Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

ΚΑΡΑΤΖΑ or ΝΟΤ ΚΑΡΑΤΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΜΑ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ και ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΔΡΟΥ?Τα μεγάλα θέματα της πόλης δεν είναι απλά, είναι σύνθετα και πολυπαραμετρικά.

Τα προεκλογικά πυροτεχνήματα είναι εύκολα.

Ο εντυπωσιασμός του ψηφοφόρου που δεν κάνει τον κόπο να εμβαθύνει λίγο σε αυτά και έχει εκχωρήσει το δικαίωμα της σκέψης και της κρίσης στο κόμμα είναι εύκολος.

Κάποιοι πιστεύουν ακόμα ότι "αντέχει" η πολιτική πρακτική τους. Αυτή που θεωρεί τον ψηφοφόρο ΧΑΖΟ και τους αντιπάλους τους χάνους.

Εμείς όμως μαγκιές δεν δεχόμαστε.

Η ανάρτηση αυτή γίνεται για να εξηγήσει τους λόγους που - με λύπη μας -  δεν θα αναρτήσουμε μια επιστολή κατοίκου της περιοχής της Κόδρου.

Ενός συνδημότη μας, πραγματικά ταλαιπωρημένου από το πρόβλημα των πλημμυρών  και την άρνηση των κατάντι της Κηφισίας δήμων και δημοτών να κατανοήσουν ότι δεν είναι δυνατόν να μην κατανοούν ότι πρέπει να δοθεί λύση στο πρόβλημα του Χαλανδρίου και των κατοίκων του - ΠΟΥ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ, επειδή εκείνους το πρόβλημα δεν τους έχει αγγίξει.

Ενός συνδημότη μας δικαίως αγανακτισμένου, που επί της ουσίας είμαστε μαζί του, αλλά που όμως μας προκάλεσε,  συνοδεύοντας το δελτίο τύπου του - που δημοσιεύτηκε σε όλα τα άλλα τοπικά ΜΜΕ - με μία παράγραφο που δεν ξέρουμε αν πήγε στους άλλους, αλλά σε εμάς ήρθε.

Και έλεγε τα εξής:

"Για το εν λόγω θέμα σας επισυνάπτω τις απόψεις μου με ένα πρόσφατο χρονικό και τη μήνυση που κατέθεσε κατά παντός υπευθύνου η κα Λούλα Καρατζά Δημοτική Σύμβουλος Χαλανδρίου – Επικεφαλής της παράταξης Λαϊκής Συσπείρωσης Χαλανδρίου και παρακαλώ για την δημοσίευση αυτών, με την προϋπόθεση ότι θα δημοσιευθούν αυτούσια. Δεν θα αποδεχτώ καμία αλλοίωση ή περικοπή των όσων σας αποστέλλω και κατά συνέπεια σε μια τέτοια περίπτωση δεν επιτρέπω τη δημοσίευση καθότι θα αποτελεί ακόμα μία φορά εμπαιγμό και παραποίηση των λεγομένων του πολίτη."

Εμείς δεν κάνουμε περικοπές ή αλλοιώσεις στα κείμενα που μας στέλνουν και άρα δεν έχουμε λόγο να αποδείξουμε σε κανέναν ότι δεν είμαστε ελέφαντες, ούτε να ανεχόμαστε "προειδοποιητικές προσβολές".

ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ και ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ. 
Και ενίοτε διαψεύδουμε κιόλας.
Και χαλάμε και τα σχέδια εκείνων που νομίζουν ότι είναι πολύ έξυπνοι και οι άλλοι είναι χάνοι.

Επειδή λοιπόν δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς θα θεωρήσει "παραποίηση" ο συνδημότης μας, αφού οι λέξεις έχουν προ πολλού χάσει το νόημά τους στο Χαλάνδρι των Γαλαζοπρασινολουλακί, δεν ξέρουμε αν η ανάρτηση της επιστολής του με σχολιασμό μας "θα θεωρηθεί ότι παραποιεί τα λεγόμενά του και τον εμπαίζει", άρα μπορεί να φάμε και καμιά μήνυση, μένουμε στο "δεν επιτρέπω" και τελειώνει το πανηγύρι.

Αν θέλει μας ξαναστέλνει την επιστολή του χωρίς .... προειδοποιήσεις, μας ζητάει ευγενικά να την αναρτήσουμε και εμείς εδώ είμαστε.


Στις απόψεις του συμπολίτη μας όμως, καθόλα σεβαστές κατά τα αλλά και επί της ουσίας, γίνεται αναφορά σε όσα έγιναν στο δημοτικό συμβούλιο της 23 Ιανουαρίου 2019 για το θέμα της Κόδρου.

Και με έναν απροκάλυπτα υποκειμενικό τρόπο, ο συμπολίτης μας αναφέρεται σε όσα ειπώθηκαν και έγιναν στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο συμπολίτης μας -  έχει κάθε δικαίωμα να έχει τις παραταξιακές του προτιμήσεις - και να  αναφέρεται σε δύο μόνο υποψήφιους δημάρχους που συνέδραμαν - κατά το πώς το είδε εκείνος - τον αγώνα της  ΜΟΝΗΣ συνεπούς, της μόνης που ενδιαφέρεται για το πρόβλημα του ρέματος Σαρανταπόρου στην Κόδρου.
ΤΗΣ ΛΟΥΛΑΣ!

Θα απαντήσουμε όμως..
Με την ΑΛΗΘΕΙΑ, την οποία γνωρίζουν όλοι οι άλλοι κάτοικοι της περιοχής που ήταν παρόντες σε εκείνο το δημοτικό συμβούλιο. Και ήταν καμιά εικοσαριά κάτοικοι της Κόδρου.

Οι οποίοι ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι και άλλοι ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ - ο Νταβίας και άλλοι συνάδελφοί του -  να ψηφίσουν το ψήφισμα αλλά ουσιαστικά ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ να ψηφιστεί, επειδή είχαν κάνει την προηγούμενη μια συνάντηση με την διοίκηση και είχαν πειστεί ότι ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ήταν ο σωστός, για την επίλυση της υπόθεσης της Κόδρου.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ κόντρα στην θέση που εξέφρασαν διότι γνωρίζουν ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται μαζί με τους κατοίκους. Ακόμα και αν εκείνοι δεν ακούν αντιρρήσεις και επιχειρήματα σε όσα κάποιοι έχουν πάει και τους έχουν ζυμώσει .... για να τους σώσουν.

Αντί λοιπόν να γράψουμε περισσότερα θα κάνουμε αυτό που πάντα κάνουμε.

Θα αναρτήσουμε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για να απαντηθούν τα πυροτεχνήματα.

Δεν θα απαντήσουμε βέβαια με τρόπο που θα πείσει εκείνον  τον πολίτη που θέλει πυροτεχνήματα και περιμένει από την κα Καρατζά και τους φίλους της να του πει, ποιοι είναι οι καλοί και ποιοι οι κακοί υποψήφιοι δήμαρχοι.
Εις το όνομα του μακαρίτη Γυφτόπουλου.

Και δεν διαβάζουν.

Ειδικά για θέματα του Κάτω Χαλανδρίου εμείς δεν ακούμε την Λούλα Καρατζά.

Και ειδικότερα για θέματα - όπως το ρέμα Σαρανταπόρου - που αφορούν την μελέτη ένταξης του Πεύκο Πολίτη, για την οποία η κα Καρατζά δεν μπορεί να πει κουβέντα στο δημοτικό συμβούλιο γιατί αποχωρεί κάθε φορά που συζητιέται, επειδή πήρε οικόπεδο, δεν μπορούμε να την ακούσουμε.
ΕΧΕΙ ΑΠΕΜΟΛΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΡΕΜΑ.
Και φωνάζει για το άλλο μισό, μπας και εξαπατήσει κανέναν, ότι παραμένει η παλιά Λούλα.

Για ένα πρόβλημα - ποτάμι,  η κα Καρατζά κάνει ότι αγωνίζεται για το τέλος του ποταμιού, γιατί το υπόλοιπο περνάει από ΟΙΚΟΠΕΔΑ!.

Θα μιλήσουμε στον σκεπτόμενο που θέλει να διαβάσει και να γνωρίζει την αλήθεια.

ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ.

Και θα καλέσουμε τον συνδημότη μας, την επόμενη φορά που θα θέλει την φιλοξενία της ΠΛΑΤΕΙΑΣ, εμάς να μην μας .... προειδοποιεί, διότι δεν μασάμε.

Χωρίς γραμμάτια και οικόπεδα ΔΕΝ ΜΑΣΑΣ!ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ: ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ


Το Χαλάνδρι έγινε γνωστό σε όλη την Ελλάδα από το θέατρο της ρεματιάς και το Αετοπούλειο.

Εμείς ό,τι δουλεύει καλά δεν το πειράζουμε, κοιτάμε μόνο πώς θα ενισχυθεί..

Η κατάργηση του Νομικού Προσώπου του ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ εκτός των άλλων ήταν ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. Από το ΔΣ αυτού του νομικού προσώπου έχουν περάσει η Κασιμάτη, ο Σμαραγδής, ο Καρράς, ο Μαυρουδής η Μανή και τόσοι άλλοι μεγάλοι Έλληνες.

Και τόλμησαν να το καταργήσουν.
Η επανασύσταση είναι ιστορική υποχρέωσή μας, απέναντι στην ύβρη που διέπραξε η διοίκηση Κουράση.

Με την επανασύσταση του νομικού προσώπου, βεβαίως μπορεί να καλυφθεί καταστατικά και το κενό που άφησε στην πόλη μας η κατάργηση της ΔΕΠΑΧ και των πολύ επιτυχημένων ανταποδοτικών καλλιτεχνικών εργαστηρίων της καθώς και του επίσης επιτυχημένου θερινού δημοτικού κινηματογράφου.

Τις καταργήσεις την ΔΙΑΛΥΣΗ, στην οποία πρωτοστάτησαν οι αντιδήμαρχοι της …. κανονικότητας και οι βολεμένοι συνδικαλιστές, γιατί θίγονταν ιδιωτικά, επιχειρηματικά συμφέροντα από τα επιτυχημένα δημοτικά προγράμματα.

Οι καταργημένες λειτουργίες από τα νομικά πρόσωπα του δήμου στοχεύουμε να επαναλειτουργήσουν ΑΜΕΣΑ υπό ενός διευρυμένου νομικού προσώπου, με πολιτικό διοικητικό συμβούλιο για τα διοικητικά και αυτόνομη καλλιτεχνική επιτροπή των ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών της πόλης.

Ακόμα:
  • Σύσταση ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ, ΑΝΟΙΚΤΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ που μπορεί να λετουργήσει στο κτίριο Μάρκου, στο πολιτιστικό κέντρο της Τούφας.
  • Απαλλοτρίωση του κτήματος Πραμπόπουλου, αξιοποίηση του χώρου για λειτουργία κλειστού θεάτρου σε οργανική συνέχεια με το ανοικτό θέατρο της ρεματιάς. Ενοποίηση του περιβάλλοντος χώρου του Πραμπόπουλου με τον αντίστοιχο του θεάτρου της ρεματιάς για λειτουργία ανοικτού εκθεσιακού χώρου. Μαζί με το θέατρο που προβλέπεται στο υπό ανέγερση δημαρχιακό μέγαρο, την αίθουσα στο κτίριο Μάρκου στην Τούφα, η πρότασή μας για χωροθέτηση τρίτου θεάτρου στο κτήμα Πραμπόπουλου στο Πολύδροσο (πρόβλεψη της μελέτης Σταματιάδη για την ρεματιά) μπορούν να καλύψουν με επάρκεια τις θεατρικές ανάγκες της πόλης μας.
  • Λειτουργία δημοτικού θερινού κινηματογράφου στην ρεματιά, χωρίς μόνιμες εγκαταστάσεις.
  • Η μελέτη διαμόρφωσης του Δουζένη για το οποίο προχωράει η απαλλοτρίωση, η πρόβλεψη λειτουργίας θερινού σινεμά εκεί καθώς και χώρου διαλέξεων και εκθέσεων διαμορφώνει επιτέλους έναν πολιτιστικό χώρο αντάξιο της μεγαλύτερης γειτονιάς της πόλης μας, του Κάτω Χαλανδρίου και βέβαια η δρομολογημένη διαμόρφωση του Δουζένη μας βρίσκει στην πλευρά των θερμών υποστηρικτών.
  • Μετά την μεταφορά της λειτουργίας της Διεύθυνσης Πολιτισμού και της έδρας του νέου νομικού προσώπου που προτείνουμε, στο κτίριο Μάρκου αξιοποίηση του ιστορικού κτιρίου του Αετοπούλειου, της μονοκατοικίας της Καλλιόπης Αετοπούλου Μουστάκα κα του κήπου του για δημιουργία ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΑΣ του δήμου μας.
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ και ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΑ
  • Όσα ξεκίνησαμε με το κίνημα διάσωσης του διατηρητέου Κεφαλληνού και την σύσταση της επιτροπής διάσωσης και αξιοποίησης των διατηρητέων  δεν θα μείνουν χωρίς συνέχεια μετά τις δημοτικές εκλογές.
  • Για το Κεφαλληνού η πρότασή μας έχει κατατεθεί στο δημοτικό συμβούλιο: Ολοκλήρωση της απαλλοτρίωσης του αύλειου χώρου, αναπαλαίωση και παραχώρηση της χρήσης στην ΦΛΥΑ ΑΕ για αξιοποίησή του για τέλεση πολιτικών γάμων, τελετών και δεξιώσεων στον χώρο.
  • Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί μια μόνιμη επιτροπή του δήμου, που σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες των διατηρητέων και την ΦΛΥΑ ΑΕ θα αναζητήσουν με διαφάνεια και πάντα διαπαραταξιακά προς αποφυγή «περίεργων»οικονομικών  διαπλοκών, εργαλεία για την χρηματοδότηση της αναπαλαίωσης όλων των διατηρητέων της πόλης που μπορούν να παραμείνουν στην κατοχή και την αξιοποίηση των ιδιοκτητών τους, με την βοήθεια του δήμου.
  • Για τα υπόλοιπα διατηρητέα που το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς δεν είναι σαφές, είτε οι ιδιοκτήες δεν ενδιαφέρονται, βεβαίως το εργαλείο της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης για εμάς είναι πάντα στο τραπέζι,  (Καταστήματα κεντρικής πλατείας, Κεφαλληνού, Πραμπόπουλου, Μπαχάουερ κά).
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ αξιοποιώντας χωρίς ιδεοληψίες,  όλα τα εργαλεία του είτε για προσφορά βοήθεια προς τους ιδιοκτήτες των διατηρητέων για να τα αναπαλαιώσουν, είτε με συνέργειες μαζί τους, μέσω την ΦΛΥΑ ΑΕ αξιοποίησης ακινήτων., είτε με απαλλοτριώσεις

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Άκαρπες απέβησαν οι προσπάθειες των κατοίκων του Πατήματος Χαλανδρίου κατά την τρίωρη συνάντηση τους, την 5η.04.2019, με τον δήμαρχο Χαλανδρίου, ώστε να τον πείσουν ότι είναι εντελώς αδύνατα τα εξαγγελλόμενα για δημιουργία Χώρου Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ), ΚΔΑΥ, εγκαταστάσεων Υπηρεσιών Καθαριότητας και χώρου μεταφόρτωσης απορριμματοφόρων οχημάτων, εντός του ΧΕΥ 9, επί της Λ. Ηρακλείτου. Οι κάτοικοι τόνισαν στο δήμαρχο ότι αυτές οι δράσεις δεν είναι συμβατές με τις προϋπάρχουσες χρήσεις γης, δηλαδή την χρήση γενικής κατοικίας στη Λ. Ηρακλείτου και τη χρήση αμιγούς κατοικίας στα γύρω στενά, συμπληρώνοντας ότι η θέση του ΧΕΥ 9, δίπλα στον τερματικό του μετρό και του προαστιακού, δημιουργεί απόλυτη ακαταλληλότητα για τις εν λόγω δράσεις, οι οποίες, επιπλέον, θα επιβαρύνουν την ήδη επιβαρυμένη κυκλοφοριακά Λ. Ηρακλείτου.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου αρνήθηκε το λογικό αίτημα των κατοίκων να ανακληθεί οποιαδήποτε ενέργεια – μελέτη, που θα δημιουργήσει τετελεσμένες καταστάσεις για τον ΧΕΥ 9. Ωστόσο, οι εν λόγω μελέτες θα κοστίσουν στον Δήμο Χαλανδρίου 650.000,00 €, ποσό που θα δοθεί εντελώς άσκοπα, αφού είναι γνωστό οτι ο καθορισμός χρήσης γης στον ΧΕΥ 9 είναι απλώς και μόνο νομιμοφανής και είναι βέβαιο ότι θα ακυρωθεί από τα ελληνικά Δικαστήρια.

Υπήρξε εκατέρωθεν παραδοχή ότι πρέπει να δοθεί λύση από τη Δημοτική Αρχή στο πρόβλημα χώρου για το αμαξοστάσιο, ωστόσο ο δήμαρχος παραδέχθηκε ότι ο ΧΕΥ 9 δεν είναι ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ χώρος για αμαξοστάσιο και προς τούτο ήδη ερευνά εναλλακτικές λύσεις. Πάντως, οι κάτοικοι δήλωσαν ότι είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι με τη δημιουργία ΣΜΑ και ΚΔΑΥ σε οποιαδήποτε περιοχή στο Χαλάνδρι, επαναλαμβάνοντας για μία ακόμα φορά «Πουθενά Σκουπίδια Στο Χαλάνδρι». Άλλωστε δεν υπάρχει καμία σχετική πρόβλεψη – δέσμευση από την Περιφέρεια. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι αρμοδιότητα των κατοίκων να προτείνουν οποιοδήποτε χώρο, ούτε προτίθενται να εμπλακούν σε διχαστικά μικροπολιτικά παιχνίδια. Υποχρέωση χωροθέτησης σε ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ σημείο, έχει αποκλειστικά η Δημοτική Αρχή, μέσω των εκλεγμένων οργάνων της και των έμμισθων επιστημόνων της. Ο ΧΕΥ 9 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ούτε για ΣΜΑ, ούτε για ΚΔΑΥ, ούτε για ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ.

Σοβαρή προειδοποίηση υπήρξε προς το δήμαρχο Χαλανδρίου ότι οι κάτοικοι έχουν πρόθεση να χρησιμοποιήσουν όσες δυνατότητες τους παρέχονται από νομοθετικά κείμενα, προκειμένου να αξιώσουν τη διασφάλιση και την προστασία των δικαιωμάτων και των έννομων συμφερόντων τους, για να μην αποτελούν πλέον τους παρίες του δήμου Χαλανδρίου.

Κατόπιν αυτών, τεράστια έκπληξη προκάλεσε σε όλους όσους παραστάθηκαν στην τρίωρη συνάντηση με τον δήμαρχο Χαλανδρίου, το γεγονός ότι ο τελευταίος ανήρτησε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ότι υπήρξε εκ μέρους μας δέσμευση για κοινή δημόσια δήλωση (!), κάτι το οποίο εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσε να συμβεί, αφού ο δήμαρχος Χαλανδρίου παραμένει άκαμπτος και δεν αντιλαμβάνεται ότι οι ενέργειες του σηματοδοτούν την καταστροφή όχι απλώς μίας γειτονιάς, αλλά μιας ολόκληρης περιοχής.

Οι κινητοποιήσεις των κατοίκων του Πατήματος Χαλανδρίου και των γύρω περιοχών πρέπει να συνεχισθούν ακόμα πιο έντονα, η συσπείρωση όλων ημών είναι απολύτως απαραίτητη και η ενημέρωση ακόμα περισσότερων κατοίκων αναγκαία. Ο κίνδυνος είναι προ των πυλών, είναι δίπλα στα σπίτια μας, τα γραφεία μας και τις επιχειρήσεις μας. Όλοι μαζί μπορούμε να σταματήσουμε τα παράλογα σχέδια και τις ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΕΙΣ διαδικασίες της Δημοτικής Αρχής. Ο αγώνας μας είναι δίκαιος, καθαρός απαλλαγμένος από οποιαδήποτε κομματική ή παραταξιακή αγκύλωση και θα συνεχισθεί μέχρι να απομακρυνθεί ο κίνδυνος αυτής της παράλογης δράσης στον ΧΕΥ 9.

Εκ της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων Πατήματος Χαλανδρίου