Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Ήταν στην Σλοβενία με έξοδα του ΣΒΑΠ.

Ήθελε να μας δείξει το έργο που επιτελείται στα συνέδρια που συμμετέχει.

Λίγο πριν τον δείπνο του - λοιπόν ( εσύ τον κέρναγες) πήγε μια βόλτα να χαλαρώσει (από την χαλάρωση) σε ένα "ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟ ΤΟΠΙΟ".

Σε αυτό το "ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟ ΤΟΠΙΟ" (κατά τα γούστα και την αισθητική του μεγάλου αυτού πολιτικού ανδρός) φωτογραφήθηκε και ανέβασε την φωτό στο φατσομπούκι.

Στην φωτογραφία διακρίνεται ένα μεγάλο ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ ανάμεσα σε πολλά μικρότερα.

ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ!


ΕΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

Μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ , Γιώργο Πατούλη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σχετική με τον Κλεισθένη, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι είναι με την απλή αναλογική .... αλλά με κυβερνησιμότητα.

Αυτή η ΓΕΛΟΙΑ ατάκα, που επαναλαμβάνεται από - κατά δήλωσή τους - σοβαρούς παράγοντες του δημόσιου βίου και αρέσει στον μπαμπουίνο είναι ενδεικτική του επιπέδου των επιχειρημάτων εκείνων που θεωρούν ότι είναι σοβαροί άνθρωποι.

Διότι απλή αναλογική και κυβερνησιμότητα δεν υπάρχει.
Αυτό το λένε ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ αναλογική.

Και είναι σοβαρός όποιος λέει ότι είναι με την ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ - και αναλαμβάνει το κόστος να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΑΗΜΈΝΟΣ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ όποιος λέει ότι είναι "ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑ .... με ΄λίγη ενίσχυση".

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ήθελε να ικανοποιήσει τους δεξιούς δημάρχους με τους οποίους θα νταραβεριστούν οι δικοί του (εκεί που δεν θα στηρίξουν πάλι επίσημο υποστηριζόμενους ΚινΑλίτες, όπως έκανα στο Χαλάνδρι,  που θυμίζουμε στήριξαν τον χρισματούχο του ΠΑΣΟΚ και της ΔΥΣΗΣ Ανδρεόπουλο) και "άνοιξε τα χαρτιά του".

ΟΙ ΑΝΕΛ είναι με την ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ αλλά θέλουν όριο εισόδου στα δημοτικά συμβούλια το 3% λέει.

ΟΙ ΑΝΕΛ!

Πρόκειται για ό,τι πιο γελοίο λέγεται αυτές τις μέρες που ψηφίζεται ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ.
Και θα σας πούμε γιατί:
  •  Πρόκειται για μια πρόταση που ουσιαστικά αφορά ΜΟΝΟ τους πολύ μεγάλους δήμους, εκείνους με δημοτικά συμβούλια ΠΑΝΩ από 41 μέλη δηλαδή Αθήνα, Θεσ./νικη, Πειραιά, Πάτρα και μερικές ακόμα μεγάλες πόλεις. Εκεί λοιπόν βγαίνει έδρα με .... 2%.
Και αυτό γιατί στα δημοτικά συμβούλια μέχρι 41 μέλη (Χαλάνδρι , Μαρούσι κλπ), πολύ περισσότερο στα μικρότερα, για να διασφαλίσει συνδυασμός έδρα ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ, χρειάζεται 3%.

Τόσο είναι το εκλογικό μέτρο μπαμπουίνο μου, που σε δουλεύουν με καραγκιοζλίκια.

Σε ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ δημοτικά συμβούλια (π.χ. Βριλήσσια) το εκλογικό μέτρο ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ  αφού μειώνονται οι έδρες.

ΑΠΛΑ ΜΑΣΗΜΑΤΙΚΑ. ΔΙΑΙΡΕΣΗ - ΣΚΑΜΝΑΚΙ.
  •  Το δεύτερο σημείο που έδωσαν το βάρος τους οι ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΙ στην δεύτερη φάση της διαβούλευσης για τον Κλεισθένη ήταν ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ. Δηλαδή να ΔΥΣΚΟΛΕΨΟΥΝ την συγκρότηση ψηφοδελτίων από ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ. Σε αυτό - βέβαια - συμφώνησε και Ο ΣΥΡΙΖΑΣ και το δέχτηκε ο Πάνος Σκουρλέτης.
Όσοι τελικά μιλούν για "κυβερνησιμότητα" στόχο έχουν ΜΟΝΟ τις μικρές παρατάξεις, τις ελεύθερες αντισυστεμικές φωνές της αυτοδιοίκησης.
 Διότι δεν ακούμε  κανένα να μιλάει για διασφάλιση της κυβερνησιμότητας με έδρες μπόνους που θα χάσει ο δεύτερος ή ο τρίτος, για να πάνε στον πρώτο και να ενισχυθεί η "ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ".
Που συνήθως είναι ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ.
Αυτό δεν το θέλει η ΚΕΔΕ!

ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ, τη ΝΔ και το ΚινΑλ που ελέγχουν την ΚΕΔ(αλλά και τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ δημάρχους που είχαν "επιφυλάξεις" για την απλή αναλογική - ΟΙ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΙ) δεν τους ενδιαφέρει η .... κυβερνησιμότητα των δήμων, γιατί αυτή είναι ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ από την συμμαχία τους αλλά και το νταραβέρι που μπορούν να κάνουν τα κόμματα στην πλάτη της αυτοδιοίκησης και των τοπικών κοινωνιών.
  • ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ!
  • ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΙΜΩΘΟΥΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ.
  • ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΦΩΝΕΣ.
Διότι αν είσαι με την ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ πραγματικά είσαι με την πολυφωνία και την εκπροσώπηση όλων των απόψεων στα συλλογικά όργανα.
Κοιτάς πώς ΘΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ, όχι πώς θα την περιορίσεις.

Και  - ακόμα και αν θες να την νοθεύσεις - αυτό δεν το κάνεις σε βάρος των πιο μικρών αν είσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ.

Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΒΑΠ.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟ;;;

Θέλει ο Καμμένος όριο....
ΜΗ ΧΕΣΩ!

Οι Απροσάρμοστοι στη Ρεματιά


Ένα ροκ συγκρότημα με μεγάλη ιστορία φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης την Πέμπτη 12 Ιουλίου. Αυτή την ιστορία θα αφηγηθούν με τα τραγούδια του Παύλου Σιδηρόπουλου, οι Απροσάρμοστοι, η μπάντα που τον συνόδευσε στη μουσική του διαδρομή για μια δεκαετία, τόσο στη δισκογραφική του δημιουργία όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις του. Οι Απροσάρμοστοι που θα δώσουν το «παρών» στη Ρεματιά, με τραγούδια του Παύλου αλλά και δικά τους καθώς και διασκευές γνωστών τραγουδιών, είναι οι Κυριάκος Δαρίβας, Οδυσσέας Γαλανάκης και Αλέκος Αράπης.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΙΑΣΩ & ΤΟΥ ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝΜε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αλλεργίας, το ΙΑΣΩ προσφέρει πλήρη αλλεργιολογική εκτίμηση και το ΙΑΣΩ Παίδων παρέχει τη δυνατότητα επίσκεψης σε ειδικούς Παιδοαλλεργιολόγους.

Συγκεκριμένα, παρέχονται:

· ΙΑΣΩ: Πλήρη Αλλεργιολογική Εκτίμηση στην προνομιακή τιμή των 50€ η οποία περιλαμβάνει Αλλεργικά Δερματικά Τεστ στα κύρια αεροαλλεργιογόνα όπως ακάρεα οικιακής σκόνης, μύκητες, γύρη από ελιά, κυπαρίσσι, περδικάκι, αγρωστώδη και τρίχωμα γάτας.

Η προσφορά ισχύει για όσους επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 6184195 (Δευτέρα-Παρασκευή, 08:00-15:00) και προγραμματίσουν το ραντεβού τους από τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 μέχρι και την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018. Η εξέταση πραγματοποιείται στα Εξωτερικά Ιατρεία του ΙΑΣΩ.

· ΙΑΣΩ Παίδων: Επίσκεψη σε ειδικούς Παιδοαλλεργιολόγους στην προνομιακή τιμή των 20€.

Η προσφορά ισχύει για όσους επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 210 6383070–2 (Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00) και προγραμματίσουν το ραντεβού τους από σήμερα Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 μέχρι και την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018.

Το Αλλεργιολογικό Τμήμα του ΙΑΣΩ Παίδων αποτελεί ένα από τα πλέον εξειδικευμένα τμήματα για την έγκαιρη και την αποτελεσματική διάγνωση και αντιμετώπιση των αλλεργικών νοσημάτων, που σαφώς επηρεάζουν την ποιότητα ζωής, τόσο των παιδιών όσο και των οικογενειών τους. Το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό αξιολογεί και εξετάζει τα παιδιά που πάσχουν από αλλεργικά νοσήματα με στόχο την παροχή εξατομικευμένης διάγνωσης και θεραπείας για τους μικρούς ασθενείς, αλλά και την εκπαίδευση των ίδιων των οικογενειών τους. Το Αλλεργιολογικό Τμήμα αναλαμβάνει περισσότερα από 800 εξωτερικά περιστατικά ετησίως.