Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

Ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ κατονομάζει «πληρωμένους κονδυλοφόρους»Ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος αναφέρεται σε «πληρωμένους κονδυλοφόρους που έχουν εφτά αργομισθίες», λέει ότι «δεν μπορεί να γίνει τιμητής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κανένας Παπαχρήστου που έχει εφτά αργομισθίες» και προσθέτει: «Σε 3 θέσεις την είχατε συνάδελφοι: Στην ΚΕΔΕ, στο ΙΤΑ και στην ΕΕΤΑΑ. Και είναι πληρωμένοι κονδυλοφόροι. Εκτελούν αυτήν την στιγμή συμβόλαια. Η δημοσιογράφος στα “Νέα” που έγραψε το άρθρο τη Δευτέρα. Η κυρία Νικολέττα Μουτούση».
Τι θα γίνει με τους δημοσιογράφους; Θα αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους; Θα καθαρίσουν τον χώρο τους;
Η ΕΣΗΕΑ θα ασχοληθεί με τις καταγγελίες;
Οι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν πως δεν πρέπει να τους ταυτίζουμε με τους τηλεδημοσιογράφους· αν και δεν τους ενοχλεί ότι είναι κι αυτοί μέλη της ΕΣΗΕΑ.
Ωραία, αλλά εδώ δεν πρόκειται περί τηλεδημοσιογράφων. Ο κ. Μπαλασόπουλος κατονομάζει δημοσιογράφους εφημερίδων...
Να μη σας ταυτίζουμε με τους τηλεδημοσιογράφους, να μη σας ταυτίζουμε με τους πληρωμένους κονδυλοφόρους, να μη σας ταυτίζουμε με τους δημοσιογράφους που είναι στο payroll πολιτικών, υπουργείων, πρεσβειών κλπ – τους οποίους, βέβαια, κανείς δεν έχει κατονομάσει ακόμα.
Και με ποιον δημοσιογράφο θέλετε να σας ταυτίσουμε; Με την Οριάνα Φαλάτσι;koutipandoras.gr
http://vathiprasino.blogspot.gr

ΚΥΡΙΑΚΗ! SUBCOMANDANTE PETROS ...


 

See full size imageΜου την βάρεσε που λέτε φίλοι μου, που στην πρωινή μου ενημερωτική διαδικτυακή βόλτα παρατήρησα ότι όλα τα σοβαρά blogs συντηρούν το μείζον για το μέλλον της χώρας και του ελληνισμού, θέμα της δήλωσης Τατσόπουλου  για το πόσους/ες έχει πάρει στην ζωή του, αλλά και την επίσημη απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ από το left.gr (?).

Μεγάλη εντύπωση μάλιστα μου έκανε ότι οι περισσότεροι συνbloggers,  φιλοξενούν στις ιστοσελίδες τους αυτό το άρθρο http://kafeneio-gr.blogspot.gr/2012/11/marcos.html όπου επιχειρείται μια ενδιαφέρουσα διασύνδεση του θέματος  Τατσόπουλου με "αντίστοιχη" (?) περίπτωση που αφορά τον  subcomandante Marcos των Ζαπατίστας, τον οποίο κάποιοι είχαν κατηγορήσει για ομοφιλοφιλικές προτιμήσεις ώστε να πλήξουν το κύρος του στους κατοίκους του Μεξικό, που πίνουν νερό στο όνομά του.

Πραγματικά αδέλφια το χάνουμε ομαδικώς!

Γι' αυτό αποφάσισα να προβώ και εγώ σε μια βαρυσύμαντη δήλωσιν δια το συγκεκριμένο θέμα:
Και προχωρώ εις την δήλωσιν μου:

ΑΛΛΟ φίλοι μου, λοιπόν,   οι ΤΟΥΠΑΜΑΡΟΣ και ΑΛΛΟ ΤΟ Μ.... ΤΗΣ ΜΑΡΩΣ ....

Και επίσης θα προσέθετα, με μια δόση υπέρβασης των ορίων του αστικοηθικού καθωσπρεπισμού και της σοβαρότητας που ΤΟ ΕΙΔΟΣ αλλά και ο χαρακτήρας ΤΟΥ ΕΠΙΜΑΧΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ  απαιτεί αλλά και επιβάλει λέγω,  ειδικώς σε αριστερούς ανθρώπους, αγωνιστάς και διανοούμενους ότι τελικώς ΝΑΙ!

ΤΗΝ ΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ πάλι ΤΗΝ Π...... ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΙΝ 21 ΧΡΟΝΙΑ (πώς περνάνε ε;)! ΚΑΙ ΤΟ SHOW ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...

Η επικαιρότητα σε εικόνες...

Απλά...η ΩΜΗ, ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΜΑΚΑΒΡΙΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ...Και μετά εμείς (ΑΥΤΟΙ, δηλαδή...) ασχολούμαστε με...επανιδρύσεις ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ και ...επαναδραστηριοποιήσεις ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΩΝ...

Δ.Χ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις