Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟ ΒΕΛΓΙΟH Eπιτροπή για την κατάργηση του χρέους (CADTM) και τα σοσιαλιστικά συνδικάτα του της Βαλλωνίας, έφτιαξαν το παραπάνω βιντεάκι με την υποστήριξη της Βαλλωνικής Ομόσπονδης Κυβέρνησης.

Να δεις που τελικά δεν τα λένε μόνο οι "τριτοκοσμικοί"

ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ: ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΡΟΜΑ;;;

 Έγγραφο της εισαγγελίας παρέλαβαν εχθές στον Δήμο.

Πρόκειται για έγγραφο με το οποίο ο κ. εισαγγελέας  ζητά τα πλήρη στοιχεία σειράς πολιτικών στελεχών αλλά και δύο υπηρεσιακών παραγόντων ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ.

Τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεται το έγγραφο οδηγούν κατευθείαν στην υπόθεση του έργου στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ, για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει αναλυτικά.

Το έγγραφο αναφέρεται σε όλα τα στελέχη της - τότε - διοίκησης του δήμου και σε όλα τα μέλη της δημαρχιακής επιτροπής που ψήφισαν θετικά υπέρ της ανάθεσης, στον "υπεύθυνο μηχανικό από την τεχνική υπηρεσία" και τα μέλη της επιτροπής παραλαβής.

(Κατά άλλη πηγή μας  τα έγγραφα από την εισαγγελία είναι δύο: 
Το ένα απευθύνεται στις διοικητικές υπηρεσίες και αφορά αιρετούς και το άλλο απευθύνεται στην τεχνική υπηρεσία και ερευνά ποιο στέλεχός της ήταν αρμόδιο για την υπόθεση (;;;;;;;).
Τώρα αυτό βέβαια δεν το πολυκαταλαβαίνουμε, αφού το πόρισμα των ελεγκτών - που έχουμε στα χεριά μας, όπως και άλλα έγγραφα - φωτιά για το έργο -  είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΑΦΕΣ τόσο για την σύνταξη της μελέτης, όσο και για την επίβλεψή αλλά και για την σύνταξη του πίνακα εργασιών του έργου αλλά ίσως κάτι δεν κατανόησε η πηγή μας, οπότε κρατάμε μαι επιφύλαξη για να διασταυρώσουμε αυτή την λεπτομέρεια και θα επανέλθουμε.).

ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΚΙΝΑ (είτε είναι ένα, είτε δύο τα έγγραφα) και ο κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. 
Ούτε τον "θυμήθηκα μετά από 3 χρόνια ότι δεν υπέγραψα"!

Την Δευτέρα θα έχουμε περισσότερα. 
 
ΥΓ: Μας ρωτάνε κάποιοι φίλοι γιατί δεν δημοσιεύουμε όλα τα έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας. Η απάντηση είναι απλή: ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ. Και είμαστε περίεργοι να δούμε τις εξελίξεις.

ΝΕΑ ΚΛΟΠΗ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ;;;


Δεύτερη κλοπή - μέσα σε λίγες μέρες - μηχανήματος από τον δήμο;;;

Σύμφωνα με την ενημερωμένη πηγή μας, αφαιρέθηκε από αγνώστους η εφεδρική γεννήτρια που βρισκόταν στο υπόγειο του κεντρικού δημοτικού καταστήματος για να καλύπτει τις ανάγκες του κτιρίου σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Θυμίζουμε - ότι όπως σας είχαμε ενημερώσει - πριν λίγες μέρες αφαιρέθηκε και το φορτηγό με την αρπάγη για την αποκομιδή των κλαδιών.


Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ

Στην πλατεία
Αγαπητέ Άγγελε

Για την ελεγχόμενη στάθμευση πήραμε θέση και αντιδράσαμε δυναμικά μαζί με τους εμπόρους. Για την μείωση που αποφάσισε ο Δήμαρχος και κοινοποίησε το Προφίλ και εμείς στην συνέχεια ρωτήσαμε τον δήμαρχο και μας το επιβεβαίωσε σαν μείωση οριστική και όχι μόνο χριστουγεννιάτικη. Εμείς σαν παράταξη δεν αλλάξαμε θέση ζητάμε την άμεση αναστολή εφαρμογής του μέτρου και προτείνουμε να διαμορφωθούν τα δυο δημοτικά παρκινγκ στον Άγιο Γεώργιο και 25ης Μάρτιου και να διατεθούν δωρεά για τρεις ώρες στους πολίτες , παράλληλα τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας κυκλικά να ενώνουν τις γειτονιές με το Κέντρο και ένα Μετρό ανάλογα με την περιοχή για να έχουν πρόσβαση οι χαλανδραίοι με όποιο τρόπο θέλουν στο Κέντρο και σε ένα Μετρό.


Η αναφορά στην Τρίτη μελέτη που ψηφίσθηκε στην Οικονομική επιτροπή ,ρωτήσαμε τον δήμαρχο γιατί προτείνεται, και απάντησε ότι θέλει να γνωρίζει πως πηγαίνει η ελεγχόμενη. Η ένσταση μου προσωπικά ήταν αν χρειάζεται γιατί δεν γίνεται από την τεχνική υπηρεσία και αν θέλει ο ίδιος ο Δήμαρχος να διαπιστώσει πως πάει γιατί δεν κάνει μια βόλτα στο εμπορικό κέντρο. Θεώρησα υπερβολικό το ποσό και αδικαιολόγητη την μελέτη.


Σύντομα θα γνωρίζει πως θα αντιδράσουμε σαν παράταξη σε αυτή την προκλητική σπατάλη για ένα μέτρο που έχει απέναντι του όλη την πόλη.

Για την διοίκηση Κουράση ανοχή τέλος

ΣΧΟΛΙΟ: Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ: http://stinplatia.blogspot.gr/search?updated-max=2012-12-05T18:30:00%2B02:00&max-results=10&start=10&by-date=false

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Να υπάρχει ιδιαίτερη μέριμνα για τα άτομα σε ευάλωτες ομάδες

  Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Να υπάρχει ιδιαίτερη μέριμνα για τα άτομα σε ευάλωτες ομάδες   Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ με αφορμ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις