Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗΣ


Δ Ε Ν    Ξ Ε Χ Ν Ω
Με αφορμή την σημερινή 37η θλιβερή επέτειο από την Εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο (20.07.1974), με συνέπεια την ως τα σήμερα ΚΑΤΟΧΗ του 37% του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας , την Δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού και την ΟΜΗΡΙΑ  του Ελεύθερου τμήματος της Μεγαλονήσου, σύμπας ο Ελλαδικός και Κυπριακός Ελληνισμός αξιώνει:

- Έξω τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής 
και οι έποικοι από το νησί.

- Κύπρος Ελεύθερη, Ενιαία, Ανεξάρτητη.


                                                                                                         ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ  ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ
 Η Οργανωτική Επιτροπή
Αθήνα, 20.07.2011


ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ: ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΣΙΟΣ ΤΕΛΟΣ!

Για μήνες τώρα στον δήμο - κάτω από την μύτη του αντιδημάρχου - παιζόταν κάποιο παιχνιδάκι από τους ίδιους τους ηγετικούς της διοίκησης.
Ό,τι στραβό και ανάποδο γινόταν το χρέωναν στον Βάσιο, τον οποίο εμφάνιζαν ως τον άνθρωπο που παίρνει όλες τις αποφάσεις μόνος του, αγνοώντας τον Δήμαρχο και τους άλλους ηγετικούς.

Το παιχνίδι ήταν γνωστό ("τον χρειαζόμαστε για να δέχεται τα πυρά, ο αναλώσιμος", άκουσα με τα αυτιά μου να λέει κάποιος και μην ρίξετε διάψευση γιατί θα ρίξω απόδειξη.)

Για μεγάλο διάστημα παίξαμε το παιχνίδι τους. Έτσι έπρεπε. Ήταν ο μόνος τρόπος για να βγει στην επιφάνεια το παιχνίδι και να αναδειχτεί ότι ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΩΓΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ.

"Δηλαδή πώς το αποδεικνύεις αυτό;" πρέπει να με ρωτήσει ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. "Επειδή δεν έγινες αντιπρόεδρος στην ΦΛΥΑ";

Ας μην απαντήσω ΝΑΙ. (Παρόλο που δεν θέλω να το παίζω υποκριτικά μετριόφρων για να ικανοποιούνται όσοι δεν ασχολούνται με την ουσία των θεμάτων αλλά από την εικόνα τους).
Η επιλογή ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, με τις πολιτικές που θα εφαρμοστούν μέσω της ΦΛΥΑ.

Όμως έχω πιο δυνατό επιχείρημα και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

Σας δείχνω σήμερα γιατί ΦΑΓΩΘΗΚΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ που δεν είναι ούτε "τρελός", ούτε "πρασινοσκούφης".

Είναι ΜΠΛΕΣΚΟΥΦΗΣ και ΚΟΛΛΗΤΟΣ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ και ΤΟΥ ΣΩΤ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ που ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ "ΒΑΣΙΟ" ο Τάκης, πιστεύοντας και αυτός το παραμύθι ότι ο Βάσιος είναι ΑΥΤΕΝΕΡΓΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ σε αυτά που κάνει ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΦΛΥΑ (αποξηλώσεις, κυλικείο ΦΟΤ κλπ) και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  απλώς τον ανέχεται για λόγους ισοροπιών (έτσι λέγανε) και ότι η πολιτική που θα εφαρμοζόταν στην ΦΛΥΑ ήταν αυτή που είχαν συζητήσει με τον Δήμαρχο, αυτή που είχε αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΟΣ ΚΟΥΡΑΣΗ, με τα νομικά επιχειρήματα που υπογράφαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε υπομνήματα προς την δικαιοσύνη για να υπερασπιστούμε την ΦΛΥΑ  (αυτά αργότερα, το φθινόπωρο), αυτή που εισηγήθηκε ο Πρόεδρος Παρασκευόπουλος στο δημοτικό συμβούλιο - κατά τον ορισμό του νέου Δ.Σ. της ΦΛΥΑ τον Απρίλιο, αυτή που εφαρμόστηκε ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΦΛΥΑ από τον Γιώργο Παρασκευόπουλο, την μετριότητα του υπογράφοντος και από τον Τάκη Αλεξανδρή - με τις δυνατότητες του καθενός βέβαια και με αρκετές αποχρώσεις και ταχύτητες, αλλά ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

Και ο Αλεξανδρής λοιπόν, μερικές μέρες πριν φαγωθεί κοιτάξτε τι έκανε (μαζί με τον Σωτήρη, αλλά δεν μετράει αυτό). Κατήγγειλε την πολιτική του "Βάσιου", νομίζοντας ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΣΗ. Σου λέει ισορροπίες λέει πως κρατάει ο δήμαρχος με τον Βάσιο, ας κάνω την δουλειά μου.
ΟΠΟΤΕ;;; ΑΝΤΙΟ κε ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ!
Διότι με εσένα και κυρίως με τις απόψεις σου δεν ήθελε ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!


Νομίζω ότι και ο πιο κακόπιστος απέναντί μου, μετά από αυτό θα παραδεχτεί ότι έχω δίκιο να λέω ότι ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΒΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ κο ΚΟΥΡΑΣΗ.

Είναι δική του η πολιτική, δικός του ο σχεδιασμός, δική του και η ευθύνη.

Και άρα εμείς από εδώ θα σταματήσουμε να ομιλούμε για το σαμάρι. Τώρα φάνηκε ο γάιδαρος.

Δυστυχώς λοιπόν  αναγνώστες μας είναι η ώρα να πούμε ΒΑΣΙΟΣ ΤΕΛΟΣ. (εκτός από το μέγα θέμα της ΕΔΕ, το οποίο παρακολουθούμε και θα επανέλθουμε δυναμικά μετά τον Αύγουστο, πούνε παχές οι μύγες και δεν θα μας διαβάζουν όσοι τον Σεπτέμβριο).

Τώρα μπορούμε λοιπόν να μιλάμε ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ για ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗ και ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ και να μην μπορεί κανείς να πει "δεν φταίει ο δήμαρχος, φταίει ο Βάσιος" - τουλάχιστον μέχρι να υπάρχει κάποια επίσημη διαφοροποίηση - σαν και αυτή του Αλεξανδρή - που ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Έχει κόστος προσωπικό και ανθρώπινο, να μην είσαι ΝΕΝΕΚΟΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ.

Και αυτό που διαφοροποιεί την ΗΡΑ από το ΣΤΑΡΙ είναι ποιος έχει τα κότσια να αναλάβει αυτό το κόστος.

ΥΓ.

Συνδέστε στα προηγούμενα και την επιστολή ενός άλλου ΜΠΛΕΣΚΟΥΦΗ (τα δικά μου στο τέλος, αφού είναι ασήμαντα) του Γιώργου Παρασκευόπουλου που θα διαβάσετε εδώ, http://et.diavgeia.gov.gr/f/flya_ae/ada/4ΑΣ7ΟΡΦΦ-Β5Ρ στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ώστε σιγά - σιγά να μπαίνουν τα κομματάκια του παζλ στην θέση τους.

(Την ιστορία του Μπάμπη θα την αφήσουμε για το τέλος, για να κρατάμε το ενδιαφέρον του φιλοθεάμονος κοινού ζωντανό).

Το έγγραφο είναι ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, δεν είναι ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ, δεν παραβιάζουμε λοιπόν κανένα κανόνα δεοντολογίας με την δημοσίευσή του.

Με όλες αυτές τις ίντριγκες ξέχασαν να συγκροτήσουν ΝΟΜΟΤΥΠΑ το διοικητικό συμβούλιο της ΦΛΥΑ.

ΜΥΛΟΣ.
Άγγελος Νταβίας


ΕΛΑ ΡΕ ΣΩΤΗΡΑΚΗ .... ΕΙΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;;;;

Μας είπε η φίλη μας ότι βγαίνεις και παραπονούμενος στην πρωινή αναφορά, ότι εμείς λέει λέμε για σένα.
Είπαμε εμείς πουθενά ότι εσύ, ΕΣΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ;;;;

Γιατί το πήρες προσωπικά;;;

Είναι δυνατόν να αφορούσε εσένα;;; Δεν ξέρεις πόσο σε εκτιμούμε;

ΕΣΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ! ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!

Αλλοίμονο ....

Ούτε που να το ξαναπείς ότι εννοούσαμε ότι ΕΣΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ, δεν φοράς παντελόνια.

Εσύ τον λόγο σου τον κρατάς! Έχεις και μουστάκια!

Είναι γνωστό τοις πάσοι ότι ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ!

Σε παρακαλώ φίλε Σωτήρη, διότι θα τσαντιστώ άμα ξαναπείς ότι μπορεί να πέρασε από το δικό μας μυαλό ότι ΕΣΥ .... ΕΣΥ!

 ΕΣΥ;;;; 

ΟΟΟΟΧΙ ΚΑΙ ΕΣΥ!
Οι άλλοι!
Οι κακοί........

Εσύ είσαι καλός και συνεπής. ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΑ!

Ούτε να σου περάσει από το μυαλό ότι λέμε για σένα.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ!

Καλημέρα Σωτηράκη και μην ανησυχείς. Για σένα ΚΟΥΒΕΝΤΑ!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011 στο Θέατρο Ρεματιάς
Lamia Bedioui – Εύα Ψυλλάκη “Aroma Mediterraneo”
Υπό την αιγίδα του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου


H Τυνήσια τραγουδίστρια Lamia Bedioui και η ηθοποιός και ερμηνεύτρια Εύα Ψυλλάκη, συναντιούνται στη μουσική παράσταση “Aroma Mediterraneo”, ερμηνεύοντας παραδοσιακά τραγούδια της Μεσογείου, με έμφαση στην Ελλάδα (την Κρήτη - τραγούδια του γάμου, ριζίτικα-, τα Δωδεκάνησα, τη Θράκη κ.τ.λ.). Το μεθυστικό άρωμα, οι ήχοι και οι εικόνες από τις χώρες της Μεσογείου ξετυλίγονται ανάγλυφα μέσα από τις ιστορίες των τραγουδιών και συμπληρώνονται από τα σύντομα, μικρά κείμενα (performance) συνοδεία κρουστών.

Συμμετέχουν:
Lamia Bedioui: τραγούδι
Εύα Ψυλλάκη: τραγούδι, performance
Solis Barki: κρουστά
Γιώργος Βουρνάς: ούτι, κιθάρα
Λουκία Κωνσταντάτου: κανονάκι
Δημήτρης Χιώτης: κρητική λύρα


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *