Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΑΥΓΟΥΣΤΙAΤΙΚΗ ΕΡΗΜΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ! ΟΝΤΟΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ!

Ο Γ.Γ. έστειλε το παρακάτω μήνυμα στην ΠΛΑΤΕΙΑ και την σημερινή φωτό από τα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΎ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ στην πλατεία μας που έμειναν κλειστά τον Αύγουστο προκαλώντας σχόλια και αρθρογραφία αιρετών. 

ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ ΓΙΩΡΓΟ! 


"Για τους νοσταλγούς του παλιού Χαλανδρίου.

Δεν είναι βέβαια ο Αφεντούλης ούτε ο Ροδόπουλος. 


Αλλά θυμίζει τα παλιά."

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΗ – ΤΡΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ !!!

του Ν. Κομπότη
Αγαπητοί δημότες

Επειδή στον ΔΥΟ απολογισμό !!! είμαστε περιληπτικοί και έντονα αυτοκριτικοί σε βαθμό τέτοιο ώστε σε πολλούς αδαείς τα λεγόμενα μας να φαντάζουν αυθαίρετα και ατεκμηρίωτα, προχωράμε σήμερα στον ΤΡΙΑ απολογισμό που θα είναι αναλυτικός και θα τεκμηριώνει τον προηγούμενο.

Πριν 3 χρόνια, με την βοήθεια του Καλλικράτη μας έκατσε και γίναμε δημοτική αρχή με ποσοστό 18% και με απόλυτη πλειοψηφία!!! Στο δημοτικό συμβούλιο. Το προεκλογικό μας πρόγραμμα ήταν αντιμνημονιακό - αντικαλλικρατικό και δεσμευόταν να παραδώσει όλη την εξουσία στους Δημότες. Ήταν το πρόγραμμα της Δημοτικής παράταξης «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ», το οποίο ουδόλως αναφέραμε στον ΕΝΑ απολογισμό για ευνόητους λόγους.

Πρώτο μέλημα μας ήταν η διάλυση της παράταξης που μας ανέδειξε . Δεν μπορούσαμε ως εξουσία να δεχόμαστε κριτική που είχε σχέση με την εφαρμογή του προεκλογικού προγράμματος της παράταξης. Δώσαμε σκληρή μάχη γι’ αυτό. Μετά από τρία χρόνια μπορούμε να καυχηθούμε ότι τα καταφέραμε. Σήμερα η παράταξη μας είναι η Αυλή μας . Αποτελείται από μια ομάδα χαρτζιλικωμένων και από μερικούς , πολύ λίγους, αυτοεξυπηρετούμενους. Η δημοτική μας ομάδα στο δημοτικό συμβούλιο είναι πια μια θλιβερή μειοψηφία. Ας είναι καλά η δεξιά αντιπολίτευση που μας στηρίζει, αφού πια εφαρμόζουμε πιστά την πολιτική της και τις μεθόδους διαχειρησης , που εφαρμόζονται όλα τα τελευταία χρόνια καταστρέφοντας την πόλη μας.

Δεύτερο μέλημά μας ήταν να μετατρέψουμε τον δήμο μας σε γαλέρα με εργασιακές σχέσεις μεσαίωνα. Τον πρώτο μήνα μας στην διοίκηση του δήμου , στην λούφα και πρώτοι από όλους τους δήμους , μπήκαμε στο πρόγραμμα κοινωνικής εργασίας και εξασφαλίσαμε 200 περίπου νέους εργαζόμενους, χωρίς ουσιαστική ασφάλεια, χωρίς εργασιακά δικαιώματα με μεροκάματο 19,5 Ευρώ που τον πλήρωνε ο ΟΑΕΔ. Είμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε να ρουφάμε με το καλαμάκι το αίμα και τον ιδρώτα των παιδιών σας για να ασπρίζουμε τις θέσεις των κάδων απορριμμάτων, διογκώνοντας συγχρόνως τον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Τρίτο μέλημα μας ήταν να μαζεύουμε χρήματα για την κυβέρνηση και το κόμμα που μας στηρίζει, όσο και για τους δανειστές μας που μας τιμούν με την προστασία που μας παρέχουν. Σήμερα μπορούμε να τους κοιτάμε στα μάτια αφού και εδώ είχαμε μεγάλη επιτυχία. Μπορεί για σας να είμαστε θλιβεροί φοροεισπράκτορες αλλά για τους προστάτες μας είμαστε επιτυχημένοι ταμίες. Μη κοιτάτε τον πίνακα του ΕΝΑ απολογισμού μας που μας συγκρίνει με γειτονικούς δήμους. Η ουσία είναι ότι τα δυο πρώτα χρόνια, πάρα τις σπατάλες μας, φούσκωνε ο τραπεζικός μας λογαριασμός κατά 1,5 εκατομμύρια Ευρώ το δίμηνο. Αυτό σημαίνει ότι μπορούσαμε να μειώσουμε τα δημοτικά τέλη κατά 750 χιλιάδες Ευρώ το μήνα. Τώρα φουσκώνει λιγότερο, διότι οι αναθέσεις πάνε σύννεφο. Πρέπει να στηρίξουμε και τα μέλη της αυλής μας τα μη αυτοεξυπηρετούμενα . Μας είναι χρήσιμα και αυτά, διότι πρέπει να υπάρχουν για να μας δοξάζουν, να μας λιβανίζουν. Αυτό πρέπει να ξέρετε ότι είναι απαραίτητο για κάθε εξουσία. Μπορούμε με ταπεινότητα να υπερηφανευτούμε ότι ο τραπεζικός μας λογαριασμός υπερβαίνει τα 18 εκατομμύρια Ευρώ και είναι στην διάθεση της κυβέρνησης μας και των δανειστών της. Είναι λεφτά κλεμμένα από την τσέπη σας.

Τέταρτο μέλημα μας ήταν να φαινόμαστε φιλάνθρωποι εν μέσω κρίσης. Είμαστε υπερήφανοι που μετατρέψαμε τον δήμο σε ένα άθλιο φιλόπτωχο ταμείο .Συνεργαστήκαμε με τον Αρχιεπίσκοπο. Συνεργαστήκαμε με μοναστήρια, με πολυεθνικές, με στυγνούς καπιταλιστές, που δεν πληρώνουν τα αναλογούντα δημοτικά τέλη, που ανέξοδα δεν τηρούν τις νομικές υποχρεώσεις τους. Αρκεί να προσφέρουν που και που μερικά μακαρόνια στο «κοινωνικό» παντοπωλείο για το οποίο πληρώνετε εσείς 5 χιλιάδες ευρώ περίπου μηνιαίως για ενοίκιο!!! Βάλαμε τα παιδάκια του Δημοτικού να μαζεύουν τρόφιμα χωρίς έλεος για τα ψυχικά τραύματα που δημιουργήσαμε σε αυτά που δεν μπορούσαν να προσφέρουν, αυτά που τα ιδιά είχαν ανάγκη. Σε αυτά που δεν είχαν οι γονείς τους να τους προσφέρουν ούτε ένα πρωινό.

Είναι γνωστό ότι η φιλανθρωπία είναι μια μεγάλη μπίζνα. Δεν επενδύσαμε παραγωγικά ούτε ευρώ από τον παραφουσκωμένο τραπεζικό λογαριασμό μας για να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, για να χτυπηθεί η ανεργία στην πόλη μας. Προτιμήσαμε να έχουμε εξαθλιωμένους και ταπεινωμένους δημότες, ζήτουλες του ελέους μας, παρά υπερήφανους εργαζόμενους, ελπίζοντας να μας ανταποδώσουν την, με ξένα κόλλυβα, φιλανθρωπία μας με την μορφή ψήφου στις επόμενες εκλογές. Αποδείξαμε ότι είμαστε άξιοι έμποροι της φιλανθρωπίας. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ο Αρχιεπίσκοπος μας τίμησε για το ζήλο και τον επαγγελματισμό μας με τον τίτλο του Πρωτοσύγκελου!!!

Έπεται συνέχεια……….

Για την αντιγραφή

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ
ΕΜΠΑΘΗΣ ΔΗΜΟΤΗΣ

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ - Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥΔεν βάζουμε συνήθως τις φωτογραφίες εγκληματιών, παρανόμων, συλληφθέντων που δημοσιοποιεί η αστυνομία, εδώ, αν και ξέρουμε ότι αυτό γίνεται σε περιπτώσεις αι αρχαί χρειάζονται να για να εξιχνιάσουν ΕΙΔΕΧΘΗ εγκλήματα.

Θεωρούμε ΚΑΘΕ συλληφθέντα αθώο μέχρι της δίκης και  καταδίκης του.
Είναι θέμα δημοκρατικής αρχής αλλά και προσωπικό βίωμα, αφού ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ τι σημαίνει να σε δικάζουν και να σε καταδικάζουν χωρίς το δικαιώμα απολογίας.

Και γι΄αυτό ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ τους ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ των άλλων, των συμπολιτών τους, των ανταγωνιστών τους, των διπλανών τους και όχι της ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

¨Εχω πει όμως και γράψει και άλλωτε ρε φίλε ότι με τους παιδόφιλους έχω θέμα. Με πιάνει κάτι. Θέλω να τους τον κόψουν και να τους τον δώσουν να παίξουν φλάουτο, πώς να στο πω.

Ξέρω ότι δεν είναι "πολιτικά ορθό" αυτό που γράφω. δεν είναι "συμβατό με τα ανθρώπινα δικαιώματα" του κρατουμένου ή ακόμα και του καταδικασθέντα και όλα αυτά που λένε οι άλλοι συνεχώς και ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ κατά πώς τους βολεύει, όταν πανηγυρίζουν για διώξεις συμπολιτών τους αν αυτό συμφέρει την τσέπη τους. (ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΟΜΩΣ και ΕΥΓΕΝΕΙΑ).

ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ:  ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ.
Με πιάνει το μωβόρο μου.

Ο τύπος αυτός είναι άνθρωπος της καλλιτεχνικής ΕΛΙΤ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΡΑΚΟΣ - ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ.
Και δίδασκε παιδιά ΦΛΑΟΥΤΟ.
Διάβασε την "ενημέρωση" για το βιογραφικό του στα επίσημα Μέσα Εξημέρωσης.
Εμείς εδώ - εκτός από το να στον δείξουμε - θέλουμε να επισημάνουμε μια .....λεπτομέρεια.στην ΕΞΗΜΕΡΩΣΗ σου.

Διαβάζω:

"Ήταν πρώτο φλάουτο στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (ΔΗΜΟΣΙΟ) στην ορχήστρα της ΕΡΤ, που ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ στην ενημέρωση που σου κάνουν τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης),  στην ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ (που αναφέρεται καθαρά και επώνυμα στην ενημέρωση που σου κάνουν τα μέσα μαζικής εξημέρωσης) ΑΛΛΑ:  ¨Ηταν δάσκαλος σε ΚΑΠΟΙΟ ιδιωτικό ωδείο, εδώ στα βόρεια προάστεια", εκεί δηλαδή που ψάρευε τα κοριτσάκια.
ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΔΕΙΟ  ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΗΜΕΡΩΣΗΣ και η επίσημη ενημέρωσή σου.

ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΙΧΤΕΙ Η ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΙΔΩΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;;

Το ονοματάκι του ΩΔΕΙΟΥ προστατεύεται, να μην εκτεθεί από τον ΔΡΑΚΟ.
Η ΚΟΑ, η ΕΡΤ και η ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ όχι!

Κατά τα άλλα η δημοισοποίηση γίνεται για να ενθαρυνθούν γονείς αποπλανηθέντων παιδιών να μιλήσουν. ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΨΔΕΙΟΥ δηλαδή και ΓΕΙΤΟΝΕΣ!

ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ!

Η Εθνική Τράπεζα διοργανώνει τον 2ο μαραθώνιο ανάπτυξης εφαρμογών NBG i-bank #fintech2 crowdhackathonΗ Εθνική Τράπεζα διοργανώνει τον 2ο μαραθώνιο ανάπτυξης εφαρμογών NBG i-bank #fintech2 crowdhackathon


Στο πλαίσιο του εργαστηρίου καινοτομίας be finnovative innovation lab

Η Εθνική Τράπεζα διοργανώνει τον 2ο μαραθώνιο ανάπτυξης εφαρμογών NBG i-bank #fintech2 crowdhackathon.

Στο πλαίσιο του εργαστηρίου καινοτομίας be finnovative innovation lab.

Στις 20, 21 και 22 Οκτωβρίου
διοργανώνεται ο δεύτερος μαραθώνιος ανάπτυξης εφαρμογών NBG i-bank #fintech 2 crowdhackathon με θέμα την ανάπτυξη εφαρμογών στις τεχνολογίες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών (fintech). Ο διαγωνισμός θα είναι τριήμερος και στα ζητούμενα θα περιλαμβάνονται πραγματικές ανάγκες και πεδία ενδιαφέροντος επιχειρηματικών μονάδων της Εθνικής Τράπεζας, χωρίς όμως να υπάρχει αυστηρός περιορισμός ως προς τις ιδέες που μπορούν να συμμετέχουν.

Το NBG i-bank #fintech 2 crowdhackathon διοργανώνεται από την Εθνική Τράπεζα, με την υποστήριξη της Crowdpolicy, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της Τράπεζας για την ανάπτυξη συνεργασιών με νέες, καινοτόμες και δημιουργικές εταιρίες και ομάδες στο χώρο του fintech.

Η Εθνική Τράπεζα, κάτω από την ομπρέλα του επιχειρηματικού επιταχυντή σε θέματα fintech be finnovative (www.befinnovative.com), δημιουργεί ένα εργαστήριο καινοτομίας με άξονα τον πειραματισμό και τη διερεύνηση ανάπτυξης σύγχρονων εφαρμογών και υπηρεσιών. Στόχος του be finnovative innovation lab είναι η ευρύτερη υποστήριξη ομάδων και εταιριών στο χώρο του fintech, η επιχειρηματική τους ενδυνάμωση και επιτάχυνση και η δημιουργία εμπορικών συνεργασιών.

Επιπλέον, νέος σύγχρονος χώρος διαμορφώθηκε στο κτίριο της Εθνικής Τράπεζας στην Πειραιώς 74, προκειμένου να μπορούν να φιλοξενηθούν όλες οι δράσεις και πρωτοβουλίες του be finnovative innovation lab.

Στις δράσεις του be finnovative innovation lab περιλαμβάνονται για το επόμενο διάστημα:
  • Το NBG i-bank API & Info day που θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου 18:00 - 21:00, στο χώρο του be finnovative, Πειραιώς 74 στο Μοσχάτο. Στο NBG i-bank API & info day θα γίνει παρουσίαση του NBG i-bank API sandbox, το οποίο θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να χρησιμοποιήσουν για την υλοποίηση των λύσεών τους, χρησιμοποιώντας - σε προσομοίωση - τα συστήματα της Τράπεζας, καθώς και θέματα που αφορούν τη διαδικασία και τα ζητούμενα του NBG i-bank #fintech 2 crowdhackathon.

  • Ο μαραθώνιος ανάπτυξης εφαρμογών NBG i-bank #fintech 2 crowdhackathon που θα γίνει 20, 21 και 22 Οκτωβρίου στο χώρο του be finnovative, Πειραιώς 74 στο Μοσχάτο. Μέσα σε ένα εντατικό 3ήμερο, και με την υποστήριξη μεντόρων της Εθνικής Τράπεζας αλλά και πολλών φορέων και εταιριών που θα συμμετέχουν στη διαδικασία, οι διαγωνιζόμενες ομάδες θα αναπτύξουν και θα παρουσιάσουν λύσεις στο τομέα του fintech. Η Εθνική Τράπεζα προσφέρει στις τρεις (3) πρώτες ομάδες χρηματικά βραβεία ως εξής: 1ο βραβείο: 5.000 ευρώ, 2ο βραβείο: 3.000 ευρώ, 3ο βραβείο: 2.000 ευρώ. Ομάδες που θα παρουσιάσουν καλή επίδοση στο NBG i-bank #fintech 2 crowdhackathon θα προεπιλεγούν και, εφόσον το επιθυμούν, θα συμμετέχουν στην τελική διαδικασία επιλογής του νέου κύκλου του επιχειρηματικού επιταχυντή be finnovative. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ, υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων ανά ρόλο και ισχύει το μοντέλο first come, first served.
  • Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον 2ο κύκλο επιχειρηματικής επιτάχυνσης του be finnovative αναμένεται να ξεκινήσει αμέσως μετά το crowdhackathon με καταληκτική ημερομηνία στις αρχές Νοεμβρίου. Η διαδικασία επιλογής θα διεξαχθεί μέχρι το τέλος του ίδιου μήνα, όπου και θα ανακοινωθούν οι ομάδες που θα συμμετέχουν στον 2ο κύκλο.

  • Ο 2ος κύκλος επιχειρηματικής επιτάχυνσης του be finnovative θα ξεκινήσει αρχές Δεκεμβρίου 2017 και θα διαρκέσει μέχρι το Μάϊο του 2018, όπου και θα γίνει το demo day των ομάδων στο επενδυτικό κοινό.
Η Εθνική Τράπεζα με το εργαστήριο καινοτομίας be finnovative innovation lab θέλει να στηρίξει πρωτοβουλίες, ομάδες και εταιρίες στο χώρο του fintech και να τις βοηθήσει να αναπτυχθούν, ενισχύοντας την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Παράλληλα, με τις δράσεις που αναφέρθηκαν, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για συστηματική συνεργασία της Τράπεζας με εταιρίες στο χώρο του fintech, με στόχο τη δημιουργία νέων σύγχρονων προϊόντων και υπηρεσιών που θα μπορεί η Τράπεζα να προσφέρει στους πελάτες της.

Για περισσότερες πληροφορίες:

be finnovative innovation lab
http://www.befinnovative.com
https://www.facebook.com/befinnovative/
NBG i-bank #fintech 2 crowdhackathon
https://web.facebook.com/events/247459649088042/
http://crowdhackathon.com/fintech2


Δες το δελτίο τύπου στο crowdpolicy.com