Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΕ ΣΤΕΛΑΡΑ. ΠΕΡΑΣΑΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ του 2001 ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ


Παραολυμπιακοί 2016:Χρυσό μετάλλιο για τον γίγαντα της Άρσης Βαρών Παύλο Μάμαλο. Χρυσό από τον Φερνάντες στην σφαίρα.

Μετά από καταπληκτική εμφάνιση ο Παύλος Μάμαλος κατέκτησε δίκαια το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 107 κιλών της Άρσης Βαρών των Παραολυμπιακών Αγώνων σηκώνοντας 238 κιλά, επίδοση που αποτελεί νέο ρεκόρ αγώνων.

Ο Ελληνικός στίβος και οι αθλητές των ρίψεων όμως  σαρώνουν στους Παραολυμπιακούς με τον Σε Τζον Φερνάντες να κερδίζει το δεύτερο Χρυσό της   ημέρας στην σφαιροβολία (κατ. F53 - κάκωση νωτιαίου μυαλού) με νέο Ευρωπαϊκό ρεκόρ.http://www.cnn.gr/

Γ. ΘΕΟΣ: Ένα θλιβερό και πρωτοφανές γεγονός

Ένα θλιβερό και πρωτοφανές γεγονός, που από μόνο του γεννά ερωτηματικά και δημιουργεί συνειρμούς για την κυρίαρχη αντίληψη της δημοτικής πλειοψηφίας σε σχέση με την ελεύθερη δημόσια κριτική, αποτελεί η επίσημη πρόθεση του Δήμου Χαλανδρίου-εκ μέρους της Οικονομικής Επιτροπής- να καταθέσει αγωγή εναντίον του τοπικού αυτοδιοικητικού blog Στην Πλατεία και του κύριου αρθρογράφου του, εκλεγμένου (ανεξάρτητου) δημοτικού συμβούλου Άγγελου Νταβία, επικεφαλής της παράταξης Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία.

Δύο τα δεδομένα:

1. To blog είναι (σταθερά) το δημοφιλέστερο στο Χαλάνδρι σε σχέση με τους καθημερινούς μοναδικούς επισκέπτες

2. Ο Άγγελος Νταβίας έχει βαθιά γνώση του συνόλου των θεμάτων της τοπικής ατζέντας, όντας από τους παλαιότερους και αποτελεσματικότερους αυτοδιοικητικούς

Κτήμα Δουζένη, Ρεματιά, Ίδρυμα Κουρτέση, δημόσια περιουσία Χαλανδρίου & ΤΑΙΠΕΔ. Τρία ζητήματα που Η Πλατεία και ο Άγγελος έχουν καταπιαστεί σε μεγάλο βάθος χρόνου, αναδεικνύοντας άγνωστες πτυχές που φαινομενικά δεν σχετίζονται μεταξύ τους, όμως έχουν κοινή απόληξη: τη διατύπωση ερωτημάτων σε σχέση με ευαίσθητες οικονομικές πτυχές που άπτονται του Δημοσίου συμφέροντος.

Η πλειοψηφούσα δημοτική αρχή προτιμά συστηματικά να προβάλει τις λεκτικές υπερβολές Νταβία (για την ευκολία της συζήτησης να τις προσδιορίσω και ως “ατοπήματα”, αγαπητοί “αριστεροί σύντροφοι”) χωρίς ποτέ να κάνει λόγο για την ουσία των πλήρως αιτιολογημένων ερωτημάτων του.

Και αυτό είναι επικίνδυνο κύριοι.

Δείχνει ότι πολιτικά, νοσείτε βαρύτατα.

Πιθανά επιθυμείτε να διαβάζουμε μόνο τους μονολόγους του δήμαρχου και να τις ενστερνιζόμαστε ως λογοτεχνική νουβέλα όπου όλα είναι καμωμένα ονειρικά.

Αν αυτή είναι η συμμετοχική κοινωνία που ονειρεύεστε τότε κοιταχτείτε στον καθρέφτη και ξανασκεφτείτε το.

Αν πάλι θεωρείτε ότι τα κάνετε όλα σωστά τότε ένα είναι βέβαιο: οι πολίτες-δημότες χωρίς κομματική ταμπέλα, αυτοί που τη δεύτερη Κυριακή σας έδωσαν την ευκαιρία να διοικήσετε (και όχι η ντουντούκα όπως αφελώς θέλετε να πιστεύετε) είναι πλέον σίγουροι για το λάθος τους. Δεύτερη φορά, γιοκ.

Υ.Γ.1: συγχαρητήρια στον κύριο Γιώργο Κουράση, ο οποίος ΑΡΝΗΘΗΚΕ να βάλει την υπογραφή του. Το ότι η Πλατεία τού έχει ασκήσει έντονη κριτική για χειρισμούς του κατά τη δημαρχιακή του θητεία, σε σχέση με τα προαναφερόμενα, έχει τη δική του ηθική αξία, όχι αμελητέα, για έναν μετριοπαθή πολίτη-δημότη Χαλανδρίου.

ΤΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ και ΑΓΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΑΝΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΡΙΣΗ!Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ ...

Το αφεντικό έχει πέσει με τα μούτρα γιατί θέλει λέει να συντρίψει με επιχειρήματα  κάθε λέξη , κάθε χαρακτηρισμό περί  ύβρεων, ψευδών κλπ στην απόφαση της Οικονομικής επιτροπής του δήμου .
Σιγά το δύσκολο.

Και δεν πρόσεξε  ο μπούρδας ότι μας έχουν εκτοξεύσει τα κλικόμετρα να πάει να πουλήσει καμιά διαφήμιση!

Και δεν είχε πάρει χαμπάρι - ο κολλημένος - ότι Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΩΣ SITE να πει ένα ευχαριστώ στον δικηγόρο του δήμου, πώς τον λένε, δεν τον ξέρω ....

Που έλεγαν στο δημοτικό συμβούλιο  πριν τρεις μήνες ότι δεν είμαστε site αλλά είμαστε blog που δεν είναι site το blog και κάτι τέτοια ακροβατικά που δεν είχα καταλάβει .

Εγώ του το έδειξα το κλικόμετρο.
Άντε ρε χαζέ άστους να μας φτιάχνουν τα νούμερα επισκεψιμότητας, οι ούγκανοι  .,,,,

Κανονικά να τους πληρώνουμε πρέπει να μας κάνουν μηνύσεις και αγωγές!

ΑΝΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΑ!
ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ: Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΤα επίσημα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου, της συνεδρίασης της 31ης Δεκεμβρίου, της συνεδρίασης στην οποία αποφασίστηκε με εισήγηση του Συμεών να αγοραστεί και να μισθωθεί δημόσια γη, με δημόσιο χρήμα από το ΤΑΙΠΕΔ ανεβαίνουν σε λίγο στο Scribd.

Όπως θα δείτε ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΕΝΑ!

Σε πολλά σημεία υπάρχουν τμήματα της συζήτησης που δεν έχουν καταγραφεί.

Προφανώς τυχαία - χωρίς πρόθεση (υπογραμμίζω χαμογελαστός για να μην πάρει και άλλα λεφτά του δήμου ο κ. Τακόπουλος) λείπουν κομμάτια του Θωμά και του Ευσταθίου.

Πρέπει να είναι εντελώς τυχαίο και χωρίς πρόθεση να μην αποδοθεί πλήρως η αντίθετη άποψη.

Αυτά δεν γίνονται στο ναό του δημοκρατικού διαλόγου σε ανοικτές και ελεύθερες συζητήσεις που συντονίζει η Πρόεδρος (του προέδρου) λέω ξανά χαμογελαστός και με νόημα.

Αλλά όμως και χωρίς πρόθεση να έγινε το πετσόκομμα, λέω χαμογελαστός,  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ, που είναι ευθύνη του να τηρεί ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ και να καταγράφονται ΟΛΕΣ οι απόψεις που διατυπώνονται στο δημοτικό συμβούλιο.

Και να έχει το νου του για να είναι ανοικτό το μικρόφωνο του ομιλούντος σε συνενόηση με τον υπάλληλο της εταιρίας που πληρώνεται για να ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, λέω υπερβαίνοντας τον τρόμο που μου έχει προκαλέσει η επικείμενη αγωγή.

Πάντως ακόμα και με μερικά τυχαία κενά είναι ενδιαφέροντα τα πρακτικά και να τα διαβάσετε.

ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΘΩΜΑ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΤΖΟΥΡΑ - έστω και με τρύπες - ίσως είναι οι καλύτερες απαντήσεις για όσα λένε περί "ψεμάτων" Νταβία στη νομική γνωμάτευση προς την οικονομική επιτροπή, με την οποία έλαβαν την απόφαση για να ασκηθεί αγωγή σε εκείνον που τόλμησε να τραβήξει την κουρτίνα, έστω και αν ήτνα λίγοι εκείνοι που ήθελαν να δουν από πίσω.

ΧΑΙΛΑΙΤ: 
Συμεών στον Ευσταθίου: ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ!

Και αυτός είναι προβοκάτορας; ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ;

ΠΕΡΙ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ .... θα προσθέσω και εγώ την μαλακία μου σε τόσες που γράφτηκαν από χθες.

 

Δεν είναι ρατσιστής ο γονιός που ανησυχεί για το παιδί του.

Υπερβολικός, χαζομαμά ή χαζομπαμπάς, υπερπροστατευτικός σε βαθμό μαλακίας, πολλές φορές συμπλεγματικός που θέλει να παραστήσει την αυθεντία στους νεότερους και να κάνει τον υιό του "εικόνα και ομοίωσήν της μεγαλειώδους υπέρλαμπρης προσωπικότητάς του"  ....  ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ.

Σας θυμίζει κανέναν δικό σας γνωστό αυτός ο γονιός;  Μήπως είσαι εσύ ή εγώ;

ΑΛΛΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.
ΘΕΛΕΙ ΔΟΛΟ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΠΡΟΘΕΣΗ! ΚΙΝΗΤΡΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ...

Θα μου πεις "υφέρπων κοινωνικός ρατσισμός".
ΜΑΚΡΥΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΧΑΣΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ (εθνικό σπορ).

Ρατσιστικό είναι όμως - κατά την δική μου μαλακισμένη σκέψη -  η εξουσία, που πρέπει να είναι πιο ψύχραιμη και ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΙΤΙΚΗ για τις συμπεριφορές στον πολίτη,  να παραδειγματίζει με την σοφία της και την σύνεσή της (σαν τον Ρούσσο ας πούμε ένα πράγμα) , η "οργανωμένη" πολιτεία,  οι ταγοί του τόπου, ο δήμος τους εκεί πάνω εν προκειμένω,  στον οποίο απευθύνεται ο ανησυχών γονιός - έστω και υπερβάλλοντας τις περισσότερες φορές - αντί ΕΜΠΡΑΚΤΑ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ να του ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι έχει κάνει ό,τι χρειάζεται για την  ασφάλεια και την υγεία στα σχολεία (καθαριότητα, εμβολιασμοί ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ (Ελληνοπαίδων τε και προσφυγόπουλων), φύλαξη στα προαύλια, ψυχολιγική προετοιμασία των προσφυγόπουλων που "τα έχουν δει όλα" μέχρι να φτάσουν στην Ελλάδα και είναι ΛΟΓΙΚΑ σε ημιάγρια κατάσταση κλπ) για να τον καθυσηχάσει και να τον ΠΕΙΣΕΙ, να του λέει ότι είναι ρατσιστής επειδή ανησυχεί για το παιδί του ο γονιός.

Ή ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ αντί να λέει στους γονείς να μην ανησυχούν.

Η ΣΤΑΣΗ "ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΕΘΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ κατά την δική μου ταπεινή και ασήμαντη γνώμη.

Σίγουρη μέθοδος ώστε και αν υπάρχει κανένα φιδαύγουλο να εκκολαφθεί, μην πάει χαμένο. ΔΙΝΕΙ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.

Ρατσιστική επαναλαμβάνω κατά την δική μου βλακεία, είναι η ακραία και σχεδόν πάντα ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ επίδειξη "αντιρατσιστικής ευαισθησίας" που στοχοποιεί τους γονείς που ανησυχούν για τα βλαστάρια τους (όπως όλοι μας για τα δικά μας).

Στοχοποίηση από τα κανάλια, τους διαγνοούμενους, τους δημοσιοκάφρους και τους επαγγελματίες "ευαίσθητους" αλληλέγγυους εθελοντές των ΜΚΟ με τα 2000 το μήνα αποζημίωση της ευαισθησίας τους.

Ρατσιστική είναι η πολιτική εκμετάλλευση τέτοιων θεμάτων με ακραία μικροπαραταξιακό τρόπο.

ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ - άσπρα, μαύρα, κίτρινα - πρέπει να διασφαλιστούν στην ΕΛΛΑΔΑ που "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ" συνθήκες κατάλληλες, ασφαλείς και υγιεινές.
Συνθήκες διαμονής, διατροφής, ένδυσης  ιατροφαρμακευτική κάλυψης, εκπαίδευσης ....

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ.

Ο ΜΗ  ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ  - για να αναδείξω ότι τα θέματα είναι παντού ΠΑΡΟΜΟΙΑ και ΣΥΝΑΦΗ -  ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Δεν ήταν ρατσιστές οι συνδημότες μας γονείς στο Κάτω Χαλάνδρι που φώναζαν και που θέλανε μερικοί να τους "κρεμάσουν ως φασίστες".

Τώρα που ξέρουν ότι γίνονται εμβολιασμοί από τον δήμο ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ;

Δεν είναι τρελοί οι πολίτες όταν ξεσηκώνονται. ΟΥΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ (οι περισσότεροι, υπάρχουν και ρατσιστές που χαίρονται από αυτά).

ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ, με την μαλακία που δέρνει ΟΛΟΥΣ τους γονείς για τα παιδιά τους.
Γονείς με τα αρνητικά τους, μαζί βέβαια και με τα .... λίγα καλά που κάνουν από την υπερβολίκή του αγωνία για τα παιδιά τους.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ σε αυτή τη χώρα μπορούμε ή να το λύσουμε ως πολιτισμό κράτος και οργανωμένη δυτική κοινωνία (καλά μη γελάς είπαμε σατυρική εφημερίδα είμαστε, πλάκα κάνουμε σε γενικές γραμμές) ή να την πέσουμε με BULLING ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ σε όσους τολμούν να μιλήσουν για το πρόβλημα, πιστεύοντας ότι έτσι θα μείνει αυτό για πάντα κάτω από το χαλί .

Mέχρι να γίνει η πρώτη στραβή σε ένα σχολείο και πλακωθoύν άσχημα κανένα ελληνάκι με κανένα προσφυγάκι, σπάσει κανέναν χέρι (για να μην το πάω μακρυά)  και μετά να κάνουμε εν χoρώ τους ευαίσθητους ΟΛΟΙΜΑΖΙ από την άλλη πάντα).

Η σκόνη κάτω από το χαλί να μένει ενώ παράλληλα θα ρίχνουμε και μερικές φοβερές, βαθύτατες πολιτικές αναλύσεις του στυλ "στο ρατσιστικό Ωραιόκαστρο στις τελευταίες εκλογές βγήκε πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ (όπως άλλωστε σε όλη την Ελλάδα, να υπενθυμίσω αλλά το Ωραιόκαστρο πιάσαμε τώρα) άρα ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" που είναι πλειοψηφία στο Ωριαόκαστρο!

Γεια σου Γιάννη.
Κουκιά Σπέρνω!

58 ΕΙΔΗ ΕΞΩΓΙΗΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΗ - ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟI (ή ΛΑΜΠΕΡΟΙ)

Φυλές εξωγίηνων. Πρώτος από αριστερά ΛΑΜΠΕΡΟΣ και ΚΑΡΑΦΛΟΣ
Όπως διαβάζω σε έγκυρα, μεγάλα ειδησιογραφικά sites 58 είδη εξωγίηνων επισκέπτονται τακτικά την γη ή έχουν κάνει μυστικές βάσεις στον πλανήτη ή ακόμα ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, έχοντας μεταμφιεστεί σε ανθρώπους.

Για αναλυτικές  πληροφορίες ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 58 είδη των ΟΥΦΟ που κάνουν βόλτες στην γη κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ: Τα 58 είδη εξωγήινων που "επισκέπτονται" την Γη σύμφωνα με το Disclosure Project.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Χαλάνδρι όμως έχει η φυλή των ΦΩΤΕΙΝΩΝ (ή ΛΑΜΠΕΡΩΝ)

Οι μαρτυρίες γι αυτούς - σύμφωνα με το αναλυτικό άρθρο του pronews - ξεκινούν εκατοντάδες χρόνια πριν από τους Θιβετιανούς, τους Χριστιανούς, τους Ινδιάνους της Αμερικής  οι οποίοι αναφέρουν ότι συναντούν λαμπερά όντα σε απομονωμένους χώρους και ιερούς τόπους κατά τη διάρκεια θρησκευτικών τελετών. Βέβαια, υπάρχουν και πιο πρόσφατες αναφορές γι’ αυτούς από τον συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Philip K. Dick (Φίλιππος Qούτσος ελληνιστί)  που το 1978 περιέγραψε διάφορες συναντήσεις κατά τη διάρκεια μιας περιόδου τεσσάρων ετών πριν από το θάνατό του το 1982.

Οι Φωτεινοί αναφέρονται σαν διάφανα πολυμορφικά όντα που ανάβουν από μέσα τους και δεν έχουν φύλο (με υ) είναι Α- ΦΥΛΟΙ! 

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΛΙ .... (που λέγαμε παλιά στα αμφιθέατρα).

ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΜΠΟΣΟΙ .........

ΔΡΙΒΑΣ ΚΩΣΤΑΣ: Τι άλλο θα δούνε τα μάτια μας

Τι άλλο θα δούνε τα μάτια μας
Ακούσατε -Ακούσατε

Του κάνουν αγωγή του Δημοτικού Συμβούλου γιατί μειώθηκε η προσωπική και πολιτική Ακτινοβολία του Άρχοντα

Τι θα έπρεπε να είχαν κάνει οι βουλευτές του Κοινοβουλίου με όσα λέει ο ένας στον άλλον!!!!

Οι πολίτες τι θα έπρεπε να είχαμε κάνει!!!


Σε αυτόν τον Άρχοντα που λέει τα παρακάτω τι θα έπρεπε να είχαμε κάνει;

΄΄Φτάνει πια. Όσο είμαι εγώ αναπληρωτής Υπουργός, περίθαλψη θα προσφέρουμε σε όσους την έχουν πραγματικά ανάγκη. Οι φλώροι να κάτσουν σπίτι τους να τους κάνει μάκια η μαμά τους.΄΄

Λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει

(Ποστ του πρώην Δημοτικού Συμβούλου και υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Κώστα Δρίβα στο fb).

ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΣΟΥ

Η υπομονή και η ανοχή στην συκοφαντική εκστρατεία εξαντλήθηκε.Ο κ Νταβίας και ο ιδιοκτήτης του Blog "στην πλατεία" θα δώσουν εξηγήσεις στην δικαιοσύνη για τους αήθεις χαρακτηρισμούς και τα ανήκουστα ψεύδη που διαδίδουν καθημερινά.


Δρίβας Κωνσταντίνος
Δρίβας Κωνσταντίνος Περιμένουμε με αγωνία να διαβάσουμε που στηρίζετε τις απόψεις σας κσι ξεκινήσατε την δίωξη ενός δημοτικού συμβούλου αλλά και την δίωξη ενός μέσου μαζική ενημέρωσης.
Σίμος Ρούσσος
Σίμος Ρούσσος Μην αγωνιάτε τόσο κ Δρίβα.Αρκεί να παρακολουθήσετε τα δημοσιεύματα και θα δείτε που σταματά η κριτική,η αντιπαράθεση και η πολιτική διαφωνία και πού αρχίζει η συκοφαντική δυσφήμιση και μάλιστα κατ εξακολούθηση.Είμαι υποχρεωμένος να υπερασπιστώ τον εαυτό μου από αυτή την πρακτική.Όποιος νομίζει ότι μπορεί να συκοφαντεί με τέτοιο θρασύ τρόπο θα πληρώσει το τίμημα.Οι κραυγές περί διώξεων δεν μας αγγίζουν.
Δρίβας Κωνσταντίνος
Δρίβας Κωνσταντίνος Κύριε Ρούσο νομίζω ότι με την απόφαση που έλαβε η επιτροπή τα πράγματα θα μπούνε στην θέση τους εάν εσείς έχετε δίκιο τότε καλά κάνατε αλλά αν έχετε άδικο τότε εσείς προσωπικά θα γίνετε ρεζίλι.
Αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούνε οι Δημότες την καταλογιζόμενη ¨¨συκοφαντική δυσφήμιση΄΄ αλλά και το τίμημα αυτής
Δεν έχω καμία αγωνία απλώς πιστεύω στην πολιτική διαφωνία και στην άσκηση των καθηκόντων ενός η περισσοτέρων Δημοτικών συμβούλων.


Σίμος Ρούσσος
Σίμος Ρούσσος Αν νομίζετε ότι οι ύβρεις,η διάδοση ψευδολογιών και η συστηματική κατασυκοφάντηση ανθρώπων περιλαμβάνονται στην ασκηση καθηκόντων των δημοτικών συμβούλων,λυπάμαι.Εχουμε διαφορετική αντίληψη για το περιεχόμενο των καθηκόντων αυτών.Τα υπόλοιπα όπως σωστά είπατε θα τα βρεί η δικαιοσύνη...
Δρίβας Κωνσταντίνος
Δρίβας Κωνσταντίνος όπως είπα και παραπάνω εάν υπάρχουν ύβρεις,η διάδοση ψευδολογιών και η συστηματική κατασυκοφάντηση ανθρώπων΄΄΄ τότε θα θα αποδοθεί δικαιοσύνη.
Η αλήθεια πώντως είναι ότι σας έχει δυσκολέψει με τις παρεμβάσεις του και με την δημοσίευση των κειμένων του.
Αναρωτιέμαι όμως τη εννοεί ο συντάξας της εισήγησης με το λεκτικό
΄προσβάλλει βάναυσα την τιμή και την υπόληψη του Δημάρχου καθώς και του πολιτικού χώρου που αυτός εκπροσωπεί΄΄
Το δικαστήριο θα οριοθετήσει τον πολιτικό χώρο που ανήκετε?
ΕΒΙΤΑ ΚΑΚΟΥΡΗ
ΕΒΙΤΑ ΚΑΚΟΥΡΗ Nα σας πω εγώ τι εννοεί. Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του εφαρμοζουν με συνεπεια και μόχθο μια πολιτική που έχει επεξεργαστεί και υποστηρίξει εμπράκτως εδώ και πολλά χρόνια η παράταξη "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ". Οποιος πετάει λάσπη στο Δήμαρχο μας λασπώνει ολους. Και ολοι μαζι θα τον υποστηρίξουμε. Να μην έχετε καμία αμφιβολία γι αυτό.

Σίμος Ρούσσος
Σίμος Ρούσσος Τό μόνο που μας δυσκολεύει είναι η δική μας προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της πόλης.Ομως είναι απαράδεκτο αυτή η προσπάθεια να σπιλώνεται άδικα και συστηματικά από τέτοιες αντιλήψεις.Η πολιτική δράση οφείλει να αποδεσμευθεί από την συκοφαντία,την λασπολογία και τον κτρινισμό.Αλλιώς υπονομευει τον εαυτό της.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ


ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ -ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ (και) ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥΣ (δημοτικά τέλη "ανταποδοτικά" για την καθαριότητα) - ΔΙΩΚΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΟΥ ΜΑΣ Σουλτ ... - ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΑΘΟΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ,

ΛΑΜΠΕΙΣ ΣΥΜΕΩΝ! ΛΑΜΠΕΙΣ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ