Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΑΝΤΙΝΤΑΒΙΑΚΟΣ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ ...Περνώντας την βόλτα μου από το γραφείο της Πλατείας ρε φίλε έριξα μια ματιά στα emails.

Και είδα ότι εκείνος ο αριστερός, ο Κομπότης που γράφει τον τελευταίο καιρό, (δεν τον ξέρω εγώ ο αφεντικό λέει ότι ήταν καθηγητής στο Λύκειο και καλός μάλιστα, αλλά εγώ δεν το πιστεύω, τι καλός να είναι αφού είναι κομμούνι, γίνεται; δεν γίνεται ...) είχε ζητήσει να στείλουμε ηλεκτρονικά από εδώ το τελευταίο κείμενό του σε άλλα τοπικά μέσα για να το ανεβάσουν.

Καλά αυτός αλλού μένει; Δεν είναι Χαλανδραίος;

Δεν ξέρει ότι ό,τι φεύγει από εδώ κόβεται από τα άλλα μέσα με συνοπτικές διαδικασίες ακόμα και αν είναι .... συνταγή μαγειρικής;
Όχι να λες να μην κάνει ο δήμαρχος αγωγή στον ακατανόμαστο!

Δεν του τα λέει αυτός ο τρίχας το αφεντικό μας που τσακώνεται με τον Δήμαρχο και μας βάζουν στην blacklist όλοι, αντί να είμαστε και εμείς χορηγοί να βγάλουμε κανένα φράγκο που μας έχει στην πείνα, τσάμπα γράφουμε;

Πάντως εμείς το κείμενο του Κομπότη στα άλλα τοπικά μέσα που δεν το ανέβασαν το στείλαμε.

Και έπεσε χατζάρα .... πολυφωνική.

Εμ! Επόμενο ήταν κε Κομπότη μας.

Σιγά μην το βάζανε ...
Που θες να πεις καλή κουβέντα για τον τρελό και να στο ανεβάσουν οι χριστιανοί!
Άσε ρε φίλε. Ξέρεις τι έχουμε τραβήξει εδώ μέσα!

Να τα τραβήξουν και άλλοι;;; ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ!
Επιπόλαιος μιλάει!

Και εγώ θα παραιτηθώ από την Πλατεία όπου να ' ναι μπας και με πάρει κανείς να γράφω τις βλακείες μου επί πληρωμή, όχι τσάμπα.

Όπως τόσοι και τόσοι καλοί και υπάκουοι ιδιωτικογράφοι, που γράφουν ό,τι τους στέλνει ο δήμαρχος μόνο.

ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗΣ. ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ:: Κάναμε επανάσταση και σε μας δεν λέτε τίποτα;

του Σ. ΧρυσικόπουλουΒέβαια ο τίτλος είναι λίγο περίεργος αφού θα μπορούσε να λέγεται, είμαι και γω φίλος του Νταβία κάτι σαν το είμαι και γω στο κότερο…
Κυνηγητό λοιπόν στην ελεύθερη έκφραση πόσο ανθρώπινο και πόσο αριστερό ήθος εμπεριέχει όλο αυτό άραγε.
Ναι εμείς οι λίγοι οι ελάχιστοι για κάποιους, για ποιους για τους επαναστάτες που στοχοποιούν προσωπικά ανθρώπους και τις οικογένειες τους.
Δεν έβαλα εγώ την φωτογραφία του Νταβία εν μέσω προεκλογικής περιόδου, από την θάλασσα.

 ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΣΙ!
 Δεν σχολίασα εγώ το τι γίνεται σε αυτή την φωτογραφία, ούτε τα στελέχη μου ως άλλος Δήμος Σταρένιος να με περιπαίζουν.
Επίσης δεν σήκωσα εγώ ένα συγκεκριμένο θέμα κατονομάζοντας τον κλέφτη, αλλά είπαμε παιδιά για να στενοχωρηθούν έχουν μόνο οι υπόλοιποι.
Πάμε στο σήμερα λοιπόν Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ότι και να κάνετε ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ.
Η Πλατεία ένα μέσο το οποίο έχετε αρνηθεί κατ’ επανάληψη να φιλοξενήσει την άποψη σας.
Βλέπετε η δική μας δημοκρατία είναι πραγματική και διαφέρει από την δική σας.
Διαψεύστε επί της ουσίας τα ρεπορτάζ και μην στέκεστε εκεί που σας συμφέρει και μην κάνετε χαρακτηρισμούς.
Ο «ανώτατος άρχων» του δήμου μας με την κάλυψη της δημοτικής αρχής, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ του Χαλανδρίου, κήρυξε τον πόλεμο σε έναν άνθρωπο σε έναν κάτοικο αυτής της πόλης.

Θα αφεθεί στην τύχη του; Δεν νομίζω.
Κύριε δήμαρχε όσο σε θαύμασα για την παρουσία σου στο μαύρο της ΕΡΤ, τόσο με διαψεύδεις τώρα.

Μαύρο φίμωση τι ακριβώς λέγεται αυτό που θες να κάνεις στην Πλατεία, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ δεν θα περάσει.
Μιλάμε για αριστερό παρελθόν και ήθος,
Mε τι
Με στοχοποίηση;;
 
ΥΓ: Σε αυτούς που ψήφισαν όχι ένα μεγάλο μπράβο…
ΥΓ2: Λέτε: Κάναμε επανάσταση… Λέμε: Άντε καλέ και σε μας δεν λέτε τίποτα…
ΥΓ3: Φυσάει κόντρα σε ολάκερη γη τα άγρια πετούμενα δεν βρίσκουν φυγή, δεν αντέχω της βολής την σιγή.
ΥΓ4: Άγγελε στο πλευρό σου!

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ....Δεν έχει τι να πει και αναμασά τα ίδια. Καλεί τα γίδια που ακόμα δεν τον κατάλαβαν να μηρικάσουν το μασημένο κουτόχορτο που τάισε την τοπική κοινωνία προεκλογικά.

Επαναφέρει - ως σανίδα σωτηρίας - το χιλιοπαιγμένο, άνοστο σήριαλ των "σκανδάλων" στην ΦΛΥΑ. Τα "σκάνδαλα" που έχουν ελεγχθεί τόσες φορές από τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Άλλη πολιτική από το να επιχειρεί να εκβιάσει και να περιθωριοποιήσει την αντίθετη άποψη ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ. Όποιος διαφωνεί μαζί του είναι ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ απέναντι στο καθεστώς που επιχειρεί να στήσει και πρέπει να διώκεται.
Να τώρα προβοκάτορας έγινε και ο Τάσος Ευσταθίου, δημοτικός σύμβουλος της παράταξής του.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΜΟΚΟΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΚΘΕΣΤΩΤΩΝ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, για όσους τους διατυπώνουν άλλη άποψη.ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!

Προφανώς αν είχε καταφέρει να "ανακαλύψει" ο ίδιος και η αυλή του,  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ νέο στοιχείο στην διαχείριση της ΦΛΥΑ - εκτός από κάτι στραγάλια και καρύδια (όχι αυτά που σπάει) που έφερε στο δημοτικό συμβούλιο -  θα μας έστελνε στον εισαγγελέα  για σοβαρούς λόγους  για να λογοδοτήσουμε.

Όμως δεν μπορεί γιατί δεν έχει.
 Και ο απαράδεκτος ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ εξακολουθεί να αφήνει να αιωρούνται ΑΟΡΙΣΤΕΣ υπόνοιες για θέματα που υποτίθεται ότι κρατάει ως κρυφούς άσσους στο μανίκι.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΥΑ.

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ των πολιτικών του αντιπάλων.

Ψάχνει και απειλεί δύο χρόνια ότι θα μας στείλει στην δικαιοσύνη για σοβαρούς λόγους.
Και τελικά μας στέλνει γιατί  μειώσαμε την ακτινοβολία του.

Επιχειρεί  να τρομοκρατήσει - τώρα - όσους από την συντηρητική παράταξη δεν τον ακολούθησαν στον αντιδημοκρατικό του κατήφορο, ψήφισαν ΟΧΙ΄και υποστηρίζουν την ΠΛΑΤΕΙΑ στα social media, αφήνοντας να αιωρείται ότι .... θα έχουν την τύχη του Νταβία.

Επιχειρεί τώρα από χυδαίος ΘΥΤΗΣ να το παίξει θύμα.
Αδικούμενος  που του κάνουν καθημερινές "λυσσώδεις" επιθέσεις λόγω .... της ΦΛΥΑ.

"ΞΕΧΑΣΕ" ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΔ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. 

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ; 

Παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει ότι οι "επιθέσεις" που του γίνονται δεν αφορούν την ΦΛΥΑ, αλλά έχουν αφετηρία την πολιτική του σε στρατηγικά θέματα της πόλης .
Αφορούν τις "τεράστιες επιτυχίες" του στο Δουζένη, στα παρασκηνιακά deals που έκανε με το ΤΑΙΠΕΔ, στην κάλυψη που παρέχει στο Κουρτέση ενάντια στο συμφέρον των δημοτών του.....

 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ Ο ΓΥΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙ


Α.Ν.

Σύλλογος Πολυδρόσου: Δεσμεύσεις και υλοποίησή τους

ΙΑΣΩ GENERAL: Προσφορά εξετάσεων προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του προστάτηΜε αφορμή την σημερινή Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη (15 Σεπτεμβρίου), το ΙΑΣΩ General προσφέρει βασικό πακέτο προληπτικού ελέγχου με δωρεάν κλινική εξέταση από Ουρολόγο και εξέταση PSA στην προνομιακή τιμή των 14€ καθώς και Free PSA (εάν κριθεί απαραίτητο) στην προνομιακή τιμή των 30€.

Η προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν στα Εξωτερικά Ιατρεία της Κλινικής, στο τηλ. 210 6502662 (8:00-15:00) και προγραμματίσουν το ραντεβού τους έως και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016. Σημειώνεται ότι αφορά συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το ΙΑΣΩ General απαρτίζεται από Ουρολογικές Κλινικές και Ουρολόγους υψηλής επιστημονικής κατάρτισης για τη διάγνωση και αντιμετώπιση με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους όλου του φάσματος των ουρολογικών παθήσεων (ουρολογική ογκολογία και παθήσεις προστάτη, ανδρολογία, υπογονιμότητα, ακράτεια ούρων, λιθίαση ουροποιητικού) και της επανορθωτικής ουρολογίας.

Ο καρκίνος του προστάτη αποτελεί το δεύτερο πιο συχνό καρκίνο στους άνδρες και ο προληπτικός έλεγχος είναι καθοριστικός για την έγκαιρη διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπισή του. Συνιστάται σε άνδρες ηλικίας άνω των 45 ετών, εκτός εάν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό.Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες:
Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ: Νάνσυ Χριστοπούλου, τηλ.: 210 6383917, e-mail: nchristopoulou@iaso.gr 
Χρύσα Θεοδώρου, τηλ.: 210 6502660, e-mail: c.theodorou@iaso.gr

Απομάκρυνση διαφημιστικών αφισών & πινακίδων από τις λεωφόρους Μεσογείων & ΚηφισίαςΣε αποξήλωση διαφημιστικών αφισών και πινακίδων από τις κεντρικές νησίδες των λεωφόρων Μεσογείων και Κηφισίας προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής μετά από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Γιώργου Καραμέρου, ο οποίος παράλληλα, καλεί τους δήμους να προχωρήσουν σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες επί των κεντρικών οδών αρμοδιότητάς τους.

«Χρέος και ευθύνη όλων μας είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και καθημερινό μας μέλημα η οδική ασφάλεια των πολιτών» επισημαίνει ο κ. Καραμέρος και προσθέτει: «Δεν συμφιλιωνόμαστε με την ανομία και την παρανομία και το αντιαισθητικό και ρυπογόνο τσουνάμι αφισών και πινακίδων που κατακλύζουν τον ελεύθερο δημόσιο χώρο και εγκυμονούν κινδύνους με τραγικές συνέπειες.

Νωπός είναι ακόμη ο άδικος χαμός των νέων συνανθρώπων μας, Γιάννη Σ., Αποστόλη Μ. και Γιάννη Π.στην άσφαλτο της Κηφισίας. Απευθύνω έκκληση προς όλες τις δημοτικές αρχές να προχωρήσουν σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες σε κάθε οδική αρτηρία αρμοδιότητάς τους. Είμαι βέβαιος ότι θα το πράξουν με αίσθημα ευθύνης».

Η απομάκρυνση αφισών και πινακίδων έγινε στο πλαίσιο εκτέλεσης των εργασιών της εργολαβίας με τίτλο «Συντήρηση, βελτίωση & εγκατάσταση πρασίνου στις νησίδες οδών αρμοδιότητας ΔΚΕΣΟ».

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΙΒΟΥΟ Δήμος Χαλανδρίου ξεκίνησε από την Τρίτη 13/9/2016,  στο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου «Ν.Πέρκιζας», αθλητικά προγράμματα στίβου.
Συγκεκριμένα: 
  • Πρόγραμμα Στίβου για παιδιά δημοτικού ( 6 - 12 ετών ).
  • Προετοιμασία  ( στα αγωνίσματα του στίβου ) για υποψηφίους Τ.Ε.Φ.Α.Α. και Στρατιωτικών Σχολών.
Τα προγράμματα θα πραγματοποιούνται από Τρίτη έως και Παρασκευή 16:00-20:00.

Τα τμήματα θα διαμορφωθούν κατόπιν συνεννόησης με τους προπονητές.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2106819350.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:
  • Για ενήλικες, προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης από Παθολόγο ή Γενικό Ιατρό.
  • Για παιδιά από 6 έως 14 ετών βεβαίωση Παιδιάτρου και για παιδιά από 14 ετών και άνω βεβαίωση από Παθολόγο ή Γενικό Ιατρό.  
  • Δύο φωτογραφίες.

Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου «Ν.Πέρκιζας» Λ.Πεντέλης 146 Χαλάνδρι
Τηλ.2106819350 / 2106814328 Fax: 210682126 e-mail: sports@halandri.gr

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΖΑΝΤΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΕΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ