Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ.

http://www.protasiergazomenwn.gr/

Επιστολή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ γονιών για το 16ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου

από γονιούς που τα παιδιά τους φοιτούν στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου, πήραμε την παρακάτω επιστολή - διαμαρτυρία για τον Σύλλογο Γονέων - Κηδεμόνων του Σχολείου :

Χαλάνδρι 22-9-2011

Εδώ και 2 ημέρες κρατάμε στα χέρια μας την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας. ΕΠΙΕΙΚΩΣ "απαράδεκτη"...
"κλικ" στην εικόνα

Μιλάτε σοβαρά αγαπητοί κύριοι; Εμείς θα πληρώσουμε το μισθό της οποιασδήποτε κας Μαρίας;
Ο Διευθυντής τι κάνει; ΟΦΕΙΛΕΙ να πάρει στο Δήμο και να τους πει ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ μου. ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΠΙΣΤΑΤΡΙΑ και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ, δεν ξέρω, δεν με νοιάζει...
ΝΤΡΟΠΗ κύριοι. Οι γονείς θα δώσουν τα χρήματα για να λειτουργήσει το ΔΗΜΟΣΙΟ σχολείο; Υπολογίσαμε πόσα χρήματα μαζεύονται για την κα Μαρία από όλους τους γονείς;
ΕΝΑ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. Ν Τ Ρ Ο Π Η!
Έχετε πάρει είδηση ότι έχετε γίνει ΟΛΟΙ ...ΕΙΔΗΣΗ στα διάφορα blogs του ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και όχι μόνο;;;
Παραδειγμα : http://stinplatia.blogspot.com/2011/09/blog-post_6918.html

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ. Αυτό είναι ζήτημα ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Και είναι ΖΗΤΗΜΑ προς διερεύνηση, από τοπικούς και κρατικούς παράγοντες. ΔΕΝ - προσοχή - ΔΕΝ νομιμοποιειστε να εισπράττετε χρήματα από τους γονείς...Και μιλάμε για τέτοια ποσά...
Εμείς επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.
Αν δεν μπορεί ο διευθυντής να λειτουργήσει σωστά το σχολείο του, ας παραιτηθεί.
Αυτά τα πράγματα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ._


ΓΟΝΙΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ 16ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ προς  ftaneipia@freemail.gr : Ε' ΟΧΙ ΚΑΙ "... διάφορα blogs του Χαλανδρίου" . Μας προσβάλετε. (lol)


ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ

Ο επικεφαλής της ομάδας εργασίας για τη μεταρρύθμιση της ελληνικής οικονομίας Χορστ Ράιχενμπαχ δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Handelsblatt ότι ένα σημαντικό πρόβλημα για την Ελλάδα είναι η ασυνέπεια στις πληρωμές.

"Ένα σημαντικό σημείο είναι το πρόβλημα της ασυνέπειας στις πληρωμές. Εάν οι ελληνικές υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις αρχίσουν και πάλι να εξοφλούν τους λογαριασμούς των Γερμανών προμηθευτών κατά τρόπο αξιόπιστο, αυτό θα βελτιώσει σημαντικά το επενδυτικό κλίμα", λέει ο Χορστ Ράιχενμπαχ, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Υποστηρίζοντας το σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης για τον περιορισμό των θέσεων εργασίας στον δημόσιο τομέα, ο Χορστ Ράιχενμπαχ δηλώνει ότι "η ελληνική διοίκηση δεν είναι σε τέτοιο βαθμό αποτελεσματική, ώστε να είναι αδύνατη η κατάργηση θέσεων εργασίας", προσθέτοντας ότι "το ευρωπαϊκό κοινωνικό ταμείο θα μπορούσε να συνδράμει όσους χάσουν την εργασία τους".

Ο Χορστ Ράιχενμπαχ εκτιμά επίσης ότι ο τουρισμός, η παραγωγή ηλιακής ηλεκτρικής ενέργειας και η γεωργία είναι πιθανοί άξονες της οικονομικής ανάπτυξης για την Ελλάδα, αλλά ζητεί τη μείωση των μισθών.

"Υπάρχουν δύο κατευθύνσεις για την ελληνική οικονομία: Η παραγωγικότητα πρέπει να αυξηθεί και οι μισθοί πρέπει να μειωθούν", λέει.

Ο Χορστ Ράιχενμπαχ δηλώνει επίσης ότι το απαραίτητο διάστημα για την οργάνωση ενός "αποτελεσματικού συστήματος μηχανοργάνωσης" είναι από έξι μήνες έως ένα έτος για το ελληνικό φορολογικό σύστημα.
Σε ελεύθερη μετάφραση δήλωσε:
Πολύ δουλειά - λίγα λεφτά
Ε, αν έχουν και οι Γερμανοί παράπονο για τις εξοφλήσεις, ας ξαναφέρουν πίσω τον Χριστοφοράκο τους.


Απόφαση "βόμβα" του ΣτΕ - Η ΔΕΗ δε δικαιούται, ούτε να εισπράξει φόρους, ούτε να κόψει το ρεύμα

Εδώ η απόφαση

To θέμα και στην Ε.Ε.
ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ!
EΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΙΚΟY ΧΟΥΝΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ
Απαγορεύεται με βάση την κοινοτική νομοθεσία, η ΔΕΗ ή κάθε άλλος πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος να διακόψει την παροχή σε περίπτωση που οι καταναλωτές δεν θα πληρώσουν τον φόρο ακινήτων που προωθεί η κυβέρνηση, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Αυτό τονίζει ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντής, σε ερώτηση που κατέθεσε σήμερα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Πιο συγκεκριμένα ο έλληνας ευρωβουλευτής σημειώνει τα ακόλουθα:
Πρώτο) Στην οδηγία 2009/72/ ΕΚ και πιο συγκεκριμένα με το άρθρο 3 παράγραφος 7 ορίζει πως «Τα κράτη μέλη λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα για την προστασία των τελικών πελατών και ειδικότερα, μεριμνούν ώστε να υπάρχουν επαρκείς διασφαλίσεις για την προστασία των ευάλωτων καταναλωτών. Στο πλαίσιο αυτό, κάθε κράτος μέλος ορίζει την έννοια των «ευάλωτων καταναλωτών», όπου μπορεί να γίνεται μνεία στην ενεργειακή φτώχεια, καθώς και, μεταξύ άλλων, την απαγόρευση διακοπής σύνδεσης τέτοιων καταναλωτών σε κρίσιμες περιόδους. Τα κράτη μέλη εξασφαλίζουν ότι τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις που συνδέονται με τους ευάλωτους καταναλωτές τηρούνται και ειδικότερα λαμβάνουν μέτρα προστασίας των τελικών πελατών σε απομακρυσμένες περιοχές. Διασφαλίζουν υψηλά επίπεδα προστασίας των καταναλωτών, ιδίως όσον αφορά τη διαφάνεια σχετικά με τους συμβατικούς όρους και προϋποθέσεις, τη γενική πληροφόρηση και τους μηχανισμούς επίλυσης διαφορών»
Δεύτερο) Η κυβέρνηση δεν μπορεί να επιβάλλει στους παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας να εισπράττουν κρατικούς φόρους, πολύ περισσότερο που κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τη σύμβαση αδειοδότησης των παρόχων. Όμως, κι αν ακόμα υπάρχει τέτοια σύμβαση, οι πάροχοι δεν έχουν δικαίωμα να διακόπτουν τη σύνδεση με το ηλεκτρικό ρεύμα εφόσον εξοφληθεί ο λογαριασμός που αφορά τη συγκεκριμένη κατανάλωση ρεύματος.
Τρίτο) Το κράτος δεν μπορεί να επιβάλλει σε παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας και καταναλωτές, ουσιαστικά να αλλάξουν τους όρους της μεταξύ τους σύμβασης και να παρέμβει σε αυτήν θέτοντας ως όρο για τη συνέχιση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, την καταβολή φόρου υπέρ του κράτους για το ακίνητο που ηλεκτροδοτείται. Οι ενώσεις καταναλωτών έχουν δικαίωμα να προσφύγουν κατά μιας τέτοιας παρέμβασης βάσει της οδηγίας 93/13/ ΕΟΚ σχετικά με τις καταχρηστικές ρήτρες των συμβάσεων που συνάπτονται με καταναλωτές αφού καταχρηστική ρήτρα είναι «ρήτρα σύμβασης που δεν απετέλεσε αντικείμενο ατομικής διαπραγμάτευσης»
Ολοκληρώνοντας την ερώτηση του, ο Ν. Χουντής ζήτησε από την Κομισιόν να απαντήσει για το αν είναι σύννομη η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης με βάσει το κοινοτικό δίκαιο.


ΠΕΔ Αττικής: Πρωτιά ΠΑΣΟΚ αλλά χωρίς απόλυτη πλειοψηφία

 

Την πρωτιά αλλά όχι την απόλυτη πλειοψηφία μαζί με την παράταξη της Δημοκρατικής Αριστεράς (όπως ήταν ο αρχικός στόχος) πήρε το «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.). Ωστόσο και με αυτό το αποτέλεσμα η εκλογή του δημάρχου Αγίων Αναργύρων Νίκου Σαράντη στη θέση του προέδρου πρέπει να θεωρείται δεδομένη στην τρίτη ψηφοφορία. Κι αυτό γιατί ΠΑΣΟΚ και Δ.Α. κατέχουν 12 (10 και 2 αντίστοιχα) από τις 25 έδρες στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΔΑ, 9 η ΝΔ που θα καταεβάσει ως υποψήφιο πρόεδρο το δήμαρχο Κηφισιάς Νίκο Χιωτάκη και από δύο έδρες έχουν ΚΚΕ που σύμφωνα με πληροφορίες θα ρίξει λευκό και ΣΥΡΙΖΑ που θεωρείται απίθανο να στηρίξει κάποιον από τους δύο υποψηφίους των δύο μεγάλων κομμάτων.
Παράλληλα η εκλογή του Νίκου Σαράντη μπορεί να επιτευχθεί με πρόταση που ήδη έχει ξεκινήσει να συζητείται ανάμεσα στις παρατάξεις για την εκλογή αντιπροσωπευτικού προεδρείου. Δηλαδή, τη θέση του προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής να την πάρει το ΠΑΣΟΚ, του αντιπροέδρου η ΝΔ και τις υπόλοιπες τρεις θέσεις οι άλλες (ισάριθμες) παρατάξεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Εγγεγραμμένοι: 300
Ψήφισαν: 295
Λευκά:1
Άκυρα: 1
'Έγκυρα: 293
'Ελαβαν:
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΠΑΣΟΚ) : 122 ψήφους και 10 έδρες.
ΑΤΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΝΔ) : 111 ψήφους και 9 έδρες.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ (Δημοκρατική Αριστερά): 22 ψήφους και 2 έδρες.
ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (ΚΚΕ): 21 ψήφους και 2 έδρες.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ (ΣΥΡΙΖΑ) : 17 ψήφους και 2 έδρες.

aftodioikisi.gr


ΜΜΜΜ! ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ! ΦΡΑΤΖΟΛΑ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΧΑΒΙΑΡΙ;;; ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΣ!


ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ - ΒΟΥΛΗ 22.9 by ligomilitos

To νου σας ρεμάλια. Κανονίστε με τις μαλακίες σας και τα “δεν πληρώνω” να καταστρέψετε τον πλανήτη και να μας κυνηγάνε 6 δις ανθρώπων…
ΠΛΕΟΝΑΖΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣΦόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *