Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ...

Τρεις φίλοι σπάσαμε το ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ.

Ψωνίσαμε βιβλία και χαρτικά.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ.

ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Είμαστε και θα είμαστε παρόντες.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ (?) Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΝΟΜΠΕΛΗ

                  3η  Έκτακτη Ειδική Συνεδρίαση

ΠΡΟΣ: Τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου
(όπως Πίνακας Αποδεκτών)


3η Έκτακτη Ειδική Συνεδρίαση


ΘΕΜΑ: Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και αναπληρωματικού μέλους της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε εκτάκτως στο Δημοτικό Κατάστημα στις 3 Οκτωβρίου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:30, ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 κ΄74 του Ν. 3852/2010 εκλογή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, λόγω παραίτησης από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και από το αξίωμα του Προέδρου κ. Νόμπελη Ζαχαρία (Άρη) και εκλογή αναπληρωματικού μέλους της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, λόγω παραίτησης του κ. Βάσιου Παναγιώτη από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.

ΑΙΔΩΣ ΑΣΤΕΙΟΙ!


ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ!

 

ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ; ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ; 

Τρόφιμα για το Παντοκοροϊδείο ψάχνει εναγωνίως ο Αεικίνητος, μου λέει ο σμπίρος μου, μετά το φιάσκο του Λουδοβίκου των Ανωγείων. (Τσάμπα τρόφιμα εννοείται διότι το χρήμα στον δήμο είναι για άλλες δουλειές).


Και ζήτησαν – έμαθα από το πουλάκι – στους εθελοντές να «οργανώσουν εκδήλωση» δια την συλλογή φακής και φάβας δια τους απόρους από τους πολίτες.


Αλλά μάλλον έφαγαν πόρτα, λέει το πουλάκι διότι «χαλάτε τόσα λεφτά για να έχετε 7 κολλητούς σας να κάθονται όλη μέρα, θέλετε εμείς να ζητήσουμε από τους δημότες τρόφιμα»  είναι η απάντηση που πήραν από τους εθελοντές.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ (που σιγά μην κάνει λάθος ο σμπίρος μου).

ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΤΕ!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ, ΝΑ ΡΗΜΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ!

ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!


Θα περισσέψουν τουλάχιστον 5500 το μήνα (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΩΣ), για …. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

ΜΙΚΡΑ .... ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ!

Η βλακεία είναι ανίκιτη αναγνώστη μου.
Ο φασισμός νικιέται.

Πρωί πρώι διάφοροι φασίστες με έχουν κάνει τούρμπο τζετ.

Η διευθύντρια του σχολείου του μικρού ζήτησε - λέει - να τις υπογράψουν μαθητές καταληψίες δήλωση ότι μετανιώνουν που έκαναν κατάληψη και ότι δεν θα το ξανακάνουν 1-0 τα νεύρα μου τσατάλια πρωί πρωί.

Τι λετε κυρία μου που θα κάνεις τα παιδιά δηλωσίες το 2013!
ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΑΠΟ 14ΧΡΟΝΑ! ΝΑ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

Προς γνωστό ΓΕΛΟΙΟ ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΝΟΥΜΕΡΟ, ΕΝΤΑΥΘΑ:
Ευχαριστούμε για την διακίνηση της αρθρογραφίας μας. Δεν ευελπιστώ το ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ να καταλάβει ότι υπάρχουν και άλλες απόψεις στον δημοκρατικό κόσμο του Χαλανδρίου που έχουν δικαίωμα να διατυπώνονται εκτός από τις δικές σου
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΣΟΥΝ. ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ!
ΕΝΑΣ WANNABΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ.
ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΑΣΙΣΤΑ!
ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ! ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ!

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΛΙΘΙΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ!

Το απόγευμα ΠΑΛΙ τα μαγαζιά της Ανδρέα Παπανδρέου δεν θα κάνουν τζίρο κσι θα βλαστημούν την Αριστερά και όλο της το σόι αναγνώστη μου.

Οι καταστηματάρχες είναι στα κάγκελα διότι πληρώνουν - σχεδόν 3 απογεύματα την βδομάδα όλο τον Σεπτέμβριο- τα κερατιάτικα άλλων.Περιμένουν να τους μιλήσουμε για τα προβλήματα των μικρομεσαίων.

Για να μας πάρουν με τις ντουμάτες.

Ναι ξέρω ..... "ΜΙΚΡΟΑΣΤΕ ....."
Τον ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΒΕ ΤΟΝ _ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥΝ.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ: Στο πλευρό του πολίτη για να απομακρυνθεί το δηλητήριο του φασισμού

                               Το αποτρόπαιο συμβάν της δολοφονίας του Π. Φύσσα, λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων, έθεσε πιο ξεκάθαρα από ποτέ όλους μας μπροστά στις ευθύνες μας. Η δημοκρατία μας έχει πολλά προβλήματα.

Η λύση δεν είναι να την αποσαθρώσουμε εντελώς. Μοναδική διέξοδος για την κοινωνία και τη χώρα μας: να επαναπροσδιορίσουμε το περιεχόμενό της και να την ανυψώσουμε εκεί που της αξίζει.

Την ώρα που οι αρχές, έστω και καθυστερημένα, παίρνουν το μερίδιο που τους αναλογεί, πρέπει και σε τοπικό επίπεδο να γίνει κάθε προσπάθεια, ώστε οι πολίτες και ιδιαίτερα η νέα γενιά, να μείνει μακριά από την όποια γοητεία ασκεί ο φασισμός και ακόμα χειρότερα ο νεοναζισμός, σε μια σπαρασσόμενη από μακροχρόνια οικονομική ύφεση και κοινωνική κρίση, κοινωνία και χώρα. Όσα κόμματα, ντυμένα με τον κοινοβουλευτικό μανδύα, αμφισβητούν – λόγω και έργω - τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατική λειτουργία του τόπου, μετατρεπόμενα μάλιστα σε εγκληματικές οργανώσεις, δεν μπορούν να αξιώνουν να συμμετέχουν στην πολιτική ζωή του τόπου, κι αυτό είναι κάτι που έχουμε χρέος, ως λειτουργοί, να το αναδείξουμε και σε κάθε τοπική κοινωνία από την οποία έχουμε εκλεγεί.

Ως μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, του κατ’ εξοχήν κυττάρου της δημοκρατίας, οφείλουμε να στηρίξουμε οποιαδήποτε πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση. Οφείλουμε να κάνουμε το καθήκον μας, παραμένοντας πάντα στο πλευρό του πολίτη για κάθε τι που τον απασχολεί και είναι στο χέρι μας να τον συνδράμουμε, ώστε να απομακρυνθεί από τις τοπικές μας κοινωνίες το δηλητήριο του φασισμού.

του Ξένου Μανιατογιάννη (δημοσίευση στο neolaia.gr)


http://www.neolaia.gr/2013/09/29/sto-pleuro-tou-politi-gia-na-apomakrinthei-to-dilitirio-tou-fasismou/
http://www.neolaia.gr/2013/09/29/neolaia-thema-topiki-aytodioikisis-fasismos/

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΠ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ: ΔΕΚΤΗ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ;
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ!
ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ! ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ;
 
 
 

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΟΧΙ στην κατάργηση της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  Tο ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τις προθέσεις της κυβέρνησης να καταργήσει την απλή αναλογική στις εκλογές της τοπικ...