Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ - ΜΕΣΩ FBΣίμος Ρούσσος Συνεχιστε ετσι.Απλώς εκτίθεστε περισσότερο.Και βέβαια ο ΦΗΧ ειναι 0.396 ανα τμ και παραμένει από τους χαμηλότερους από τους γειτονικούς δήμους.Δεν ειναι ούτε κατάδιάνοια κοντά στο 0.52 του Μαρουσιού.στο 0.57 της Ν Ιωνίας,στο πάνω από 0.70 των Βριλλησίων κλπ.Και βέβαια αιτιολογειται από την ενισχυση των κονδυλιων για κοινωνικη πολιτικη,πάνω απο 10πλασιασμό κονδυλιων για επιδοματα,εισχυση πανω απο 130000 στο κοινωνικο παντοπωλειο,πανω απο 230000 στις σχολικες επιτροπές,την καταργηση η την μειωση τροφειων και εισφορων κλπ.Οσο για τα λαθη της ΔΕΗ ας αναζητησετε αλλου τους υπευθυνους.Εκτός κι αν νομιζετε οτι δημος εκδιδει η ελεγχει τους μηχανισμους της ΔΕΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Για να μην "εκτεθούμε περισσότερο"  αφήνουμε την τελευταία λέξη στον δήμαρχο. 
ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΠΒΕΒΑΙΩΣΕ 

"ΚΑΙ ΟΜΩΣ .... ΓΥΡΙΖΕΙ" που είπε κάποιος.

ΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑΣΔεν είνια πρέπον κατά κάποιους  να διορθώνουμε τον δήμαρχο και να αναδεικνύουμε ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΟΣΟ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ είναι το ... ΚΟΥΚing (παλαιά έφραση της κεντροαριστερής πλευράς του πολιτικού φάσματος που σημαίνει - η με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο συγκέντρωση κουκιών, δηλαδή  οπάδών - γιδιών στο κοπάδι των ψηφοφόρων ώστε να  διασφαλίζονται τα προνόμια της ηγετικής ομάδος του δήμου - του ΙΔΙΟΥ , της ΠΡΟΕΔΡΟΥ του  ΔΣ και των ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ)

Αλλά το χρέος μας απέναντι στην ορθή πληροφόρηση των αναγνωστών μας, μας επιβάλλει να το κάνουμε. 
Να διορθώσουμε ακόμα και τον δήμαρχο, όταν μας κάνει την τιμή να μας την πέφτει και να μας λέει ότι γελοιοποιούμαστε.

ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ (και εσύ δήμαρχε γιατί μπορεί και να μην έχεις πάρει χαμπάρι, από το ΧΑΡΜΠΙΝ που έρχεσαι .... και στην κορυφή κανέλα).

Ο ΦΗΧ μετά την ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ αύξηση 20% που έγινε από την διοίκηση του δήμου με τον προϋπολογισμό του 2016  δεν έγινε  0,0936 (τελεία και παύλα)  όπως λέει ο δήμαρχος στην απάντησή του στην ΠΛΑΤΕΙΑ  που φοβάται μην γελοιοποιηθούμε.

Έγινε 0.3967 ευρώ ανά τ.μ. (κόμμα και θαυμαστικό) όπως λέει ΣΩΣΤΑ και η ανακοίνωση στο  site του δήμου (http://www.halandri.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=327&newsid=4918).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ, ειδικά όταν απαντάει και επιτίθεται,

Αλλά μια και θέλατε να ασχοληθούμε με το θέμα κε Δήμαρχε ... 

(ξύνεσαι στην μαγκούρα του τσοπάνη ρε Σίμο και σόρυ που ξεφεύγω από το θεσμικό για λίγο και απευθύνομαι προσωπικά στον παλαιό συμμαθητή).

ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΡΥΦΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΗΧ ΛΟΓΩ ... ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟ που ξέσπασε.

ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ του δήμου ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΜΕ για να ελέγξουμε και μόνοι μας το θέμα των ευθυνών, αφού από πολλούς αναγνώστες μας τέθηκαν ερωτήματα.

Και είδαμε μεν ότι δεν φταίει ο δήμος για το λάθος της ΔΕΗ αλλά μάθαμε τα ... συχαρίκια.

 ΚΑΙ ΑΛΛΟ 3% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΗΧ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ 20% που έκανε επίσημα ο δήμος ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΛΟΓΙΣΜΟ".
 
Γιατί η ΔΕΗ, - σου λέει -  όταν θα διορθώσει το "λάθος" της θα βάλει συντελεστή ΦΗΧ 0,4% αντί 0,3967 γιατί δεν μπορεί το σύστημά της - λέει - να έχει ο συντελεστής ΦΗΧ τρία δεκαδικά ψηφία, θέλει στρογγυλοποίηση.

Και βέβαια δεν θα στρογγυλοποιήσει προς τα κάτω αλλά προς τα πάνω.

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ. 

Πρέπει τελικά να μοιάζουμε όντος για μπαμπουίνοι, δεν εξηγείται αλλιώς για να μας λένε τέτοια φίδια πιστεύοντας ότι θα τα φάμε.

ΕΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ και την ΝΟΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ:

Θα το επιτρέψετε εσείς αυτό;

Και πώς στο διάλα ρε ΝΟΝΑ το σύστημα της ΔΕΗ δέχτηκε το .... λάθος 3,967 και χαράτσωσε τον κόσμο;

ΤΡΙΑ ΔΕΚΑΔΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;

ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ και εμείς θα κάτσουμε;

Δεν μας φτάνει  νομίζετε η τρέλα που έχουμε από μόνοι μας;

  ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ή ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ;;;


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ .... με εκτίμηση

ΝΑ ΤΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο κ. ΡΟΥΣΣΟΣ:


"Με το γνωστό σπό παλαιότερα απαράδεκτο υφάκι και προσβλητικούς χαρακτηρισμούςα aπλώς γελοιοποιείστε.

Τα πράγματα ειναι πεντακάθαρα και η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που όφειλε να υλοποιήσει η ΔΕΗ σαφής.

Ο φόρος ηλεκτροφωτισμού ειναι 0,0936 τελεία και παύλα.
Τα υπόλοιπα περι αντιστασης που εγινε αντιλογισμός και οι φωτο με τις κότες ειναι πραγματι για μπαμπουίνους.

Με εκτίμηση,
Σιμος Ρούσσος | simrou1965@gmail.com"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ:

Ευχαριστούμε πολύ για την απάντηση - σχόλιό σας.
Υπηρετούμε τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ (δεν είμαστε η ΣΤΑΣΗ) και βέβαια τα σχόλια του δημάρχου της πόλης είναι χαρά μας να τα φιλοξενούμε


Ευχαριστούμε ακόμα γιατί με τον σχολιασμό σας στην ανάρτηση με τις κότες τις λυράτες, μας επιβεβαιώσατε ό,τι έχουμε γράψει για το ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ - ΖΩΝΗ Δ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ, άρα συμπεραίνουμε ότι επιβεβαιώνετε.
Εκτός αν είναι ήσσονος σημασία θέμα και εσείς μας σχολιάζετε  τα .... μεγάλα.


Στο θέμα που αναφέρεστε τώρα κε Δήμαρχε :
Είδατε τι γίνεται με το"ύφος"μας κε Δήμαρχε;
Χαλάσαμε και τον Γιώργο (τον ΓΓ, όχι το αφεντικό) που έγραψε την ανάρτηση.

Ο Γιώργος δεν είναι δημοτικός σύμβουλος, ούτε έχει το επίπεδο της ενημέρωσης που μπορεί να έχετε εσείς, ακόμα και εγώ επί του θέματος.

Είναι η φωνή του πολίτη που θα έπρεπε να σας απασχολήσει το ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ από τις ασαφείς ανακοινώσεις σας για το θέμα και αυτό να ασχοληθείτε να διορθώσετε.

Αλλά εσείς ασχολείστε μόνο με ό,τι θίγει το πολιτικό σας στάτους.

Η διεύθυνση του blog ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ούτε μπορούσαμε, ούτε έπρεπε να την κόψει ή να την απαντήσει  για λόγους που έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην ευφυΐα σας δεν αναφέρω.

Πόσο μάλλον που ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΑΡΘΡΟ δεν έχει κοπεί ΠΟΤΕ και την φιλοξενία άρθρου δεν έχουμε αρνηθεί ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ (Δεν είμαστε η ΣΤΑΣΗ), πολύ περισσότερο στους μόνιμους αρθρογράφους του blog.

Η φωτογραφία με τις κότες - τις λυράτες - είναι επιλογή .... της διεύθυνσης (δεν είναι του ΓΓ) και βεβαίως έχει ευθεία αιχμή στο ότι ο δήμος δεν ξεκαθαρίζει απολύτως τα πράγματα απέναντι στην "συντροφική" μας ΔΕΗ και δεν διεκδικεί ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΤΗΣ, που δεν επιβαρύνει τον Χαλανδραίο.

Προσπαθώ να σκεφτώ πώς θα έκανε η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ αν αυτή ήταν η αντίδραση άλλης διοίκησης του δήμου απέναντι σε άλλη - δική της κομματικά - διοίκηση της ΔΕΗ, άλλες εποχές και βλέπω.... καταλήψεις.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΓΓ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ, πέρα από τις αλχημείες που κάνει με τα νούμερα - σκόπιμα -  ο γνωστός προβοκάτωρ ΓΓ - για το χρηματικό ύψος του λάθους.
Εμείς εδώ γι' αυτό τον θέλουμε.
Για ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ.
Σόρυ αν δεν σας αρέσει.

Το ενδιαφέρον σας για την πιθανή αυτογελοιοποίησή της κωλοφυλλάδας μας πραγματικά μας συγκινεί.
 

Και την εκτίμησή σας την γνωρίζουμε, την έχουμε βιώσει στην πράξη και θα την αντιμετωπίσουμε στα δικαστήρια, όταν θα δικαστεί η αγωγή σας.


ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΑ ... (ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΧΑΡΜΠΙΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ)