Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ! ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΔΟΥΣ! ΠΕΡΑΣΤΕ! ΔΙΑΛΕΧΤΕ!


Προσφάτως ο δήμος Χαλανδρίου αγόρασε 900 κάδους όπως ανακοινώθηκε πανηγυρικώς από το γραφείο προπαγάνδας του δήμου κατά την άφιξή τους.

Τους είχε προφανώς ανάγκη η πόλη για την καθαριότητά της.

Λείπανε.

Ή δεν λείπανε;
Ή λείπανε λιγότεροι;

Τα παιδιά του Ζεβεδαίου ποιον είχανε πατέρα;

Αλλά τώρα έχουμε μάλλον περίσσευμα.
Διότι το αφεντικό τρελάθηκε και χαρίζει!

300 κάδοι από τους παλιούς λέει, χαρίστηκαν με απόφαση του ΔΣ  (θέματα 17 -18 -19 χθεσινής συνεδρίασης)  σε 3 άλλους δήμους της Αττικής: τα Βριλήσσια, το Ηράκλειο και τις Αχαρνές, από 100.

Τώρα γιατί χαρίζουμε κάδους που πληρώνεις εσύ μπαμπουίνε με τα ανταποδοτικά σου, σε άλλους δήμους δεν το έχω να στο απαντήσω.

Πώς αυτό δικαιολογείται, αν είναι νόμιμο, αν είναι λογικό ή απλώς είναι στα πλαίσια των σουλτανικών PR και των Καραμουρτζούνηδων του δήμου Χαλανδρίου δεν έχω να στο πω.

Πάντως σε ερώτηση του Ακατανόμαστου ο δήμαρχος απάντησε πώς οι κάδοι αυτοί ΄δεν είναι καλοί, είναι χαλασμένοι και τους δίνει στους άλλους δήμους στα πλαίσια της ανακύκλωσης φθαρμένων υλικών.

Ό,τι να 'ναι!


ΣΧΟΛΙΟ Α.Ν.: Με παρέμβαση - απειλή Πανταζή, ότι θα το πει στην γυναίκα μου και θα έχω κρεβατομουρμούρα αναγκάστηκα να μην σπάσω την ομοφωνία. ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ!

 

ΠΑΚ: Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΘΕΙ Η ΦΑΙΔΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Ανώνυμα  αναφέρει την πηγή της αποκάλυψης το ΠΑΚ και ο Τζήμος, στην επιστολή που μοίρασε στο συμβούλιο αναφερόμενο γενικά  σε "διαροή του εγγράφου σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα", χωρίς να μας κατονομάζει δια να μην παρεξηγηθούν οι άλλοι, η παράταξή του και τα συστημικά μέσα με τα οποία έχει προνομιακή σχέση ΤΟ ΠΑΚ.

Αλλά δεν μας πειράζει, είμαστε συνηθισμένοι από τέτοιες "τηρήσεις ισορροπιών" πάντα σε βάρος μας και δεν δίνουμε δυάρα. Όλα αξιολογούνται από τον σκεπτόμενο πολίτη.

Αλλά να το επισημάνουμε για να μην μας περνάνε και για μαλάκες.

Άλλωστε γράφουμε και αποδεικνύουμε ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για τον αναγνώστη μας.

Και η αλήθεια είναι ότι ΠΑΘΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΟΛΟΙ με το έγγραφο της νομιμοποίησης του αυθαιρέτου με χρήση αίθουσα άρσης βαρών που βγάλαμε και στην οποία είχε παραλείψει να αναφερθεί και το ίδιο το ΠΑΚ μέχρι τώρα.

Ο Συμεών και ο Γκάκας δεν το ξέρανε!
Είμαι σίγουρος πλέον από την απόγνωση στο βλέμμα του Ρούσσου στο χθεσινό συμβούλιο την ώρα που μίλαγα που κοίταγε τον Γερολυμάτο.

Και για τον Γκάκα είμαι σίγουρος γιατί ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ για τη νομιμοποίηση των αιθουσών τον Δεκέμβριο του 2012.

Αλλά για τον Γερολυμάτο τι να πει κανείς;

Τον τύπο αυτό που μας έκανε μάθημα περί αυθαιρέτων και ισχυριζόταν - μόνος του όμως και παρά ΟΛΟΙ οι άλλοι, ακόμα και ο Μύρωνας του έδινε συμβουλές να περιορισθεί τον όρο "παράνομο" - ότι η "τακτοποίηση" του αυθαιρέτου, το 2012 δεν είναι νομιμοποίησή του.

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ μιλάει για το "ΝΟΜΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ" αλλά ο Γερολυμάτος έχει άλλη άποψη ρε παιδί μου. ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ!

Μπαααα! Γούστο του θα γίνεις;

Έχει και την καρέκλα και - σου λέει - "Εγώ κρίνω"!
"Εγώ δεν θέλω".
(Μετά τα χθεσινά ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΣΥΜΕΩΝ σήμερα πρέπει να τον απομακρύνει, αλλά αυτά σε άλλη διοίκηση).

Ας κάνουμε λοιπόν ένα ταμείο στους 2 βασικούς ισχυρισμούς της διοίκησης για την αποβολή του ΠΑΚ:

1. Ο χώρος είναι παράνομος!

Πάει αυτό! Ήταν! Από το 2012 είναι ΝΟΜΙΜΟΣ και με χρήση αίθουσας άρσης βαρών μάλιστα!

2. Το ΠΑΚ δεν έδινε κλειδιά για να μπει μέσα η υπηρεσία να κάνει εργασίες. Πάμε να δούμε την αλήθεια σήμερα, για να δούμε πόσο συκοφάντες είναι:

ΙΔΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ:

Το ΠΑΚ έδινε τα κλειδιά!

Απλά ήθελε ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ από τον δήμο να αναλάβει την φύλαξη του εξοπλισμού του, του εξοπλισμού της βαρών που δεν είναι πέντε μπάλες και πέντε φανέλες να τις πάρει σπίτι του.
Και έκανε ένα πρωτόκολλο παράδοσης - παραλαβής του εξοπλισμού του.

Ποιος τώρα να το υπογράψει ότι θα φυλάει τα πράγματα;
Αφού ο δήμος - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΚΕΙ!

- Να το υπογράψει η διευθύντρια της Διεύθυνσης Αθλητισμού, λέει ο Τζήμος.
ΩΠΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!

Χωρίς φύλακα στον χώρο και με όλους εσάς να έχετε κλειδιά πώς θα υπογράψει;

Θα πάρει το κρεβάτι της να πάει να κοιμάται εκεί να φυλάει τα πράγματα;

Δεν γίνεται!

ΑΡΑ;;;

Άρα η διοικησάρα παίρνει έναν φύλακα, έστω και από εταιρία φύλαξης σαν και αυτούς που φέρνει στο θέατρο της ρεματιάς το καλοκαίρι μέχρι να βρεθεί πιο μόνιμη λύση και ξεκινάει τις εργασίες.

ΤΟ ΛΥΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ!

Γι' αυτό είναι ΔΙΟΙΚΗΣΗ!

Βέβαια τότε ήταν εντελώς ψαράδες, Σεπτέμβριο του 2014 ήταν μόλις αναλάμβανε, έχουν ελαφρυντικό.

Τώρα όμως;
Πριν την βίαιη αποβολή;

ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΜΑ ΗΘΕΛΑΝ!

ΑΛΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ "ΠΑΚ" ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ!

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΞΕΙ!

Τα έγγραφα ανέβασε ο Π. Τζήμος στο φατσομπούκι και για να ολοκληρώσουμε την ενημέρωσή σου , τα ανεβάζουμε και εδώ.


ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΟΙΚΟΣΙΤO ΚΑΙ ΝΕΡΗ - Ο ΣΥΡΙΖΑ, Η ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΠΣ - TO KNOW US BETTER

 

Του ενός το όνομα δεν μπαίνει στην ΠΛΑΤΕΙΑ, ούτε επί πληρωμή.

Ένα οικόσιτο που το φέρανε από τον ΣΥΡΙΖΑ από μακρυά,  να σιτίζεται από τους ιθαγενείς,
Είναι κομισάριος συμφερόντων, από αυτούς που μαζεύτηκαν στην αριστερά μόλις μύρισαν ψητό και που δεν έχει καμία σημασία για την τοπική κοινωνία. του Χαλανδρίου.

Η κα Νέρη είναι μέλος του συλλόγου της Ρεματιάς και Βριλησσιώτισσα με ισχυρούς δεσμούς με το Χαλάνδρι που δεν έχει σημασία να τους αναλύσουμε περισσότερο.

Και παίζει - εμμέσως - πολύ σοβαρό ρόλο στα πολεοδομικά της περιοχής.

Επειδή μου την έπεσαν χέρι - χέρι και επειδή για τον ένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου που μου την έπεσε  για να ασχοληθώ σοβαρά  μαζί του,  θα ασχοληθώ μόνο αν παραιτηθεί και σταματήσει να σιτίζεται από το μαγαζί που ΕΜΕΙΣ δημιουργήσαμε, με την κα Νέρη  όμως και το αξιόλογο πολιτικό βιογραφικό της αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί η ΠΛΑΤΕΙΑ.

TO KNOW US BETTER που λένε.

Επειδή εμείς γνωριζόμαστε - εμμέσως - με την κα Νέρη -  έτη και έτη - είπαμε να σας την συστήσουμε, κυρίως στους νεώτερους στην περιοχή, να μη νομίζετε ότι είναι πολτικά ουδέτερη, όπως εντέχνως αφήνει να εννοηθεί όταν τοποθετείται, όπως κάνουν όλοι όσοι θέλουν να απομακρύνουν άλλους από την πολιτική για να την οικειοποιηθούν.

Η κα Νέρη - λοιπόν - ήταν ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ .

Όχι βέβαια με τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι το οικόσιτο, στέλεχός του.
Το οικόσιτο είναι νεοφιλεΣΥΡΙΖΑ. Λογικό δεν είναι πλέον;

Η κα Νέρη είναι ΓΝΗΣΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ! ΔΗΛΩΜΕΝΗ!

ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ του κου Σκυλλακάκη ήταν υποψήφια που προσφάτως προσχώρησε στη ΝΔ του Κυριάκου.

Να, αν δεν με πιστεύεις εμένα που είμαι καφενές, δες εδώ την καταχώρηση που έχει βάλει η ίδια για την υποψηφιότητά της με την ΔΡΑΣΗ: 

Και βέβαια, εμείς οι καφενέδες υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα όλων, ακόμα και των πιο ακραίων νεοφιλελέδων να έχουν άποψη και την θεωρούμε χρήσιμη, δεν θέλουμε με τίποτα να την αποκλείσουμε, αντιθέτως την αναζητούμε και αναζητούμε - αν και όπου υπάρχουν - ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ.

Είμαστε πολιτικάντηδες επειδή πιστεύουμε στην αναζήτηση κοινών τόπων και όχι στην σύγκρουση και την εξαφάνιση της άλλης άποψης; Μας το είχε πει η καργαριστερά, τώρα μας το λέει η καργαδεξιά.

ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ! 

ΝΑΙ αξιότιμη κα Νέρη  -  ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τις ακραίες νεοφιλελεύθερες επιλογές για την πόλη που σχεδιάζονται από ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ που είναι πίσω από τις μεγάλες αποφάσεις στην περιοχή ξεκινώντας από την ρεματιά και στους 4 δήμους και φφτάνοντας στο ΓΠΣ του Χαλανδρίου.

 Στελέχη της ΔΡΑΣΗΣ όπως εσείς αλλά και η βασική πολεοδόμος που εκπονεί την μελέτη του Γενικού Πολεοδομικού της πόλης μας η ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΣ κα Αικατερίνη Γεωργούλα, επίσης υποψηφίας βουλευτού της ΔΡΑΣΗΣ.

ΝΑ ΕΔΩ αν δεν μας πιστεύεις: http://www.drassi.gr/index.php?id=2150&yp_id=88.


Το Γενικό Πολεοδομικό, η Πολεοδομία γενικότερα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΥΔΕΤΕΡΗ, όπως προσπαθούν να εμφανίσουν κάποιοι.

ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΧΡΩΜΑ γιατί είναι εξ ορισμού ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, οραματικού χαρακτήρα για την πόλη.

Για εμάς!

Για εσάς τους νεοφιλελέδες είναι διαχείριση αιτημάτων ιδιωτών και αγοράς.

Strictly Business!


Είναι προφανές ότι τα οράματά μας και οι αντιλήψεις μας ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ.

Και είναι προφανές ότι καταφέρατε να βάλετε στο κόλπο της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ που στηρίζει το σχέδιό σας που καταψήφισε το 2014.

ΕΜΑΣ ΟΧΙ!

Η ανάπτυξη της ασυδοσίας της αγοράς και η βιώσιμη ανάπτυξη στην οποία πιστεύουμε εμείς δεν είναι η ίδια ανάπτυξη, δεν είναι το ίδιο μέλλον για τα παιδιά μας.

Οι καλοί τεχνοκράτες - γιατί όντος ομιλούμε για ΚΑΛΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ, απόλυτα ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ  - θέλουν να "απλωθούν" και να επιβάλλουν την στρατηγική τους στους αιρετούς.

ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ! 
Δεν είναι αποδεκτό αυτό!

Αιρετοί σαν τον Γερολυμάτο είναι δεκτικοί στην αερολογία και το γλύψιμο γιατί είναι ΨΩΝΙΑ.
Χαίρονται αν ακούν την φωνή τους να παπαρολογεί χωρίς κανένας να καταλαβαίνει τι λέει, μαθητής εκείνων των παλαιών πολιτικάντηδων που μάθαιναν να μιλούν χωρίς το πόπολο να καταλαβαίνει τι λένε για να το ψαρώνουν.

Άλλοι αιρετοί δίνουν διαχρονικά μάχη να είναι Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Η ΑΙΡΕΤΟΤΗΤΑ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ από πάνω και να ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ τους τεχνοκράτες και όχι να καθοδηγούνται από αυτούς.
Και οι στρατηγικές επιλογές στην πόλη να γίνουν κτήμα ΟΛΩΝ για να εμπνευστούν ΟΛΟΙ από το όραμα και να το υλοποιήσουν ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.
Και τα λένε τα πολεοδομικά .... κουβέρτα, για να τα πιάνουν όλοι.

Και επειδή δεν είναι "εύκολα παιδιά" αυτοί, οι τεχνοκράτες που θέλουν να είναι και μελετητές και πολιτικοί (ενίοτε και νταραβεριστές με "πελάτες" των οποίων τα γούστα αποτυπωνονται στους χάρτες χωρίς να παίρνει χαμπάρι και ο πιο ψαγμένος αιρετός - ας πούμε εγώ που παριστάνω τον έξυπνο, ο μάπας) δεν τους θέλουν μεσ' τα πόδια τους.

Ρωτάνε πολλά σου λέει. "ΨΑΧΝΟΥΝ".

Ενώ οι μελετητές που είναι και θέλουν να είναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ και μόνο, θέλουν ακριβώς το αντίθετο: ΣΑΦΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΚΑΘΑΡΟ ΟΡΑΜΑ,  ΞΕΡΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ για να τις αποτυπώσουν.
ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΕΥΡΥΤΕΡΩΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΩΝ!
ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!

Κάνουν την δουλειά τους, δεν συγκροτούν παρασκηνιακές στοές συμφερόντων.

Που για την επιβολή των συμφερόντων τους φτάνουν στο σημείο να βγάζουν μπροστά και να εκθέτουν και κάτι κομπλεξικούς, κάτι (μ)αρχιδόπουλους ακόμα και εναντίον μελών των οικογενειών των κακών που ρωτάνε.

ΩΣ ΕΔΩ!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!

Είναι να μην τα πάρω!
ΚΑΙ ΑΡΓΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ!
Αργώ πολύ! Είμαι βραδυφλεγές βλήμα, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα!
ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ!

ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ!

Αλλά άμα τα πάρω και πάρω φόρα ....
 

Α.Ν.

ΓΚΑΛΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΕΜΙΣ:


Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 28/1/2017 και ώρα 12.00 η εικαστικός
Έφη Μάνου θα μας ξεναγήσει στο κόσμο της τέχνης της.
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε!

Cine ΑΡΓΩ: Προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ "SAMSARA" - Πέμπτη 26 Ιανουαρίου

Το Cine ΑΡΓΩ συνεχίζει να πρωτοπορεί στην κινηματογραφική ζωή του Χαλανδρίου
και σας προσκαλεί αυτή την Πέμπτη 26/1 και ώρα 20:30
στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου (Αντιγόνης 56 & Δαναΐδων),
σε μια ξεχωριστή εμπειρία, μια βραδιά ήχου και εικόνας,
προβληματισμού και συναισθήματος,
στην προβολή του βραβευμένου και διεθνώς αναγνωρισμένου ντοκιμαντέρ

"SAMSARA"
(στα σανσκριτικά samsara είναι η συνεχής ροή του κύκλου της ζωής)

Παραγωγή: ΗΠΑ, Ινδονησία, Σιγκαπούρη, ΗΑΕ, Ταϋλάνδη, Κένυα, Δανία, Βραζιλία,
Ιορδανία, Σαουδική Αραβία, Ν. Αφρική, Ιταλία, Γκάνα, Αίγυπτος, Κίνα, Ιαπωνία
Σκηνοθεσία: Ron Fricke
Σενάριο-Ιδέα: Ron Fricke, Mark Magidson
Διάρκεια: 102 '

Την παρουσίαση της ταινίας θα κάνει ο Φωτογράφος
και Κινηματογραφιστής Θεόδωρος Διαμαντής!

  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

TO ROCK WEEKEND ΣΤΟ LAZY


Νέα παράταση για τον Αναπτυξιακό Νόμο 4399/2016ΝΕΑ Παράταση δόθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας για την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων για τα καθεστώτα "Γενική Επιχειρηματικότητα" και "Νέες Ανεξάρτητες ΜΜΕ" μέχρι την 30/1/2017 για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων ενώ η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των ηλεκτρονικών φακέλων τεκμηρίωσης είναι η 20 Φεβρουαρίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την Plan Α.Ε για την διερεύνηση της επιλεξιμότητας της επαγγελματικής τους δραστηριότητας στον Νόμο.

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μετρονόμος η νέα συλλογή διηγημάτων του Δημήτρη Λέντζου με τίτλο "Σοκολατάκια Μαργαρίτα"
Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μετρονόμος η νέα συλλογή διηγημάτων του Δημήτρη Λέντζου Σοκολατάκια Μαργαρίτα. Οχτώ δυνατές ιστορίες με κυρίαρχη αυτή την ωραία επαρχία που, εν τέλει, μας κατοικεί εξόριστη μέσα μας.
Ο συγγραφέας δοκιμάζει μάσκες προβάροντας ρόλους ως δόκιμος ηθοποιός, με το ίδιο πάντα τρακ να τρώει το πρόσωπο και την ψυχή του. Το χιούμορ έρχεται σαν ιδανικός ναυαγοσώστης που μας βουλιάζει πιο βαθιά στον Ενικό βυθό με τα σκουριασμένα καράβια και τους χάλκινους ανδριάντες.
Πόσο άγονος και άνυδρος είναι ο Μέλλοντας χρόνος χωρίς τις υγρασίες και τις παραβάσεις
των Αορίστων και Παρατατικών με τις νηστείες και τ’ αμαρτήματα των Αιτιατικών παθών και    αισθημάτων…

Σοκολατάκια Μαργαρίτα. Διαβάστε τα χωρίς ενοχές. Μικρή κατανάλωσις επιτρέπεται από τους διαβητικούς και τους ακολουθούντας ειδικήν δίαιταν.

Βιογραφικό
Ο Δημήτρης Λέντζος γεννήθηκε το 1960 στο χωριό Μηλιές του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Έργα του:
Βιβλία: Η Θεία Λειτουργία της Ηλιανής (ποίηση, 1986), Η μικρή εβδομάδα της Ηλιανής (ποίηση, 1987), Η μεγάλη διαδήλωση του ενός (διηγήματα, 2008), Η Μεγάλη Τεσσαρακοστή (ποίηση, 2010), Λαμά σαβαχθανί (διηγήματα , 2012), Το άγαλμα του Σαρπηδόνα (παραμύθια, 2013), Βάραγκα (ποίηση, 2015).
Κύκλοι τραγουδιών: «Μεθυσμένο άλογο» (2003), «Έρωτας αρχάγγελος» (2007), «Φαγιούμ» (2009), «Απόπλους» (2010), «Τα έργα της καρδιάς» (2011), «Αμάρτημα προπατορικό» (2012), «Ο γύρος του θριάμβου» (2015), «Μολυβάκι μου Χαμπέ» (2016).
Θεατρικά έργα: Η μεγάλη διαδήλωση του ενός, ΚΤΕΛ Πελοποννήσου, Ο γιος μου ο Ελπήνορας, Στη σιωπή, Το Συμπαντού, Ο δεύτερος κατακλυσμός, Bar Greco, Η διαδρομή, Εξ αδιαιρέτου, Ο Τέταρτος.