Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ. ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑ (?) ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΙΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΗ


ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ - ΙΩΝΑΣ που θα απασχολήσει την πόλη το επόμενο διάστημα:


1987: Τρίτη τετραετία Πέρκιζα - πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και έχων το γενικό πρόσταγμα στα πολεοδομικά ο συγχωρεμένος Γρ. Γυφτόπουλος.: Για την υποστήριξη του μακαρίτη  Δημήτρη Σταματιάδη - που έχει αναλάβει από το τότε ΥΧΟΠ την "Επιχείρηση Πολεοδομική Ανασυγκρότηση" στην περιοχή μας και δι΄αυτής την ένταξη του Πεύκο Πολίτη ο δήμος κάνει μια σύμβαση 5 εκ δρχ - (15000 ευρώ δια τους νέους που δεν γνώρισαν τα χρυσά χρόνια της δραχμούλας),  ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ και όχι τον πολεοδομικό σχεδιασμό  με το γραφείο του Νίκου Ιωνά.

1990: ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΥ: 
Η ανάθεση Μελέτης Αναθεώρησης του ΓΠΣ Διαμαντόπουλου και οι "νέες ιδέες του" παγώνουν το Πεύκο Πολίτη ενώ η μελέτη που είχε εισηγηθεί ο μακαρίτης Δημήτρης Σταματιάδης καταγγέλλεται επειδή .... προβλέπει την Ελ. Πεντέλης.
"Κίνημα" ενάντια στη μελέτη ένταξης του Πεύκο Πολίτη - τη μελέτη Σταματιάδη.

Ο ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΣ Σταματιάδης βγαίνει από τα πολεοδομικά του Χαλανδρίου και την μελέτη του Πεύκο Πολίτη αναλαμβάνει  ο ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ Ιωνάς να συνεχίσει.
(Στις ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ έτσι φτιάχνουν πόλεις. ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. Βλέπεις ο Νίκος Ιωνάς ήταν αρχηγός της ΠΑΣΚΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ - μη χέσω).

Η αρχική μελέτη με τις συνεχείς αναθεωρήσεις - ξέρουν οι μηχανικοί τα κόλπα - φτάνει στο 2003 το ποσό των 483. 000 ευρώ!!!!

2003 -2009: Ο δήμος ρπί Ζαφειρόπουλου ενταλματοποιεί το παραπάνω ΤΡΕΛΟ ποσό και στέλνει τα εντάλματα για θεώρηση στο Ελεγκτικό Συνέδριο το οποίο λέει ΟΧΙ λόγω τη τεράστιας αύξησης του αντικειμένου και δεν δίνει το ΟΚ να πληρωθούν.
Ο Νίκος Ιωνάς δεν μπορεί να πληρωθεί λοιπόν. 

Και τώρα; Τι κάνει ο δήμος; Πώς προχωράει το Πεύκο Πολίτη να μπει ..... " γρήγορα" στο σχέδιο, ξεπερνώντας με "κολπάκια" τα εμπόδια. (ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟ, αντί να του πουν την αλήθεια και να βάλουν την υπόθεση να προχωρήσει ΜΕ ΛΟΓΙΚΑ και ΣΤΑΘΕΡΑ βήματα όπως φώναζε ένας τρελός μόνος του)

Η σύμβαση - ΛΟΓΙΚΑ - διακόπτεται, με απόφαση δημοτικού συμβουλίου, μετά την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου και στον δήμο αρχίζει ο προβληματισμός "και τώρα τι κάνουμε".
Για να λέμε και του στραβού (Ζαφειρόπουλου) το δίκιο ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ για να προστατέψει τα συμφέροντα του δήμου, "κόβοντας" τον δρόμο για να φουσκώνει ο λογαριασμός.
Κάποιοι κάνουν μικροπολιτική γιατί δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν, έτσι έκαναν καριέρες. 

(Εμείς ουρλιάζουμε  (μέχρι το 2006) : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ  ΠΟΛΕΟΔΟΜΟ ΜΕΛΕΤΗΤΗ - ΟΧΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟ για να  προχωρήσει την αρχική μελέτη Σταματιάδη και να πολεοδομηθεί η περιοχή με τους σύγχρονους κανόνες της πολεοδομίας, να γίνει μια περιοχή ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ πόλης και όχι ΑΡΒΑΝΙΤΟΧΩΡΙΟΥ.

Καθαρά, διάφανα, δημόσια λέμε την γνώμη μας προτείνοντας τον ίδιο τον αρχικό μελετητή Δ. Σταματιάδη, χωρίς βέβαια να εμμένουμε, διότι δεν είμαστε ΠΛΑΣΙΕ συμφερόντων στον δήμο. ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ κατά την γνώμη μας.

Δεν εμμένουμε στο πρόσωπο αλλά εμμένουμε αυτιστικά  να είναι ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΣ ο επικεφαλής του σχήματος, που θα σχεδιάσει το Πεύκο Πολίτη
Να μάθουμε σε αυτή την χώρα επιτέλους ότι ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΥΝ οι ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΙ και δεν κάνουν διευθετήσεις ιδιοκτησιών οι τοπογράφοι μικραίνοντας δρόμους και καταργώντας πρασιές για να "ικανοποιούν" αιτήματα.

Μας γειώνουν όλοι που προκρίνουν "να δοθεί λύση στο θέμα με τον Ιωνά για να μην προσφύγει και ζητάει πολλά λεφτά από τον δήμο. ή "για να πει πιο γρήγορα η περιοχή στο σχέδιο"

(ΚΕΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ ΚΑΝΑΝΕ. Η περιοχή ακόμα βολοδέρνει και ο Ιωνάς ζητάει όλα τα λεφτά).

Το δημοτικό συμβούλιο διακόπτει την πρώτη σύμβαση ΑΛΛΑ - και εδώ βρίσκεται όλο το ζουμί - ΤΟ 2010 στην χρονιά εν πτήση αλλαγής Ζαφειρόπουλου με Κουράση στο νεοδημοκρατικό στρατόπεδο,  δίνει στον Ιωνά βεβαίωση ότι έχει εκτελέσει το έργο  με απόφαση παραλαβής της παράνομης (κατά το Ελεγκτικό Συνέδριο) μελέτης από το δημοτικό συμβούλιο, ενώ προκηρύσσει νέο "διαγωνισμό" για την "προχωρήσει η ένταξη.
Τον διαγωνισμό .... "τον κερδίζει" ο Ιωνάς.

Μην μπερδεύεσαι εδώ: Για τις μελέτες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ διαγωνιστική μειοδοτική διαδικασία για την αμοιβή. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. ¨Ετσι το έχουμε εδώ στο Ελλαδιστάν.

Οι διαγωνιζόμενοι εξετάζονται με βάση τα προσόντα τους και ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ένας εξ αυτών από την επιτροπή.
Και βέβαια η επιτροπή Κουράση διάλεξε ως καλύτερο το σχήμα του  Νίκου Ιωνά. (που είναι καλοί επιστήμονες , αυτό δεν το αμφισβητούμε ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΣ ο επικεφαλής του σχήματος είναι τοπογράφος) .

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ήταν απλά ένας φερετζές για να δοθεί νέα σύμβαση στο Νίκο Ιωνά., τα εντάλματα  πουδεν είχαν εγκριθεί,
ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΨΟΥ΅Σ 750.000 ευρώ!!!!

Το αφήγημα τότε είναι ότι το ποσό ήταν μεγάλο γιατί κάλυπτε και την προηγούμενη οφειλή του δήμου προς τον Ιωνά, των 485 000 ευρώ άρα ουσιαστικά ήταν τα "οφειλόμενα" που δεν είχε εγκρίνει το Ελεγκτικό  -και  ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ 2010 ΕΠΙΣΗΜΩΣ  ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ με την παραλαβή της μελέτης - και άλλα 400 000 ευρώ!

¨Ελεγαν ότι έγινε ντηλ και με τη νέα σύμβαση το παρελθόν κλείνει και πάμε παρακάτω.
Όλα αυτά στο μιλητό βέβαια διότι αν δεν SCRIPTA, δεν MANENT τίποτα!

Με αυτή την σύμβαση των 750000 ευρώ συνεχίζεται σήμερα το σήριαλ των ετήσιων αναρτήσεων για την περιοχή,στο οποίο έχουμε αναφερθεί πολλές φορές και που σε κάθε ανάρτηση εμείς κράζουμε και οι άλλοι μας λένε τρελούς.

Και ρωτάμε πόσο κάνουν οι αναρτήσεις και μας λένε (προφορικά πάλι)  ότι "ο μελετητής έχει δεσμευτεί  - προφορικά πάλι -  ότι δεν θα χρεώσει παραπάνω λεφτά τον δήμο. (μμμμ πολύ ευχάριστο αυτό) και θα τελειώσει όλες τις εκκρεμότητες της μελέτης.

Οπότε εμείς ΚΑΝΟΥΜΕ ότι τους πιστεύουμε γιατί αυτά δεν μπορείς να τα αντικρούσεις χωρίς να σε πουν λασπολόγο, φαντασιόπληκτο, βλαμμένο, μικρόψυχο, τυχάρπαστο  παρά μόνο όταν έρθει η πανταχούσα.

Η ΠΑΝΤΑΧΟΥΣΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΙΩΝΑ - ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ήρθε τώρα. 

Διότι ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ να πάει μόνος του στο δημοτικό συμβούλιο και να πει "ξέρετε είχα κάτι γραμμάτια στο ντουλάπι. Κάτι τρέχει. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ,

 Αλλά δεν θα βιαστούμε να κάνουμε την ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ (γιατί η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΠΡΙΑΜΟ, αλλά δεν του άρεσαν και την έβγαζε τρελή).
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ο κύριος "εμένα με υπολείπονται όλοι και μου βγάζουν το απαυτό τους" (που έλεγε και ο μέγας Κωνσταντάρας)

Συνεχίζουμε την αφήγηση:

Στον Γ. Κουράση όμως η πανταχούσα είχε έρθει το 2013. Από τότε ήξερε ότι ο Ιωνάς (και καλά μόνος του) ξέχασε ότι με την νέα σύμβαση οι παρελθούσες οικονομικές διαφορές με τον δήμο είχαν κλείσει και προσέφυγε ζητώντας και τα προηγούμενα 480 χιλιάρικα βασισμένος στην παραδοχή του δήμου  - δια του δημοτικού συμβούλιο - ότι έχει παραλάβει το έργο.

Τα προφορικά ντηλ έγιναν "έπεα πτερόεντα".
Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ!
Κανένας από το δημοτικό συμβούλιο ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ.
Καλά παιδιά όλοι.
Κύριοι και κυρίες.
Δεν ήξεραν για τα γραμμάτια ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΙΩΝΑ ΗΞΕΡΑΝ, έτσι δεν είναι;

Εδώ είμαστε όλοι καλοί, σου λέει. Οι κακοί είναι στη φυλακή και εκτός δημοτικού συμβουλίου.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΙΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ:  5 εκατομμύρια δραχμές  450000 ευρώ πλέον τόκων + 750000 ευρώ και προχωράμε, χωρίς τόκους και επικείμενες νέες χρεώσεις πλέον τόκοι 1 μύριο 250 χιλιάρικα ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ.
(ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ: χώρια όσα μελλοντικά διεκδικηθούν από τις αλλαγές Ρούσσου, που και αυτές ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ έχει δεσμευτεί ο Ιωνάς ότι τις κάνει δωρεάν για να συγχωρεθεί η ψυχή της γιαγιάς του.)

Θυμίζουμε ότι το 2012, είχε γίνει η θορυβώδης αλλαγή γενικού γραμματέα του δήμου από τον Γ. Κουράσ Ο Ηλίας Γιάτσιος είχε αντικατασταθεί από τον Δημήτρη Κατσοπρίνη (άσχετο αυτό με την υπόθεση; μπορεί. Αλλά γράφει ρε άσχετα η ΠΛΑΤΕΙΑ;)

Στο δημοτικό συμβούλιο δεν είναι τότε ο Ακατανόμαστος να φωνάζει και Ρουσσός - Καλομοίρης ψηφίζουν τα πάντα - όλα για το Πεύκο Πολίτη σαν καλά παιδιά που είναι στον κο Κουράση, όπως σας έχουμε πει και άλλες φορές.

 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ! 
ΜΥΡΩΔΙΑ! 
Η ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟ "ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ, που να καεί ο πλανήτης".

Καλά για την παράταξη Ανδρεόπουλου και την αντιπολίτευση που άσκησε στον Κουράση δεν θα πούμε τίποτα. Εμείς μιλάγαμε για διοίκηση ΑΝΔΡΕΑΣΗ.

Η ΛΟΥΛΑ ΟΜΩΣ; Που κάνει φασαρία για τα πάντα όλα; Πώς το κατάπιε αυτό το αίσχος αμάσητο;
Θα μου πεις το είχε διαλέξει ο συχωρεμένος ο Γρηγόρης τον Ιωνά άρα τον υπερασπίζεται η Λούλα.
Μάιστα. μπορεί.

2014: Ο Αεικίνητος δεν πιστεύει ότι θα χάσει τον δήμο. 28% είχε την πρώτη Κυριακή, 18 είχε ο δεύτερος Ρούσσσος που τελικά κέρδισε.

(Ο Κουράσης πλέον στο Χαλάνδρι και μόνος του να τρέχει δεύτερος θα βγαίνει, οπότε σκέφτεται να πάει για δήμαρχος στο SALT LAKE CITY)..

Θυμίζουμε τους πανηγυρισμούς των Κουρασικών τις πρώτες μέρες του Συμεών, που "τους είχαν κάνει δεξιούς" δίνοντάς τους το τυράκι - την ΦΛΥΑ - να φωνάζουν για κάτι και να παριστάνουν τους επανανστάτες, καργαριστερούς καθαρτήρες του δήμου.
Εκεί - τους έλεγαν να ψάξετε - εκεί είναι τα σκάνδαλα.
Άστε το εδώ, εδώ στο δήμο είμαστε εμείς που μας υπολήπτεται ο κόσμος και μας βγάζει το απαυτό του. Εκεί να ψάξετε. Στην ΦΛΥΑ που ήταν αυτός ο Ακατανόμαστος και έχει κάνει σκάνδαλα.

Τότε λοιπόν αρχίζει  "ΕΠΙΣΗΜΑ" το πάρτι των γραμματίων που ακούς με τα αυτιά σου (για τον Συμεών, εμείς ξέραμε):
  • Ο Κουράσης πάει στον Συμεών και του λέει ότι "ξέρεις υπάρχουν κάτι γραμμάτια που πήρα από τον Ιωνά, όχι για μένα για την φουκαριάρα την  .... πόλη και το καλό της" 
"Την δουλειά την έκανα παρουσία μαρτύρων - του δικαιόρου Παπασταθόπουλου και του Γενικού γραμματέα του δήμου Δημήτρη Κατσιπρίνη, να, να μη σώσω να ξαναβγώ δήμαρχος." 
  • Ο Συμεών τον ακούει. Δεν κάνει τίποτακαι συνεχίζει με τον Ιωνά κανονικά. Α όχι κάνει. ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΙΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ, όπου τον βρει που λέει κάτι βλακείες που τον τσατίζουν και του χαλάνε την ακτινοβολία.
  • "Θα πάω τώρα στον Κατσοπρίνη να σου φέρω τα γραμμάτια και το ιδιωτικό συμφωνητικό να στα δώσω νέε δήμαρχε", είπε λοιπόν ο προηγούμενος στον επόμενο.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ, έτσι; 
Τα ξέρει μόνο εκείνος, ο Κατσοπρίνης και ο Παπασταθόπουλος. ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Πήγε να τα φέρει αλλά τότε μόλις ενημερώθηκε από τον Δημήτρη Κατσοπρίνη ότι τα γραμμάτια τα κλέψανε από το γραφείο του κ. Κατσοπρίνη, ρε γαμώτο.

Είναι η π....τάνα η γκαντεμιά να μη σε πάρει από κάτω: Έχασε τις εκλογές, έχασε και τα γραμμάτια.

Ο Δημήτρης Κατσοπρίνης πήγε και κατέθεσε μια μήνυση κατ΄αγνώστον ότι του κλέψανε κάτι γραμμάτια.

ΤΟΤΕ, όχι πριν, όταν έγινε ας πούμε η διάρρηξη στο γραφείο του πρ. Γενικού Γραμματέα.

Τα γραμμάτια - λέει - ήταν σε διαταγή ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ αλλά έχουν κλαπεί. 
Άρα δεν υπάρχει απόδειξη ότι δεν ήταν σε διαταγή Δήμου Χαλανδρίου.
ΑΡΑ ΗΤΑΝ ! 

Ήταν;

Προχθές ο κ. Κουράσης είπε όσα είπε και ακούς με τ΄αυτιά σου, αν θες από την ΠΛΑΤΕΙΑ.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ;
ΜΥΓΑ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕ και πήγε και παραδέχτηκε ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΒΟΥΛΙΟ;

Θα μου πεις δεν παρανόμησε για κείνον, αλλά για την φουκαριάρα την πόλη αμάρτησε.

Και γιατί τότε δεν πήγε - με κανονική διαδικασία δωρεάς στο δημοτικό συμβούλιο - να είναι κύριος και να του βγάζουμε και εμείς το απαυτό μας, όπως αυτοί που τον υπολείπτονται;

¨Η γιατί - τουλάχιστον - δεν είχε ενημερώσει τις άλλες παρατάξεις για το ντηλ όταν το έκανε και ενημέρωσε όταν έχασε τις εκλογές ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ (που τότε τα είχε καλά μαζί του και τον έκανε και πρόεδρο του ΣΠΑΠ;) 
¨η μήπως είχε ενημερώσει ιδιωτικά ο Κουράσης και άλλους;;;;
Εεεεεε;;;

ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ή εγώ πάλι είμαι κακορίζικος;

Τώρα γιατί πήγε στο δημοτικό συμβούλιο; Είχε λόγο;

ΕΙΧΕ!
ΥΠΟΜΟΝΗ!

ΘΑ ΔΟΥΜΕ!.

Πάντως όσα λέει ο Ρούσσος είναι ΣΩΣΤΑ.

Και όσα κρύβονταν πίσω από το κόλπο της παρουσίας της Ένωσης της Σατυρούλας στο δημοτικό συμβούλιο ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΑ.

ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΑΛΑΣΕ! 
ΤΟ ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ από την προεκλογική περίοδο.

Ενδιαφέρον δεν έχει;

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ  HIGHLIGHΤ :

ΠΡΑΣΣΟΣ (παράταξη Ανδρεόπουλου) : Εγκαλεί τον Συμεών γιατί δεν ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο όταν παρέλαβε τον δήμο και του τα είπε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ όλα αυτά τα ενδιαφέροντα ο  κος Κουράσης που έκανε το ντηλ, δεν ενημέρωσε κανένα, έχασε τα γραμμάτια και το συμφωνητικό.

Δεν εγκαλεί - βεβαίως - τον Κουράση 
Εκείνος καλά έκανε που δεν ενημέρωσε. Έτσι του αρέ.σει του Νικόλα ρε παιδί μου. Όποιον θέλει θα εγκαλεί για να κάνει καριέρα. Γούστο του θα γίνεις;

ΚΑΡΑΤΖΑ   (ΜΝΗΜΕΙΟ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ, θα μείνει στην ιστορία): 

"Κάπου, κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον, αν είμαστε καλά, γιατί σήμερα έχω και πονοκέφαλο,  και μας μείνει λίγος χρόνος στο συμβούλιο μετά τα τα θέματα που βάζει το σωματείο για να μονιμοποιηθούν και οι ντηλιβεράδες που φέρνουν καφέ στο δημαρχείο, πρέπει να συζητήσουμε και για το Πεύκο Πολίτη.
Συνολικά όμως, όχι έτσι, επί μέρους, για να δούμε τι φταίει που δεν μπαίνει στο σχέδιο. 
Αλλά όταν θα  συζητήσουμε συνολικά  βέβαια εμείς θα φύγουμε, γιατί έχουμε οικόπεδα εκεί.
Και θα σας κουνιόμαστε κιόλας: "ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ".
(Πώς να ψηφίσετε ρε Λούλα αφού φεύγετε; ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΥΑΨΗΦΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!)

Αλλά έτσι και αλλιώς  η Λούλα το ξεκαθάρισε: δεν φταίει ο Κουράσης - που είναι Νεοδημοκράτης - ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΙΟΣ  ΦΤΑΙΕΙ: Ο ΛΙΑΣΚΑΣ (υπουργός της συγκυβέρνησης Τζανετάκη ΝΔ - ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, το βρώμικο 1989,  που ήταν στο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ο Λιάσκας, δεν αποχώρησε με το ΚΚΕ  άρα ήταν  ΣΥΡΙΖΑ!

ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ!
ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΕΙΑπίθανη!

ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Α.Ν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Συγκέντρωση και πορεία προς την Γερμανική πρεσβεία για τη διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα

Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ.

Δείτε ένα τρίλεπτο βίντεο του ΑΠΕ από τη χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα και την πορεία στη γερμανική πρεσβεία.

Μιας κινητοποίησης μαζικής και δυναμικής (παρά την έντονη ζέστη και τον δυνατό απογευματινό ήλιο), που διήρκησε συνολικά πάνω από 1,5 ώρα. Ο νέος Γερμανός πρεσβευτής (που, ειρήσθω εν παρόδω, δείχνει έντονη δραστηριότητα τους λίγους μήνες που είναι στη χώρα μας, παρεμβαίνοντας σε πολλούς τομείς, με τρόπο που δεν φαίνεται να συνάδει στον θεσμικό του ρόλο) διέπραξε βαρύτατη απρέπεια επιλέγοντας να εκκενώσει και να κλειδαμπαρώσει την πρεσβεία πριν έλθουν οι εκατοντάδες διαδηλωτές, επικεφαλής των οποίων ήταν ο Μανώλης Γλέζος και οι άλλοι επιζώντες - ήρωες του αντιφασιστικού αγώνα...

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ!

ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ
Μέλος ρου Συμβουλίου Διεκδίκησης Γερμανικών Αποζημιώσεων

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Β3 ΝΟΔΕ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΙΒΑΣ
Η Β3 ΝΟΔΕ ανήκει και σε σένα - ανοίγει και για σένα!

Στις 13 Μαΐου η Νέα Δημοκρατία αλλάζει.
Στις 13 Μαΐου τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας παίρνουν το λόγο!
Στις 13 Μαΐου συμμετέχουμε, ψηφίζουμε και στηρίζουμε τα νέα μέλη των προεδρείων των ΝΟΔΕ
και ΔΗΜ.ΤΟ., ενισχύοντας την προσπάθεια του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη,για την αναγέννηση και την ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας.
Γιατί οι Έλληνες αξίζουμε μια καλύτερη κοινωνία, αξίζουμε καλύτερα!
Η αποχή από τα κοινά δεν είναι η λύση! Μάθε τώρα πώς μπορείς και εσύ να ψηφίσεις!

Ελα κι ΕΣΥ μαζί μας!
Μαζί... μπορούμε καλύτερα!

Απο απόψε και τυπικά
Υποψήφιος Σύνεδρος της Β3 ΝΟΔΕ!
και
Υποψήφιος για μέλος της Β3 Νομαρχιακής Επιτροπής
Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σας!!

Με εκτίμηση 

Κωνσταντίνος Δρίβας

ΚΑΛΗΜΕΡΑ