Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ! ΑΞΙΖΕΙ


Debtocracy by BitsnBytes

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ - 3η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ


Ζητούμε συγνώμη για το γεγονός ότι πρέπει να γυρίσετε το PC σας στο πλάι για να διαβάσετε το αρχείο που μας έστειλαν από τον δήμο για να ενημερωθείτε .
Το αρχείο με τα σημάδια κοπής είμασταν έτοιμοι να το στείλουμε για εκτύπωση έτσι όπως ήρθε αλλά τελικά - τελευταία στιγμή καταλάβαμε ότι ήταν για την ενημέρωσή σας και το αναρτήσαμε όπως ακριβώς το λάβαμε.

Η εκδήλωση πάντως είναι αξιόλογη, η πρόσκληση καλαίσθητη αλλά ας έκανε κανείς τον κόπο να το προσάρμοζε σε μορφή καταχώρησης ή να έστελνε τα κείμενα ανοικτά  - δεν χρωστάμε τίποτα να κάνουμε εμείς την δουλειά άλλων.


ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ!

Χωρίς να έχουμε ΓΡΑΠΤΗ απάντηση ακόμα από την δημοτική αστυνομία στην αίτηση που κάναμε ήδη καταθέσαμε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Τα παιχνιδάκια ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ!

ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΔΗΜΩΝ - Η ΝΕΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΜΟΔΑ.

Δεν είναι μόνο στο Χαλάνδρι.
Ψάξαμε και σε άλλους δήμους και φαίνεται ότι πρόκειται για ένα νέο φαινόμενο που αξίζει προσοχής. Πρόκειται για την λειτουργία των Γενικών Γραμματέων των Δήμων. Η θέση προβλέπεται στον κώδικα ως θέση κεντρικού συντονισμού των δημοτικών υπηρεσιών.
Στην πράξη όμως γίνεται κάτι τελείως διαφορετικό, ειδικά σε δήμους όπου επιλέγεται πρόσωπο άσχετο με την τοπική κοινωνία και το στελεχιακό της δυναμικό. Εκεί εμφανίζεται ένας γραβατωμένος γιάπης όπου του ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
Τις περισσότερες φορές ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ, αυτοί δηλαδή που έχουν εξουσιοδότηση από τον λαό να παίρνουν αποφάσεις, εντέλλονται και υποχρεώνονται να λογοδοτούν και να ζητούν την άδεια του Γενικού Γραμματέα για να ενεργήσουν.
Κατ' αναλογία σκεφτείτε βουλευτές ή υφυπουργούς να ζητάνε άδεια από ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥΣ.
 ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Και μένει να φανεί αν πρόκειται για απλή ανασφάλεια των αιρετών ή - ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ - άλλη μία κεντρική παρασκηνιακή επιλογή ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ της ΛΑΊΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπως το δοτό χρίσμα, ο έλεγχος στην συγκρότηση των ψηφοδελτίων και ο αποκλεισμός των ανεπιθύμητων στο σύστημα που όμως έχουν λαϊκή αποδοχή εκλογής και όλα αυτά τα ''δημοκρατικά'' που ζούμε.

26 ΙΟΥΝΙΟΥ! ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.POlyLITOIKAIROI: ΒΟΜΒΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΓΑΠ: Ή εκλογές ή παραι...

POlyLITOIKAIROI: ΒΟΜΒΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΓΑΠ: Ή εκλογές ή παραι...: "Ήδη τα δείγματα από την σημερινή συνεδρίαση γίνονται πλέον γεγονότα αφού ο “τσάρος” της οικονομίας, συγκλονισμένος τόσο από την απόρριψη ..."

ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Η χώρα περνάει την βαθύτερη μεταπολιτευτική κρίση. Χρειάζεται μια εθνική προσπάθεια, συστράτευση και πειθαρχεία στις επιλογές της κυβέρνησης που προσπαθεί να βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο και να την οδηγήσει ξανά στις αγορές. Σε αυτή την περίοδο όλοι πρέπει να συμβάλλουμε να περιορίσουμε τις απαιτήσεις μας και να αποδεχτούμε ότι είτε όλοι μαζί θα σωθούμε, είτε όλοι μαζί θα βουλιάξουμε.

Πάει του στριψε πρωί πρωί θα πείτε. Την είδε Πρετεντέρης.
Όχι απλά σκέφτηκα ότι αυτά που λέγανε τόσο καιρό για άλλους απεργούς κάποιος πρέπει να τους τα θυμίσει τώρα που οι μεγαλοσχήμονες της δημοσιογραφίας (δεν αφορά τους δημοσιογράφους του
 πεζοδρομίου) απεργούν ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και προστασία μισθών. Οι άλλοι πρέπει να σώσουν την χώρα. Τα γιουσουφάκια πρέπει να σώσουν τον εαυτό τους.

ΥΠΟΚΡΙΤΕΕΕΕΕΣ! Τουλάχιστον σπάστε την απεργία, όπως ζητάτε να κάνουν οι άλλοι ''υπεύθυνοι'' όταν απεργούν άλλοι κλάδοι, για να είστε συνεπείς με τις ΠΑΠΑΡΕΣ που θα λέτε όταν απεργούν τίποτα σκουπιδιαραίοι και τίποτα λιμενεργάτες.

Βέβαια σε ένα έχουν δίκιο: Σε εκείνες τις απεργίες υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις για τη δημόσια υγεία. Στην δικιά τους υπάρχουν ΜΟΝΟ θετικές επιπτώσεις για την δημόσια ψυχική υγεία και πνευματική ισορροπία.

(ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ: Η ειρωνεία μας αφορά ΜΟΝΟ τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ των δελτίων, όχι τους δημοσιογράφους του ρεπορτάζ, της αφάνειας και του 15ωρου ωραρίου.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *