Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

ΜΑΛΑΚΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ή ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ;;

Δεν τον Φώτιζε λίγο ο Θεός να μην ανακατευτεί και να ανακατέψει και το σόι του;

Μαλακά, πιο μαλακά, έμπλεξαν όλοι τους πιο μαλακά ....

Αλλά πάλι πώς έμπλεξε η Φλύα με την Αμαρυσία Αρτέμιδα;;;

Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα ....

Να δω πού και ποιος θα πρωτοκρυφτεί όταν ανοίξουν επισήμως τα κιτάπια!

Κατάσχουν σπίτια για μόλις 1.020 ευρώ! Δημοτικός υπάλληλος το νέο θύμα κατασχέσεων‏

Δεν πλήρωσε τον λογαριασμό της κινητής τηλεφωνίας της εταιρίας WIND επειδή αδυνατούσε λόγω της περικοπής μισθού από τις κατοχικές κυβερνήσεις του Μνημονίου και με συνοπτικές διαδικασίες κατάσχεσαν το σπίτι του και το βγάζουν στο σφυρί.
Ο 40χρονος υπάλληλος του Δήμου Μελισσίων στον τομέα της καθαριότητας Γιάννης Τριανταφύλλου, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ζει το δικό του δράμα στην Ελλάδα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Η συντεταγμένη Πολιτεία έχει αφήσει εδώ και καιρό ασύδοτες τις πολυεθνικές να κάνουν «παιχνίδι» με ακίνητα βιοπαλαιστών, ζητώντας αίμα. Την Παρασκευή 18 Μαΐου δικαστική επιμελήτρια, λειτουργώντας για λογαριασμό της «WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΒΕΕ», πέταξε στην πόρτα διαμερίσματος 92 τ.μ. το κατασχετήριο, αφήνοντας εντολή στον οφειλέτη ότι «θα του πάρουν ό,τι έχει και δεν έχει για να ξεπληρώσει τον απλήρωτο λογαριασμό», όπως κατήγγειλε στη «δημοκρατία» ο μισθοσυντήρητος εργαζόμενος.
«Με απείλησαν εμένα και τη γυναίκα μου, δεν σεβάστηκαν τα παιδιά μου, με εξευτέλισαν και τώρα θέλουν να με ταπεινώσουν παίρνοντας ένα σπίτι που ουσιαστικά δεν μου ανήκει αφού είναι κληρονομιά, με την κληροδόχο να διατηρεί την επικαρπία και εγώ να μένω σε άλλη διεύθυνση και στο νοίκι από αυτή που επιδόθηκε η εντολή κατάσχεσης» αναφέρει ο κ. Γιάννης Τριανταφύλλου.
Αυτά όμως για τα απρόσωπα επιχειρηματικά trust είναι λεπτομέρειες. Οπως λεπτομέρεια είναι ότι πάνω από 2.000 πολίτες από το 2008 μέχρι σήμερα έχουν πατήσει την κόκκινη γραμμή της αυτοκαταστροφής για μικροχρέη και απλήρωτα γραμμάτια.
Σύμφωνα με την κατασχετήρια έκθεση ακινήτου, ο Γιάννης Τριανταφύλλου από τον Οκτώβριο του 2011 έφτασε να χρωστάει με τους τόκους 1.020,55 ευρώ. «Τα 700 ευρώ μαζεμένα στη WIND. Παίρνω μετά τις περικοπές 680 ευρώ, δεν βγαίνω, μεγαλώνω δύο παιδιά. Τους παρακάλεσα να τους τα δίνω σιγά σιγά. Μου είπαν εντάξει και μετά μου έστειλαν τον επιμελητή» λέει ο καταγγέλλων. Ακολούθησε διαταγή πληρωμής και έκθεση επίδοσης.
Τα συνηθισμένα. Οι επιμελητές δεν λειτουργούν με το θυμικό. Στις 11-4-2012 η δικηγόρος της WIND ΕΛΛΑΣ υπογράφει την εντολή η επιμελήτρια να εισπράξει τα χρήματα, άλλως να προχωρήσει στην αναγκαστική κατάσχεση του εκπλειστηριάσματος. Είχε ακολουθήσει βεβαίως το απαραίτητο «ξεψάχνισμα» στο υποθηκοφυλακείο Αμαρουσίου, ώστε να πληροφορηθεί η πολυεθνική τα περιουσιακά στοιχεία του οφειλέτη. Οπου σε πιάσουν. Ο Γιάννης Τριανταφύλλου από τις 15 Μαρτίου 2000 είχε αποκτήσει την κυριότητα ακινήτου σε πρώτο όροφο πολυκατοικίας, από την 90χρονη σήμερα νονά του, που εξακολουθεί να διατηρεί την επικαρπία μέχρι τον θάνατό της και να διαμένει εκεί. Η υψηλή κυριότητα όμως είναι στον οφειλέτη. Αρα το σπίτι στα Μελίσσια κατάσχεται. Μάλιστα το ακίνητο εκτιμήθηκε στα 70.000 ευρώ! Για να πληρωθεί χρέος 1.020 ευρώ! Στις 11 Ιουλίου 2012, στην αίθουσα πλειστηριασμών του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου, το πολυεθνικό fund πολυποίκιλων συμφερόντων στο οποίο η ελληνική Πολιτεία έχει παραχωρήσει το δικαίωμα να αναπτύσσεται επιχειρηματικά στην Ελλάδα και να μας στέλνει φουσκωμένους λογαριασμούς, ξεγυμνώνει φορολογούμενο πολίτη που παλεύει για να ζήσει.
«Δεν με φώναξαν στο δικαστήριο, έγιναν όλα ερήμην μου και τώρα πάνε να μου πάρουν το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που διαθέτω αξίας πάνω από 150.000 ευρώ. Μπορεί να μην έχω λεφτά αλλά έχω αξιοπρέπεια. Εχω βάλει δικηγόρο. Θα τους πολεμήσω κι όπου με βγάλει» είπε στη «δημοκρατία» ο Γιάννης Τριανταφύλλου.Για ακραία, πρωτοφανής και παράνομη παρέμβαση της Διοίκησης της EUROBANK στις εκλογές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ κάνει λόγο η Κουμουνδούρου.

Για ακραία, πρωτοφανής και παράνομη παρέμβαση της Διοίκησης της EUROBANK στις εκλογές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ κάνει λόγο η Κουμουνδούρου.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πριν από λίγες μέρες στο ΟΛΥΜΠΙΑ, παρόμοιο περιστατικό είχε καταγγελθεί και σε super market.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: με οργανωμένες συναντήσεις στελεχών της Τράπεζας, μεταφέρεται η άμεση απειλή στους εργαζόμενους, ότι αν ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, θα κλείσει η τράπεζα και θα χάσουν τη δουλειά τους.

Τους καλούν, δε, να ενημερώνουν τους πελάτες για τον κίνδυνο να χαθούν οι καταθέσεις τους από την εφαρμογή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, αν τον ψηφίσουν και σχηματισθεί Κυβέρνηση της Αριστεράς.

Δεν πρόκειται για ζήτημα πολιτικής διαφοράς, πρόκειται για πρωτοφανή και ποινικά κολάσιμη ενέργεια της διοίκησης της τράπεζας ή οποία τροφοτοδεί κλίμα πανικού και καταστροφολογίας σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα, όπως είναι αυτός των τραπεζών, με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ καλεί άμεσα τους αρμόδιους υπηρεσιακούς υπουργούς να παρέμβουν, ώστε να εξασφαλισθεί η ελεύθερη βούληση των πολιτών.

Καλεί επίσης, τον εισαγγελέα να παρέμβει άμεσα.

Οι εργαζόμενοι και ο Ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψουν στους τραπεζίτες, που όλη την προηγούμενη περίοδο κερδοσκόπησαν εις βάρος τους, αξιοποιώντας τα δικά τους χρήματα, να κερδοσκοπήσουν και τώρα πολιτικά, για να διασφαλίσουν τα προνόμιά τους.

Ο Θεός βλέπει...

Βλέποντας ο Θεός το τεράστιο πρόβλημα της Ελλάδας και τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πιστός ελληνικός λαός, αποφασίζει να στείλει τον Υιό Του και πάλι στη Γη για να συμπαρασταθεί στους Έλληνες.
Ο Ιησούς εμφανίζεται ενώπιον της Βουλής των Ελλήνων και μετά από μια θερμή ομιλία συμπαράστασης και υποστήριξης της Ελλάδας, ανακοινώνει ότι διαγράφει όλα τα χρέη της χώρας, φέρνει μεγάλες επενδύσεις, παρέχει αυξήσεις 100% σε όλους τους Έλληνες και διαγράφει τα δάνειά τους.
Όλοι οι Βουλευτές όρθιοι ζητωκραυγάζουν. Αλαλαγμοί χαράς και ικανοποίησης από όλες τις πτέρυγες.
Ακόμα και η Παπαρήγα... σταυροκοπιέται.
Τότε ο Ιησούς λέει: <<Υπό έναν όρο!>>.
Όλοι ησυχάζουν και περιμένουν να ακούσουν.
Όλοι σας θα παραιτηθείτε και κανείς σας δεν θα είναι από εδώ και πέρα υποψήφιος βουλευτής.
Νεκρική σιγή στην αίθουσα. Κάποιοι του απαντούν ότι θα πρέπει να συνέλθουν τα κόμματα για να αποφασίσουν.

<<Πολύ καλά. Θα περιμένω την απάντησή σας αύριο το πρωί>>  λέει ο Ιησούς.

Την επομένη ο Πρόεδρος της Βουλής δίνει στον Ιησού την ομόφωνη απάντηση όλων των πτερύγων της Βουλής, με την οποία <<καταγγέλλεται η απαράδεκτη παρέμβαση του Θεού στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας>>!


Ποιος είναι αυτός ο Τσίπρας;;!!Εργολήπτες δημοσίων έργων: Ματαίωσαν δημοπράτηση έργου στο Δ. Χαλανδρίου

Στη ματαίωση ενός ακόμη διαγωνισμού στο Δήμο Χαλανδρίου, που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Τρίτη 22/5/2012, παρά τις επίμονες οχλήσεις της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Μηχανικών-Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΠΕΔΜΕΔΕ), για εξόφληση των οφειλών του δήμου προς εργολήπτες δημοσίων έργων, προχώρησε η Ένωση, με αποτέλεσμα «ομόφωνα οι παριστάμενοι εργολήπτες έστειλαν το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν άλλα παιχνίδια εις βάρος τους από κακοπληρωτές δήμους».
Σε εκτέλεση της ομόφωνης απόφασης-ψηφίσματος της έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΠΕΔΜΕΔΕ της 25/10/2011 παρέστη στο Δήμο Χαλανδρίου ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Μ. Δακτυλίδης, όπου με τη συμπαράσταση όλων των παριστάμενων συναδέλφων πέτυχαν τη ματαίωση και αυτού του διαγωνισμού που αφορούσε το έργο με τίτλο «Έργα επισκευής και καθαρισμού φρεατίων όμβριων υδάτων».
«Η ΠΕΔΜΕΔΕ θα συνεχίσει να βρίσκεται απέναντι σε Δήμους που ενώ έχουν οφειλές από παλαιότερα έργα προχωρούν στη δημοπράτηση νέων έργων χωρίς να εξοφλούν πρώτα τις υποχρεώσεις τους αυτές. Υπενθυμίζεται ότι η ανωτέρω απόφαση δεν αφορά τα συγχρηματοδοτούμενα έργα (ΕΣΠΑ κ.λπ.)», σημειώνει σε σχετική της ανακοίνωση η ΈνωσηΦόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *