Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΟ ΔΟΥΖΕΝΗ

 

Αναγκαία εξαίρεση στην αποχή από την ερευνητική δημοσιογραφία της ΠΛΑΤΕΙΑΣ - που έχουμε αυτοεπιβάλλει στους εαυτούς μας, το τελευταίο διάστημα, γιατί αποφασίσαμε να μην χολοσκάμε εμείς για να φυτεύουν οι άλλοι αντιcovid κολωνάκια - κάνουμε σήμερα γιατί το θέμα είναι ΜΕΓΑΛΟ.

Και για ενα μεγάλο θέμα της πόλης  δεν έχουμε δικαίωμα να σωπάσουμε.

ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΟΥΖΕΝΗ.

Δεν θα κάνουμε αναφορά σε όσα είχαμε πει και γράψει στο παρελθόν και τα επικοινωνιακά κόλπα της διοίκησης του δήμου το 2015.

Δεν θα θυμίσουμε ποιος και πότε ανέδειξε ότι το διατηρητέο στην Μαρμαριώτισσα, του οποίου η αναγκαστική απαλλοτρίωση επί δημαρχίας Κουράση δεν υλοποιήθηκε - αφέθηκε να παρέλθη το 18μηνο, έτσι για πλάκα - είχε δεσμευτεί από το ελληνικό δημόσιο, και τον έλεγαν ..... άσχετο, γραφικό, τρελό, εμπαθή, άχρηστο κλπ - τι να πρωτοθυμηθούμε τι τον έλεγαν.

Θα μείνουμε στο σήμερα. 

Ο δήμος έχει επανειβάλλει αναγκαστική απαλλοτρίωση για τον χώρο που  ανοίκει στην EKTASIS DEVELOPMENT αλλά το ελληνικό δημόσιο είχε δεσμεύσει και βέβαια - επειδή "ελληνικό δημόσιο" δεν υπάρχει τελικά ......

ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ Η ΑΑΔΕ (το μνημονιακό εργαλείο των δανειστών) ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ.

Τι σημαίνει αυτό δεν θα το αναλύσουμε τώρα διότι Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ.

Να δράσει τώρα. 

Τι να κάνει; 

Δεν είναι δική μας δουλειά, είναι δουλειά της διοίκησης Ρούσσου - Πράσσου και του δημοτικού συμβουλίου.

Εμείς είχαμε υποχρέωση να ενημερώσουμε το Κάτω Χαλάνδρι και ολόκληρη την πόλη για το θέμα.

Επισημαίνουμε όμως ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τον διαχωρισμό του ΔΟΥΖΕΝΗ σε ΔΥΟ ακίνητα που εκποιούνται από την ΑΑΔΕ. Πρακτική ιδιατέρως ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ (sic). 

ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ EKTASIS ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΑΔΕ - ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 10 και 11 του PDF το ΔΟΥΖΕΝΗ

ektasis prosklisi by Νταβίας Αγγελος on Scribd