Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

SAVE PAGKALOSΔεν ξέρω ποιος νιώθει σύγκρυο από αυτή την απειλή αναγνώστη μου, την οποία εξαπέλυσε σήμερα ο Μεγάλος Τραγουδιστής - ότι σκοπεύει δηλαδή να αυτοκτονήσει, αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές -  αλλά σίγουρα η Ελληνική Καλαμπουροκρατία θα χάσει αίγλη και η Πλατεία θα πέσει σε βαθιά περισυλλογή μετά από αυτή την δήλωση δια να αποφασίσει την στάση της στας εκλογάς ίνα μην απωλεσθεί το σπάνιο αυτό είδος πολιτικής πανίδος αυτό του  ΠΑΓΚΆΛΟΥ.

Και δεν συμμεριζόμαστε καθόλου αναγνώστη μου τις επιφανειακές προσεγγίσεις εκείνων των απερίσκεπτων ΣΥΡΙΖΑίων  οι οποίοι είτε έσπευσαν να ομιλήσουν δια πρόσθετο δια τον λαόν κίνητρο υπερψήφισης του Αλέξη Τσίπρα στας - απ' ότι φαίνεται - επερχόμενας εκλογάς.

Ο Πάγκαλος είναι ιδέα.
Ο Πάγκαλος είναι σύμβολο.

Ο Πάγκαλος είναι τεράστιος. (Και δεν αναφέρομαι εις το δέμας) αλλά εις τα συμπεπυκνωμένα μηνύματα που εμπεριέχονται εις τον βίο του πολιτικού αυτού ανδρός δια την μεταπολιτευτική καλαμπουροκρατία και κυρίως τον Έλληνα αριστεροκεντραριστερό (μπάινοντας) εκλέκτορα:

Εγγονός δικτάτορα, στη συνέχεια ΚΝΙΤΗΣ, ακολούθως ΕΔΑίτης, λαμπρώς σταδιοδρομήσας ΜΕΓΑΛΟΠΑΣΟΚΟΣ σοσιαλιστής που καταλήγει, πλησιάζοντας εις την αυλαία αυτής της διαδρομής, εκεί που θα ήθελε να τον δει .... ο συγχωρεμένος ο παππούς του:

ΕΛΕΕΙΝΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και βεβαίως προσωπικώς εκείνου του αυθάδη ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ που έχει το θράσος να αμφισβητεί τον μονόδρομο της αναγκαιότητος η ΕΛΛΑΣ να ΞΑΝΑΣΩΘΕΙ από τους ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ στο παρελθόν αποτυχόντες  διασώστες της οίτινες επιμένουν ότι μόνο αυτοί ημπορούν να την (ξανα)σώσουν. (Ο Θεός να μας λυπηθεί).

ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ:

ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ!

(Πώς κάναμε και με τον Ρωμανό; Ή παλιότερα με τις ΜΟΝΑΧΟΥΣ - ΜΟΝΑΧΟΥΣ; Ένα τέτοιο πράγμα).

Γιατί όσο και να χτυπηθεί, όσο τον βρίζει και όσα τραγούδια και να τραγουδήσει, οΤσίπρας θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας, οπότε πρέπει να τον αποτρέψουμε από την αυτοκτονία.  

SAVE PAGKALOS

Μετράει μέρες η κυβέρνηση και στοχεύει στα κονδύλια της διαχείρισης των απορριμμάτωνΜετράει ημέρες η κυβέρνηση των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου και συστηματικά πλήττει και αποψιλώνει αρμοδιοτήτων την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Τελευταίο κρούσμα το χθεσινό με την άρον – άρον ψήφιση, σε νομοσχέδιο του… υπουργείου Υγείας, τροπολογίας που, με πρόσχημα τη συμμόρφωση στις αποφάσεις του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, περιθωριοποιεί τους ΟΤΑ αναφορικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, αναλαμβάνοντας τα «προσωρινά έργα», απαραίτητα για την παύση των ΧΑΔΑ .

Συγκεκριμένα, η κατάρτιση και υλοποίηση ειδικών σχεδίων διαχείρισης με διαδικασίες εξπρές ανατίθεται στους Γενικούς Γραμματείς Αποκεντρωμένης Διοίκησης με γνώμη του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων. Στην περίπτωση που γίνει πράξη η τροπολογία, τούτο θα σημάνει ότι η υλοποίηση του προγράμματος για την αποκατάσταση του ΧΑΔΑ Ύδρας που έχει ξεκινήσει ο ΕΔΣΝΑ εκ μέρους του νησιού, θα βρίσκεται υπό την αίρεση του εκπροσώπου της κεντρικής εξουσίας, δηλαδή του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Και η τροπολογία αυτή πλήττει τη συνταγματικά κατοχυρωμένη αυτονομία, την αυτοτέλεια και την αρμοδιότητα της αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ, ΦοΔΣΑ, Περιφέρειες) σχετικά με τη διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων. Παράλληλα, αποκαλύπτει την αγωνία των εταίρων της συγκυβέρνησης, να διαχειριστούν τα κονδύλια για την προσωρινή διαχείριση απορριμμάτων, ειδικά σήμερα που οι μέρες τους στην εξουσία είναι μετρημένες…

Γιώργος Καραμέρος: Τα απορρίμματα είναι υπόθεση και των βορείων προαστίων - BINTEO με δήλωσεις
Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από τους οκτώ χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες και το σύνολο των αιρετών Περιφερειακών συμβούλων της παράταξης «Δύναμη Ζωής» επισκέφτηκε χτες το Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Φυλής.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα, Γιώργος Καραμέρος, μετά την συνάντηση με τους εργαζόμενους στην Οργανωμένη Εγκατάσταση Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΟΕΔΑ) τόνισε ξανά πως είναι επιβεβλημένη μια διαφορετική, από την υπάρχουσα, αντίληψη στη διαχείριση των απορριμμάτων. Η πρωτοβουλία της νέας Περιφερειακής Διοίκησης με την εκπόνηση τοπικών σχεδίων σε συνεργασία Περιφέρειας και Δήμων, θα βάλει τέλος σε αυτό που η έκθεση της Επιτροπής Αναφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναφέρει ως μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου για τις  επόμενες γενιές.
Όπως τόνισε ο κ. Καραμέρος αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Φυλή μας αφορά όλους. Η περιβαλλοντική επιβάρυνση δεν αγγίζει μόνο τους κατοίκους του Θριάσιου Πεδίου αλλά τον καθένα από εμάς, ακόμη και αν μένει σε κάποιον από τους δώδεκα δήμους του Βόρειου Τομέα.
Η πολυπληθής αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Αττικής ξεναγήθηκε στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης Κομποστοποίησης (ΕΜΑΚ), τον αποτεφρωτήρα νοσοκομειακών – επικίνδυνων αποβλήτων, χώρο μοναδικό σε όλη την Ελλάδα και άλλα σημεία ειδικού ενδιαφέροντος της ΟΕΔΑ.
Η κ. Δούρου με την επιπλέον ιδιότητα της προέδρου του ΕΔΣΝΑ είπε σχετικά «Με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ προχωράμε έτσι ώστε στη χώρα μας να μην έχουμε τη δημιουργία τεσσάρων φαραωνικών εγκαταστάσεων επεξεργασίας σύμμεικτων απορριμμάτων που στόχο είχαν το κέρδος συγκεκριμένων συμφερόντων».


Εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το ΠΕΠ ΑττικήςΕγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (με αριθμό απόφασης C (2014)10170) το νέο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής.

Το νέο ΠΕΠ Αττικής περιλαμβάνει συνολική δημόσια δαπάνη 1,139 δις ευρώ, η οποία κατανέμεται σε 13 Άξονες Προτεραιότητας και σε 2 Διαρθρωτικά Ταμεία. Η έγκριση του Προγράμματος εξασφαλίζει για την Περιφέρεια Αττικής 285 εκατομμύρια ευρώ για την καταπολέμηση της φτώχειας, 267 εκατομμύρια ευρώ για δράσεις βιώσιμης αστικής ανάπτυξης και 230 εκατομμύρια για την πρόληψη και αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Επίσης προβλέπονται στοχευμένες δράσεις βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και ενίσχυσης της έρευνας και της καινοτομίας σε Περιφερειακό επίπεδο. Το πρώτο βήμα του έγκαιρου και ολοκληρωμένου σχεδιασμού έγινε.

Ξεκινά τώρα η επόμενη και πιο καθοριστική φάση.

Εκείνη της υλοποίησης μέσα από δημοκρατικές, διαφανείς και συμμετοχικές διαδικασίες, στις οποίες εμπλέκονται η κοινωνία των πολιτών και όλοι οι εκπρόσωποι των ενδιαφερομένων φορέων. Στόχος η αποτελεσματική, σε ποιοτικό και ποσοτικό επίπεδο, διαχείριση των πόρων προς όφελος των πολιτών και του περιβάλλοντος της Αττικής.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Πεισιστράτου 2 Χαλάνδρι, 15232

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις εκλογές στις 04-12-2014 για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας της Ανεξάρτητης Γυναικείας Παρέμβασης Χαλανδρίου προέκυψε το ακόλουθο Δ.Σ. για μια διετία:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  Γκότση Κυριακή (Κική) 6972336656
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χατζησταύρου Λαμπρινή (Νούλα) 6977257426
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μπαβαβέα Δήμητρα 6972240148
ΤΑΜΙΑΣ: Πανταζή Ελένη 6947829856
ΜΕΛΗ: Καβουριάρη Ελβίρα 210-6849242
             Καρή Αρετή (Τούλα) 6937263068
             Κασούμη Γαρυφαλλιά (Λίτσα) 6945209192
            Μαλτεζοπούλου Παναγιώτα (Γιώτα) 210-6821175
            Σαλκιτζόγλου Βασιλική (Κική) 6977016941

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Βελούτσου Ευαγγελία (Λίτσα)
                                                   Αθανασιάδου Χριστοδούλη (Λούλα)
                                                 Σούλτη Αφέντω

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Πάσχου Αικατερίνη (Καίτη)
                                            Πασαμιχάλη Αικατερίνη (Καίτη)
                                            Κοτσάνη Μαργαρίτα (Ρίτα)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ: Συρμοπούλου Έλλη

Η Ανεξάρτητη Γυναικεία Παρέμβαση εύχεται Καλές Γιορτές και το 2015 να φέρει υγεία & ευημερία σε όλους μας!!!

ΤΟ Δ.Σ.

ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

του Γ. ΠΑΠΙΔΑ

Σήμερα θα ήθελα να θίξω ένα θέμα που αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση ενός άλλου δήμου αλλά νομίζω ότι σε τελική ανάλυση αφορά ΟΛΟΥΣ.

Τραμπούκοι μπούκαρα με το έτσι θέλω κατά την διάρκεια της συνέλευσης του διοικητικού συμβουλίου του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας και  έβρισαν, κτύπησαν και προπηλάκισαν δημοτικούς συμβούλους εκλεγμένους πρόσφατα από τον λαό της Ν. Φιλαδέλφειας με αφορμή το γήπεδο της ΑΕΚ και τις κυοφορούμενες παρανομίες προκειμένου να ανεγερθεί καταπατώντας τον μοναδικό πνεύμονα πρασίνου της περιοχής.

Ανεξάρτητα από την οφθαλμοφανή παρανομία που συντελείται έχουμε και την μαφιόζικη συμπεριφορά οπαδών που όλοι καταλαβαίνουν από ποιον καθοδηγείται και γιατί...

Όλοι θέλουμε να κατασκευάσει γήπεδο η ΑΕΚ και κάθε άστεγη ελληνική ομάδα γιατί πιστεύουμε ότι έτσι θα ανέβει το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτό όμως θα πρέπει να συμβεί μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας και του σεβασμού των ΘΕΛΩ της πλειοψηφίας των κατοίκων της περιοχής που είναι και οι ΜΟΝΟΙ που κατά πλειοψηφία θα αποφασίσουν.

Οι κάτοικοι λοιπόν ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ στις πρόσφατες εκλογές και έδωσαν την πλειοψηφία στον νυν δήμαρχο για την διαχείριση των δημοτικών τους θεμάτων του γηπέδου της ΑΕΚ συμπεριλαμβανομένου.

Κάθε άλλη ενέργεια και πολύ περισσότερο η άσκηση ψυχολογικής και σωματικής βίας νομίζω ότι είναι θέμα εισαγγελέα...

ΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ, 
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ....

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ - ΑΝΗΘΙΚΟΝ - ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΝ!Αυτό που έγινε με αυτή την πρόσκληση της οικονομικής επιτροπής της προηγούμενης ανάρτησης είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Δημοσιοποίηση ονομάτων οφειλετών του δήμου που ζητούν ρυθμίσεις να ανεβαίνουν στο site του δήμου και μετά να τα κρεμάει και η κάθε Πλατεία στα μανταλάκια είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΑΝΗΘΙΚΗ, ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ (αφού παραβιάζει ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ το νόμο περί ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ).

Θα μου πεις γιατί ανέβασες την πρόσκληση στην Πλατεία με τα ονόματα αφού γκαρίζεις και θα είναι εύλογο το ερώτημά σου.

Τα ανέβασα γιατί ανέβηκε στο επίσημο site του δήμου και γιατί μόνο με τέτοια ΣΟΚ (να βλέπουν το ονοματάκι τους κρεμασμένο από τον δήμο τους στα τσιγκέλια) θα ξυπνήσουν οι πολίτες να διεκδικήσουν για την πάρτη τους τα αυτονόητα που δικαιούνται και να μην δέχονται αδιαμαρτύριτα την κάθε εξουσιαστική αυθαιρεσία (ή ευθυνοφοβία).

Και ακόμα γιατί ο Κώστας Δούνας (που θα μπορούσε να θεωρήσει κάποιος ότι είναι φίλος μας και γι' αυτό φωνάζουμε) ρυθμίζει το "τεράστιο χρέος του, των 116 ευρώ (ΜΗ ΧΕΣΩ!) και εμείς ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ!
(Εμείς χρωστάμε σε τράπεζες και στην Μιχαλού).

Οπότε ουδείς μπορεί να μας πει ότι έχουμε "ιδιοτελής λόγους" που μιλάμε, όπως συνήθισαν να κάνουν κάποια τυπάκια που αμέσως κάνουν δίκες προθέσεων και κουνάνε δάκτυλα αντί να κάνουν ΠΟΛΥ αυτοκριτική.

ΝΤΡΟΠΗ Ο ΔΙΑΣΥΡMΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ! 

ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ!

ΝΤΡΟΠΗ!

ΟΥΤΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ σε μια εποχή που χρωστάει όλη η Ελλάδα, όχι δήμος για δημότες του.

Και βέβαια ξέρω ότι η πρόθεση υπηρεσίας και διοίκησης δεν είναι ο διασυρμός των οφειλετών αλλά η ευθυνοφοβία τους.

Ουδείς δικαιούται - δια να φυλάσσει τον κώλο του - να διασύρει έτσι πολίτες, κύριοι!


ΥΓ: Τώρα για κάτι ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ που "ρυθμίζουν" (και καλά) είναι μια άλλη κουβέντα που θα γίνει στο όργανο. 
Αλλά ούτε γι' αυτούς το θέμα είναι η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ αλλά η ΙΣΟΝΟΜΙΑ και η τήρηση των συμβάσεών τους ή η καταγγελία της.


ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 13.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΜΕ 75 ΘΕΜΑΤΑ !!!ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ --- 27η / 2014

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής καλεί σε συνεδρίαση τα τακτικά μέλη της Επιτροπής, στο Δημοτικό Κατάστημα (Αγ. Γεωργίου 30 - Γραφείο Δημάρχου) την 23η Δεκεμβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010.
 
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
 
1.Καθορισμός τελών και δικαιωμάτων χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων για το Ο.Ε. 2015.

2.Απόδοση παγίας προκαταβολής οικονομικού έτους 2014.

3.Οικονομική ενημέρωση μηνός Νοεμβρίου 2014.

4.Έγκριση πίστωσης για την προμήθεια ανταλλακτικών και λοιπών εξαρτημάτων κάδων καθαριότητας.

5.Έγκριση και διάθεση πίστωσης ποσού 5.289,00€ σε βάρος του Κ.Α. 15.6615.02 για την «Προμήθεια εντύπων».

6.Έγκριση πίστωσης ποσού 12.632,19€ σε βάρος του Κ.Α. 00.6492.01.

7.Ψήφιση πίστωσης ποσού 2.460,00€ (2.000,00 συν ΦΠΑ 23%) σε βάρος του Κ.Α. 30.7412.44 για την ανάθεση της μελέτης με τίτλο «Αποτυπώσεις – κτηματογραφήσεις για τη σύνταξη Πράξεων Αναλογισμού».

8.Έγκριση πίστωσης για καταβολή οικογενειακής παροχής κατά το ΠΟΕ σε 13 υπαλλήλους του Δήμου μας, βάσει δικαστικής απόφασης.

9.Κατακύρωση αποτελέσματος διαγωνισμού για την «Προμήθεια τηλεφωνικού κέντρου και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού» με Α.Μ.:44/2014, προϋπολογισμού 19.600,00€ με Φ.Π.Α.

10.Έγκριση απόδοσης λογαριασμού 10.000,00€ για κάλυψη εξόδων για την προμήθεια καρτών ελευθέρας διέλευσης οχημάτων του Δήμου από την Αττική οδό (31659/19-12-14).

11.Έγκριση απόδοσης λογαριασμού 10.000,00€ για κάλυψη εξόδων για την προμήθεια καρτών ελευθέρας διέλευσης οχημάτων του Δήμου από την Αττική οδό.(31008/15-12-14).

12.Έγκριση απόδοσης λογαριασμού 10.000,00€ για αγορά ταινιών γραμματοσήμανσης.

13.Έγκριση απόδοσης λογαριασμού 9.000,00€ για κάλυψη εξόδων για την προμήθεια καρτών ελευθέρας διέλευσης οχημάτων του Δήμου από την Αττική οδό.

14.Έγκριση απόδοσης λογαριασμού 4.800,00€ για κάλυψη εξόδων για κάρτες καυσαερίων, πιστ/κά ταχογράφων, επισκευή ταχογράφων & ταχυμέτρων και τον έλεγχο των οχημάτων του Δήμου από ΚΤΕΟ.

15.Έγκριση απόδοσης λογαριασμού 3.950,00€ για κάλυψη εξόδων για κάρτες καυσαερίων, πιστ/κά ταχογράφων, και τον έλεγχο των οχημάτων του Δήμου από ΚΤΕΟ.

16.Έγκριση απόδοσης λογαριασμού 3.150,00€ για πληρωμή τελών κυκλοφορίας παρελθόντων ετών οχήματος του Δήμου Χαλανδρίου.

17.Έγκριση απόδοσης λογαριασμού 2.300,00€ για πληρωμή τελών κυκλοφορίας παρελθόντων ετών οχήματος του Δήμου Χαλανδρίου.

18.Έγκριση απόδοσης λογαριασμού 1.476,00€ για τον έλεγχο παιδικών χαρών  του Δήμου Χαλανδρίου.

19.Έγκριση απόδοσης λογαριασμού 1.019,25€ για νέα παροχή ισχύος 25kVA στην οδό Φραγκοκκλησιάς του Δήμου Χαλανδρίου.

20.Έγκριση απόδοσης λογαριασμού 1.000,00€ για κάλυψη εξόδων για την προμήθεια καρτών ελευθέρας διέλευσης οχημάτων του Δήμου από την Αττική οδό.

21.Έγκριση απόδοσης λογαριασμού 333,36€ για νέα παροχή ισχύος στη συμβολή των οδών Εδέσσης και Ρουμπέση του Δήμου Χαλανδρίου.

22.Έγκριση απόδοσης λογαριασμού 180,00€ για έκδοση κάρτας ψηφιακού ταχογράφου.

23.Έγκριση απόδοσης λογαριασμού 150,00€ για την μεταβίβαση και την πληρωμή τελών κυκλοφορίας δικύκλου του Δήμου Χαλανδρίου.

24.Έγκριση απόδοσης λογαριασμού 128,46€ για πληρωμή τελών κυκλοφορίας παρελθόντων ετών οχήματος του Δήμου Χαλανδρίου.

25.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (Μπακόπουλος Ι & Ε.Ο.Ε.).

26.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (Χ. Βουτσινάς & ΣΙΑ Ε.Ε.).

27.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (Σακελλάριος Χαρίτος).

28.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (Ντέμος Θεόδωρος).

29.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (Αρχοντάκη – Κάζου Αγλαϊα).

30.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (Πλέσσας Επαμεινώνδας).

31.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (Λάππας Δημήτρης).

32.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (FOOTBALL CENTER A.E.).

33.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (FIRST CLASS ABETE).

34.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (Bρυώνης Σπυρίδων).

35.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (Σεφεριάδου Ελευθερία).

36.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (Μαρκοπούλου Αγγελική).

37.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (Δημητράκα Ειρήνη).

38.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (Εστιατόρια – ζαχαροπλαστεία Κάμπος Α.Ε.).

39.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (Χ. Βουτσινάς & Ιορδανίδης Ε.Ε.).

40.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (Ν. Βαρβέρης Moda Bangno Α.Ε.).

41.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (Στοίμου Μαρία).

42.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (Ροντήρη Μαρίνα).

43.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (Δούνας Κώστας).

44.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (Μαγγίδου Δέσποινα).

45.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (Σάλλη Ελένη).

46.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (Α.Ο. ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ).

47.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (Κοτσιάς Λάμπρος).

48.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (Νικολοπούλου Φωτεινή).

49.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (Αρχοντάκη – Κάζου Αγλαϊα αρ. πρ.29698).

50.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (Καρατζά Ιωάννα).

51.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (Τσιλιρή Ειρήνη).

52.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 Ν. 4257/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (Αρκούδας Γ. Γεωργίου).

53.Έγκριση απόδοσης λογαριασμού 30,00€ για την ανανέωση του domain name ‘halandriwifi.gr’ του Δήμου Χαλανδρίου.

54.Έγκριση αμοιβής δικηγόρου που αφορά σε γνωμοδοτήσεις.

55.Εγκρίσεις αμοιβών δικηγόρου που αφορούν σε έγγραφες εξηγήσεις και παράσταση ενώπιον δικαστηρίου.

56.Εγκρίσεις αμοιβών δικηγόρου που αφορούν σε γνωμοδοτήσεις και παραστάσεις ενώπιον δικαστηρίων.

57.Εγκρίσεις αμοιβών του δικηγόρου κ. Β. Κουνέλη που αφορούν σε γνωμοδοτήσεις και παραστάσεις ενώπιον δικαστηρίων.

58.Εγκρίσεις αμοιβών του δικηγόρου κ. Β. Κουνέλη που αφορούν σε γνωμοδοτήσεις και παραστάσεις ενώπιον δικαστηρίων. (31749/19-12-14).

59.Έγκριση αμοιβής δικηγόρου που αφορά σε γνωμοδoτήσεις.

60.Εγκρίσεις αμοιβών δικηγόρου που αφορούν σε γνωμοδοτήσεις και σύνταξη εξωδίκων καταγγελιών.

61.Εγκρίσεις αμοιβών της δικηγόρου κ. Ε. Κ. Μαρτζούκου που αφορούν στην ολοκλήρωση ελέγχου των φακέλων της ακίνητης περιουσίας του Δήμου και στην ταξινόμησή τους.

62.Εγκρίσεις αμοιβών της δικηγόρου κ. Π. Κακούρη που αφορούν στην ολοκλήρωση ελέγχου των φακέλων της ακίνητης περιουσίας του Δήμου και στην ταξινόμησή τους.

63.Έγκριση αμοιβής δικηγόρου που αφορά σε παράσταση ενώπιον του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

64.Έγκριση αμοιβής δικηγόρου που αφορά σε άσκηση προσφυγής.

65.Εγκρίσεις αμοιβών δικηγόρου που αφορούν σε σύνταξη και κατάθεση ανακοπών και αναστολών, σε παράσταση ενώπιον δικαστηρίου και σε σύνταξη γνωμοδότησης.

66.Εγκρίσεις αμοιβών δικηγόρου που αφορούν σε παραστάσεις ενώπιον δικαστηρίων.

67.Έλεγχος εκ νέου προσκομισθέντων δικαιολογητικών για την ανάθεση του έργου «ΕΡΓΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ».

68.Ορισμός της δικηγόρου Αθηνών κ. Άννας Π. Γαβαλά (ΑΜΔΣΑ 23768), προκειμένου να γνωμοδοτήσει, κατόπιν του υπ’αριθμ. πρωτ.29880/3.12.2014 εγγράφου της Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης του Δήμου Χαλανδρίου, σχετικά με τη δυνατότητα του Δήμου Χαλανδρίου να δεχθεί το αίτημα αποδέσμευσης του λογαριασμού του οφειλέτη κ. ΧΚ.

69.Ορισμός της δικηγόρου Αθηνών κ. Άννας Π. Γαβαλά (ΑΜΔΣΑ 23768), προκειμένου να γνωμοδοτήσει, κατόπιν του υπ’αριθμ. πρωτ.28220/14.11.2014 εγγράφου της Σχολικής Επιτροπής Β’ θμιας Εκπαίδευσης   Δήμου Χαλανδρίου, σχετικά με τη δυνατότητα της Σχολικής Επιτροπής να δεχθεί τον προτεινόμενο από την κα Διαμάντα – Ελευθερία Παπαδοπούλου διακανονισμό πληρωμής οφειλόμενων χρημάτων για τη λειτουργία κυλικείου στο Ίδρυμα Χατζηκώστα, όπου συστεγάζονται το 3ο και 7ο ΕΠΑΛ (το 7ο εσπερινό) και το 2ο ΣΕΚ.

70.Ορισμός της δικηγόρου Αθηνών κ. Άννας Π. Γαβαλά (ΑΜΔΣΑ 23768), προκειμένου να γνωμοδοτήσει, κατόπιν του υπ’αριθμ. πρωτ.29127/25.11.2014 εγγράφου της Σχολικής Επιτροπής Α’θμιας Εκπαίδευσης Χαλανδρίου, σχετικά με τις νομικές διαδικασίες που απαιτούνται 1) για την καταγγελία συμβάσεων κυλικείων, όσων δεν τηρούν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, και 2) για τη διεκδίκηση οφειλόμενων μισθωμάτων από μισθωτές κυλικείων, των οποίων είτε έχουν λήξει οι συμβάσεις είτε τις έχουν διακόψει πρόωρα, οικειοθελώς.

71.Ορισμός της δικηγόρου Αθηνών κ. Άννας Π. Γαβαλά (ΑΜΔΣΑ 23768), προκειμένου να γνωμοδοτήσει, κατόπιν του υπ’αριθμ.πρωτ.30110/4.12.2014 εγγράφου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Χαλανδρίου, σχετικά με την υποχρέωση συμμόρφωσης της υπηρεσίας σε αιτήματα πολιτών για την κλάδευση δέντρων που φύονται σε ιδιωτικά οικόπεδα και τα κλαδιά τους εκτείνονται πάνω από κοινόχρηστους χώρους ή άλλους χώρους αρμοδιότητας του Δήμου Χαλανδρίου.

72.Ορισμός της δικηγόρου Αθηνών κ. Άννας Π. Γαβαλά (ΑΜΔΣΑ 23768), προκειμένου να γνωμοδοτήσει σχετικά με το αν είναι σύννομο μέλος του ΔΣ του αθλητικού σωματείου «Α.Ο. Φίλιππος Χαλανδρίου» να είναι παράλληλα και Δημοτικός Σύμβουλος.

73.Ορισμός της δικηγόρου Αθηνών κ. Άννας Π. Γαβαλά (ΑΜΔΣΑ 23768), προκειμένου να γνωμοδοτήσει σχετικά με τη δυνατότητα και τη διαδικασία αποβολής σωματείων που καταλαμβάνουν ή χρησιμοποιούν χώρους αθλητικών εγκαταστάσεων αυθαίρετα και καταχρηστικά χωρίς να τους έχει γίνει παραχώρηση και χωρίς καταβολή αντιτίμου.

74.Ορισμός της δικηγόρου Αθηνών κ. Άννας Π. Γαβαλά (ΑΜΔΣΑ 23768), προκειμένου να γνωμοδοτήσει κατόπιν του με αρ. πρωτ. 27366/5.11.2014 εγγράφου της Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβεί σχετικά: α) με τη μετατόπιση του περιπτέρου του κ. Λάμπρου Τσίρη από την οδό Τήνου και Αναπαύσεως χωρίς έγκριση της Νομαρχίας και β) σχετικά με την κενωθείσα (σχολάζουσα) θέση περιπτέρου της κ. Ευαγγελίας Ντζουμανίκα.

75.Παροχή πληρεξουσιότητας στη δικηγόρο Αθηνών κ. Άννα Π. Γαβαλά (ΑΜ/ΔΣΑ 23768), όπως παραστεί και εκπροσωπήσει το Δήμο Χαλανδρίου κατά τη δικάσιμο της 8-1-2015, καθώς και σε κάθε μετ’ αναβολή δικάσιμο, ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Τακτική Διαδικασία), κατά την εκδίκαση της από 30.3.2011 με ΑΚΔ 2054/2012 αγωγής που έχουν ασκήσει ο Δημήτριος Γιαννακάκος και λοιποί κατά του Δήμου Χαλανδρίου και λοιπών.

 
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΣΥΜΕΩΝ (ΣΙΜΟΣ) ΡΟΥΣΣΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ Ο.Ε.
      ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!