Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ "ΚΟΥΚΑ" ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Με ασίστ Λοτσάρη και buzzer bitter Ακατανόμαστου, ηττήθηκε το ακραία καιροσκοπικό διαπαραταξιακό μέτωπο των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης "ότι κάτσει".

Οι δύο δεν ήταν στην συνεδρίαση αλλά έσκασαν μύτη την κατάλληλη ώρα, άλλαξαν την ισορροπία δυνάμεων στο ΔΣ και καθόρισαν την απόφασή του.

Ο Ακατανόμαστος δηλώνει ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που καθόρισε τις εξελίξεις σε ένα τέτοιο θέμα που φέρνει ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ (Α)... ΔΙΕΞΟΔΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΉΝΙΟ, με πράξη και όχι με θεωρία,

Το μέτωπο που ηττήθηκε. είχε συγκροτηθεί από την πρόεδρο του ΔΣ των Εργαζομένων Ελένη Κούκα για να επιβάλλει την παράταση σύμβασης εργασίας για τον "εργαζόμενο" του WASTE FOR THINK.

Μέτωπο  με κορμό τους αντάρτες της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, την Λαϊκή Συσπείρωση και τους συνοδοιπόρους τους της ΝΔ και εκείνου του - πώς το λένε το νέο κόμμα που δεν είναι κόμμα - εκείνο  το Κίνημα που παριστάνει το ΠΑΣΟΚ (Ανδρεόπουλος);

Μετά από 3 ώρες συνεδρίαση - καπάκι στις 5 που είχαν προηγηθεί στην προηγούμενη συνεδρίαση - για την παράταση σύμβασης του προνομιούχου - με ΙΧ συνδικαλιστές και παρατάξεις - "εργαζόμενου" στο WASTE FOR THINK και μετά από  δύο καράβια ΚΑΤΙΝΙΕΣ και ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΣ για .... αναρτήσεις στο facebook (με αυτό ασχολείται το ΔΣ της πόλης)  ακόμα και εμπλοκή του θανόντα γιου, του αντιδημάρχου Χριστουλάκη - ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ, τελειώσαμε του ζωντανούς και πιάνουμε τώρα και τους νεκρούς).  ο εργαζόμενος ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ τελικά στην εργασία του, σε θέση οδηγού απορριμματοφόρου όμως και όχι ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ   ΠΑΤΗΤΗ ΚΟΥΜΠΙΟΥ εργαζομένου στου .... Ξαπλώπουλου.

Και παραμένει με τις ψήφους των άλλων δημοτικών συμβούλων.
ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ του αδιεξόδου στην πλάτη του.
Με πλειοψηφία που διαμορφώθηκε με το BUZZER BITTER της Λοτσάρη και του Ακατανόμαστου που σκάσανε μύτη από το πουθενά και κάποιοι έμειναν σύξυλοι.

Ο εργαζόμενος δεν μένει στην εργασία του, με τον τρόπο που ήθελαν να παραστήσουν ότι επιβάλλουν οι συνδικαλισταράδες Κούκα και Καλομοίρης - που είχε συντάξει την εισήγηση προς το δημοτικό συμβούλιο για παράταση της ΙΔΙΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ με την προηγούμενη σύμβαση για ένα χρόνο (!!!!) .

ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - εδώ και ο ίδιος ο εργαζόμενος είπε ότι θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί σε καθήκοντα ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΡΝΙΟΤΑΝ - καβαλημένος στο σκουπόξυλο που η Κούκα του χάρισε.

 Πρότειναν οι παραδοσιακοί συνδικαλιστές ετήσια παράταση της ίδιας σύμβασης, με ανομολόγητο στόχο την διαμόρφωση συνθηκών διεκδίκησης μονιμοποίησης (!!!!!) για έναν "εργαζόμενο" που έκανε μία σύμβαση για να υλοποιηθεί ένα ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ πρόγραμμα διαχείρισης απορριμμάτων που θα ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

Που δεν είναι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ του δήμου Χαλανδρίου και παρ΄ όλα αυτά κάποιοι επιμένουν να εξισώνουν με εργαζόμενους σε ανταποδοτικές υπηρεσίες, για να δικαιώσουν και στους λίγους που αντιστεκόμαστε,  την ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ δια του ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ της αντίθετης άποψης.

Για να δικαιώσουν και να εντείνουν την απαξίωση του ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ στη κοινή γνώμη, στον χειμαζόμενο πολίτη, τον άνεργο που λέει (και άντε να φέρεις αντίρρηση) ότι "ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ" είναι οι ιερές αγελάδες του συστήματος, οι βολεμένοι που αδιαφορούν για τους γύρω τους και που παίρνουν τον μισθό τους "βρέξει - χιονίσει" - εκτός από τα τυχερά και τα γρηγορόσημα - που δεν τους μιλάει κανείς, που παίρνουν άριστα,  άσχετα με την απόδοσή τους, υπό την προστασία των επαγγελματιών συνδικαλιστών.

Αυτοί που κάνουν τον  ΠΟΛΙΤΗ να καθαγιάζει  και να ζητάει την ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΆΣΣΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΙ ΠΙΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.
Να τι κρύβεται ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ!

Και να γιατί ΚΑΘΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ οφείλει να υπερασπίζεται ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ, που αναβαθμίζεται και προσφέρει ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ στην κοινωνία

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΦΘΗΝΌΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ από τον ιδιώτη, στους τομείς τους απολύτως αναγκαίους για την μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών (ΥΓΕΙΑ - και εδώ περιλαμβάνεται και η καθαριότητα, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ).

Ο Συμεών υποχώρησε στις πιέσεις της ...... αριστεράς της καργαριστεράς και της ΠΟΕ ΟΤΑ και αποδέχτηκε τρίμηνη παράταση της σύμβασης.

Παρόλο που στην ΠΟΕ ΟΤΑ υπήρχαν και ΛΟΓΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ, που βέβαια - όπως πάντα - καταπνίγηκαν στον ακραίο, ψευτοαγωνιστικό καιροσκοπικό χαβαλέ και κρύφτηκαν.

Πρώτα το αριστερόσημο από όλους.
Και η υπεράσπιση της .... δημοσιοϋπαλληλικής  ομερτά.
ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΤΕΙ Η ΑΛΛΗ ΟΜΕΡΤΑ, η κανονική.

Ο Ρούσσος είχε ενημερώσει  την ΠΟΕ ΟΤΑ για την πρόθεσή του πριν το συμβούλιο, αλλά η δέσμευσή του - η οποία επικυρώθηκε και από το ΔΣ -  δεν επαρκούσε, αφού το θέμα δεν ήταν στην πραγματικότητα - για να μην δουλευόμαστε, μεγάλα παιδιά  - ο "εργαζόμενος" αλλά ..... Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ και η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ  ΕΔΕ που διεξήχθη στον δήμο, για όσα έγιναν στην υπόθεση των ΡΟΜΑ και των εξουσιοδοτήσεων για την υλοποίηση του προγράμματος επανένταξης.

Ο εργαζόμενος ήταν ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ.
Τον χρησιμοποιούσαν.
Ο "εργαζόμενος" δεν έχανε την δουλειά του, από τη στιγμή που ο Συμεών υπαναχώρησε.

Κλάψανε μανούλες εχθές στο ΔΣ, παίχτηκε θέατρο ψευτοευαισθησίας και υποκρισίας .... για .... "τον άνθρωπο".

ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ οι διώκτες εργατών στον δρόμο και οι φίλοι τους.
Τον είδαν πίσω από τον ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ.

Σε καλό δρόμο είναι. Ίσως γίνουν και οι ίδιοι κάποτε.

Κάποιοι συνεχίζουν να παίζουν το θέατρό τους και "εν ου παικτοίς".
ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!

ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, χρόοονια τώρα.

Χωρίς τη μάνα του λόχου είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ! Πίσω της να ΄ναι, να τους κρύβει για να κάνουν καριέρες. Λένε ό,τι να ΄ναι!

Το "πάρτυ" έπρεπε να γίνει εχθές. Ο καραγκιοζ μπερντές είχε στηθεί. 
Η Κούκα χριεάζεται περιφρούρηση για όσα έρχονται και θα είναι ενδιαφέροντα.
Κρατάει πολλούς.

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ.

Το θέμα για τους εργαζόμενους του δήμου - που ΟΛΟΙ - εκτός ΠΑΜΕ και ενός ακόμα, έχουν γυρίσει την πλάτη στον καραγκιοζ μπερντέ που στήνουν στο δημοτικό συμβούλιο Κούκα - Καλομοίρης και δεν παρευρίσκονται  εκεί να στηρίξουν τις "αγωνιστικές κινητοποιήσεις" της προέδρου τους, δείχνοντας σιωπηρά την δυσαρέσκειά τους, - είναι να σκεφτούν και να αποφασίσουν αν αυτή είναι η εκπροσώπηση που τους αξίζει.

ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ.

ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ σε όλα τα επίπεδα.

ΥΓ: Ο εκπρόσωπος της ΠΟΕ ΟΤΑ - από την ΜΕΤΑ επιτέθηκε στον Νταβία λέγοντάς του "βγαίνετε μωρέ δημοτικοί σύμβουλοι και νομίζετε ότι θα αποφασίζετε εσείς;", όταν είδε ότι το παιχνίδι χανόταν.
Συγνώμη ρε συνάδελφε  Γκιτάκο. 
ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΙΣ, ΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ να αποφασίζετε μόνο εσείς, οι ..... εργαζόμενοι.
Το πρώτο βήμα το έχετε κάνει άλλωστε, βάζοντας όρους σε συμμετοχή ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ σε ψηφοδέλτια.

ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που σας χαλάει.