Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 20.30 ΣΤΗ ΡΕΜΑΤΙΑ


Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ... ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ


ΜΑΚΕΔΟΝΟ - ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ!

ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ! Ή "ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΝΙΟΤΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ"


Ότι είναι μαλακία να βάφεται ένα σχολικό κτίριο και να πηγαίνει ο άλλος με ένα σπρέι και να το μουτζουρώνει εμείς το λέμε χρόοοονια τώρα.

Εμάς μάλιστα δεν μας έβρισκε ποτέ σύμφωνους ... το σπρέι
Ποτέ όμως.

Διαβάζοντας έναν διάλογο στη σελίδα του δημάρχου στο φατσομπούκι θυμήθηκα τον συχωρεμένο τον Πέρκιζα.

Είμαστε μαθητές συνδικαλιστές - το πρώτο 15μελές του 1ου Λυκείου - να τώρα πριν δυο τρία χρόνια, το 1982 -  και κάναμε αποχές γατί το κτίριο του σχολείου ήταν βρώμικο.
Και φωνάζαμε στον δήμο - τότε - που δεν είχε την αρμοδιότητα για τα σχολικά κτίρια ακόμα.

Την πέφταμε στον Πέρκιζα και τον Ζάγκα (αντιδήμαρχος τότε)  για τα κτίρια - ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ - γιατί έτσι βόλευε κάτι παραγονταρέους του "γονεϊκού κινήματος" που θέλανε να πολιτευτούν στις δημοτικές εκλογές και άρα έπρεπε να κάνουν φασαρία ενάντια  στον δήμο.

Και βέβαια οι ΚΝίτες έφερναν την γραμμή των μεγάλων και στους μαθητές.

"ΒΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ", λοιπόν  φωνάζανε.
Ακολουθούσαμε και εμείς για να μην μας λένε "τσάτσους της εξουσίας" οι συμμαθητές μας.

Τελικά ο Πέρκιζας, θυμάμαι, είπε "δεν βαριέσαι μωρέ, μου πρήζουν τα συκώτια για δέκα κιλά πλαστικό".
Πήγαινε και ο Ακατανόμαστος  της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και του ζήταγε να ικανοποιήσει το αίτημα γιατί "αι ημέτεραι δυνάμεις δεν μπορούν να αντισταθούν στην λαϊκή πίεση", και τελικά παρενέβη το νόμο και έστειλε εργάτες να βάψουν τους εξωτερικούς τοίχους στην Καλλισπέρη και Διονύσου.

Ε ΡΕ  ΠΑΙΔΙΑ, να - μα την Παναγία, σαν σήμερα το θυμάμαι, από το "πατρικό" κράξιμο που μου έριξε ο Πέρκιζας προσπαθώντας να με διδάξει ότι "δεν έχουν μπέσα και ότι οι κανόνες και οι αρχές τους είναι ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ":
Την επόμενη μέρα - την επόμενη όμως - στον τοίχο υπήρχε ένα μεγάλο κόκκινο σφιροδρέπανο και τρία γράμματα: ΚΝΕ.

Πιθανολογώ βασίμως ότι τα είχε γράψει ο ίδιος ο σημερινός δήμαρχος ή κάποιος άλλων εκ των 5 ΚΝΙΤΩΝ του 15μελούς του σχολείου.

"Αυτό είναι τιμή να υπάρχει στο σχολείο, δεν έχεις δικαίωμα να χαρακτηρίζεις το σφυροδρέπανο και τους αγώνες που συμβολίζει. λέγοντας ότι είναι ρίπος. ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ" ήταν ο αντίλογός τους στις διαμαρτυρίες μας.

"ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΘΑΨΩ! Αντικομμουνιστής δεν είμαι" 

Αλλά άντε να αποδείξεις τώρα ότι δεν είσαι ελέφαντας. (Και να φανταστείς ότι τότε ήμουν και αδύνατος).

Το θυμήθηκα χθες διαβάζοντας το οργίλο ποστ του δημάρχου Χαλανδρίου, τώρα που μεγάλωσε και ωρίμασε. Να τι έγραψε Ο ΣΥΜΕΩΝ.
Ο ΣΥΜΕΩΝ έτσι; Ο ΡΟΥΣΣΟΣ της Αριστεράς και της Προόδου κάτω από την φωτογραφία με την ταγκιά του γκραφιτά στο σχολείο:


"Άθλια,εγωπαθή,θρασύδειλα ανθρωπάκια,νιώθετε περήφανα που καταστρέψατε την δουλειά τόσων ανθρώπων,αφήνοντας την κουτσουλιά σας στο φρεσκοβαμμένο σχολείο;
Άι σιχτίρ νούμερα."Ο Χριστός και η Παναγία ....

Από κάτω έγινε .... του facebook.
Σε ένα chat απόλυτα ενδεικτικό του αλαλούμ των αρχών της αριστεράς (μπαίνοντας) όταν έγινε εξουσία.

Κάμερες, 
φύλακες, 
κάγκελα,
φυλακές, 
μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι, 
ο τοίχος είχε την δική του ιστορία 

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΣΤΕΡΙΑ!

Όσοι - παλαβοί σαν και εμάς -ακόμα ψάχνεστε με ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ θέματα, κάντε τον κόπο, μπείτε στην προσωπική σελίδα του Συμεών στο φατσομπούκι και διαβάστε την συζήτηση.

ΘΑ ΞΕΡΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ και μετά - αν έχετε σχέση με αυτό που λέγεται "προοδευτική παράταξη και σκέψη" θα βάλετε τα κλάματα για την κοινωνία που φτιάχνουμε για τα παιδιά μας .

  • Θα δείτε "ώριμους" 50άρηδες να ΜΙΣΟΥΝ τους πιτσιρικάδες.
  • Θα δείτε προτάσεις επαναφοράς του νόμου 4000 περί τεντιμποϋσμού για να επιβληθεί ξανά το υποχρεωτικό κούρεμα και η δημόσια διαπόμπευση.(Καμία έκπληξη από όσους ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ να γυρίσουν την κοινωνία στην δεκαετία του 1960).
  • Θα δείτε ANTIFAδες που έχουν γεμίσει το Χαλάνδρι με στένσιλ, αφίσες, συνθήματα να φωνάζουν γιατί λερώθηκε ένας τοίχος στο σχολείο.
  • Θα δείτε ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ να συγκρίνει το ύφος και το βάθος των επιχειρημάτων του, με τους πιτσιρικάδες που την είπαν σε κάποιες κιουρίες που τους έκαναν παρατήρηση όταν έκαναν το γκράφιτι.
  • Θα δείτε "ανανεωτές αριστερούς" και "δικαιωματιστές" να φωνάζουν για κάμερες στα σχολεία και παραδειγματική τιμωρία των "περιθωριακών"  πιτσιρικάδων - γκραφιτάδων που "κουτσούλισαν" εκεί που ο δήμος χάλασε μερικά κιλά πλαστικό από τα χρήματα των δημοτών.
  • Θα δείτε ανθρώπους έντιμους και ειλικρινείς να τους λένε " ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΡΕΫ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ για να κάνουμε αφισοκόλληση και να γράψουμε συνθήματα;;;"
  • Θα δείτε εκείνους που έκαναν εκδήλωση παρουσίασης των θέσεων του Ρουβίκωνα στην πλατεία Χαλανδρίου - όπως τους θυμίζουν -  να υπερασπίζονται "το νόμο, την τάξη και την μη καταστροφή της δημόσιας περιουσίας"  λέγοντας "άλλο τα δικαιώματα του Ρουβίκωνα" και άλλο η ταγκιά του γκραφιτά  (Είναι το ίδιο με το σφυροδρέπανο που λέγαμε παραπάνω)
  • Θα δείτε "εναλλακτικούς" IDIOTες να ουρλιάζουν "εγώ δεν πλερώνω ρε να ξαναβαφτεί το σχολείο, είμαι δημότης και δεν δέχομαι να γίνεται γκράφιτι στο σχολείο"
  • Θα δείτε "εναλλακτικούς - ανταλλακτικούς να φωνάζουν " ότι φταίνε οι οικογένειες και οι γονείς των "αλητών" γκραφιτάδων" μαζί με τους κρυφοφασίστες.
  • Θα δείτε κραυγές κρυπτοχαφιέδων να απαιτούν "να τους βρουν" , να ομιλούν για έρευνα μεταξύ των μαθητών ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ (από ΔΗΜΟΑΣΦΑΛΙΤΕΣ")  για να κάνουν τα άλλα παιδιά ΧΑΦΙΕΔΕΣ και να βάλουν τους γονείς των παρανομούντων  να πληρώνουν γιατί φταίνε οι γονείς.
 Οι γονείς των ενηλίκων γκραφιτάδων???
Αυτό λέτε καλοί μου αριστεροί και φίλοι υμών,  που ο θεός να μας φυλάει από την αριστερά σας και τις απόψεις με τις οποίες ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΤΕ στα μούτρα της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου και κυρίως της νέας γενιάς;;;

Πραγματικά πιο ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ  CHAT των αδιεξόδων της ΜΠΟΥΡΔΟ -ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑΣ δεν θα έχετε ξαναδεί.

Δεν έχουμε δικαίωμα να το αναπαράγουμε με ονόματα. 
Δεν έχουν άλλωστε και τόση σημασία.
ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΧΟΥΝ.
Και τα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

Τα συμπεράσματα για το τι ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ υπηρετεί στην κοινωνία Η ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ του Ρούσσου και της παρέας.

Που θέλει να είναι με την αριστερά, με τους προοδευτικούς ταυτόχρονα και με τον φασίστα. και με τον Κουράση.


Που δεν καταλαβαίνει ότι αυτό που κάνει, ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΆΣΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ τους προοδευτικούς πολίτες, την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ  στις απαιτήσεις μια δράκας ΦΑΣΙΣΤΩΝ που (παριστάνουν) ότι τον υποστηρίζουν για να είναι σίγουρη η καρέκλα του εκλογικά, δεν είναι μικρότερη κουτσουλιά από την ταγκιά στο σχολείο ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ.

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΧΕΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ!

ΝΑ ΑΠΟΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ!
  
Είπαμε ΝΑΙ - είναι σημαντικό να αγαπάμε και να υπερασπιζόμαστε τον δημόσιο χώρο.

ΑΛΛΑ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ.
 

Και να έχουμε ΜΕΤΩΠΟ με την ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ και τους φορείς της.

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ..... ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ!

Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα που γράφτηκαν με κόκκινο σχόλιο δικό μας)

...σιχάματα δεν εχουν ουτε ιερό ούτε όσιο...  (αυτοί είναι οι νέοι που έκαναν το γκράφιτι κατά τον καλό αυτό συνδημότη μας, παλαμοκρούστη, οπαδό του Συμεών)


- Τι κρίμα! Δεν υπάρχει άραγε ένας τρόπος να τους βρούμε! (Εκκολαπτόμενος χαφιές)


Να τα πιάσεις και να τους βάψεις την μούρη με πίσσα !!! (Γλυκούλης,  έτσι; Μπρρρρ ....)


Άθλια χώρα, ξέφραγο αμπέλι. Είμαστε ο πάτος (αυτός έφτασε στον πάτο λόγω του γκράφιτι, με τον Φλώρο και τον Χριστοφοράκο  ήταν στα μεσόνερα)


Άθλιοι... (οι πιτσιρικάδες. Όχι οι ΑΘΛΙΟΙ του Ουγκώ)


να πληρώσουν οι γονείς τους για τη ζημια. Ή να τους μαζέψουν. Ποιοί είναι αυτοί που "δικαιούνται" να καταστρέφουν τη δημόσια περιουσία;...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΟΘΗΚΕ ....ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ: όταν εμείς κάνουμε αφισοκόλληση για προεκλογικές εκστρατείες ποιοί "γονείς" ακριβώς να πληρώνουν ?... (ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ που δεν έχετε πάθει και εσείς Αλτσχάιμερ όπως όλοι οι άλλοι "σύντροφοι" !!!!)


Αίσχος! Μια ζωή απολίτιστοι πίθηκοι! (Να και πίθηκοι οι πιτσιρικάδες, Κλασικός ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΣ)
 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δειτε και στην πλατεια το ωραιο μας συντριβανι που επιτελους δουλευει τι ωραια ειναι διακοσμημενο οπως και το ΚΕΠ... (ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ! Υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι, τελικά αλλά γίνονται όλο και λιγότεροι ή σιωπούν μπροστά στον κανιβαλισμό των ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ, των ΚΩΛΟΓΛΕΙΦΤΩΝ και των ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΤΡΟΛ.)


... δεν είναι άσχημη η ιδέα του μαστιγώματος άμα συνδιαστεί και με κούρεμα θα ήτανε καλύτερα (Τρολάρισμα των απόψεων που προηγούνται. Και ο ανασκολοπισμός θα προσέθετα, ίνα ο παραδειγματισμός των νέων ανθρώπων γίνει ικανός να αποδεχτούν τα κλουβιά στα προαύλια)


Χθες στο 5ο, σήμερα το 12ο αύριο κάποιο άλλο!
Τα "δικά μας" παιδιά είναι....
Εμείς φταίμε..... εμείς οι γονείς! 

(ο αυτοκριτικός. Ο "συλλογικοευθυνιακός". Το άλλοθι της εξουσίας).

Επιτέλους να μπει τάξη στη χώρα. Που σκουστηκε να κάνουν νεαροί γκράφιτι και άλλοι να διαδηλώνουν ενάντια στους Αμερικανούς στη Θες/κη; (Τρολάρισμα)


Δήμαρχε άλλη μια θα στο πω : Μην ασχολείσαι με βλήτα που το μυαλο τους φτάνει εκεί που φτάνει και η σωλήνα αποχέτευσης !
( ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ - Τσανακογλείφτης  καλεί τον Συμεών να μην ασχολείται με τα ... "βλήτα" που του κάνουν κριτική αλλά μόνο με τα ΣΕΣΚΟΥΛΑ που του λένε ΜΠΡΑΒΟ  για το οργίλο - και ελαφρώς φασίζων - ποστ του.)

ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ

ΥΓ:  ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ!

"Με προλάβατε κυριε Δήμαρχε... Πόσο λυπάμαι για την έλλειψη σεβασμού στον κόπο, στο δημόσιο χρημα... *** και να 'ταν κουτσουλιά... Διάρροια είναι...  "   

TA 96 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


O'er the land of the free and the home of the brave!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ