Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ - ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΣΟΚ - ΕΝΤΑΥΘΑ! ΝΑ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΑΣ ΓΝΩΜΗ!

ΠΑΣΟΚ minus, Αννα obelus...

Γράφει η Λώρη Κέζα στο PRESS GR
http://press-gr.blogspot.gr/2012/06/minus-obelus.html

Άργησε η κυρία Αννα Διαμαντοπούλου. Μία εβδομάδα πριν να έκανε τις δηλώσεις της, θα διαμορφωνόταν εντελώς διαφορετικά το πολιτικό τοπίο. «Από το ΠΑΣΟΚ plus πήγαμε στο ΠΑΣΟΚ minus στον κύβο». Αυτά που είπε στο ραδιόφωνο δεν μπορούν να εκληφθούν ως αυτοκριτική. Εκλαμβάνονται ως καθαρή στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Αν λοιπόν είχε μιλήσει την προηγούμενη εβδομάδα, θα μπορούσε να εμπνεύσει τον κ. Αντώνη Σαμαρά και να τον παρασύρει σε νικηφόρο τρέλα: να την βάλει στο Επικρατείας. Κατόπιν να καλέσει και τους υπόλοιπους που ζαχαρώνουν την κεντρακροδεξιά, όπως τον κ. Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, ο οποίος είπε ότι μπορούν να όλοι μαζί συμπλεύσουν. Η αμφίπλευρη διεύρυνση θα εξασφάλιζε την πρωτιά, τις 50 έδρες, την κυβέρνηση. Το υπουργείο στην κυρία, προσφορά του καταστήματος. Αν η κυρία Διαμαντοπούλου έκανε τις δηλώσεις της πριν από μία εβδομάδα θα μπορούσε να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της στην Παιδεία.
Ας δούμε πώς ακριβώς αρθρώθηκε η πολεμική κατά του ΠΑΣΟΚ και κατ’ επέκτασιν εναντίον του κ. Βενιζέλου. Εχουμε και λέμε. Το πτύελο: «Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο ΠΑΣΟΚ είναι τεκτονικές, με όρους που θα συμφωνηθούν μετά τις αλλαγές για την αυτοδιάλυσή του και την ανασυγκρότησή του». Η μαχαιριά: «Το ΠΑΣΟΚ υπέστη μία εκλογική συντριβή, το να βάλεις στόχους για δύο μονάδες πάνω δεν είναι κάτι το συνταρακτικό». Η εκδήλωση επιθυμίας: «Η κυβέρνηση που θα γίνει μετά τις εκλογές του Ιουνίου θα πρέπει να επιλέξει τους καλύτερους που έχει η Ελλάδα». Το ποιοι είναι «οι καλύτεροι» μπορούμε να το υποθέσουμε. Εκείνοι που έχουν υπηρετήσει όλες της βαθμίδες του δημόσιου βίου, από Νομαρχία μέχρι Βουλή, εκείνοι που θήτευσαν ως Επίτροποι στην Ευρώπη, εκείνοι που έχουν την ευφυΐα να συνομιλούν με τους τροϊκανούς με διακριτικό και ευγενή ραγιαδισμό.
Ας μην κρυβόμαστε, υπάρχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ που διατείνονται ότι ο κ. Σαμαράς είναι «μια κάποια λύσις». Ο φόβος του ΣΥΡΙΖΑ, η σμίκρυνση του πράσινου ήλιου τούς οδηγεί στην πολιτική της διαίρεσης (του κόμματος) με το πρόσχημα του πολλαπλασιασμού (κυβέρνησης «με απ’ όλα» στις 18 Ιουνίου). Ταυτόχρονα η συγκυρία είναι τέτοια που τα ανθρώπινα αισθήματα μπορούν να καμουφλαριστούν ως ιδεολογήματα. Η αντιπάθεια και ο φθόνος για τον κ. Βενιζέλο κωδικοποιούνται μέσα από μανιφέστα για τη σωτηρία της χώρας. Η διαπίστωση στελεχών ότι «ο Βαγγέλης δεν τραβάει» και ο συνεχής προσωπικός πόλεμος στα μέσα ενημέρωσης οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο μονοψήφιο αποτέλεσμα.
Ποιο είναι το μέλλον της κυρίας Διαμαντοπούλου η οποία δεν κατάφερε να εκλεγεί; Υπενθυμίζουμε δεν τα κατάφερε ούτε ευθέως ούτε πλαγίως, μετρώντας ξανά τους σταυρούς του κ. Σκανδαλίδη μπας και του φάει την πρωτιά στη λίστα. Ευνοώντας τόσο ανοιχτά τη Νέα Δημοκρατία διατηρεί ελπίδες αξιοποίησης. Για το καλό της χώρας. Αλλωστε είναι πολύ νέα για να βγει στη σύνταξη.

ΠΡΟΣΟΧΗ! H ΑIΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ!

Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ. Άνοδος στην Α' Κατηγορία του Ε.Σ.Κ.Α.

Χαλάνδρι 22/05/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ανδρική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ επιτυγχάνοντας την άνοδο στην Α΄κατηγορία Ε.Σ.Κ.Α., έδωσε μιά ακόμη μεγάλη χαρά αλλά και συνέχεια στους πανηγυρισμούς των Μελών του Συλλόγου μας, αφού μετά την ανάδειξη της ως Πρωταθλήτρια ομάδας του Γυναικείου Τμήματος και την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία των γυναικείων πρωταθλημάτων της Α’ Ε.Σ.Κ.Α., οι άνδρες κατάφεραν και πέτυχαν την άνοδό τους, για πρώτη φορά στην αντίστοιχη κατηγορία!

Μετά από αγώνες play off, αρχικά εναντίον του Γ.Α.Ο. ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ όπου κέρδισε με 3-1 αγώνες και κατόπιν με την ομάδα της Γ.Ε. ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ που επικράτησε με 3-0.

Η συγκίνηση και ο ενθουσιασμός των 500 περίπου οπαδών, που είχαν ασφυκτικά γεμίσει την κερκίδα στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Μ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ», στον κρίσιμο και νικηφόρο αγώνα ανόδου εναντίον του Γ.Σ. ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, με 70-56, έκανε μετά τη λήξη όλους μαζί στο κέντρο του γηπέδου ένα κουβάρι, παίκτες, προπονητή, έφορο, όλα τα μέλη της διοίκησης, πρώην αθλητές και οπαδούς, με πρωτοστατούντες τον αρχηγό της ομάδας Αλέξανδρο Καραθανασόπουλο και τους αθλητές των Τμημάτων Παιδικού & Εφηβικού. Το γεγονός αυτό δικαιώνει αυτό που ισχύει στα ομαδικά αθλήματα «η επιτυχία ανήκει σε όλους».

Η κατάκτηση της 3ης θέσης ανάμεσα στις 28 ομάδες των δύο ομίλων της Β΄ Ε.Σ.Κ.Α., επιτεύχθηκε μετά από αγώνα κατάταξης, την Πέμπτη 17 Μαΐου στο ουδέτερο Δημοτικό Γυμναστήριο Μελισσίων, όπου η ομάδα μας επιβλήθηκε του Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ με 77 – 73!

Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συνεχάρηκαν τον προπονητή κο Τάσο Νικητόπουλο, τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. και έφορο του Τμήματος κο Χρήστο Χαραλαμπόπουλο και τους παίκτες για το φετινό τους σπουδαίο επίτευγμα.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένο από αυτή την επιτυχία γιατί η ομάδα στην πλειοψηφία της απαρτίζεται από αθλητές, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει την καλαθοσφαίριση από όταν ιδρύθηκε ο Σύλλογός μας.

Το αίσθημα ευθύνης, καθότι πλέον ο Σύλλογος μας συγκαταλέγεται στις 30 καλύτερες, συμπεριλαμβανομένων αυτών των Εθνικών Κατηγοριών, από τις 170 περίπου, ομάδες της Ε.Σ.ΚΑ. μας δίνει τη δύναμη για παρότρυνση προς τους νέους και τις νέες, της ευρύτερης περιοχής μας, για την ενασχόλησή τους με το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                            Ο Γεν. Γραμματέας

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                    ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΕ ΤΗ ΝΔ - ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΥΝΗΓΩΝ! "ΔΕΝ Γ.... ΠΟΥ ΔΕΝ Γ ....., ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ;;;"

Εμείς πάντως παιδιά όταν δεν ................, πάμε για ψάρεμα.
Στη ΝΔτο ρίξανε στο κυνήγι!

ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ....

ΜΑΪΣΤΑ! ΕΞΕΠΛΑΓΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ;;; ΜΕ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΕΤΣΙ;;;

ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΤΟ ΧΩΝΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ-Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΛΑΔΙ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ CDS!

ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: To ΧΩΝΙ φέρνει στη δημοσιότητα το χειρόγραφο σημείωμα του Άκη Τσοχατζόπουλου που γράφει για την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στη Δικαιοσύνη, ώστε να «καθαρίσει» τον αδελφό του, Αντρίκο, στην υπόθεση με τα CDS! Ο Ακης λέει ότι ο Γ. Παπανδρέου μετέφερε την επιθυμία του στον τότε υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, ο οποίος προσπάθησε να «χαλιναγωγήσει» τους αρμόδιους εισαγγελείς. Μόνο που ο οικονομικός εισαγγελέας Πεπόνης είναι «εκτός ελέγχου»…

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ!

-20% οι τιμές του πετρελαίου παγκοσμίως!!! Το ξέρουν τα ελληνικά διυλιστήρια;;
Ένα γράφημα που τα λέει όλα.
Πάνω από 20% έχουν μειωθεί παγκοσμίως οι τιμές του πετρελαίου, ειδικά τον τελευταίο μήνα.
Τα ελληνικά διυλιστήρια μάλλον δεν το έχουν ακούσει αυτό, γιατί η η μείωση της τιμής στα ελληνικά βενζινάδικα δεν υπερβαίνει το 5-7% !!
Βεβαίως θα ακούσουμε ότι υπάρχει μια χρονική απόσταση από όταν το διυλιστήριο κλείνει την τιμή αγοράς, μέχρι να φθάσει να πωληθεί στους καταναλωτές. Αυτό όμως ακούγεται μόνο όταν μειώνεται η τιμή. Όταν αυξάνεται δεν ισχύει το ίδιο. Την αναπροσαρμόζουν αυτόματα.

Έτσι είναι η ελεύθερη οικονομία.
Ευτυχώς, δεν έχουμε μηχανισμούς κρατικού παρεμβατισμού και τιμολογιακών ελέγχων. Και κυρίως δεν έχουμε δημόσια ελεγχόμενα διυλιστήρια, γιατί θα αλλοιωνόταν ο "υγιής" επιχειρηματικός ανταγωνισμός.
Γιατί τότε, ποιος ξέρει τι θα παθαίναμε ...

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΟΧΙ στην κατάργηση της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  Tο ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τις προθέσεις της κυβέρνησης να καταργήσει την απλή αναλογική στις εκλογές της τοπικ...