iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ:ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ


Πράγματι, η διατύπωση στην προηγούμενη ανάρτηση μου είναι παρεξηγήσιμη.

Τον συμπολίτη μας δεν τον γνωρίζω, ούτε παρόν ήμουν στην παρέλαση για να γνωρίζω απευθείας το γεγονός, Οφείλω να ζητήσω συγνώμη από τον άγνωστο σε μένα συμπολίτη μου.

Άπλα ήθελα να τονίσω ,ότι η διαμαρτυρία ΕΝΌΣ συμπολίτη μας δεν είναι δεν είναι ένα τόσο μεγάλο γεγονός , για να πάρει τόσο μεγάλη έκταση σκοπίμως απο τον προπαγανδιστικό μηχανισμό του δήμαρχου,όταν είναι δυνατόν μέσα σαυτην την κρίση μπορείς εύκολα να βρεις και να κατασκευάσεις διαμαρτυρόμενους.

Ο στόχος της ανάρτησης μου είναι να αναδείξω ότι τα αντάρτικα πρέπει να ακούγονται για να τιμηθούν οι αγωνιστές που τίμησαν το ΌΧΙ της 28ης του Οκτώβρη, μέσα απο το ΕΑΜ, μέχρι την απελευθέρωση και δεν το μετέτρεψαν σε ΝΑΙ κατά την διάρκεια της κατοχής, γινωμένοι γερμανοτσολιάδες.

Τα αντάρτικα τραγούδια δεν πρέπει να ακούγονται για να μοιάσουμε σε προηγούμενους δημάρχους ή για να σηκώσουμε σκόνη για να καλύψουμε την κατάντια μας.
Ευχαριστώ για το σχόλιο σας, που με βοήθησε να διορθώσω την ατυχή διατύπωση και να εξηγήσω την πρόθεση μου.


ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ


ΣΧΟΛΙΟ Α.Ν: 

Αυτό είναι το ήθος της αριστεράς! 
Έτσι λύνονται οι παρεξηγήσεις όταν είναι παρεξηγήσεις και δεν έχουν σκοπιμότητα!
Εκ μέρους της ΠΛΑΤΕΙΑΣ σε ευχαριστώ Νίκο!
Αν και είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις τον συμπολίτη μας καλά.
Προσπάθησε να ανακαλέσεις στην μνήμη σου.
Ίσως ήταν και μαθητής σου.

ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΟ 12ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ή ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!

Το 2001 ο τότε δήμαρχος Κώστας Παττακός έδωσε την χρήση της αίθουσας για 18 χρόνια στην Ένωση Κρητών.

Τις λεπτομέρειες αυτής της παραχώρησης θα τις δούμε σε επόμενη ανάρτηση διότι έχουν ενδιαφέρον.

Κάποιοι ίσως πουν ότι ο Ρεθυμνιώτης Παττακός έκανε "ρουσφέτι" στους πατριώτες του.
Αν και όλοι ξέρουν στο Χαλάνδρι ότι ΑΣΤΕΓΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ο δήμος δεν άφηνε εκείνη την εποχή.
Και αν υπάρχει κανένας που μπορεί να ισχυριστεί το αντίθετο, ότι υπήρχε σύλλογος που δεν "τον βόλευε" ο δήμος,  παρακαλούμε να μας ενημερώσει

Άσχετα πάντως από την πολιτική εκτίμηση που μπορεί να έχει ο καθένας για  την επιλογή της παραχώρησης, η διοίκηση του δήμου ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και η παραχώρηση ΙΣΧΥΕΙ μέχρι το 2019!

ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΕΞΩΣΗ και μάλιστα με τρόπο και μέθοδο που θα τον αναδείξουμε σε επόμενη ανάρτηση ΠΑΡΑΒΙΑΖΕ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΙΣΧΥ!


Θα μας πει τώρα ο φρουρός του στέμματος: ΝΑΙ ΜΩΡΕ, Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ!  Ο έτσι, ο αλλιώς, ο ΠΑΣΟΚος, ο τσάτσος της Βάσως κλπ. και όλοι αυτοί που κατέστρεψαν το Χαλάνδρι και ήρθε το ΜΕΤΡΟ κλπ, κλπ!

ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ!

Διότι αυτό που έκανε ο πράσινος Παττακός το 2001 ΕΠΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ από το δημοτικό συμβούλιο, το 2008 από τους μπλε!

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ!
Το 2008 το δημοτικό συμβούλιο παίρνει απόφαση.

Στην απόφαση γίνεται ΑΝΑΦΟΡΑ στην "άτυπη" βεβαίωση Παττακού (γιατί άτυπη; αρμοδιότητα δημάρχου ήταν το 2001, όπως θα σας δείξουμε!) για παραχώρηση της αίθουσας.

Το "άτυπη" βεβαίως γράφτηκε για λόγους .... πολιτικής. Θα καταλάβεις γιατί. Για να βρουν άλλοθι όσοι φώναζαν περί "παρανομιών" να κάνουν αυτό που έκαναν.
Διότι μπορεί να ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - και δικαίωμά τους - με την επιλογή Παττακού, αλλά ΠΑΡΑΝΟΜΗ δεν ήταν.

Η καργαριστερά βέβαια και οι μέθοδοί της ήταν και είναι γνωστή: Για να κάνει "κίνημα", να πείσει τους μπαμπουίνους λέει ότι της κατέβει.

Ας επανέλθουμε τώρα στην ΘΕΣΜΙΚΗ πραγματικότητα:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ του ΔΣ, αναφορά για αναστολή ισχύος της απόφασης Παττακού.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ  του συμβουλίου του 2008, ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ, ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ και μάλιστα δίνει την άδεια, εγκρίνει στην Ένωση Κρητών να  συστεγαστεί και με άλλο κρητικό φορέα, το "ΚΡΗΤΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ"!!!!!

Μέχρι πότε; Μα μέχρι την λήξη της αρχικής παραχώρησης αφού δεν αναφέρεται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! Ο χρόνος της παραχώρησης στην απόφαση του ΔΣ είναι αυτός ΠΟΥ ΠΡΟΫΠΗΡΧΕ και ΙΣΧΥΕ!

Συμπέρασμα: Μέχρι το 2019 η Ένωση Κρητών ΝΟΜΙΜΑ στεγαζόταν στο κτίριο, στην άκρη του προαυλίου του 12ου δημοτικού! (ΟΧΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ, να σταματήσει η παραπληροφόρηση επιτέλους).

ΟΜΩΣ η απόφαση του ΔΣ του 2008 εκτός της ουσίας έχει και ΣΕΞΥ ΠΟΛΙΙΤΚΟ παρασκήνιο!

ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΩΝΗ!

Τι καλά!

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΛΕΣ;

ΟΛΟΙ! ΜΑ ΟΛΟΙ!

ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ (αλλά όχι όλη, έχουν ενδιαφέρον οι απουσίες προσώπων, αλλά πες ότι ήταν τυχαίο για να μην μας λες ότι κάνουμε και δίκες προθέσεων απόντων).

ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! Ανδριτσόπουλος Κώστας και Καλομοίρης Γρηγόριος!!!!

ΚΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Η κα Παλιούρα!!!!

ΜΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΑΡΑΓΕ;;;

Υπάρχει συνέχεια της διοίκησης;

Και πώς τέλος πάντων διακόπτεται η ισχύς μιας απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για παραχώρηση μιας αίθουσας που ο άλλος ξέρει ότι λήγει το 2019;;;

ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ με ένα φορτηγό και όποιον πάρει ο χάρος;

Κάνατε επανάσταση καλέ και σε μας δε λέτε τίποτα;
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΞΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΡΗΤΩΝ: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ

 
Ο δημόσιος διάλογος αποκαλύπτει την αλήθεια και αυτό αποδεικνύεται άλλη μια φορά.

Και ποια είναι η αλήθεια σχετικά με την έξωση της Ένωσης Κρητών από την αίθουσα στην Ιωαννίνων;

Μα ότι ήταν ουσιαστικά παράνομη και απλά εκδικητική απομάκρυνση που μάλιστα μπορεί να προκαλέσει ακόμα και ποινικές και αστικές ευθύνες.

Και ο μόνος λόγος για τον οποίο έγινε είναι για να δικαιωθεί η πριν πολλά χρόνια αντιπολιτευτική στάση της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και όχι μόνο, απέναντι σε μια επιλογή Παττακού το 2001.
 
Για "επαναστατική γυμναστική" σήμερα, δικαίωσης του επαναστατικού ίστρου της εποχής που ο δήμος ΔΙΑΛΥΘΗΚ για λόγους που όλοι γνωρίζουν και δεν είναι της ώρας.

Στάση που τότε, την εποχή που έγινε, είχε μια - έστω και καθ' υπερβολήν - βάση, αφού στο σχολικό κτίριο συστεγάζονταν δύο δημοτικά με τα νηπιαγωγεία τους - το 12ο και 13ο - αλλά μετά την ανέγερση του κτιρίου του 13ου δημοτικού το θέμα της "στέρησης της αίθουσας από τα νηπιαγωγεία για τους" έπαψε να έχει οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα, αφού πλέον τα δημοτικά σχολεία ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουν κενές αίθουσες. ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ το λένε το πρόβλημα, όχι "ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΡΗΤΩΝ".

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων, ο γνωστός συμπολίτης μας με χρόνια παρουσία στα κοινά, ο Μανώλης Πατεράκης διάβασε τις αναρτήσεις μας για το θέμα, διάβασε την επιχειρηματολογία των συμπολιτών μας στον διάλογο που έκανε ο Νταβίας μαζί τους στο fb και μας πήρε τηλέφωνο για μια σειρά ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΩΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ που συνοδεύονται ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ.

"Δεν υπήρχε καμία παράνομη κατάληψη της αίθουσας και έχουμε συμβάλλει με μεγάλες προσφορές έργων και εξοπλισμού όπως τεκμαίρεται με έγγραφα και δεν είναι σωστό να μας κατηγορούν και να μας συκοφαντούν έτσι. Είμαστε ένα πολιτιστικό σωματείο με μεγάλη προσφορά. Δεν μπορεί να λέγονται έτσι αυτά τα πράγματα". 

Ας αρχίσουμε λοιπόν να ανεβάζουμε τις απαντήσεις σε όσα λέγονται είτε από άγνοια, είτε από παραπληροφόρηση, είτε από σκοπιμότητα.

Και θα δώσουμε μια φιλική, συντροφική συμβουλή στην ομάδα διαδικτυακού bulling, τους φρουρούς του στέμματος: Μην βιαστείτε! Περιμένετε να το δείτε όλο το έργο και μετά μας την πέφτετε.
Μόνο για μην εκτεθείτε σας το λέμε προκαταβολικά και επειδή αν βάζαμε όλο το θέμα σε μια ανάρτηση θα ήταν τεράστια.

Αν θέλετε λοιπόν κρατηθείτε λίγο και .... εδώ θα είμαστε. Αν πάλι θέλετε, νιώθετε σίγουροι και γουστάρετε, βαράτε.
Αντέχει το γαϊδούρι.
Αλλά θα εκτεθείτε!

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΟΛΑ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ ΣΕ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΡΙΒΑ

Σίμος Ρούσσος Σωστά.Αλλωστε ο συμμετοχικός προυπολογισμός,δηλαδή η ουσιαστική συμμετοχή των κατοίκων στην διαμόρφωση του τεχνικού προγράμματος του δήμου για την περιοχή τους,δεν αποτελούσε ποτέ θέση των περισσότερων παρατάξεων της αντιπολίτευσης.Εκτός λοιπόν των παρατάξεων Λαδόπουλου και Ανδρεόπουλου που συμμετείχαν οι κύριοι Θωμάς ,Κουράσης και Καρατζά επέλεξαν να αποχωρήσουν από μια τέτοια συνάντηση.

Δρίβας Κωνσταντίνος Γιατί φύγανε δεν γνωρίζετε;

Nikos Karampou Γιαυτο μας κοροιδευαν στα μουτρα μας και δεν εκτιμουσαν το οτι μερικοι μαλακες αφηνουμε τα σπιτια μας για το κοινο καλο. Και ποια η απαντηση τους οταν ειδαν οτι ο Ρουσσος το εκανε πραξη;"Ειστε του Ρουσσου" μαε ελεγαν. Λοιπον επειδη δεν ειμασταν κανενος,γιναμε επειδη δεν μας κοροιδευε.Στον Συνοικισμο θα τον βγαζουμε αλλα 100 χρονια δημαρχο.

Δρίβας Κωνσταντίνος Nikos Karampou Αυτό Νίκο είναι θέμα επιλογής και εγώ κάποια στιγμή επέλεξα και το ξέρεις

Κανένας δεν είναι κανενός πέρασε η εποχή που ο κόσμος ήταν αρνιά
Ο καθένας μας κρίνεται ο καθένας μας πληρώνει για τα λάθη του η γεύεται τις επιτυχίες

Nikos Karampou Συμφωνω απολυτα φιλε Κωστα

Δρίβας Κωνσταντίνος Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας για να μπορέσουμε να το μεταδώσουμε στους υπολοίπους τους καλούμε όλους στην συμμετοχή αποδεχόμαστε το αποτέλεσμα βάζουμε στην άκρη αυτά που μας χωρίζουν ακόμα και συμπεριφορές

Δεν αποκλείουμε κανέναν

Δρίβας Κωνσταντίνος Με αυτό τον τρόπο κερδίζει ο τόπος μας κερδίζει η γειτονιά μας κερδίζουμε εμείς σαν άνθρωποι

Σίμος Ρούσσος Όπως πάντα κάλεσα όλους τους επικεφαλείς εκτός του γνωστού υβριστή.Φαντάζομαι ότι θα συμφωνείτε ότι το επίπεδο της συναίνεσης και του διαλόγου δεν προάγεται με ύβρεις όπως "γίδια",Γερμανοτσολιάδες και άλλα που καθημερινά απευθύνει στούς συναδέλφους του. Η δημοκρατική σας ευαισθησία δεν συμπεριλαμβάνει την αποδοκιμασία σε τέτοιες υβριστικές συμπεριφορές?

Δρίβας Κωνσταντίνος Η κοινωνία κρίνει εφόσον με ρωτάτε θα σας πω

Το καθήκον σας σαν Δήμαρχος είναι να τους καλέσετε όλους για να μπορέσουν όλοι να τοποθετηθούν δημόσια και να κριθούν
Όποιος όπως λέτε δε σέβεται θα τον δίωξετε από τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων θα τον διώξετε από τις Συνεδριάσεις των επιτροπών
Όχι βέβαια δεν μπορείτε
Διάλογος σε σοβαρά προβλήματα με όλους μόνο έτσι προχωράμε
Όλοι μαζί για να βρεθούν οι λύσεις
Το απαιτεί η κοινωνία

Δρίβας Κωνσταντίνος Επίσης για σκεφτείτε στη Βουλή οι μέν βρίζανε τους άλλους δεν αποκλείστηκε κανένας αλλά είναι εκεί δημόσια λένε τις απόψεις τους και τις θέσεις τους

Dimitris Tsakiltzis Φαντασου καταντια,,, αυτους που πολεμησαν οι παππουδες μας τους Ναζι ,τους δινουν κ λογο να εκφραζοντε στην Βουλη,σε καθε Χρυσαυγιτη ναζιστη

Δρίβας Κωνσταντίνος Dimitris Tsakiltzis δεν είναι ωρα για τέτοια

Σίμος Ρούσσος Φυσικσ και δεν εκδιώχθηκε κανείς και ούτε θα μπορούσε από καμία θεσμική διαδικασία.Αλλά το αν θα συναντώ ένα μόνιμο υβριστή φαντάζομαι ότι αποτελεί επιλογή μου...

Δρίβας Κωνσταντίνος Σαν Ρούσος είναι επιλογή σου

Σαν Δήμαρχος όταν τους καλείς για θέματα Δήμου τότε είναι θεσμικά όργανα που ψηφίστηκαν

Καταλαβαίνεις και ξέρω ότι το γνωρίζεις σαν θεσμός τους προσκαλείς όλους και ο καθένας σέβεται το θεσμό που τον κάλεσε για αυτό άλλωστε υπάρχουν και τα κοινά δελτία τύπου τα πρακτικά όπου γράφεται η τοποθέτηση της κάθε παράταξης

Σίμος Ρούσσος Θεσμικά όργανα ειναι οι επισημες επιτροπές κσι τα δημοτικά συμβούλισ.Οι ατυπες συναντήσεις δημάρχου και επικεφαλής παρατάξεων δεν ειναι θεσμική διαδικασία.Λυπηρό που κάποιοι επέλεξαν να μην συζητήσουν για τον συμμετοχικό προυπολογισμό και την δυνατότητα των πολιτών να επιλέξουν τα έργα που θα γίνουν στην γειτονιά τους.Οι πολίτες θα κρίνουν...

Αγγελος Νταβίας Η σύσκεψη των επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων είναι ΘΕΣΜΙΚΗ. Ούτε εγώ έχω μεγάλα κέφια να βλέπω τα μούτρα του διώκτη μου. Μάλιστα προχθές που ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΝ από τον γραφείο του να φάμε παρέα, σε δείπνο με Κινέζους καλεσμένους, τους είπα ότι θα φάω σπίτι μου γιατί με τον Ρούσσο στο τραπέζι κινδυνεύει o απέναντι από καμιά ρουκέτα και δεν θα πάω. ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Λυπάμαι Νίκο Καραμπουρνιώτη γιατί άλλη μια φορά ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ και αυτό ξέρεις ότι δεν το επιθυμώ,

Αγγελος Νταβίας Τους είπα ότι δεν τρώω με μηνυτές μου με δημόσιο χρήμα. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΜΩΣ ότι δεν θα συμμετέχω για θέματα του δήμου, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ!

Αγγελος Νταβίας Ο Ρούσσος τσαντίστηκε γιατί δεν ανταποκρίθηκα σε κοινωνική εκδήλωση. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ

Αγγελος Νταβίας Απλα΄διευκρινίζω τα θέματα ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ και τον Καραμπουρνιώτη.

Αγγελος Νταβίας ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΔΕΝ ΚΑΝΩ,, ας γράψει ό,τι θέλει.

Nikos Karampou Αγγελε οταν τρεχω να φτιαξω τη γειτονια μου και με γραφουν στα παπαρια τους και με κοροιδευουν δεν υπαρχιε εκθεση εκει;Δηλαδη τι να κανουμε;Να γινουμε νεοελληνες και να λεμε μονο τα κραξιματα στον πρωην δημαρχο και αντιδημαρχο;Εκει γιατι δεν ειπαν οτι εκτιθεμαι;Τους αρεσε που εβρηζα τους αντιπαλους τους ετσι;Τωρα δηλαδη τι αλλαξε;Επειδη ειπα το δικαιο;Αφου ο ανθρωπος ειναι σοβαρος απεναντι μας και οχι καραγκιοζης και ψευτης και εκανε πραγματα που αλλοι δνε εκαναν στα 500 χρονια.Και υποψην.Ειμαστε ο μονος συλλογο ςπου δνε ζητησαμε για εκδηλωσεις φετος ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.Εμεις δεν αγκαλιαζουμε τους ανθρωπους για να μας δινουν λεφτα τα οποια φυσικα στην οιυσια ειναι δικα μας,ο κουμπαρα ςμας ω ςπολιτες.Δεν αμφιβαλλω πως εσυ,ο Κωστας,ο Σταθης θα κανατε το ιδιο,Η προηγουμενη διοικηση μας κοροιδευε. Η νεα ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ. Και εγω προσωπικα δνε θα ηθελα με τιποτα να αλλαξει αυτο στην πολη που ζω.

Αγγελος Νταβίας ΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ;;;;;

Αγγελος Νταβίας ΝΙΚΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ;;;

Αγγελος Νταβίας ΝΙΚΟ ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ;

Αγγελος Νταβίας ΝΙΚΟ ΜΗΠΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ, Ο ΡΟΥΣΣΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝ ΘΑ ΜΕΤΕΧΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ;;;;

Αγγελος Νταβίας ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ γιατί αντί να τοποθετηθείς επί του ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ, πετάς την μπάλα στην εξέδρα! Και μου λες .... "οι προηγούμενοι".

Nikos Karampou Αγγελος Νταβίας Για τον Συνοικισμο μαλιστα εγω τρεχω και αλλοι δυο.Ο Αυγερινιδης και ο Τσακιλτζης.Κανενας αλλος και μποριε να σοτ πισοτποιησει και ο Κουρασης και ο Ρουσσος.

Αγγελος Νταβίας Δηλαδή πιστεύεις ότι "επειδή οι προηγούμενοι έκαναν λάθη" ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ TΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ!

Αγγελος Νταβίας Ξέρεις τι θυμίζει ...

Nikos Karampou Αγγελος Νταβίας Για τον Συνοικισμο μαλιστα εγω τρεχω και αλλοι δυο.Ο Αυγερινιδης και ο Τσακιλτζης.Κανενας αλλος και μποριε να σοτ πισοτποιησει και ο Κουρασης και ο Ρουσσος.

Nikos Karampou Και η Λιτσα με τον αντρα της φυσικα που τρεχουν οσα χροναι ζω. Τους θυμαμαι παντα να τρεχουν για τα σχολεια ,για ολα.

Αγγελος Νταβίας Nikos Karampou Δεν νομίζω ότι ο το ποστ του Δρίβα στο οποίο μπήκες στην μέση μιλάει για τον Συνοιικισμό.

Αγγελος Νταβίας ΧΑΧΑΧΑ! Η Λίτσα ..... Με τον άντρα της ..... ΧΑΧΑΧΑ!

Αγγελος Νταβίας Μάλλον παραλογίζεσαι και δεν θέλω να συνεχίσω.

Nikos Karampou Αγγελε εγω κρινω το τι γινοταν και τι γινεται.Και στις επομενες εκλογες που δεν θα ειμαι προεδρος του συλλογου Ριζες,θα πω πολλα πραγματα...παρ απολλα ως ελευθερος πλεον σε μια κοινωνια φασισμου που δνε επιτρεπει σε ανθρωπους που ειναι σε σωματεια να λενε ελευθερα την αποψη τους.Οπως ξερεις ειμαι απο του ςλιγους νεοελληνε ςπου ουτε ψηφιζω με βαση το κομμα ,ουτε ανοικω σ εκομμα.

Αγγελος Νταβίας ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! ΕΣΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΓΕΣ!

Nikos Karampou Ο συλλογος δεν ανακατευετια με κομματικα.Δηλαδη να μην εχουμε αποψη μου λες;Τα παντα στη ζωη ειναι πολιτικη,αλλα οχι κομματικη οπως την εχουν ολοι στο μυαλο τους.Ειμαι υποχρεωμενος να λεω την αληθεια για το τι κανει ο καθενας απεναντι μας.Και τα καλα και τα κακα.Δεν κρυβω τιποτα.

Αγγελος Νταβίας Εγώ δεν σου λέω τίποτα. Εγώ υπερασπίζομαι το δικαίωμα όλων να λένε την γνώμη τους! ΕΣΕΙΣ παριστάνετε τους .... αμερόληπτους. ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ και πείτε ό,τι θέλετε. Μην το παίζεται όμως .... ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Αγγελος Νταβίας Και τα καλά και τα κακά ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ που τα αξιολογεί. Να λες "τα καλά και τα κακά ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ".

Nikos Karampou Ειμαστε ενας συλλογος δικαιων,που δνε γλυφουμε,δνε κουβαλαμε σημαιες,εκθετουμε οποιον μας κοροιδευει και επαινουμε οποιον δεν μα ςκοροιδευει.

Αγγελος Νταβίας ΕΥΓΕ για την αντίληψή σου περί ΔΙΚΑΙΟΥ λοιπόν!

Αγγελος Νταβίας ΑΕΚ ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΙΚΟ! ΑΕΚ!

Αγγελος Νταβίας Και δεν εννοώ αθλητικά ....

Nikos Karampou Δεν ειμαστε ΑΕΚ.ΑΕΚΑΡΑ ειμαστε.

Αγγελος Νταβίας ΕΕΕΤΣΙ!

Nikos Karampou Μηπως ειναι κακο και αυτο σε ενα συλλογο Μικρασιατων να ειναι το 90% ΑΕΚτζηδες;

Nikos Karampou Τι θα επρεπε να ειμαστε Ολυμπιακοι ας πουμε να βριζουμε την προσφυγια και να λεμε οτι ειμαστε Τουρκοι;

Αγγελος Νταβίας ΟΟΟΧΙ! ΑΕΚ! ΑΕΚ!

Αγγελος Νταβίας Για το θέμα του ΧΕΥ και της αγοράς του από τον δήμο τι λέτε; Δεν είναι Συνοικισμός θα μου πεις;

Nikos Karampou Με τον Ρουσσο ξερεις τι βλεπω;Τους ενοχλει η επιτυχια.Τους ενοχλει οτι κανει αυτ απου αλλοι θα ηθελαν πολλοι να κανουν.Αλλοι ειχαν την ευκαιρια και δεν τα εκαναν και αλλοι δνε εχουν την ευκαιρια να τα κανουν.Ολο αυτο το λεω ζηλεια.

Nikos Karampou Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο που λες γιατι εχει τοσα προβληματα η γειτονια και ο συλλογο ςμου που τα βαζω πρωτα και πανω παο ολο το Χαλανδρι.

Αγγελος Νταβίας Α! ΟΟΚ!

Nikos Karampou Ειμαστε συνοικισμιωτες και οχι Χαλανδραιοι ξερεις...οι ντοπιοι μας εδειξαν αυτο το δρομο απο το 2 2μεχρι και σημερα.

Αγγελος Νταβίας ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ; ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ!

Nikos Karampou Εννοειται!Αφου τα γραφω δημοσια.Δεν εχω προβλημα

Nikos Karampou Ο ανθρωπος, μου ελεγε ο πατερας μου,πρεπει να συμφωνει οτι θα διαφωνει με τον διπλανο του.Ο διαλογος ειναι το σπουδαιοτερο πραγμα στη ζωη

Αγγελος Νταβίας Ναι ο διάλογος είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ο αποκλεισμός απόψεων από θεσμικές συναντήσεις και μάλιστα απόψεων με ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Και υπάρχει ένα θεμελιώδες ερώτημα: ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ;

Nikos Karampou Κανω,γιατι οχι;Ξερω για ποιον το λες και διαφωνω στα περι φασισμο.,Τον θεωρω πολυ δημοκρατικο ανθρωπο και πως ξερει να ακουει οπως και εσυ ξερεις να ακους.Η ενταση και το παθος για προσφορα θεωρω οτι σας εχει φερει σε ''κοντρα''.

Αγγελος Νταβίας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!

Nikos Karampou Αν δεν ειναι δημοκρατικςο εκεινος που μας ρωταει,μας καλει να μας ακουσει,μας δεχεται οποτε το ζητησουμε,τοτε οι προηγουμενοι που δνε εκαναν καν ολα αυτα τοτε τι ειναι;Οταν ενα γραφειο ενος δημαρχου ειναι ανοιχτο,οπως και το δικο σου θα ηταν αν ησουν δημαρχος και ειμαι σιγουρος 100%,τοτε τον μετραει αλλιως και ο πολιτης.Οταν σου λενε οτι ειναι ανοιχτο και τελικα ειναι κλεισοτ και ανοιγει για να σε ''ξεφορτωθει'' ,τοτε αυτο υπερβαινει τον φασισμο.Τον φαισιστα τον ξερεις,ειναι φασιστας,ξερεις με τι εχει ςν ακανεις.Με τον διπροσωπο ομως οχι.

Αγγελος Νταβίας Για το μέγεθος και η ποιότητα της δημοκρατίας δεν ήταν ποτέ αυτό το μέτρο Νίκο. Πόσο "ακούει" ή δέχεται τους δικούς του. Η δημοκρατία αξιολογείται από τη ανοχή στην αντίθετη άποψη και την κριτική. Και από την δύναμη και απόπειρα ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ την διαφορετική άποψη, ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να την ενσωματώσει στην συνισταμένη. Αν προωθεί την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ και τις ευρύτερες κοινωνικές βάσεις στήριξης των πολιτικών. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΣΤΑΛΙΝΑΣ που έχει και ένα πρόβλημα: ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΛΙΝΑΣ ΣΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ. Άρα μετατρέπεται αυτομάτως σε ΦΑΣΙΣΤΑ.

ΧΡΥΣΟΘΕΜΙΣ:ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΙΟΣ - ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ
Η Γκαλερί   Χρυσόθεμις  παρουσιάζει
 την  έκθεση  Χαρακτικής 
«Lily -Η οικοσκευή»  
του  Γιάννη  Κολιού

 Πρόκειται για   μια σειρά έργων φτιαγμένων με την τεχνική της ξηρής χάραξης ή με οξειδώσεις,  εμπνευσμένων  από τον υποδηλούμενο σεξισμό  της διαφήμισης στις σύγχρονες κοινωνίες.  
               
 «Ο εικαστικός  Γιάννης Κολιός αντιμετωπίζει», καθώς γράφει η ιστορικός τέχνης  Λήδα Καζαντζάκη, « τον τρόπο προβολής και εμπορευματοποίησης  των οικιακών συσκευών με μια φιλοπαίγμονα και σαρκαστική διάθεση. Στηρίζεται όπως και οι διακινητές τους στο παραδοσιακό και βαθιά ριζωμένο και στον δυτικό πολιτισμό- όσο και αν πασχίζουμε να το απαρνηθούμε- ρητό της: «Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά».  Συνεχίζει το δρόμο που άνοιξε ο ντανταϊστής Πικάμπια, στα μέσα της δεκαετίας του ΄20, με τα αποτυπωμένα σαν μηχανές ερωτικά ζεύγη του, για να γράψει με τα αδρά περιγράμματα και τα κερματισμένα, αποξενωμένα  από το σώμα μέλη της «Νέας Αντικειμενικότητας» του μεσοπολέμου το βαθύ διχασμό του σημερινού ανθρώπου  ανάμεσα στο είναι και στο  φαίνεσθαι.»                                                                                                 
Ο Γιάννης Κολιός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964 όπου ζει και εργάζεται σήμερα. Σπούδασε Ζωγραφική και Χαρακτική στην Αccademia Di Belle Arti Φλωρεντίας (1983-1988), και Χαρακτική στην Α.Σ.Κ.Τ. της Αθήνας(2001-2006).                                                 
 «Η Lily-Η Οικοσκευή» είναι η 6η ατομική του έκθεση  και έχει  συμμετάσχει σε ποικίλες ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό  Εικόνες από τα χαρακτικά και τα σκίτσα του κοσμούν  συλλογικές εκδόσεις και  τα σχέδιά του το τρίγλωσσο λεύκωμα «Η Δίκη του Γιόζεφ Κ.»  με θέμα το βιβλίο «Η Δίκη» του Φραντς Κάφκα(2014).

 Εγκαίνια:  Παρασκευή  11  Νοεμβρίου 2016, ώρα 19.30
Διάρκεια έκθεσης:  έως  Σάββατο  3 Δεκεμβρίου  2016
·     
   Στην εκδήλωση  που θα γίνει την Παρασκευή 18  Νοεμβρίου, ώρα  19.30   θα μιλήσουν οι:
              Μαρία Στρατηγάκη, Αναπληρώτρια καθηγήτρια   κοινωνικής  πολιτικής     
              στο  Πάντειο  Πανεπιστήμιο
Λήδα Καζατζάκη, Ιστορικός τέχνης
Tel.2106811418                                                                           www.chryssothemis.com

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ, ΠΡΟΣΧΟΜΕΝ

ΣΗΜΕΩΝ Ο Α΄
ΠΡΩΤΟΣΥΓΓΕΛΟΣ
ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ

«Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου 2003 στο Χαλάνδρι, Δήμαρχος ο Ζαφειρόπουλος. Από τα μεγάφωνα ακούγεται το "Στ' άρματα, στ' άρματα...." ενώ παρελαύνουν οι συμπολίτες μας που έλαβαν μέρος στην Αντίσταση.( ΠΕΑΕΑ παράρτημα Χαλανδρίου).
Και βέβαια ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ακουγόταν αυτό το αντάρτικο!
Επειδή κάθε χρόνο, πότε ο Αδωνις και πότε κάποιοι συμπολίτες μας , κατηγορούν το Δήμαρχο για "εθνικό διχασμό" ας το πάρουν απόφαση ότι τα αντάρτικα τραγούδια θα ακούγονται όπως όλα τα άλλα τραγούδια !»


Το παραπάνω κείμενο είναι πιστή αντιγραφή της ανάρτησης στο FB του συμπαθούς μεν αλλά αφελούς δε αντιδημάρχου του δήμου Χαλανδρίου, που καρφώνει άθελα του μάλλον, τον τρόπο σκέψης και τους προπαγανδιστικούς στόχους της ακροδεξιάς σέκτας που διοικεί τον δήμο μας.

1. Παραδέχεται ότι τα αντάρτικα παίζονται στην παρέλαση για να καλύψουν την ακροδεξιά πολιτική και συμπεριφορά του τραμπουκοφασιστα και της αυλής του. Το ίδιο έκανε και ο Ζαφειρόπουλος για να ψαρέψει ψηφαλάκια από αριστερούς και προοδευτικούς συμπολίτες μας, εντελώς ανέξοδα. Τα αντάρτικα τραγούδια κοντολογίς αποτελούν την φενάκη που προσπαθεί να κρύψει την πραγματικότητα από τους αφελείς συμπολίτες μας, αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι.

2. Ο Ζαφειρόπουλος είναι το πρότυπο τους και τα έργα και τις ημέρες του προσπαθούν να μιμηθούν ομολογουμένως χωρίς καμιά δυσκολία και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Με την φόρα που απέκτησαν για να τον φτάσουν, τον ξεπέρασαν και βρίσκονται πλέον στα δεξιά του. Έφτασαν πρόσφατα να ακυρώσουν και αυτήν ακόμα την λαϊκή ετυμηγορία. Ο ακροδεξιός κατήφορος δεν έχει πάτο γι΄αυτους πιά. Και αυτό δεν είναι έκπληξη πια για κανένα σκεπτόμενο προοδευτικό συμπολίτη μας

3. Τα αντάρτικα τραγούδια, για δαύτους, δεν είναι τίποτα το ξεχωριστό. Θέλουν να περάσουν στη συνείδηση των συμπολιτών μας ότι ο ύμνος του ΕΑΜ και το «Μακεδονία ξακουστή» είναι της ίδιας ποιότητας τραγουδάκια και πρέπει αυτό να το πάρουμε απόφαση .

4. Οι ακροδεξιοί εδώ και 2 χρόνια έχουν πάψει να ασχολούνται και να διαμαρτύρονται για το έργα και τις ημέρες του δήμαρχου και της αυλής του Ξέρουν καλά ότι πίσω από την αριστερή φενάκη προωθεί τις δίκες τους πολίτικες. Ο Άδωνης έχει να διαμαρτυρηθεί από τον Οκτώβρη του 2014, και εδώ είναι το πρόβλημα. Η λάμψη του ακροδεξιού τραμπούκο- φασίστα έγινε εκτυφλωτική. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να μειωθεί αυτή η λάμψη για να έχουν άλλοθι για να εξακολουθούν να τον στηρίζουν κάτι επαγγελματίες συνδικαλιστές και κάτι αμεσοδημοκράτες δημοτικοί σύμβουλοι δήθεν ανένταχτοι αριστεροί. Βρέθηκε λοιπόν ένας συμπολίτης μας να διαμαρτυρηθεί και να υβρίσει τον δήμαρχο αποκαλώντας τον αριστερό!!! Μέσα σε αυτή την κρίση με 20 Ευρώ δεν είναι δύσκολο να βρεις ένα υβριστή και μάλιστα με το αζημίωτο. Το περιστατικό αυτό το μεγαλοποιείς, το επικοινωνείς με τα παπαγαλάκια σου με σκοπό να δημιουργήσεις σύγχυση . Νομίζεις ότι ακόμα υπάρχουν αφελείς Χαλανδραίοι που θα ζαλιστούν από την σκόνη που σηκώνεις και δεν θα αντιληφθούν αυτό που πραγματικά συμβαίνει.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


ΣΧΟΛΙΟ Α.Ν.: Νίκο ελπίζω να μην κατάλαβα καλά και να μην υπονοείς ότι η διατύπωση της άποψης στην οποία αναφέρεσαι από τον "συμπολίτη μας" έγινε με ..... 20άρικο - άσχετα με την κοινή άποψή μας ότι το θέμα σηκώθηκε για να δώσει αριστερό άλλοθι στον Συμεών τον Α.

Δεν ισχύει ΣΙΓΟΥΡΑ κάτι τέτοιο, δεν είναι τέτοιος.

Στο πολιτικό μέρος βέβαια ο καθένας μας έχει την άποψή του, την εκτίμησή του και τις μεθόδους του για να την παλεύει.

Σόρυ για την παρέμβαση αλλά δεν θα ήθελα να μείνουν τέτοιες άδικες εντυπώσεις, ειδικά για τον συγκεκριμένο συμπολίτη μας.

ΡΟΒΟΛΑ ΤΑ, ΡΟΒΟΛΑ ΤΑ, ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΦΕΡΤΑ ΑΠΟ ΔΩ, ΦΕΡΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙ, ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ....