Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές της 7ης Ιούλη με συνδυασμούς σε όλη τη χώρα


Τα θυελλώδη χρόνια που πέρασαν, οι δυνάμεις του συστήματος πέρασαν σε σαρωτική επίθεση απέναντι στο λαό. Μισθοί, συντάξεις, κοινωνικές κατακτήσεις, λαϊκές ελευθερίες βρέθηκαν στο στόχαστρο σε ένα περιβάλλον πολεμικών κινδύνων στην περιοχή κάτω από το βάρος της ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας. ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΔΝΤ-κεφάλαιο ενορχηστρώνουν τον πρωτοφανή ιστορικό αναχρονισμό. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε σημαντική προσφορά στο σύστημα, ενώ ΝΔ και λοιποί του αστικού μπλοκ έπαιζαν το ρόλο του εγγυητή της επίθεσης. Ο λαός σήμερα είναι μπροστά σε νέα επίθεση, όποια και αν είναι η επόμενη κυβέρνηση.

• Την περίοδο που πέρασε, παρουσιάστηκαν διάφορα πολιτικά «σχέδια» και ξεφύτρωσαν πολλές φαεινές, κόλπα και εύκολες «λύσεις». Ενάντια σε αυτόν τον αποπροσανατολισμό, επιμέναμε και επιμένουμε ότι ο μόνος δρόμος που μπορεί να βάλει φρένο στη σύγχρονη βαρβαρότητα που επελαύνει, είναι ο δρόμος της αντίστασης σε αυτήν, της διεκδίκησης των βασικών δικαιωμάτων στη ζωή, του μαζικού αγώνα και της λαϊκής οργάνωσης σε όλα τα επίπεδα.

• Το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές για να υποστηρίξει ότι τώρα που γκρεμίζονται οι αυταπάτες, δεν πρέπει ο λαός να πει «ζήτω οι νέες αυταπάτες». Ότι οι εκλογές δε φέρνουν καμία αλλαγή. Ότι οι αγώνες αντίστασης και διεκδίκησης πρέπει να συγκροτηθούν άμεσα. Ενάντια στον πόλεμο, τη φτώχεια, τη φασιστικοποίηση, τη συντριβή των λαϊκών κατακτήσεων. Ότι η προοπτική είναι με την εργατική τάξη, το λαό μας και τους λαούς της περιοχής να χαραχτεί ο επαναστατικός δρόμος για ανεξαρτησία και σοσιαλισμό.

• Το ΚΚΕ(μ-λ) βρίσκεται σταθερά ενάντια και έξω από τις επιδιώξεις του συστήματος. Υποστηρίζοντας την πολιτική και οικονομική ανεξαρτησία του από το σύστημα και το αστικό κράτος, δεν παίρνει κρατική χρηματοδότηση. Τη μάχη τη δίνει στηριγμένο στις δικές του δυνάμεις.

• Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της οργάνωσης να δώσουν με ενθουσιασμό τη μάχη ώστε η φωνή του ΚΚΕ(μ-λ) να φτάσει όσο το δυνατόν πλατύτερα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ

Ενημερώνουμε τους κατοίκους Χαλανδρίου και ειδικότερα αυτούς που κατοικούν ή έχουν επαγγελματικά συμφέροντα επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως από την οδό Κόδρου έως την οδό Χίου και των οδών πέριξ αυτής καθώς και όσων διέρχονται από την εν λόγω οδό, ότι από 19/6/2019 θα ξεκινήσει η κατασκευή του αγωγού ομβρίων επί της Εθνικής Αντιστάσεως από Κόδρου έως Χίου (Φάση Ι)

Έχει ήδη προηγηθεί η κατασκευή των αγωγών ομβρίων στις οδούς:

α. Αποστολοπούλου (Φάση ΙΙ – αγωγός επί της Αποστολοπούλου από Σαρανταπόρου έως Εθν. Αντιστάσεως) &

β. Εθν. Αντιστάσεως (Φάση ΙΙΙ – αγωγός από Αποστολοπούλου έως Σουλίου)

Η Φάση IV του έργου που περιλαμβάνει την κατασκευή αγωγού επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως ( από Λυκούργου-Χίου έως Ηρώων Πολυτεχνείου) θα ακολουθήσει από τα μέσα Ιουλίου οπότε θα υπάρχει και νεότερη πληροφόρηση.

Ζητούμε την κατανόησή σας για όποια προβλήματα δημιουργηθούν και θα είμαστε σε συνεχή επαφή και συνεργασία με τους δημότες και καταστηματάρχες της περιοχής προκειμένου να εξυπηρετηθούν. Τα έργα έχουν επιλεγεί να γίνουν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο ύστερα από δεσμευτικές αποφάσεις της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών (ΟΑΣΑ). Σας υπενθυμίζουμε ότι το έργο της κατασκευής των ομβρίων υδάτων στην οδό Εθν. Αντιστάσεως είναι ζωτικής σημασίας για το Δήμο μας και πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και προσβλέπουμε στην αγαστή συνεργασία σας.

Ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Φάσης Ι Δείτε εδώ το χάρτη

Στη φάση αυτή θα ισχύσουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα αυτό της οδού Εθνικής Αντιστάσεως όλο το εικοσιτετράωρο , με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου

Η κυκλοφορία για αυτούς που κινούνται στην Εθνικής Αντιστάσεως από Χαλάνδρι προς την Λεωφόρο Κηφισίας θα γίνεται ως εξής:
δεξιά στην Κόδρου από τον δεξί κλάδο της οδού (χωρίς παρέμβαση ή αντιδρόμηση της οδού)
αριστερά στην οδό Αλκιβιάδου η οποία θα αντιδρομηθεί για το τμήμα της από την οδό Κόδρου έως την οδό Σερρών,
δεξιά στην Σερρών ,
αριστερά στην Ζαν Μωρέας,
αριστερά στην Λυκούργου
δεξιά στην Εθνικής Αντιστάσεως και
στην συνέχεια κανονικά όπως και σήμερα.
Στις οδούς Κόδρου, Αλκιβιάδου, Σερρών, Ζαν Μορέας και Λυκούργου θα απαγορευθεί η στάση και η στάθμευση κατά την διάρκεια των έργων. Στις οδούς 25ης Μαρτίου, Παπανικολή και Παλαιολόγου θα τοποθετηθούν πληροφοριακές πινακίδες ότι η οδός Εθνικής Αντιστάσεως είναι κλειστή λόγω έργων και θα απαγορευτεί η είσοδος σε οχήματα πάνω από 5 τόνους
Η κυκλοφορία για αυτούς που κινούνται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως από Τζαβέλα προς Χαλάνδρι θα γίνεται ως εξής:
δεξιά στην οδό Χίου ,
αριστερά στην οδό Αποστολοπούλου
δεξιά στην Εθνικής Αντιστάσεως και
στην συνέχεια κανονικά όπως σήμερα.
Στην οδό Χίου θα απαγορευθεί η στάση και η στάθμευση κατά την διάρκεια των έργων. Στις οδούς Λ. Κηφισίας, Αποστολοπούλου και Τζαβέλλα θα τοποθετηθούν πληροφοριακές πινακίδες που θα ενημερώνουν ότι η οδός Εθνικής Αντιστάσεως είναι κλειστή λόγω έργων και θα απαγορευτεί η είσοδος σε οχήματα πάνω από 5 τόνους
Στην διασταύρωση των οδών Λέσβου και Αποστολοπούλου θα τοποθετηθούν πινακίδες αδιεξόδου, ώστε η οδός Λέσβου να μην έχει κίνηση προς την Εθνικής Αντιστάσεως με εξαίρεση τα οχήματα των κατοίκων της οδού καθώς και αυτών με προορισμό το supermarket AB όπως και οχήματα τροφοδοσίας του. Στην άνοδο της οδού Κόδρου πριν την οδό Αλκιβιάδου θα τοποθετηθούν πινακίδες Ρ-2( STOP) ώστε να έχει προτεραιότητα η οδός Αλκιβιάδου έναντι της οδού Κόδρου.

Κίνηση Μέσων Μαζικής Μεταφοράς

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς που διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο θα τροποποιήσουν τα δρομολόγια τους ως κάτωθι από 19-6-2019 έως 15-8-2019 :

Τροποποιείται η διαδρομή των γραμμών τρόλεϊ 10,18 λόγω έργων κατασκευής αγωγών ομβρίων υδάτων στην οδό ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ (από Κόδρου έως Ηρ. Πολυτεχνείου) του Δήμου Χαλανδρίου, ως εξής:
1.1 Γραμμή Τρόλεϊ 10 προς ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Από Λ. Κηφισίας, συνέχεια Λ. Κηφισίας (δε θα μπει στην οδό Εθν. Αντιστάσεως), κάτω από τη γέφυρα, δεξιά Παπανικολή, αριστερά Σολωμού, δεξιά Βασ. Γεωργίου, προσωρινό τέρμα στη στάση Πλ. Χαλανδρίου (Β. Γεωργίου και 25ης Μαρτίου)

Στάσεις που εγκαταλείπονται:

Οδός Εθν. Αντιστάσεως: 1η Αγ. Βαρβάρας, 2η Αγ. Βαρβάρας, Μαρούδα, Σερρών, Ακροπόλεως, Παπανικολή

Οδός Α. Παπανδρέου:

Σίδερα, Πλ. Χαλανδρίου, Χαϊμαντά
1.2 Γραμμή Τρόλεϊ 18 προς ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Από Λ. Κηφισίας, συνέχεια Λ. Κηφισίας (δε θα μπει στην οδό Εθν. Αντιστάσεως), δεξιά Συγγρού, δεξιά Βασ. Γεωργίου, αριστερά Ανδρ. Παπανδρέου, αριστερά Κολοκοτρώνη, (τέρμα)

Στάσεις που εγκαταλείπονται:

Οδός Εθν. Αντιστάσεως: 1η Αγ. Βαρβάρας, 2η Αγ. Βαρβάρας, Μαρούδα, Σερρών, Ακροπόλεως, Παπανικολή

Οδός Α. Παπανδρέου: Σίδερα, Πλ. Χαλανδρίου, Χαϊμαντά
1.3 Γραμμές Τρόλεϊ 10 και 18 προς ΑΘΗΝΑ

Από 25ης Μαρτίου, δεξιά Παλαιολόγου, αριστερά Λ. Κηφισίας, συνέχεια ως έχει.

Στάσεις που εγκαταλείπονται:

Οδός Εθν. Αντιστάσεως: ΣΙΔΕΡΑ, ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ, ΣΕΡΡΩΝ, ΜΑΡΟΥΔΑ, 2Η ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Στάσεις θα πραγματοποιούνται στις ήδη υπάρχουσες

Πληροφορίες : 2132023972, 2132023976, 2132023952 , 2132023971, 21320230961

ΚΑΛΗΜΕΡΑ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ