο και μιλάγανε με τις ώρες μέχρι να εξαντληθεί και ο τελευταίος δημοτικός σύμβουλος που υπήρχε περίπτωση να κάνει κριτική και να αποχωρήσει.

Όπως και έγινε και μείναν οι 17 μόνο - μεταξύ τους Μεταξά να χαίρονται με την πιτυχια τους!

Ειδικά ο ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για το χάος αντισουλτάνος Χριστουλάκης ήταν απίστευτα ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ!

    - Κατανάλωσε την μισή του ομιλία να ρίχνει ευθύνες στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ και το χάος σε αυτή λες και είναι υπουργός και όχι Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας.

    - Έριξε ευθύνη στην Περιφέρεια Αττικής γιατί λέει - άκουσον - άκουσον - του απάντησαν αρνητικά σε αίτημά του να μεταφέρονται τα κλαδιά από τα δέντρα στο ΟΑΚΑ!

 ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ - ΣΤΟ ΟΑΚΑ! Για να διευκολυνθεί το έργο του. 

Και λοιδώρησε την Περιφέρεια γιατί - λέει - αντί να τον διευκολύνει - τον ΑΝΤΙΣΟΥΛΤΑΝΟ - με το ΟΑΚΑ, του απάντησε ότι εκεί τα συνεργεία της περιφέρειας μεταφέρουν το χιόνι που αφαιρούν από την ΚΗΦΙΣΙΑΣ και δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τα κλαδιά του Χαλανδρίου! 

Και αυτό για τον Χριστουλάκη είναι ανήκουστο.

'Ακούστε τι τόλμησαν να μου πούνε' είπε εμβρόντητος. ο κουνοδαχτυλάκιας ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ 'Έχετε ξανακούσει να μεταφέρουν χιόνι με φορτηγά'? ΡΩΤΟΎΣΕ τους δημοτικούς συμβούλους που τον κοίταγαν εκστασιασμένοι και ενσυναισθητικοί με το δράμα του, να του πει τέτοιο πράγμα η περιφέρεια.

Μα τον Θεό! Αναρωτήθηκε Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ αν μεταφέρεται χιόνι με φορτηγά!

Ε ΝΑΙ κ. ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ!

ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ γι΄αυτό δεν χρειάστηκαν ΣΤΡΑΤΟ! 

Δεν στο είπανε αυτό?

    - Έριξε την ευθύνη στην Περιφέρεια διότι - αφού εκείνος ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΑΤΙ - ζήτησε από την Περιφέρεια να πάρει ΑΛΑΤΙ από το ΟΑΚΑ που υπήρχε πολύ (2000 τόνοι, είπε ο ίδιος) και του είπαν ότι δεν μπορούν να του δώσουν, διότι το χρειάζονται για τους μεγάλους δρόμους της Αττικής και τον έστειλαν να πάρει ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ!

Και έχασε χρόνο να πάει στο ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ επειδή δεν έδειξε ενσυναίσθηση η Περιφέρεια στο αίτημά του για λόγους .... κομματικούς.

Το γεγονός ότι εκείνος δεν είχε πάρει αλάτι είναι απλά μια λεπτομέρεια!

    - Παραδέχτηκε ότι Ο ΣΒΑΠ ήταν εντελώς απών ενώ στην περυσινή αντίστοιχη κατάσταση είχε παίξει ουσιαστικό ρόλο

ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. 

Ελπίζουμε να το άκουσε ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΒΑΠ κος ΚΡΑΝΙΔΗΣ ΑΥΤΟ και να πράξει αναλόγως.  Είναι θέμα ΚΡΑΝΙΔΗ αυτό, για να ξέρουμε, έτσι?

Ψέλλισε ένα ξεψυχισμένο "αν νομίζετε να ζητήσω συγνώμη' και συνέχισε .... "ΑΛΛΑ πρέπει να εκπαιδευτούν οι δημότες να βάζουν αλυσίδες. 

ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΨΕΥΤΟΑΠΟΛΟΓΙΑ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΤΗ! (Για να γίνουμε και εμείς της μοδός με τις ΨΥ αναφορές στον δημόσιο βίο.)

(ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΑΙΟΙ - ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΛΛΑΡΟΥΜΕ)

ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ!

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ:

Εν μέσω διάφορων θεωριών είπε ξεκάθαρα ο κ. Ευθυμίου (για όσους ακούν προσεκτικά) ότι  Η υπηρεσία πρασίνου είχε ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ! 

Αυτό σημαίνει απλά ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ. 

Επιφυλακή το πράσινο και η καθαριότητα έχουν και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΑΣ χωρίς βέβαια να έχουν το ΘΑΡΡΟΣ να το ξεκαθαρίσουν και να απολογηθούν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ και να δηλώσουν 'ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ'

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ:

'Τα δέντρα που κόπηκαν γίνανε όλα πριονίδι γι΄αυτό δεν μπορούμε να δώσουμε ξύλα στους δημότες, όπως λένε ..... κάποιοι' (ποιοί άραγε "κάποιοι" κε Γερολυμάτο? ΟΙ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΙ????

ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟ  κε ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟ. Ό,τι έγιναν πριονίδι και όχι καυσόξυλα δια ολίγους.

Τι έχει αξία να προσθέσουμε σε όσα έχουμε γράψει μέχρι τώρα?

ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ και είναι ΧΡΗΣΙΜΑ κομμάτια του ΠΑΖΛ του μπάχαλου:

- Το πρώτο το είπαμε ήδη: https://www.stinplatia.gr/2022/02/1.html

     - ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΙ και ΣΑΡΑΝΤΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ με 4 οχήματα και 2 αλατιέρες βγήκαν στον δρόμο!

    - Το συντονιστικό όργανο - από το σχέδιο ΒΟΡΕΑΣ - συνεδρίασε με την προβλεπόμενη σύνθεση - στο οποίο συμμετέχουν μόνο δύο αιρετοί Ο ΙΔΙΟΣ ο Σουλτάνος και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Κουράση Κώστας Αγγελής. Πρακτικά δεν έχει.

    - Θα ήταν πιο έτοιμοι αλλά η χιονόπτωση άρχισε το πρωί και όχι το μεσημέρι. (Να δεις ποιος άλλος το είπε αυτό και γέλαγε μέχρι η Χριστίνα Σούζη; Θυμάστε?)

     - Ο αποχιονισμός της πόλης ξεκίνησε  - ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩ ΠΑΤΗΜΑ !!!! Την εκτός σχεδίου πιο αραιοκατοικημένη περιοχή της πόλης! 

ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ αν σου λέω ψέμματα. 

Αυτό είπε Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΤΣΙ?

        - Είναι σοκαρισμένος - λέει - που ρίχνουν παρατάξεις ευθύνες στους εργαζόμενους.

 ΟΧΙ ΣΟΥΛΤΑΝΕ ΜΟΥ! Δεν ρίχνουν στους εργαζόμενους ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΡΙΧΝΟΥΝ. 

ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ .... ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΨΙΧΑΛΕΣ!

Μην κρύβεσαι πίσω από τους εργάτες.

Θυμήσου τις δηλώσεις σου την Δευτέρα ..... 

Όταν πριν καν τελειώσει η χιονόπτωση είχες αρχίσει την 'πολιτική' ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ - ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!

ΚΑΛΟ ΣΚ.

Μπορείτε να γελάσετε ή να κλάψετε με αυτά. Ανάλογα σε τι ΨΥ κατάσταση είστε. 

 

ΥΓ 1: Επιτυχημένη κρίνεται η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου υπό την Προεδρία του Γιάννη Λαδόπουλου. ¨Όλα πήγαν καλά! Φύγανε όλοι οι κακοί και έμειναν μόνο οι .... καλοί!