Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

 


Μια αξιοπρόσεκτα ισορροπημένη τοποθέτηση για το θέμα των ημερών, την ΥΙΟΟΘΕΣΙΑ παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, εξέφρασε ο Χάρης Ρώμας σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή "ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ", τον Αλέξη Μίχα, στο MEGA. 

Ο γνωστός σε όλους καλλιτέχνης και Χαλανδραίος αυτοδιοικητικός, που - προς τιμήν του - ποτέ δεν έκρυψε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών με τρόπο που εμείς, εδώ στην Πλατεία, θεωρήσαμε ότι είναι ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΟΣ:

«Για το θέμα υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια πιστεύω ότι ο καθένας, όταν έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές και μετά από διαρκές τσεκάρισμα από τις αρμόδιες Αρχές, έχει το δικαίωμα να το κάνει." είπε ο Χάρης Ρώμας.

Ενδιαφέρουσα  προσέγγιση.

Θα μπορούσε να ισχύει και για ετερόφυλες υιοθεσίες κατά τη γνώμη μας.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Δωρεάν Rapid Tests κάθε Πέμπτη στα Δημοτικά Ιατρεία στην Λ. Πεντέλης

  


Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Πρωτοβάθμιας Υγείας σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προχωρά στην διενέργεια Rapid Tests κάθε Πέμπτη και ώρες 9:30 π.μ. έως 3 μ.μ. στα Δημοτικά Ιατρεία (Λ. Πεντέλης 62 1ος όροφος) Η δράση ξεκινά από την προσεχή Πέμπτη 11/01/2024.

Μονάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο σημείο, ενώ η διάρκεια του test δεν υπερβαίνει τα 2 λεπτά ανά άτομο.

· Σε έλεγχο μπορούν να υποβληθούν και παιδιά άνω των 3 ετών, με τη συγκατάθεση των γονέων τους. 

Να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ
Να έχετε μαζί σας αστυνομική ταυτότητα ή άλλο έγγραφο ταυτοπροσωπίας


Για το αποτέλεσμα του διαγνωστικού ελέγχου οι εξεταζόμενοι θα ενημερώνονται μετά από λίγα λεπτά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο.


Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης δήλωσε: «Εξασφαλίσαμε τη διενέργεια Rapid Tests σε εβδομαδιαία βάση στον Δήμο μας. Ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ για την ανταπόκριση στα αιτήματά μας, ώστε τα τεστ να διενεργούνται τακτικά για τους πολίτες των Βριλησσίων. Θα ήθελα να καλέσω τους συμπολίτες μας να προσέλθουν, προκειμένου με ασφάλεια να κάνουν το τεστ»

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ

 

Μετά από 14 χρόνια από την τελευταία τυπωμένη Πλατεία και μετά από 14 χρόνια που λειτουργούσε μόνο το site, σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την ενημέρωση στον βόρειο τομέα της Αθήνας.

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΊΦΘΗ!

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ 

Η ΠΛΑΤΕΙΑ 

ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΞΑΝΑ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ 

 ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΡΑΖ

ΚΑΙ  ΜΕ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!

Ας χαρούν οι φίλοι, ας σκάσουν οι οχτροί!

 Θα ετοιμαστούμε σοβαρά, τον επόμενο μήνα και εκεί κατά του Αγίου Βαλεντίνου να μας περιμένετε!

 Μας έθαψαν αλλά δεν ήξεραν ότι είμαστε σπόροι!