Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ! ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!

Καταδικάστηκε άνδρας που έκανε σεξ με… τσουλήθρες παιδικών χαρών

Δικαστήριο στο Κόβεντρι της Μεγάλης Βρετανίας απαγόρευσε στον Christopher Johnson την είσοδο σε παιδικές χαρές μετά την ομολογία του πως έκανε σεξ με τον… εξοπλισμό των χώρων αυτών και ειδικά με τις τσουλήθρες.
Ο Johnson έβγαλε τα ρούχα του και επιδόθηκε σε τέτοιου είδους σεξουαλικές περιπτύξεις με μία τσουλήθρα τον περασμένο Ιούλιο ενώ επ’ αυτοφώρω πιάστηκε στις 16 Αυγούστου στο Stoke Green Park όπου και συνελήφθη.
Ο 46χρονος δήλωσε ένοχος για προσβολή δημοσίας αιδούς και το δικαστήριο του Κόβεντρι του απαγόρευσε την είσοδο σε κάθε παιδική χαρά με τσουλήθρα και έδωσε την εντολή να δεχθεί βοήθεια για το πρόβλημά του. Ο συλληφθείς πλήρωσε και εκατοντάδες λίρες σε πρόστιμα και δικαστικά έξοδα
(Πηγή: aftodioikisi.gr)

ΣΧΟΛΙΟ:

Έχει κανείς καμιά ιδέα για το ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ γιατί με έχει φάει η περιέργια και η φαντασία μου δεν φτάνει τόσο μακρυά το ομολογώ.


Χρειάζομαι την βοήθεια του κοινού!


Έλα Χριστέ και Παναγιά!
Γηράσκω αεί διδασκόμενος!!!

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΘΕΣ

του Γ. ΠΑΠΙΔΑ
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι βέβαιο ότι είναι μια πληθωρική προσωπικότητα!
Μια προσωπικότητα που με το θάρρος της και την επιμονή της έβαλε το πρώτο λιθαράκι στο σημαντικότερο ίσως δημιούργημα της εξάμηνης διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Την επιτροπή έρευνας για το δημόσιο χρέος.
Και το έφτασε μέχρι το τέλος το θέμα.
Μέχρι και σήμερα το πρωί αν και δεν είναι πλέον μέλος του κοινοβουλίου η Ζωή έτρεχε να επικυρώσει και ως εκ τούτου να νομιμοποιήσει τα αποτελέσματα της επιτροπής δημόσιου χρέους.
Μια επιτροπή που ίσως το έργο της αποδειχθεί σημαντικότατο τους επόμενους μήνες.
Θα τολμούσα να πω ότι θα λείψει από την παρούσα βουλή όσο κανένας άλλος μη εκλεγείς βουλευτής.
Βέβαια το γεγονός ότι έμεινε εκτός κοινοβουλίου ίσως της κάνει και καλό.
Θα έχει όλο τον χρόνο να ανασυνταχθεί και να οργανωθεί καλύτερα για το εγγύς μέλλον που σίγουρα θα κληθεί να παίξει και πάλι το ρόλο που της αξίζει.
Η Ζωή ήταν, είναι και θα είναι μια χρυσή παρακαταθήκη για την αριστερά στο παρόν αλλά και στο μέλλον.
Ίσως βιάστηκε για ορισμένες συνεργασίες..
Ίσως ήταν και ενοχλητική τόσο αυτή όσο και ο Βαρουφαάκης..
Κρατήστε καλά την ημερομηνία που γράφονται αυτές οι γραμμές...
Το μέλλον είναι χθες και βιάζεται να δρασκελίσει την πόρτα εισόδου της ιστορίας.......

Προσωρινή στέγη στο Τae Kwon Do για οικογένειες προσφύγων ύστερα από συντονισμένες ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Παλαιού Φαλήρου


Άμεση και αποτελεσματική ήταν η ενεργοποίηση της Περιφέρειας Αττικής, που σε αγαστή συνεργασία με το Δήμο Παλαιού Φαλήρου, από χθες το βράδυ διαμόρφωσε τις συνθήκες προσωρινής διαμονής οικογενειών προσφύγων στο χώρο του Τae Kwon Do στο Π. Φάληρο. Πρόκειται για μία λύση που θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, καθώς το στάδιο δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο λόγω προγραμματισμένων διοργανώσεων.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ; ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ
Ερώτημα στην αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με τους ισχυρισμούς της διοίκησης του δήμου στο γνωστό δελτίο τύπου αλλά και στην άρνηση της υπηρεσίας των παιδικών σταθμών να τον ενημερώσουν, υπέβαλε το πρωί ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία Άγγελος Νταβίας.

Έτσι θα μάθουμε από τα πιο επίσημα χείλη αν έχει δίκιο ο δήμος.


Το κείμενο της ερώτησης:

Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου – Επικεφαλής Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης της Αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χαλανδρίου και το αντικείμενο της ερώτησής μου αφορά την άσκηση των καθηκόντων μου ως αιρετού δημοτικού συμβούλου και δεν έχει άλλο προσωπικό χαρακτήρα.

Το έννομο συμφέρον μου στην υπόθεση προκύπτει εκ της αιρετής ιδιότητάς μου.

Ο δήμος Χαλανδρίου – υλοποιώντας Ευρωπαϊκό Επιδοτούμενο από ΕΣΠΑ πρόγραμμα καταπολέμησης της φτώχιας και του κοινωνικού αποκλεισμού αλλά και δεχόμενος αρκετές χορηγίες από επιχειρήσεις παρέχει διάφορα βοηθήματα σε οικογένειες της πόλης που έχουν πληγεί από την παρατεταμένη οικονομική κρίση που όλοι βιώνουμε.

Οι επιλεγόμενοι ωφελούμενοι από το πρόγραμμα αυτό γίνονται – κατά τους ισχυρισμούς της διοίκησης του δήμου – με βάση πίνακα μοριοδότησης που έχει διαμορφώσει το Γραφείο Διαμεσολάβησης των Κοινωνικών Δομών το οποίο απαρτίζεται από υπηρεσιακά στελέχη της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου αλλά και υπάλληλους ανώνυμης εταιρείας που υλοποιεί το επιδοτούμενο από ΕΣΠΑ πρόγραμμα.

Η μοριοδότηση γίνεται με βάση προσκομισθέντα δικαιολογητικά των εν αδυναμία εβρισκόμενων συνδημοτών μας τα οποία αξιολογούνται, γίνονται δεκτά, εγκρίνονται ή απορρίπτονται από αυτό το «Γραφείο Κοινωνικής Διαμεσολάβησης».

Ως δημοτικός σύμβουλος έχω δεχτεί σωρεία καταγγελιών και παραπόνων συνδημοτών μου για επιλεκτική, ρουσφετολογική και κάποιες φορές άδικη αντιμετώπιση κάποιων εξ αυτών.

Μια και καλή για να ξεμπερδεύουμε

του Δ. Λέρτα
Η τοποθέτησή μου από την παράταξη μας στην επιτροπή κοινωνικών δομών, από την αρχή την αντιμετώπισα με μεγάλη ευθύνη, σοβαρότητα και συνέπεια.

Από την πρώτη στιγμή γνώριζα πολύ καλά τι σημαίνει διαχείριση προσωπικών δεδομένων και εχεμύθεια.

Αυτό ήταν το μόνο θέμα, ο μόνος όρος, που συζήτησα με τον επικεφαλής μας Άγγελο Νταβία και φυσικά πάνω σε αυτό το θέμα δεν σηκώνω κουβέντα από κανέναν. Η θητεία μου αυτόν τον ένα χρόνο το αποδεικνύει καθώς και η παρουσία μου όλα αυτά τα χρόνια στα κοινά.

Τώρα η μόνη σχέση που έχω με γλάστρα στη συγκεκριμένη επιτροπή είναι με το περιεχόμενό της…….και εξηγώ.

Τα αποτελέσματα των εκλογών στο Χαλάνδρι. Μερικές συγκρίσεις σε σχέση με τον Ιανουάριο.


(Οι συγκρίσεις είναι απόλυτα σωστές σε ότι αφορά τη Ν. Δημοκρατία, το Ποτάμι, το ΚΚΕ, τον Λεβέντη και τη Χρυσή Αυγή. Για λόγους σύγκρισης, αυθαίρετα οι ψήφοι ΠΑΣΟΚ + ΚΙΔΗΣΟ + ΔΗΜΑΡ του Ιανουαρίου συγκρίνονται με τους σημερινούς ΠΑΣΟΚ – συμπαράταξη και οι σημερινές ψήφοι ΣΥΡΙΖΑ + Λαϊκής Ενότητας συγκρίνονται με ΣΥΡΙΖΑ Ιανουαρίου).

Στο Χαλάνδρι τον Σεπτέμβριο του 2015 ψήφισαν 3.800 ψηφοφόροι λιγότεροι από αυτούς που ψήφισαν τον Ιανουάριο, δηλαδή περίπου 10% λιγότεροι. (32.277 έγκυρα ψηφοδέλτια σήμερα, έναντι 36.100 τον Ιανουάριο)

Παρ’ όλα αυτά η Νέα Δημοκρατία κατάφερε να διατηρήσει επακριβώς τις ψήφους του Ιανουαρίου (10.535) ανεβάζοντας το ποσοστό της κατά 3,5%, κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν προσθέσουμε, για λόγους σύγκρισης και μόνο, στις σημερινές ψήφους, τις ψήφους της Λαϊκής ενότητας, έχασε 1.050 ψήφους με μικρή όμως άνοδο του συνολικού ποσοστού κατά 0,35%.

Το ΠΑΣΟΚ – συμπαράταξη, που για λόγους σύγκρισης και εδώ θεωρείται ότι τον Ιανουάριο πήρε και τις ψήφους ΚΙΔΗΣΟ & ΔΗΜΑΡ, χάνει 1,63% και 780 ψήφους. Εάν δεν ληφθούν υπόψη οι ψήφοι ΚΙΔΗΣΟ, τότε εμφανίζεται κερδισμένο κατά 60 ψήφους και 0,35%.

Συντριβή για το ΠΟΤΑΜΙ, που μείωσε κατά 2,3% το ποσοστό του, λαμβάνοντας 1.250 ψήφους λιγότερο. (δηλαδή το 1/3 αυτού που είχε τον Ιανουάριο).

Το ΚΚΕ, έχασε 256 κουκιά και μείωσε ελάχιστα (0,15%) το ποσοστό του.

Στους χαμένους και η Χρυσή Αυγή, (δηλαδή κερδισμένο το Χαλάνδρι) με μειωμένες κατά 345 τις ψήφους της και κατά 0,5% το ποσοστό της.

Στους πολύ κερδισμένους, όπως σε όλη την Ελλάδα, ο Λεβέντης με άνοδο 500 ψήφων και +1,78%.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Συλλογή και επεξεργασία στοιχείων Γιώργος Γεωργιάδης

Γ. ΠΑΠΙΔΑΣ: ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

του Γ. ΠΑΠΙΔΑ
 Ένα μεγάλο έως τεράστιο θέμα που πρέπει να λύσει άμεσα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το οργανωτικό!

Οι τοπικές οργανώσεις θα πρέπει να ανοίξουν και να γίνει δυνατή η ένταξη σε αυτές όλων των υγειών αλλά ανέκφραστων σε οργανωτικ;o επ;iπεδο κοινωνικών ομάδων.

Θα πρέπει να σκεφθούν ότι η παγιοποίηση αυτών των υψηλών εκλογικών ποσοστών θα πρέπει να καταγραφεί και σε αριθμό μελών που μόνο θετικά αποτελέσματα θα επιφέρει στην λειτουργία αλλά και την αποτελεσματικότητα του κομματικού οργανισμού του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο Αλέξης Τσίπρας αυτήν την στιγμή μοιάζει να είναι ο ηγέτης του παρόντος και του μέλλοντος για όλους τους κατατρεγμένους και ευρισκόμενους στην απέξω Ελληνίδες και Έλληνες.

Με αυτήν λοιπόν την διαπίστωση που όλοι νομίζω συμφωνούμε είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να δώσει χώρο έκφρασης και κομματικής ταυτότητας σε όλο αυτόν τον κόσμο που όπως φαίνεται πήρε οριστικό διαζύγιο από πασοκ-δημαρ-ποτάμια και χαβούζες του καταστρεπτικού παρελθόντος...

ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ!!!!!!!

Μήνυμα Τσίπρα προς τον ΣΥΡΙΖΑ: Τέρμα στους μηχανισμούς και στις ομαδοποιήσεις

Το στίγμα


Μηνύματα αλλαγών σε κυβέρνηση και κόμμα έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη σύσκεψη με τους συνεργάτες τους μετά τη μεγάλη εκλογική νίκη της Κυριακής.

Τονίζοντας ότι ο ελληνικός λαός έδωσε «καθαρή εντολή για βαθιές τομές και μεταρρυθμίσεις που θα βγάλουν τη χώρα από την κρίση» διαμήνυσε ότι πρέπει να διορθωθούν οι αστοχίες και οι αδυναμίες του πρώτου επταμήνου και έθεσε ως πρώτες προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης την αποκατάσταση της σταθερότητας στην οικονομία, την απομείωση του χρέους και το χτύπημα της διαφθοράς και της διαπλοκής.
Σε ό,τι αφορά την λειτουργία του - βαθιά τραυματισμένου από την διάσπαση - ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλεξης Τσίπρας έδειξε δρόμο δραστικών αλλαγών. Σύμφωνα με πληροφορίες τόνισε την αναγκαιότητα οργανωτικής ανασυγκρότησης του Κόμματος και της Νεολαίας, ώστε να αντιστοιχιστεί η οργανωτική βάση του ΣΥΡΙΖΑ, με τους εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που τον στηρίζουν ενεργά. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι αναγκαία μια διαφορετική λειτουργία του κόμματος, με συλλογική λειτουργία των οργάνων, χωρίς μηχανισμούς και ομαδοποιήσεις, ως ένα σύγχρονος πλουραλιστικός φορέας της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Στο μέτωπο της διακυβέρνησης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι «ο ελληνικός λαός έδωσε μια καθαρή λαϊκή εντολή, για να προχωρήσουμε ενωμένοι σε βαθιές τομές και μεταρρυθμίσεις, για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση» και πρόσθεσε: «Άμεσος στόχος της επόμενης περιόδου η πλήρης αποκατάσταση της σταθερότητας στην οικονομία και στη λειτουργία των τραπεζών, η διεύρυνση του εδάφους που κερδίσαμε στη διαπραγμάτευση, με πρώτη κρίσιμη μάχη αυτή της απομείωσης του χρέους. Ταυτόχρονα, θα πρέπει με αποφασιστικότητα να προχωρήσουμε σε μεγάλες τομές, μάχη με το σύστημα της διαπλοκής, για την αποκατάσταση του αισθήματος δικαίου στην ελληνική κοινωνία».

TVXS

Δήμος Χαλανδρίου: Παγκόσμια ημέρα νόσου Alzheimer 2015 - Δωρεά Τεστ Μνήμης