Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΣΕ ΛΙΓΟ - ΣΤΗ ΡΕΜΑΤΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ .... ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ


ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ


Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου ανακοινώνει ότι έχουν εξαντληθεί οι κάρτες εισόδου για τη αποχινή συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20.00

ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

ΧΑΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΧΩΜΑ ....

ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΟ 3Α - ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΤΑ

Μια λακκούβα στην Κόδρου αποτελεί ..... την είδηση των ημερών για τους επιδοτούμενους από τον Σύνδεσμο Βολέματος Ανέργων Πρώην κουκουλοφόρους "συναδέλφους" (στο δημοτικό συμβούλιο και την τοπική δημοσιογραφία).

Μια λακκούβα που έκλεισε με .... χαλίκια και χώμα .....

Και αυτό προβλήθηκε ως επίδειξη της προχειρότητας.

Κάποιος να πει στους άσχετους ότι ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΚΚΟΎΒΕΣ.
Με αμμοχάλικο 3Α και μετά πέφτει άσφαλτος.

Και κάποιος να πει στους ..... δημοσιογράφους της μάσας ότι προχτές στο δημοτικό συμβούλιο μοιράστηκε μια επιστολή Κατσοπρίνη .... που επίσης "ρίχνει αμμοχάλικο στην λακκούβα" της δωροληψίας Κουράση.
Άκουσαν τίποτα;;;
Δεν είναι είδηση;;;

ΜΑ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΑΜΕΙBΟΜΕΝΩΝ ΠΡΩΗΝ που τους έχει ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ από τα λεφτά των δημοτών;;;;

ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΚΟΥΡΑΣΗ - ΚΑΤΣΟΠΡΙΝΗ ;;;;

ΟΣΟΙ ΔΗΜΟΙ - ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΒΑΠ νομιμοποιούν με την ανοχή τους αυτή την ιστορία των επιλεκτικών καταχωρήσεων του ΣΒΑΠ είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΗ στην γραμματιοληψία.

Για τους δημοσιογράφους που δεν άκουσαν τίποτα για τα γραμμάτια ....  αρμόδιος να τους κρίνεις είσαι εσύ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟ που τους διαβάζεις.

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Γ. Καραμέρου για τις βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση


«Αγαπητά παιδιά, νέοι φοιτητές και φοιτήτριες,

ένα νέο κεφάλαιο και ένα ακαδημαϊκό ταξίδι ξεκινάει για πολλούς από εσάς.

Συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, συγχαρητήρια για την προσπάθεια, την υπομονή και την επιμονή στον τελικό στόχο. Απολαύστε το ταξίδι και ονειρευτείτε μια νέα αρχή. Πολλά συγχαρητήρια και στις οικογένειες των επιτυχόντων για την αμέριστη στήριξη σε όλη αυτή τη διαδρομή, για την εμπιστοσύνη και τη συμπαράσταση που έδειξαν στον αγώνα σας με κάθε τρόπο.

Αξίζουν όμως συγχαρητήρια και σε όλους όσοι -παρά την προσπάθεια- δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι η αποφασιστικότητα του καθενός να δουλέψει σκληρά για να εκπληρώσει την επιθυμία για να πετύχει. Είμαστε βέβαιοι ότι και τα παιδιά αυτά, θα επιτυχούν στη ζωή και θα διαπρέψουν, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στην ελληνική κοινωνία.

Άλλωστε, «η μόνη αποτυχία που πρέπει να φοβάται κανείς είναι να μην επιμείνει στο στόχο που θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος» (George Eliot, 1819-1880, Αγγλίδα συγγραφέας).

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΚΤΟ 2018


Ο ΑΚΤΟ, ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός όμιλος Τέχνης, Design & Media στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη διάθεση τριών υποτροφιών πλήρους φοίτησης στα προγράμματα ΙΕΚ Αθήνας και Θεσσαλονίκης των εξής ειδικοτήτων:

  • Πολυμέσα / Web designer – Developer / Videogames
  • Γραφιστική (Γραφίστας Εντύπου & Ηλεκτρονικών Μέσων)
  • Φωτογραφία (Τεχνικός Λήψης Φωτογραφίας)
  • Διακόσμηση (Τεχνικός Διακόσμησης)
  • Animation (Τεχνικός Κινούμενης Εικόνας & Ηλεκτρονικής Σχεδίασης Γραφήματος (Animator)
  • Marketing
  • Μόδα (Ειδικός Ενδυματολογίας & Σχεδίασης Μόδας)
  • Σκίτσο (Σκιτσογράφος – Εικονογράφος)
  • Τεχνικός Δομικών Έργων
Οι υποτροφίες αφορούν στα ολικά δίδακτρα της συνολικής διάρκειας σπουδών (πλήρης διετείς υποτροφίες) και θα χορηγηθούν κατά την κρίση τριμελούς επιτροπής της σχολής, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ΑΚΤΟ.

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως και την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018 αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://akto.gr/cLsEs

ΑΚΤΟ Α.Ε.
Αθήνα: Ευελπίδων 11Α Αθήνα 11362 | Τ/F 2105230130 Θεσσαλονίκη: 26ης Οκτωβρίου 38-40 & Ανδρέου Γεωργίου 546 27 | Τ 2310 221 231 | F 2310 544 723