Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

O ΓΓ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ


Αγαπητοί δημοτικοί σύμβουλοι Χαλανδρίου, με την ξύλινη γλώσσα, μιας άλλης εποχής.

Διάβασα το ομόφωνο ψήφισμά σας, σύμφωνα με το οποίο "παρακολουθείτε με οργή" τα τεκταινόμενα στην Ιερουσαλήμ. Εξετίμησα πολύ τα μαθήματα εξωτερικής πολιτικής που παραδίδετε, σχετικά με το ποιες χώρες συμφέρει την Ελλάδα να έχει καλές σχέσεις.

Μετά από ανώριμη σκέψη αποφάσισα να ακολουθήσω το κάλεσμά σας προς τους Χαλανδραίους για "επαγρύπνηση" και σας πληροφορώ ότι χθες το βράδυ, στη δική μου βάρδια, κανένας Εβραίος δεν εμφανίσθηκε στην περιοχή μας να βασανίσει Παλαιστίνιους.


VENCEREMOS
HASTA LA VICTORIA SIEMPRE
ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΡΑ

Γ.Γ.

ΣΧΟΛΙΟ: Εδώ ζητήσαμε ΘΕΣΜΙΚΑ και ΕΠΙΣΗΜΑ, ως τοπική ηγεσία του αρβανιτοχωριού,  να αναγνωρίσουμε την Παλαιστίνη, μόνοι μας, ως Ελλάδα,  εμείς η μεγάλη αυτή και παντοδύναμη χώρα στην οποία  ανθεί η Φαιδρά Πορτκαλέά και τα αριστερόσημα.

Να τα βάλουμε μόνοι μας, με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ για λογαριασμό της Παλαιστίνης -  και του φίλου Παλαιστινιακού λαού, που μας αγαπάει από την εποχή Ανδρέα - Γιάσερ, αλλά αγαπάει λίγο περισσότερο τους Τούρκους, τον Ερντογάν υπό την Μουσουλμανική Αδελφότητα.

Το ψήφισμα συνέταξε η Λούλα και κανείς δεν τις προέβαλλε αντίρρηση στο να ψηφιστεί ομόφωνα γιατί ακόμα θα είμαστε εκεί και θα συνεδριάζαμε από την Τετάρτη μέχρι την επόμενη βδομάδα.

Εδώ το ψήφισε ο Κόσσυβας, ο Αεικίνητος, ο Θωμάς που είναι μενουμευρώπηδες.
Εγώ θα έφερνα αντίρρηση, στην τήρηση της .... γραμμής επειδή είμαι με την ΦΑΤΑΧ και όχι την ΧΑΜΑΣ;

ΟΛΟΙΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ!
Δεν γαμιέται! 
Τσάμπα είναι τα ψηφίσματα και το να λες μαλακίες στους περαστικούς. 
Μπας και ενδιαφέρεται κανείς τι είπε η .... βιομηχανία ψηφισμάτων και κομματικής, αριστερής 
ψυχοθεραπείας που λέγεται δημοτικό συμβούλιο Χαλανδρίου για το Παλαιστηνιακό; 
Κάναμε τα μούτρα του Τραμπ, του Πούτν και του Νετανιάχου κρέας.

Αλλά έπρεπε όμως να παρατηρήσεις εσύ, όχι την επαγρύπνηση.
Και θα σου αποκαλύψω παρασκήνιο, φοβερό.

Δεν μείναμε εκεί στο ψήφισμα. Σχεδιάζονται και τα επόμενα βήματα. 
ΧΑ! Τι μας πέρασες!

Εξετάζεται από ειδική επιτροπή του τοπικού επαναστατικού συμβουλίου του Χαλά Ντερέ, το ενδεχόμενο αντιπροσωπεία του, αποτελούμενη από τη Νιώτη, την Κατούφα και τον Καλομοίρη, με επικεφαλής την Λούλα βέβαια,  να μεταβεί στην Άγκυρα για να διαπραγματευτεί με τον αδελφό Ερντογάν - στρατηγικό σύμμαχο της Χαμάς, (που ανήκει στην Μουσουλμανική Αδελφότητα, των αντιπάλων του Άσαντ στη Συριά, όπως και το κόμμα του Ταγίπ άλλωστε, να τα λέμε και αυτά τα .... διεθνιστικά),  τις δυνατότητες πιθανής στρατιωτικής υποστήριξης του ανεξάρτητου κρατιδίου του Χαλά Ντερέ, από τον αδελφό (μουσουλμάνο), σε περίπτωση που αποφασιστεί να γίνει το βήμα το σωστό, το καργαριστερό, και προχωρήσεουμε σε μονομερή αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους  από το δημοτικό συμβούλιο του αυτόνομου αρβανιτοχωριού. 

Έχουν ξεκινήσει ήδη οι μυστικές προετοιμασίες για να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας, εδώ στον δήμο,  τις επιπτώσεις από ενδεχόμενο  εμπάργκο ακόμα και στρατιωτικό χτύημα από ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση και Ισραήλ, χώρες που καταγγέλλει το ομόφωνο ψηφισμα του συμβουλίου ασφαλείας - συγνώμη του δημοτικού συμβουλίου του Χαλά Ντερέ.
 Η επαγρύπνηση σε ενόχλησε εσένα και μας την λες γιατί ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ότι εδώ το δημοτικό συμβούλιο της πόλης σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ Ό,ΤΙ! 

ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ Ο,TI ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΣΤΕΦΑΝΗ!

Πού έχω νούμερο το βράδυ;. 
Έχεις βγάλει υπηρεσίες;;;;

Α.Ν.

ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ. ΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΤΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΡΙΑ

38 σύνδροι από τους 91 υποψηφίους εκλέχτηκαν σύνεδροι της Β3 ΝΟΔΕ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΙΑΣ στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής,.

Από το Χαλάνδρι εκλέγονται:

Ζαννιδάκης Κώστας
Δρίβας Κώστας
Κόσσυβας Μιχάλης 
Παρτρικάκου Χριστίνα
Βυτινάρου Άννα
και ο Νίκος Παχύλας 


Τα αποτελέματα 

 ΟΙ 91 υποψήφιοι σύνεδροι της ΝΔ:


Φωτογραφία του χρήστη Β3 ΝΟΔΕ.

HIGHLIGHT ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Η ΛΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑ - Η ΛΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑ ΟΜΩΣ, να το υπογραμμίσουμε  - έκανε συστάσεις στους δημοτικούς συμβούλους - ως "παλιά" - να προσέχουν τι λένε και να μην αφήνουν αιχμές κατά των συναδέλφων τους για θέματα ηθικής και εντιμότητος γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει λανθασμένες εντυπώσεις στους πολίτες και να απαξιώσει το δημοτικό συμβούλιο.

Η ΛΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑ ΟΜΩΣ, το είπε, έτσι;
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΓΓΟΡΟΥΜΑΣΤΕ, σου λέει.

Έτσι μας συμβούλεψε η - αυτόκλητη - ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ που εκείνη, με το παράδειγμά της έχει διδάξει, έχει κάνει πράξη ζωής αυτήν της την προτροπή προς τους νεώτερους συναδέλφους.

Και σου λέει - ό,τι είπαμε, είπαμε στο παρλεθόν. Νερό και αλάτι.
Όποιον πήρε ο διάολος από τα κουτσομπολιά ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ των φιλικών τον πήρε.
Ό,τι έγινε, έγινε, Παλιά ήταν.

Τώρα που σέρνονται στην πιάτσα γραμμάτια του Ιωνά, υπόθεση Ανδροβιτσανέα κλπ, ας προσέχουμε τι λέμε , να μην εκτιθέμεθα στα μάτια των μπαμπουίνων, σου λέει η φίλη μου η Λούλα.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ 1978 ΟΙ DIRE STRAITS ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΘΡΥΛΙΚΟ SINGLE - ΟΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ ΤΗΣ ΣΟΥΙΝΓΚ


Το πρώτο σινγκλ που κυκλοφόρησαν οι Dire Straits και η πρώτη τους μεγάλη επιτυχίαΤο τραγούδι ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά στα Pathway Studios του Βορείου Λονδίνου το 1977 ως δοκιμαστικό (demo). Από στόμα σε στόμα και μέσω κάποιων ραδιοφωνικών σταθμών έγινε γνωστό και προσέλκυσε το ενδιαφέρον των δισκογραφικών εταιρειών. Η Phonogram (σήμερα Universal) τους πρόσφερε συμβόλαιο και το συγκρότημα ξαναμπήκε στο στούντιο τον Φεβρουάριο του 1978 για να το ξαναηχογραφήσει, μαζί με τα υπόλοιπα τραγούδια του πρώτου άλμπουμ τους, με παραγωγό τον Μαφ Γουίγουντ. Τους Dire Straits αποτελούσαν ο Μαρκ Νόπφλερ (φωνητικά, κιθάρα), ο αδελφός του Ντέιβιντ (κιθάρα), ο Τζον Άιλσλι (μπάσο) και ο Πικ Γουίδερς (ντραμς).

Το Sultans of Swing κυκλοφόρησε στις 19 Μαΐου 1978, αλλά παραδόξως πέρασε απαρατήρητο, παρά τις προσδοκίες. Η επιτυχία του αποδείχθηκε βραδυφλεγής και άρχισε να ακούγεται έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ του συγκροτήματος, τον Οκτώβριο του 1978. Τους πρώτους μήνες του 1979 ανέβηκε στο Νο10, τόσο του αγγλικού, όσο και του αμερικανικού πίνακα επιτυχιών, βοηθώντας και την επιτυχία του άλμπουμ.

Με τους ντυλανικούς στίχους και το «οικονομικό» παίξιμο στην κιθάρα, το τραγούδι σημάδεψε μια εποχή που σηματοδοτείται από τη φθίνουσα πορεία της μουσικής ντίσκο και την άνοδο του πανκ-ροκ. To Sultans of Swingαναφέρεται στα μέλη ενός τζαζ γκρουπ της εργατικής τάξης, που το μόνο που θέλουν είναι να παίξουν τη μουσική τους και δεν τους ενδιαφέρει η επιτυχία.

Το σόλο του Μαρκ Νόπφλερ στην κιθάρα κατατάχθηκε στην 22η θέση στον κατάλογο με τα καλύτερα κιθαριστικά σόλο, που κατάρτισε το περιοδικό Guitar World. Η απόλυτη ερμηνεία του τραγουδιού είναι η 11λεπτη ζωντανή εκδοχή του στη συναυλία συμπαράστασης για την αποφυλάκιση του Νέλσον Μαντέλα, που δόθηκε στο Γουέμπλεϊ το 1988, με τη συμμετοχή του Έρικ Κλάπτον.

www.sansimera.gr