Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Όλη η «δημοκρατία» της TTIP σε ένα βίντεο

Ο Ιρλανδός Λουκ «Μινγκ» Φλάναγκαν ανέβασε στα κοινωνικά μέσα ένα βίντεο που αποκαλύπτει όλη τη διαδικασία στην οποία υποβάλλει η Ε.Ε. τους ευρωβουλευτές, πριν αποκτήσουν πρόσβαση στα απόρρητα έγγραφα της TTIP. Σε αυτά τα μέτρα πρωτοφανούς μυστικότητας και αδιαφάνειας υπάρχουν ακόμα και… συμβόλαια που δεσμεύουν τους ευρωβουλευτές να μην αποκαλύψουν στους πολίτες όσα μαθαίνουν. Γνωρίζαμε ότι οι συζητήσεις για την TTIP γίνονταν στο σκοτάδι, αλλά αυτό ξεπερνά κάθε (νοσηρή) φαντασία Ο Φλάναγκαν, ευρωβουλευτής της Ενωμένης Αριστεράς, δημοσίευσε το βίντεο την προηγούμενη εβδομάδα, λίγες μόνο μέρες πριν η Greenpeace διαρρεύσει 248 σελίδες από το περιεχόμενο της TTIP, της εμπορικής συμφωνίας μεταξύ ΗΠΑ και Ε.Ε.

Μετά τη διαρροή κι ενώ οι ευρωπαϊκοί θεσμοί δέχονται σφοδρή κριτική για τις συνθήκες άκρας μυστικότητας που επικρατούν, το Ευρωκοινοβούλιο επέλεξε, αντί να κάνει προσπάθεια για περισσότερη διαφάνεια, να ζητήσει από τον ευρωβουλευτή να κατεβάσει το βίντεο. Η δικαιολογία είναι ότι σε αυτό αναφέρεται το όνομα ενός συνεργάτη άλλου ευρωβουλευτή…http://www.thepressproject.gr/

ΣΧΟΛΙΟ: Τώρα να σχολιάσω;;;;;

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ SITE ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΦΛΥΑ ΑΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΡΟΥΣΣΟΥ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2004 - 2010 !!!!


Εχθές λοιπόν αναγνώστη μου,  μπήκα στο site της ΦΛΥΑ ΑΕ για κάτι που έψαχνα.
 Eίχα καιρό είναι η αλήθεια να μπω εκεί, διότι μου προκαλεί είναι αλήθεια έντονα συναισθήματα η επαφ;h με την ΦΛΥΑ ΑΕ.

Μπήκα στην διεύθυνση που είχα στα "αγαπημένα" ΕΔΩ σε αυτό το link:

http://www.flya-ae.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=154&cnode=1


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - βλέπω πάνω - πάνω: Η ΦΛΥΑ ΑΕ έχει νέο site από 9 MAΡTIOY 2016!!!!

Πήγα λοιπόν στο νέο site της εταιρίας την οποία θα έκλειναν για τα σκάνδαλά μας και τις αμαρτωλές συμβάσεις που είχαμε κάνει - όπως έλεγαν οι λασπολόγοι υπηρεσίας - και που ειδικά για την συμμετοχή μου σε αυτήν είπαν τα μύρια όσα, τόσο προς την κοινωνία, όσο κυρίως προς τον ΣΥΡΙΖΑ για να αποκλειστώ και να ανακληθεί  η πρόταση Μητρόπουλου - Σοσιαλιστικής Τάσης για το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Χαλανδρίου προεκλογικά!

Την εταιρία για την οποία ο Γρ.  Καλομοίρης (της Αριστερής Πλατφόρμας και τώρα της ΛΑΕ), κατέθεσε εναντίον της λειτουργίας της ως μάρτυρας του διώκτη της κου Δ. Παπαδόπουλου - της δεξιάς πτέρυγας της  παρατάξεως του κ. Ανδρεόπουλου (και παλαιότερα του μακαρίτη Γ. Γυφτόπουλου) και συγγενή της κας. Ελένης Παπαδοπούλου συνυπογράφουσας διευθύντριας το πρακτικό καταστροφής των αρχείων του δήμου με την Ελένη Κούκα που με μήνυσε!

(ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ σιγά σιγά γιατί πολύ αφήσαμε τα πράγματα να χάνονται στην θολούρa).

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΝΕΟ SITE ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ το 1999, ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ κόντρα σε όλους τους τοπικούς ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥΣ καταστροφείς.
 ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ:http://www.flyadimouhalandriou.gr
 (Χάλια είναι σαν site και το domain αλλά αυτό είναι δευτερεύων εν προκειμένω).

ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΕΥΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ  ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΑΓΑΝ ΓΙΑ "ΠΛΥΝΤΉΡΙΑ" ΚΑΙ ΜΟΥ ΈΡΙΞΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗ επειδή υπηρέτησα αυτή την εταιρία ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ!

Τι λένε ΟΙ ΙΔΙΟΙ  στην παρουσίαση που κάνουν στο νέο site!

Τι λέει η Αθανασάτου, ο Πόλυς Τακόπουλος και  ο "μισθοφόρος" (που λέει και ο Κομπότης) που είναι στο ΔΣ της εταιρίας ΑΚΟΜΑ και δεν έχει την ευαισθησία να παραιτηθεί.

Τι λέει ΣΗΜΕΡΑ ο κος Ανδρεόπουλος που παραμένει στο ΔΣ της εταιρίας που έλεγε ότι πρέπει να τεθεί σε εκκαθάριση γιατί είναι "ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ".

Νι τι γράφουν ΕΚΕΙΝΟΙ στην ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΔΩ:  
http://www.flyadimouhalandriou.gr/2016/02/blog-post_16.html

 ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ, αν το κατεβάσουν!

ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η «ΦΛΥΑ Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Εκμετάλλευσης Ακινήτων Δήμου Χαλανδρίου» συμπληρώνει φέτος 17 χρόνια από την ίδρυσή της και 6 χρόνια από την επαναδραστηριοποίηση το 2004.Ιδρύθηκε το 1993 με την επωνυμία «ΦΛΥΑ Αναπτυξιακή»,έχοντας ως στόχο την ανάληψη τεχνικών έργων, την παροχή υπηρεσιών και την προώθηση επενδύσεων που θα μπορούσαν να αποφέρουν οικονομικά ή κοινωνικά οφέλη στο Δήμο Χαλανδρίου ή κατ’ ευθείαν στους δημότες του.


Το 2004 ενεργοποιήθηκε, ενώ το 2009 μετασχηματίστηκε από “ΦΛΥΑ Αναπτυξιακή” σε Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Εκμετάλλευσης Ακινήτων Δήμου Χαλανδρίου, με την επωνυμία «ΦΛΥΑ Α.Ε.» και στεγάζεται στα νέα της γραφεία στην οδό Καραολή Δημητρίου 61 Αριστοτέλους, στο Χαλάνδρι.


Σκοπός της Εταιρείας είναι πλέον αποκλειστικά, η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου και η εκμετάλλευση των κοινόχρηστων χώρων, όπως αυτοί ορίζονται συγκεκριμένα στο Καταστατικό της.


Μέσα στα 6 χρόνια της ενεργοποίησής της (2004-2010), η Εταιρεία προσέφερε πολύτιμο κοινωφελές έργo σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για τη λειτουργία της πόλης, όπως είναι η καθαριότητα, η ενημέρωση, ο αθλητισμός, η εξυπηρέτηση των πολιτών, η ασφάλεια, η προστασία του περιβάλλοντος, ο πολιτισμός κ.ά.

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΥ ΜΑΖΙ:
ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ πρώην σύντροφοι!
Τα είπα και στην "ανακριτική επιτροπή" που κλήθηκα στον ΣΥΡΙΖΑ όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω και εγώ και όχι μόνο .... η νονά και η κουδούνα.
ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΜΗΝΎΣΕΙ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ: 
ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ γιατί ο Νταβίας δεν είναι κανένα παιδάκι που θα δεχτεί το κοινωνικοπολιτικό μουτζούρωμα που του κάνανε και θα τους αναγκάσει να την μαρτυρήσουν την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Θα μου πεις πετύχατε τον σκοπό σας λασπολογώντας. 
Με αποκλείσατε!
Δεν βαριέσαι! Οι καρέκλες χάρισμά σας!
Όχι γιατί δεν τις θεώρησα πάντα ΜΕΣΟ παραγωγής πολιτικής και ως τέτοιες τις διεκδίκησα.
Αλλά γιατί τελικά εσείς φαίνεται τις χρειαζόσασταν τόσο πολύ που φτάσατε στο "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" για να τις κατακτήσετε,  σημείο στο οποίο ευτυχώς ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑ ΠΟΤΕ!
Σας μένει η ρετσινιά του λασπολόγου όμως.
Και για έναν αριστερό (αν ήσασταν) αυτή θα ήταν σοβαρή ρετσινιά!
Αλήθεια ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ;;; 
Ειδικά εκ των παλαιοτέρων που είπαν και έγραψαν;
Ή έχετε τόσο ΑΛΛΟΤΡΙΩΘΕΙ που δεν ντρέπεστε καν;

ΥΓ: Στην καλή συνοπτική παρουσίαση της ετιαρίας που κάνατε, "ξεχάσατε" βέβαια να αναφέρετε ένα πολύ σοβαρό ωρόσημο για την ύπαρξή της: Είναι το χρονικό εκείνο σημείο, μετά την ίδρυση της στα χαρτιά το 1993, που θεώρησε τα πρώτα της βιβλία ΚΒΣ το 1999, μπήκε δηλαδή σε κανονική επιχειρηματική λειτουργία και ποιος ήταν τότε πρόεδρος με αντιπρόεδρο την Πίτσα Γκικάκη που την πίστεψαν και την έβαλαν σε κίνηση αλλά αναγκάστηκαν σε παραίτηση από όσους "αριστερούς του κώλου" και γραφειοκράτες δεξιούς και τότε ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑ και οι οποίοι επικράτησαν στην μεγάλη εσωπαραταξιακή μάχη εκείνης της εποχής, εκεί κατά το 2000 αλλά δεν πειράζει που το "παραλείψατε".. Μου αρκεί η δημόσια  παραδοχή σας για την περίοδο 2004 - 2010 και το έργο που επιτελέσαμε παρά τις συνεχείς επιθέσεις από εσάς και τους πολιτικούς σας συμμάχους!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ 

12 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΜΟΙΡΑΣΕ Η EUROBANK ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΗΜΕΡΩΣΗΣ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ! ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ dikaiologitika.gr

H Eurobank δημοσίευσε τη λίστα με τη διαφημιστική της δαπάνη ανά ΜΜΕ το 2015, η οποία αγγίζει τα 8 εκατ. ευρώ, αλλά και τις χορηγίες και υποτροφίες, που φτάνουν περίπου στα 4 εκατ. ευρώ.

Από την τηλεόραση, το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας πήγε στον ANT1 με 509.575 ευρώ και ακολουθεί το Mega με 492.859 ευρώ και ο Alpha Δορυφορική Τηλεόραση με 474.483 ευρώ.
Από τα υπόλοιπα ΜΜΕ ξεχωρίζουν το Πρώτο Θέμα με 433.000 ευρώ, ο ΔΟΛ με 454.000 ευρώ, η Καθημερινή με 271.000 ευρώ, το Έθνος με 261.000 ευρώ, αλλά και η Αυγή με 106.000 ευρώ.

www.dikaiologitika.gr

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕ!

Φιλώζωοι του .... κώλουΕγώ δεν είμαι φιλόζωος.
Όπως δεν είμαι φιλάνθρωπος.

Έχω χεσμένους τους επαγγελματίες φιλώζωους με τα bazaar και τα ντου στον δημόσιο κορβανά.
Έχω χεσμένους όσους λένε ότι είναι φιλόζωοι γιατί ταΐζουν με τα αποφάγια τους τα αδέσποτα και τους αστέγους.

Τα αδέσποτα που οι φιλόζωοι έχουν ως πρώτη τους μέριμνα την στείρωση ώστε να εξαφανιστούν από τις πόλεις των .... επαγγελματιών φιλοζώων και να παίρνουν κανένα φράγκο οι κολλητοί του κόλπου κτηνίατροι.

Τους άστεγους που οι τράπεζες τους πήραν τα σπίτια και τα κανάλια που χρηματοδοτούνται από την τραπεζική διαφήμιση (βλέπε παρακάτω) μαζεύουν τρόφιμα για να τους ταϊσουν που είναι άστεγοι με χορηγίες από τους άλλους βεβαίως βεβαίως.

Έχω τσαντιστεί με όσα έχω διαβάσει από "φιλόζωους" που βρήκαν ευκαιρία να αποδείξουν την κοινωνική τους ευαισθησία στο περιστατικό της Κοζάνης με τα "δολοφονικά ροτβάιλερ".

Αλλά και τους άλλους ΤΑ ΖΩΑ που βρήκαν ευκαιρία να τα βάλουν με όλα τα ζώα που δεν πρέπει να ζουν στις πόλεις τους..

Το τι μαλακία έχει γραφτεί  από ΑΣΧΕΤΟΥΣ είναι απίστευτο.

Που ομιλούν ενώ παραδέχονται ότι η μόνη τους σχέση με τα σκυλιά είναι ότι "ταϊζουν όλα τα σκυλιά της γειτονιάς" (αν δεν είναι από εκείνους που λένε ότι τα σκυλιά είναι για το χωριό μόνο).

Φιλόζωοι λοιπόν Αλλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ!
Αγαπάνε τα αδέσποτα σου λέει.

Πύραυλο όμως με έκανε και με έσπρωξε να γράψω,  η ρήσις ενός μεγάλου ΜΑ....., συγνώμη ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ (τρελαίνεται που είναι επιστήμονας, το λέει συνέχεια και εκ του πτυχίου του νομίζει ότι εκπορεύεται η γνώσις για όλους και για όλα και το βεβαίως  το δικαίωμά του να προσβάλλει τους γύρω του ο αρχιΜΑ...επιστήμονας) που σκοπό είχε εχθές  να ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ και τίποτε άλλο.

"Τι άνθρωποι είναι αυτοί που επιλέγουν ένα ροτβάιλερ" είπε ο αρχηγός - ΜΑ .....

Και μόλις του υπέδειξαν ότι τον ακούει κάποια που επέλεξε ένα ροτ να ΖΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ επέμεινε φψνάζοντας: "Τι άνθρωποι μπορεί να επιλέγουν ένα τέτοιο σκυλί"; έλεγε απαξιωτικά ο αρχιΜΑΛΑΚΑΣ.

Σκέφτηκα να πάω κατά εκεί μια βόλτα με ένα κανισάκι που ξέρω. και όταν απλώσει το ξέρό του να το χαϊδέψει να τον αφήσω για να γελάσω με το πόσο μαλάκας είναι.

Έχοντας ΖΗΣΕΙ από μικρός με σκυλιά διαφόρων ειδών αναζήτησα το καλύτερο  σκυλί μου για την περίπτωσή του αρχιμαλάκα: Ένα  αρσενικό πεκινουά, γέννα της σκυλίτσας μου παλιά,  που το δώσαμε σε έναν συγγενή και είχε γίνει .... ωραίος.
Να ζούσε ακόμα,  να  τον χαζεύω τον αρχιμαλάκα να το πλησιάζει το "γλυκούλι"  και να τρέχει για ράμματα.

Θα μου πεις ότι αν ήταν ΡΟΤ δεν θα έτρεχε για ράμματα αλλά θα έχανε το χέρι του ο αρχιΜΑ, ΑΝ ΤΟ ΡΟΤ είχε τον χαρακτήρα του ΚΙΝΕΖΟΥ.

Ε να εξαφανιστούν τότε όλοι οι πάνω από 185 άνθρωποι για να μην νιώθουν άβολα κάτι τάπες με ύψος 1 και ένα milco, μούσι και ιδέα,  σαν τον αρχιΜΑ.....

ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!
Ή μάλλον το ξέρεις αλλά προσπαθείς να το κρύψεις.

Οι άνθρωποι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ κάνουν τα σκυλιά με τα οποία ζουν ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.
Είτε είναι ροτβάιλερ, είτε είναι τσιουάου, είτε είναι ημίαιμο.
Έχεις πάει εσύ που λες αυτές τις μαλακίες για τα "φονικά Ροτβάιλερ" να μπεις σε στάνη που φυλάει Έλληνας τσοπανόσκυλος (ελληνικός ποιμενικός δια τους ειδικούς) χωρίς να είναι μαζί ο τσοπάνος;
Θα μπεις;
Ολόκληρος;

Μας τα έχεις πρήξει αρχιΜΑ .... με τις προσβολές σου και θα ανέβω επάνω!
 ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑ! Που θα φωνάζεις "ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ";
ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΛΙΟΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ!
ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ!

Άντε  ΚΟΝΤΟΜΑΪΜΟΥ γιατί  εξαντλείς την υπομονή μου!

Αλλά και κάτι ακόμα μια και πιάσαμε σκυλοσυζήτηση αναγνώστη μου.

Εκτός από τον ΜΑλάκα με έκαναν πύραυλο και μερικοί επαγγελματίες φιλόζωοι ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ βεβαίως βεβαίως: "Αυτοί που επιλέγουν λέει κουτάβι ράτσας δεν είναι καλοί φιλόζωοι - λέει - γιατί οι καλοί παίρνουν αδέσποτα από τις φιλοζωικές".

Η απάντησή μου είναι απλή σε αυτόν που τα λέει και κατ' αναλογία: Εμείς που ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΑΣ ξέρουμε γιατί το θέλουμε από κουταβάκι στην οικογένεια. Εσύ κάνε αλλιώς άμα πάρεις σκυλί σπίτι σου. Από εμένα  είναι απολύτως σεβαστή η επιλογή σου.

Εγώ πάντως το μέλος της οικογένειάς μου έτσι θέλω να το επιλέξω!
Και την γκόμενά μου την διαλέγω ΕΓΩ!
Και δεν σου δίνω το δικαίωμα να με κρίνεις, ούτε να με χαρακτηρίζεις.

Καμία υποχρέωση δεν έχω να λύσω το πρόβλημα που δημιούργησε ένας άλλος "φιλόζωος" αφήνοντας τον σκύλο του στο δρόμο για να παίρνεις εσύ επιδότηση.

Εμείς που ζούμε με σκυλιά για ένα μόνο δεχόμαστε να κριθούμε: Αν δημιουργήσουμε άλλο ένα αδέσποτο.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΚΡΙΤΗ;
Δεν κατάλαβες!
 Γιατί "πουλάς" φιλοζωία αλλά δεν ζεις με ζώα.

ΑΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ!

Μια γιορτή αγάπης και χρωμάτων – Κυριακή 8 Μάη – Updatedι

Πεντέλη 2.0 Social Polis