Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

TΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΙΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Αυτό είναι το περιβόητο ιδιωτικό συμφωνητικό με βάση το οποίο ο Κουρασης πήρε τα γραμμάτια από τον Ιωνά.

Είναι γνωστό στον τακτικό μας αναγνώστη ότι το είχαμε στα χέρια μας αλλά δεν το είχαμε αναρτήσει ποτέ, διότι ΚΑΙ ΑΥΤΟ μια απλή φωτοτυπία είναι, άρα ΤΙΠΟΤΑ δεν εξασφαλίζει ότι είναι το πραγματικό το γνήσιο ή .... το υπαρκτό.

ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ - βέβαια - Η ΝΟΜΙΜΗ, Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ, Η ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, αυτό το κατασκεύασμα θα είχε ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ του δήμου και θα είχε περάσει από τα συλλογικά όργανα (Οικονομική Επιτροπή και Δημοτικό Συμβούλιο) για να γίνει ΑΠΟΔΟΧΗ της ΔΩΡΕΑΣ, όπως γίνεται πάντα.

Αυτά ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ όταν ο Κουράσης έκανε το ντηλ με τον Ιωνά.

Συντάξανε - λένε - αυτό το συμφωνητικό.

Ο ΙΩΝΑΣ - ως εκπρόσωπος της εταιρίας του - που έχει υπογράψει ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και ο Κουράσης, που υπογράφει δίπλα χωρίς καν να αναφέρεται "για λογ/μο του δήμου Χαλανδρίου".

Στο ιδιωτικό συμφωνητικό αυτό αναφέρονται οι ημερομηνίες καταβολής των ποσών της δωρεάς προς τον δήμο.

Είναι ίδιες ημερομηνίες με αυτές των γραμματίων.

Αυτό το συμφωνητικό και τα γραμμάτια που το συνόδευαν λένε ότι κλάπηκε από το γραφείο του Κατσοπρίνη που είχε αναλάβει να τα φυλάει και το ανακάλυψαν μετά τη νίκη του Συμεών στις εκλογές, τον Μάιο του 2014.

Με δεδομένες τις ημερομηνίες λοιπόν, ΤΟΤΕ είχαν λήξει οι δύο από τις τρεις προβλεπόμενες δόσεις προς τον δήμο - κατά το αφήγημά τους πάντα.

Άρα ή τα είχαν πάρει τα λεφτά ή θα έπρεπε να είχαν αντικαταστήσει τα γραμμάτια και το συμφωνητικό με νεώτερο που θα ΑΛΛΑΖΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ για να διασφαλίσουν το συμφέρον του δήμου.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΥΣ!

Και η μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του Νταβία θα σκάσει στα κεφάλια εκείνων που επί χρόνια επιχειρούν να απαξιώσουν την Πλατεία.Όταν το μπουζούκι συνάντησε τη rock: μια πρωτότυπη μουσική βραδιά στη Ρεματιά

Το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη.
Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης
για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση.


Τη μουσική παράσταση Όταν το μπουζούκι συνάντησε τη rock φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2019 – Νύχτες Αλληλεγγύης την Παρασκευή 19 Ιουλίου. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο πρόγραμμα βασισμένο σε κλασσικά ξενόγλωσσα ροκ τραγούδια «μπλεγμένα» με ελληνικά ίδιου χρώματος και ίδιας θεματολογίας, όπως το People are strange με το Άνθρωποι μονάχοι ή κομμάτια του Carlos Santana με του Μανώλη Χιώτη ή ιρλανδέζικα με θρακιώτικα τραγούδια που έχουν κοινές ρίζες. Το μπουζούκι του Χρήστου Παπαδόπουλου και η φωνή του Λάμπρου Καρελά από το λαϊκό ρεπερτόριο συναντιούνται με την ηλεκτρική κιθάρα του Γιάννη Σίννη και τη φωνή του Στέργου Βόλα από την ανεξάρτητη ροκ σκηνή της Αθήνας και με τη συνδρομή της Ιώς Νικολάου στη φωνή, μας υπόσχονται μια ξεχωριστή βραδιά.


Παίζουν: Χρήστος Παπαδόπουλος – μπουζούκι, Γιάννης Σίννης – ηλεκτρική κιθάρα, Περικλής Παπαδόπουλος – ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Μπαϊρακτάρης – μπάσο, Σταμάτης Χρήστου – πιάνο, Κωνσταντίνος Ρήγας – τύμπανα

Τραγουδούν: Λάμπρος Καρελάς, Στέργος Βόλας, Ιώ Νικολάου

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ελεύθερη είσοδος
Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου