Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΝΙΚΟ ΠΑΝΤΑΖΗ - ΕΝΤΑΥΘΑ

Δεν θα σου απαντήσω φίλε Νίκο στα περί "δογματισμού" και στις απόψεις που καταθέτεις στο δεύτερο μέρος του σχολιασμού σου που αξίζει απάντησης.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΤΥΧΙΑ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ .... ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ! ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ

Ψήφισε λέει ο Νταβίας να πάρει ο δήμος την χρήση αυτού του .... κτιρίου που είναι λέει διατηρητέο από τις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ - ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ , μην μπερδεύεσαι , μην ακούς τι θα γράψει ο Νικόλας και το "επίσημο site" - για 15 χρόνια να το πάρει, να το επισκευάσει, να το αναπαλαιώσει ως διατηρητέο και μετά τα 15 χρόνια ....
ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ!

"Θα το πάρουμε δικό μας μόλις ξοφληθεί το δάνειο" ειπε ο Συμεών
ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ή ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ;
Ποιο δάνειο ρεεεε;

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!
Το ψήφισε και ο μαλάκας το αφεντικό μας, για λόγους που μου τους εξήγησε αλλά μιάζουν αλαμπουρνέζικα. Δεν κατάλαβα γρι.

Δηλαδή ρε μάγκες δημοτικοί σύμβουλοι - "ομόφωνα και καλά μην λήψει κανείς σας" - ας κάνουμε ένα ταμείο:

Ο δήμος τώρα πρέπει να κάνει μελέτες αναπαλαίωσης αυτού του .... κτίσματος που δεν έχει καν σκεπή και κανένα αρχιτεκτονικό στοιχείο που να δικαιολογεί ότι κάποτε - με μέσο από τον πρώην ιδιοκτήτη του και με μοναδικό σκοπό να εμποδιστεί η ανέγερση του 3ου Γυμνασίου Λυκείου - χαρακτηρίστηκε διατηρητέο .....
ΒΑΛΕ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ 2 χρόνια.

Μετά πρέπει να εγκριθούν οι μελέτες για αναπαλαίωση ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ από όλο το ελληνικό δημόσιο (πολεοδομίες, υπουργεία πολιτισμού, συμβούλια νεωτέρων μνημείων, τον  ΙΚΑ, το ΤΣΜΕΔΕ, την Τράπεζα Αττικής, τον Καλογρίτσα .... χέσε δηλαδή -  πάνε άλλα 3  με αισιόδοξες προβλέψεις - χρόνια. ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΝΤΕ!

Να γίνει ο διαγωνισμός για να διαλέξει ο δήμος εργολάβο .... 1 χρόνο χωρίς ενστάσεις. ΠΝΕ ΤΑ ΕΞΙ!

Να εγκριθεί το αποτέλεσμα του διαγωνισμού .... 6 μήνες.
 Να εγκατασταθεί ο εργολάβος άλλους 6 μήνες.
ΣΤΑ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ - ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ - ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣΤΟΡΑNΤΖΑ.

Δεν θα κάνει και δυο χρόνια (για πλάκα) να τελειώσει η αναπαλαίωση;

Και  ένα χρόνο να παραληφθεί από τις επιτροπές παραλαβής;

ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΝ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ! ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ...

Χωρίς .... απρόβλεπτα.

Για 15 χρόνια το πήρε ο δήμος από τις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ, οπότε αν ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ, ο δήμος θα ξοδέψει κανένα 2αρι - 2,5άρι μύρια ευρώπουλα να το φτιάξει, αν όλα πάνε καλά και θα το χρησιμοποιήσει ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.

Σιγά βέβαια μην πάνε όλα καλά στο ελληνικό δημόσιο και μείνει έστω και ένα χρόνο στην χρήση του δήμου, αλλά τα λέω αυτά  για να δικαιολογήσω τον μαλάκα τον Νταβία που ψήφισε ΝΑΙ.

Ψήφισε "για να μην του λένε" .... λέει. Κάτι τέτοιες μαλακίες μου έλεγε, ούτε που κατάλαβα τι έλεγε ο ποιητής.

Και μετά λοιπόν - άμα θένε - θα το πάρουν το αναπαλαιωμένο κτίσμα στο υπερταμείο να το δώσουν στους δανειστές στους οποίους ανήκει για 99 χρόνια  - βγάλε τα 15 μας κάνει 84 χρόνια!

Και είναι λέει πιτυχία αυτό τώρα, που το πήρε ο δήμος να το ανακατασκευάσει.

Ε βέβαια!

Σου λένε εκεί στην κυβέρνηση "χάλια είναι αυτό το πράγμα, πώς θα το δώσουμε έτσι στους δανειστές; Με τι μούτρα; ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ! Θα μας πούνε τσίπηδες και γυφταρέους. Να το φτιάξει λίγο ο Συμεών που είναι και καλό παιδί και μας ακούει, να το δώσουμε καθώς πρέπει, μην εκτεθούμε στας Ευρώπας."

ΚΑΛΑ ΡΕ ΝΤΑΒΙΑ! ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΡΕ;
Αει στα διάλα και συ ...

Οδηγίες τήρησης των κανόνων υγιεινής στα σχολικά κυλικεία της Βόρειας ΑθήναςΚατευθυντήριες οδηγίες για την πιστή τήρηση και εφαρμογή των κανόνων υγιεινής στα κυλικεία και τις καντίνες απέστειλε προς τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες Δημόσιων και Ιδιωτικών Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της Βόρειας Αθήνας η αρμόδια υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Βόρειου Τομέα Αθηνών. Οι οδηγίες περιλαμβάνουν και αναλυτικό κατάλογο με τα προϊόντα που επιτρέπεται να διατίθενται με την επισήμανση ότι το σχολικό κυλικείο μπορεί να γίνει εργαλείο Διατροφικής Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας αν συνεργαστούν αρμονικά ο Σύλλογος Καθηγητών ή Δασκάλων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ο Σύλλογος των Μαθητών.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΙΜΩΛΙΑΣ (EIKONEΣ)


Αγαπητές μας φίλες, αγαπητοί φίλοι,
Η Αργώ σας προσκαλεί στο μικρό ταξίδι προσωπικής δημιουργίας "