Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΟΥ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


Γεννήθηκε στις 12 Ιανουαρίου1967 στο Χαλάνδρι.
Τελείωσε το 1ο Λύκειο Χαλανδρίου.
Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο La Verne, παράρτημα Αθηνών B.A. (Hona) Computer Science & Engineering.
Διατέλεσε στέλεχος της Alpha Bank για πάνω από 10 χρόνια.

Παραιτήθηκε από την τράπεζα κι ανέπτυξε επιχειρηματική δραστηρίοτητα στο Χαλάνδρι.

Ποδοσφαιριστής στην Α.Ε.Χ., με τεράστια οικογενειακή παράδοση προσφοράς στην ομάδα, αφού ο πατέρας του Κωνσταντίνος ήταν επί σειρά ετών πρόεδρος της ομάδας ενώ ο ίδιος ο Χρήστος ασχολείται σήμερ με τα διοικητικά της.

Είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας στο Bowling.

Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ - ΕΙΡΗΝΗ ΛΙΑΝΟΥ του Σταύρου


Η συνσυντονίστρα της ΤΟ του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Ειρήνη (Ρένα) Λιανού γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στο Κάτω Χαλάνδρι.
Φοίτησε στο 1o Λύκειο Χαλανδρίου και στη συνέχεια τελείωσε επαγγελματικό λύκειο με ειδίκευση στην διοίκηση επιχειρήσεων.
Συνέχισε τις σπουδές της στην διοίκηση επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο του Westminster στο Λονδίνο.
Εργάστηκε για χρόνια στον τραπεζικό τομέα.
Σήμερα είναι ελ. επαγγελματίας στον χώρο τον προϊόντων υγιεινής διατροφής.

Είναι γνωστή για την έντονη φιλοζωική της δραστηριότητα.

Η οικογενειακή της παράδοση στον δήμο είναι γνωστή στους Χαλανδραίους.
 

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (Τάσος) - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι το 1966 και μεγάλωσε στην Τούφα.

Αποφοίτησε από το 5ο ΤΕΛ Χαλανδρίου με ειδικότητα μηχανικού αυτοκινήτων και συνέχισε τις σπουδές του στην Ηλεκτρική Σχολή Πειραιά , στην ηλεκτρολογία αυτοκινήτων. και σε ιδιωτική σχολή ως τεχνικός οινοποιίας και βαφής οχημάτων.

Διατηρεί ιδιόκτητο φανοποιείο και βαφείο αυτοκινήτων στον Γέρακα.

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΒΓΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ

του ΑΓ. ΝΤΑΒΙΑ
Στο θέμα εμείς δεν θα συνεχίζαμε, διότι εμείς τον ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ γνωστό σε όλο το Χαλάνδρι με το ονοματάκι του ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ, αλλά είναι τέτοια η ένταση του καβγά που έχει προκληθεί αλλά και τέτοια η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ που δεν μπορούμε να αποσιωπήσουμε τις ειδήσεις.

Όλος ο χαβάς όσων ασχολούνται με το θέμα είναι να το βγάλουν από την πραγματική του διάσταση και να το μεταφέρουν στο γήπεδο της κομματικής αντιπαράθεσης ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΣ την παράταξη Λαδόπουλου που τον έχει υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Και επειδή εμείς εδώ είμαστε δίκαιοι από το "ΟΛΟΙ" - ΝΔ, Ρούσσος και Συριζαίοι, και ΚΚΕ που μιλάνε για το θέμα αλλά και οι ΚινΑλίτες που ΣΙΩΠΟΥΝ ένοχα - πρέπει να εξαιρέσουμε την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ, που έβγαλε μια ισορροπημένη και χωρίς παρωπίδες ανακοίνωση, που δεν μας την έστειλε αλλά για λόγους σφαιρικής ενημέρωσης του αναγνώστη μας, βάζουμε το link στο οποίο μπορείτε να την βρείτε ολόκληρη: ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Οι του Ρούσσου έκαναν άλλη μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΡΕΠΕΙΑ: Έβγαλαν μια φωτό του Λαφαζάνη στο χώρο των επισήμων παρέλασης δίπλα σε ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ βουλευτή εξισώνοντας τα άνισα.


Διότι ο Λαφαζάνης βεβαίως δεν ήταν υπεύθυνος για την διοργάνωση εκεί. Ο Ρούσσος ήταν όμως στο Χαλάνδρι.

Και διότι - όπως από την πρώτη στιγμή γράψαμε - είναι άλλο να κατέβει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις εκλογές και να τις δώσει εκπροσώπηση ο λαός, οπότε είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ οι θεσμικοί να τους ανέχονται, να τους καλούν ΩΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ -  κόμμα του κοινοβουλίου  - και άλλο ένας ΠΟΥΘΕΝΑΣ, ένας ΤΙΠΟΤΑΣ, να στήνεται πρώτη σειρά επισήμων και να μην ενοχλείται κανείς εκ των διοργανωτών.

Πόσο μάλλον που ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ, ο ΤΙΠΟΤΑΣ είναι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ με πολιτικά, υμνητής του Μιχαλολιάκου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος μόλις την προηγούμενη τετραετία, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΜΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ.
Ήταν "επίσημος" κατ΄εντολή και ανάθεση.

Οι συστεμικοί κάνουν μεγάλη προσπάθεια να θάψουν το γεγονός ότι ο Χρυσαυγίτης είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, με την παράταξη των "καλών παιδιών"  και πάνε να τον βγάλουν "εκπρόσωπο της ΝΔ" στους επισήμους.

Επιμερίζουν την ευθύνη για να εκτελέσουν την εντολή των υπογείων Ρούσσος, ΝΔ, Κόσσυβας, Λαδόπουλος συνεπικουρούμενοι από το ΚΚΕ.

Και το λέμε αυτό γιατί στην ανακοίνωση του ΚΚΕ που μας στάλθηκε και δημοσιεύουμε σήμερα, αλλά και η προηγούμενη, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΞΗ για την παράταξη ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, για τους συνεργάτες του Λαδόπουλου της παρέας ΠΑΝΤΑΖΗ που μετέχει σε αυτή και τους 3 ΚινΑλίτικους συνδυασμούς (του πρώην, του νυν και του επόμενου) που δεν έχουν πει ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
ΚΙΧ!
Φταίει μόνο η ΝΔ (που φταίει), Ο ΣΥΡΙΖΑ (που φταίει που έχει τον Ρούσσο αρχηγό του) και ο Ρούσσος.
ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ - ΜΙΣΗ ΚΡΙΤΙΚΗ!

Το κυρίαρχο αφήγημα του κόλπου για να δικαιολογήσει τον ΘΕΣΜΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟ Σίμο Ρούσσο είναι ότι ο Χρυσαυγίτης εκπροσωπούσε επίσημα τη Νέα Δημοκρατία.

ΜΠΟΥΡΔΕΣ!

Η πρόεδρος της ΝΔ - με παρέμβασή της στο fb - Χριστίνα Πατρικάκου το διέψευσε.

Διέψευσε η Χριστίνα δηλαδή, ότι εκπροσωπούσε τη ΝΔ στου επισήμους, αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι ανάμεσα στους υπευθύνους της αποδοχής του ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟΥ πίσω στη ΝΔ το 2018.

Η ΝΔ ξεκίνησε το ξέπλυμα, ο Λαδόπουλος θα τον βγάλει ξανά στην πιάτσα πλυμένο και  Ρούσσος και ΚινΑλίτες τον νομιμοποιούν σαν ΘΕΣΜΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΟ, τον παραθεσμικό αδελφό τους.

Το ΚΚΕ κάνει φασαρία ξεχνώντας τον Λαδόπουλο.

Και το γραφείο τύπου του δημάρχου ασχολείται με τον Νταβία με μια ΒΛΑΚΕΙΑ που γράφτηκε  με τίτλο "Αφού ξέρεις τι ρωτάς"  στο φατσομπούκι (δεν μπορούμε να βάλουμε link, δεν είναι φίλος μας στο φατσομπουκι).

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ: ΞΕΡΩ και περιμένω να διαβάζω και τα "επιχειρήματά σας", περιμένω να γίνεται ΡΕΖΙΛΙ με τις βλακείες που λέτε, για να αποκαλύπτεστε στους σκεπτόμενους.

ΟΛΟΙΜΑΖΙΜΠΟΡΕΙΤΕ να γινόσαστε ρεντίκολα!

ΧΑΙΡΕΤΑΙ!

Δήλωση ΚΚΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΟΥ «ΑΝΤΙ-ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ»
ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΟΥ «ΑΝΤΙ-ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ»

Υπάρχει μια δικαιολογία για το δήμαρχο Χαλανδρίου Συμεών Ρούσσο που στην ανακοίνωση του ΚΚΕ για τις ευθύνες που έχει ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσία τους στο χώρο των επισήμων στην παρέλαση δίπλα δίπλα στον ακροδεξιό Νίκο Μουζάκη διέγνωσε… προβοκατόρικη επίθεση!

Οι μεγαλοστομίες των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ για την «προοδευτική συμμαχία», οι οποίοι παρουσιάζονται ως αντίπαλο δέος σε δυνάμεις που βρίσκονται στις ίδιες ράγες, δεν τους επέτρεψαν να δουν ότι το ΚΚΕ όχι μόνο είναι μίλια μακριά από τέτοιες τακτικές, αλλά αντίθετα είναι το Κόμμα που με τη δράση του και το αίμα του έχει πει όχι στο φασισμό διαχρονικά.

Δε γνώριζε ο δήμαρχος το παρελθόν του Νίκου Μουζάκη;

Δε γνώριζε ότι στις περιφερειακές εκλογές του 2014 φιγούραρε στα ψηφοδέλτια της ¨Ελληνικής Αυγής¨ ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα, δηλαδή στο ψηφοδέλτιο της ναζιστικής οργάνωσης;

Πως συμβαδίζουν τα «αντιφασιστικά μέτωπα» που στήνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την ανοχή και την αφωνία μπροστά σε φασίστες;

Ο δήμαρχος ρίχνει τη μπάλα στην εξέδρα αφού επί της ουσίας ξέπλυνε με την ανοχή του και τη σιωπή του τον γνωστό ακροδεξιό.

Μεγάλες ευθύνες έχει και η ΝΔ, που συστηματικά ψαρεύει στα θολά νερά εθνικισμού αξιοποιώντας τη στήριξη ακροδεξιών φασιστικών στοιχείων.

Εμείς το λέμε καθαρά: Καμία ανοχή σε ακροδεξιούς-φασιστικούς κύκλους!

Οι εργαζόμενοι και η νεολαία του Χαλανδρίου ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Να καταδικάσουν τη δημοτική Αρχή και όσους στρώνουν το δρόμο στους φασίστες για να σπέρνουν το δηλητήριό τους, που συνεργάζονται μαζί τους ή ξεπλένουν τη δράση τους. Η ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, σε όλους τους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές είναι όρος απαραίτητος για να χτυπηθεί η ακροδεξιά στη ρίζα της, για να δυναμώσει η πάλη ενάντια σε αυτό το σύστημα, στα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα που γεννούν και σπέρνουν το φασισμό.

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

«Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΛΟΚΛΗΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ»

Του Γεωργίου Παπασίμου
Δικηγόρου
Site: http://www.gpapasimos.gr/
Twitter: @PapasimosG


Ο φετινός εορτασμός της Επανάστασης του 1821, μόλις τρία χρόνια πριν την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την έναρξή της, βρίσκει την Ελλάδα να διανύει μία από τις χειρότερες περιόδους της σύγχρονης Ιστορίας της, αφού η «γάγγραινα» έχει εισχωρήσει βαθιά σε όλα τα μέλη του «οργανισμού» της. Η εικόνα αυτής της βύθισης και της παρακμής, πιστοποιήθηκε και με την τελευταία έκθεση του Ο.Η.Ε. για την ευτυχία των εθνών. Η Χώρα μας γίνεται όλο και πιο φτωχή και πιο δυστυχισμένη, κατρακυλώντας στην ογδοηκοστή δεύτερη θέση, με την Φινλανδία να φιγουράρει ως πιο ευτυχής Χώρα στον πλανήτη.

Η Ελλάδα συνεχίζει να υφίσταται τις συνέπειες της μνημονιακής κηδεμονίας, πίσω από την οποία κρύβονται οι στρατηγικοί στόχοι των δανειστών για εκποίηση των φυσικών πόρων και της δημόσιας περιουσίας της. Αυτή η στρατηγική «νεο-αποικιοποίησης» βρίσκεται σήμερα σε πλήρη υλοποίηση, με «πρόθυμους εκτελεστές» το «ημιθανές» πολιτικό προσωπικό και την «κλεπτοκρατική» οικονομική ολιγαρχία. Η «αιμορραγία» είναι συνεχής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο «εξοστρακισμός» της νέας γενιάς των επιστημόνων, η οποία, αντί να ενεργοποιηθεί ως «ατμομηχανή» για την ανάπτυξη της Χώρας, χρησιμοποιείται ως έτοιμο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό στις καπιταλιστικές οικονομίες της Δύσης.

Τα τεράστια προβλήματα της οικονομίας συνέχονται με τα μείζονα εθνικά θέματα, εξαιτίας κυρίως της επιθετικότητας της γείτονος Τουρκίας και των άλλων «εξαπτερύγων» της στην περιοχή, σε συνδυασμό με τον εξουσιαστικό εθνομηδενισμό, που ήδη έχει προχωρήσει σε εκχώρηση εθνικών δικαιωμάτων μας, με την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών. Τα οξύτατα, πλέον, κοινωνικά προβλήματα συνέχονται με απροσδιόριστες εφιαλτικές καταστάσεις, λόγω της έλλειψης κοινωνικής συνοχής και της γιγάντωσης του δημογραφικού προβλήματος.

Οι συνθήκες όμως αυτές έχουν ως αποτέλεσμα και την σταδιακή και υποδόρια κάμψη των «αντιστασιακών αντανακλαστικών», που χαρακτηρίζουν την ιστορική μας διαδρομή, ως μικρού ιστορικού Λαού, όπως ανέπτυξε ο σπουδαίος Έλληνας ιστορικός Νίκος Σβορώνος, σύμφωνα με τον οποίο, ο αντιστασιακός χαρακτήρας αποτελεί ένα εκ των κεντρικών διαχρονικών στοιχείων, που διέπουν το σύνολο της Νεοελληνικής Ιστορίας: «Είναι η προσπάθειά του να διαφυλάξει την ιδιαίτερη προσωπικότητά του σαν λαός». Η διαδικασία σταδιακής ανάπτυξης της εθνικής συνείδησης και συγκρότησης των μικρότερων ιστορικών Λαών, προϋπέθετε την διεκδίκηση της πολιτικής τους ανεξαρτησίας και της οικονομικής και πολιτικής τους αυτονόμησης, μέσα από την πάλη, ενάντια σε υπερεθνικές Αυτοκρατορίες στην αρχή και, στη συνέχεια, ενάντια σε υπερεθνικά ιμπεριαλιστικά συγκροτήματα. Η αντιστασιακή αυτή διαδικασία των Ελλήνων ξεκινά από την Τουρκοκρατία, εκφράζεται στην Επανάσταση του 1821 και συνεχίζει όλον τον 19ο αιώνα εναντίον των εξω-ελλαδικών δυνάμεων, που παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στην μοίρα του Ελληνισμού και κορυφώθηκε με το «Έπος του ’40», την Εθνική και Αντιφασιστική Αντίσταση του 1940 – 1945 και την ΕΑΜική Αντίσταση.

Αυτός ο αντιστασιακός χαρακτήρας άρχισε να εμφανίζει ρωγμές κατά την περίοδο της «ύστερης Μεταπολίτευσης», όπου στο πλαίσιο του παρασιτικού καταναλωτικού μοντέλου και της «κίβδηλης» ευημερίας, ενδυναμώθηκε και ο λεγόμενος «εθνομηδενισμός», ως υποτίθεται ο αντίποδας του εθνικισμού, δυσφημώντας και εξοβελίζοντας τον πατριωτισμό που συνδέεται με τον αντιστασιακό χαρακτήρα.

Και, ενώ θα περίμενε κανείς, εξαιτίας του μνημονιακού «οδοστρωτήρα», που διέλυσε τον κοινωνικό ιστό και δημιούργησε συνθήκες απώλειας της εθνικής κυριαρχίας, να ενισχυθεί αυτός ο αντιστασιακός χαρακτήρας του Λαού μας, παρατηρούμε, δυστυχώς, το αντίθετο Την παραπέρα υπονόμευσή του, συμβάλλοντας σημαντικά σ’ αυτό, μεταξύ άλλων, και η αίσθηση, που έχουν τα σημερινά «πενόμενα» κοινωνικά στρώματα (εργαζόμενοι, αγρότες, μικρομεσαίοι επαγγελματίες), για το ότι το ανεπαρκές, εξαρτημένο και νεοφιλελεύθερο Ελληνικό Κράτος και το πολιτικό σύστημα, μαζί με το ανεπαρκές πολιτικό προσωπικό εξουσίας, αίρει καθημερινά τα κοινωνικά, πολιτικά, δημοκρατικά και οικονομικά τους δικαιώματα. Αυτό, όμως, έχει περαιτέρω συνέπειες, αφού δημιουργεί συνθήκες αποστέρησης της μνήμης και του ιστορικού παρελθόντος.

Για αυτόν τον λόγο, η Επανάσταση του 1821, που αποτελεί σημείο αναφοράς του Ελληνικού Έθνους, κάθε φορά, που οι συνθήκες απαιτούν τον επανακαθορισμό της πορείας του και την αναζήτηση τρόπων για την διόρθωση αυτής, πρέπει να παίξει τον ρόλο του καταλύτη για την αναγκαία εθνική αφύπνιση. Και αυτό γιατί, αυτή ανέδειξε όλα τα ουσιαστικά προβλήματα, που είχε να αντιμετωπίσει ο Ελληνισμός ως σύγχρονο Κράτος, πολλά εκ των οποίων, 197 χρόνια μετά, παραμένουν άλυτα, δίνοντας τον χαρακτήρα του ανολοκλήρωτου της Εθνικής Παλιγγενεσίας, που ξεκίνησε στις 25 Μαρτίου 1821.