Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Αχαρτογράφητα νερά μπλοκάρουν μετακατακλυσμιαία σενάρια

Στέφανος Τσίπας
Η συσσώρευση των γεγονότων, που επιβάρυναν το πρόγραμμα της Κυβέρνησης, χάνοντας τον αναπτυξιακό της ρυθμό, όπως υποστηρίζει ο Πρωθυπουργός της Χώρας κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στην επιδημία του κορωνοϊοιύ και στα φυσικά φαινόμενα που έπληξαν κατά τόπους τη Χώρα μας, συνοδεύονται από μαζικές καταλήψεις σχολείων, πορείες διαμαρτυρίας μαθητών, απεργίες Ιατρών, Λιμενεργατών, απώλειες δισεκατομμυρίων ευρώ στο Χ.Α.Α. (Χρηματιστήριο Ανυπολόγιστων Απωλειών), τεράστιο Δημόσιο Χρέος, καλπάζουσα ανεργία εξ αιτίας των περιοριστικών μέτρων που επέβαλε ο ίδιος, ρεκόρ σε ύφεση και απρόσμενες εξελίξεις σε Εθνικά Θέματα.


Όλα αυτά και σε συνδυασμό με τις μυστικές, κατ’ επιλoγήν του, συμφωνίες, μας οδηγούν στον δρόμο, της τεχνητής ήττας και των χαμένων ονείρων της γενιάς μας, είπε σε δηλώσεις του στην ”Ε” ο Στέφανος Τσίπας, από το Ιδιαίτερο γραφείο του Προέδρου του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

Ο κ. Τσίπας τόνισε χαρακτηριστικά, ότι ο Γερμανομαθής Πρωθυπουργός με την Καγκελάριο της Γερμανίας Frau Angela Dorothea Merkel, προσποιούνται συνωμοτικά, ότι δήθεν πέτυχαν διπλωματικά, την παύση των Τουρκικών προκλήσεων, τις παράνομες γεωτρήσεις και έρευνες υδρογονανθράκων στην Κυπριακή και Ελλαδική ΑΟΖ, απέτρεψαν, δήθεν, την οργανωμένη εισβολή λαθρομεταναστών στα σύνορα της Νοτιοανατολικής Ευρωπαϊκής Ένωσης, ακύρωσαν το παράνομο Σύμφωνο μεταξύ Τουρκίας και Τρίπολης, πέτυχαν την επαναφορά της Αγίας του Θεού Σοφίας, από Τζαμί σε Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία, όπως την προστατεύει το άρθρο 42, εδ.3 της Συνθήκης Ειρήνης της Λωζάνης, αποκατέστησαν την Ελληνική κυριαρχία στα Ίμια και διέκοψαν οριστικά τους συνεχείς εκβιασμούς των γειτόνων μας, με το επιθυμητό γι’ αυτούς αποτέλεσμα, να αρχίσουν κατεπειγόντως οι ενδοτικές συζητήσεις, ξεχνώντας την παράνομη εισβολή και κατοχή του 37% της Κύπρου, το Διεθνές Δίκαιο, τη Συμφωνία Συνθήκης της Λωζάνης, της Ρώμης ,των Παρισίων και τα υπέρ της Κύπρου ψηφίσματα, του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε.

Ο Πρωθυπουργός, πρόσθεσε ο κ. Τσίπας, όσο και η διαχρονικά φιλότουρκη Γερμανία, ξέχασαν πολύ γρήγορα τις ανοιχτές πληγές, τις οποίες προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί η Τουρκία σε Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Κουρδιστάν, Συρία, Ιράκ, Λιβύη, Αρμενία και Αίγυπτο, εστιάζοντας το ενδιαφέρον τους στην Λευκορωσία!!!

Η αποφασιστική και δικαιολογημένη στάση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη και του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, επικροτείται και υποστηρίζεται από το ΛΑΪΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ, όπως άλλωστε επεσήμανε και ο Πρόεδρός μας, Ανδρέας Ρεντζούλας, με προσωπική του επιστολή, προς τον κ. Νίκο Αναστασιάδη, με την βεβαιότητα, ότι για πολλοστή φορά θα διασωθεί η Αξιοπρέπεια του Ελληνισμού, είπε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο 

Στέφανος Τσίπας.