iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΥΡΙΟ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αγαπητοί γονείς ο αγώνας μας για να μη καταργηθεί ή συγχωνευθεί το 2ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου συνεχίζεται. Βρισκόμενοι εν αναμονή των τελικών αποφάσεων του Υπουργείου Παιδείας χρειάζεται να κορυφώσουμε τις αντιδράσεις μας.

Στα πλαίσια αυτά σας καλούμε την Τετάρτη 17 Απριλίου από 7.00 π.μ. -10.00 π.μ. στο συμβολικό κλείσιμο του κεντρικού κτιρίου του Δήμου Χαλανδρίου (Αγ. Γεωργίου & Αριστείδου)

Την ίδια ημέρα στις 7 μ.μ. αντιπροσωπεία της ένωσης Γονέων μαζί με το Δήμαρχο Χαλανδρίου θα συναντηθούν στο Υπουργείο Παιδείας για να συζητηθεί η τύχη του σχολείου.

Πρέπει να είμαστε εκεί για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στην επιχειρούμενη υποβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης.

Να είστε σίγουροι ότι οι κινητοποιήσεις της προηγούμενης Τετάρτης, τους έχουν θορυβήσει.

Αξίζει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι την τελική νίκη.


ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ – ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Το Δ.Σ.

20 Απρίλη Ημέρα Ενάντια στην Επισφάλεια και την Ανεργία


Είμαστε εδώ, σε μια κρίσιμη περίοδο όπου η τρικομματική κυβέρνηση συνεχίζει απτόητη το έργο της και εμείς γρήγορα-γρήγορα βυθιζόμαστε όλο και πιο βαθιά στην εξαθλίωση. 

Δε ανεχόμαστε πια να παίρνουμε ένα πενιχρό επίδομα ανεργίας, με την προοπτική να το πετσοκόψουν. Δεν ανεχόμαστε πια να μην μπορούμε να ονειρευτούμε, να μην έχουμε καν χρόνο να ξεκουραστούμε, να ζήσουμε, να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε, να ερωτευτούμε.
Η τηλεόραση αναφέρει τους δείκτες ανεργίας καθημερινά, με ποσοστά, με γραφήματα, με κατηγοριοποίηση ανά ηλικιακή ομάδα και φύλο. Θ’ ακούσεις για τους αριθμούς αλλά όχι για τους ίδιους τους άνεργους, πώς τα βγάζουν πέρα, πώς αντικρίζουν τα παιδιά τους όταν γυρίζουν απ’ το σχολείο, τι σκέφτονται, τι κυνηγάνε, τι ελπίζουν..

Εμείς, λοιπόν, καλούμε όλους τους επισφαλώς εργαζόμενους, τους άνεργους,ημι-απασχολούμενους, τους εργαζόμενους φοιτητές-τριες , τους πτυχιούχους σε ομηρία, τους ανέργους και μακροχρόνια ανέργους, να συναντηθούμε, να συζητήσουμε, και με τη δράση μας, να τους ανατρέψουμε ώστε να μπορέσουμε να αλλάξουμε τη ζωή μας, στο τώρα, στο σήμερα!

Ας είναι η 20 Απρίλη η αρχή για να διεκδικήσουμε δωρεάν μεταφορά, πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και πολιτισμό.

Ως Δίκτυο Επισφαλώς Εργαζομένων και Ανέργων, παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας λειτουργώντας συλλογικά και ισότιμα.
Για να μη μένει κανένας και καμία χωρίς συλλογικότητα, αλληλεγγύη, βοήθεια και υποστήριξη.
Στις 20 Απρίλη κάνουμε τους αόρατους, ΟΡΑΤΟΥΣ! Διεκδικούμε Δουλειά με δικαιώματα! Ζωή με αξιοπρέπεια!

http://diktyo-episfaleias.blogspot.gr/2013/04/blog-post_8687.html, 16/4/2013

Ε, όχι ρε παιδιά...Πέφτω από τα σύννεφα!!!

Γ. Ιωάννου, "Έθνος"

Ποιο "Πάτημα Χαλανδρίου"...Εδώ έχουμε άλλες..."βιτρίνες"!!! ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ και...ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ (της χώρας) >>>>> "Δ.Ν.Τ. και άλλες Συμμαχικές Εγχώριες Δυνάμεις"

Δ.Χ.

ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ1. Δεν είναι πλέον είδηση, κατάντησε συνήθεια - είναι η 6η φορά ΠΟΥ ΤΟ ΣΔΟΕ έλεγξε την ΦΛΥΑ Α.Ε. για τις χρήσεις μέχρι το 2011. Είμαστε ακόμα έξω, δεν μας συνέλαβε κανείς.

2. Ρε Μήτσο, σταμάτα να  πρήζεις το ΣΔΟΕ με την ΦΛΥΑ μπας και πάνε να πιάσουν κανένα φοροφυγά, γμω την τρέλα μου.
Δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω σου;
Δεν προλαβαίνουν ούτε τα ΚΡΑΧΤΑ προβληματικά ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ να ελέγξουν.

3. Στον στύλο φωτισμού έσκασε το αυτοκίνητο στο ατύχημα της Δουκ. Πλακεντίας που έφυγε από την πορεία του και καβάλησε τη νησίδα. Δολοφονικοί στύλοι. Να καταργήσουμε τον φωτισμό!

4. Τι ρωτάτε μωρέ αμέσως πώς και σήμερα φιλοξενούμε τα δελτία τύπου του δήμου; 
Η απάντηση είναι απλή: ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ!
Όταν δεν μας τα στέλνουν δεν τα βάζουμε ή τα βάζουμε ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
Αφού του χρόνου θα μας πουν ότι άμα είμαστε καλά κορίτσια θα μας βάλουν και στην απόφαση για χρηματοδότηση που δίνουν στους άλλους. Αλλά είναι γνωστό: ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ενώ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ!

5. Και βέβαια ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ότι υπάρχουν κάποιοι φορείς που ακόμα "ξεχνάν" να στείλουν τα δελτία τύπου τους στην ΠΛΑΤΕΙΑ. Ελέγχονται βλέπετε από την Κουρασική. Αλλά  ούτε ο εμπνευστής αυτής της "εξυπνάδας" στον δήμο, όπως βλέπετε δεν την υποστηρίζει πια κα πρόεδρος (ευτυχώς έχουμε πλέον περισσότερες από μία προεδρίνες και δεν φωτογραφίζουμε με το φύλο  ....).
Οπότε περιμένουμε κάνα - δυο ώρες για να λάβουμε το δελτίο που διακινήσατε εχθές πριν βγούμε παραπονούμενοι.
ΔΕΝ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ ΕΤΣΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" Η ΠΛΑΤΕΙΑ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ!

6. Άνοιξε το κοινωνικό παντοπωλείο. (καλά μωρέ, λέμε και καμιά μαλακία σε κανένα περαστικό). Πλησιάζουν τα 20 χιλιάρικα (3,5 μήνες Χ 5500 ευρώ) τα πεταμένα νοίκια.
Και λεφτά για πυροσβεστήρες να είναι ανοικτά τα γήπεδά μας δεν έχει ο Δήμος λέει.

7. Πρέπει όμως να ξεκαθαρίσουμε κάτι σχετικά με τα δελτία τύπου διότι κάποια τα κόψαμε (1 που μας στάλθηκε στο fb και αφορά τον δήμο και κάποια που έρχονται και από αλλούς φορείς και δήμους).
(α) Είναι προφανές ότι τις συνδιοργανώσεις του Δήμου με άλλα διαδικτυακά μέσα ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ. Αν λέει ο δήμος ότι συνδιοργανώνει εκδήλωση με κάποιο άλλο blog είναι αυτονόητο ότι την προβολή της εκδήλωσης την αναλαμβάνει εκείνο, ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, έτσι δεν είναι; (Εκτός αν βάλουν πληρωμένη ανάρτηση για να μάθει το Χαλάνδρι τόσο την εκδήλωση όσο και το άλλο blog).
(β) Δελτία τύπου "αυτοκρατορικού" ύφους του στυλ "Η Α.Ε. Ο ΤΑΔΕΑΡΧΗΣ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΛΟΜΕΔΑΓΚΩΝΩΝ" δεν ανεβαίνουν στην ΠΛΑΤΕΙΑ, "από όπου και αν προέρχονται".
Αν θέλετε να ενημερώσετε για τις εκδηλώσεις, ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ, μήπως θέλει κανένας να τις παρακολουθήσει ή να διακινήσετε ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ και ΧΡΗΣΙΜΕΣ για τους πολίτες πληροφορίες είμαστε ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.
Αν θέλετε να διαφημίσετε την αφεντομουτσουνάδα σας ζητήστε τιμοκατάλογο.
(γ) Υπάρχουν κάποια email - κυρίως από αναγνώστες και φίλους από την Φυλή - που αφορούν την χωματερή και είναι ακατανόητα ακόμα και από εμάς, διότι αναφέρονται σε αριθμούς εγγράφων, αποφάσεις και θέσεις άλλων τοπικών παραγόντων που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
Με χαρά να φιλοξενήσουμε τις ανακοινώσεις τους για τον αγώνα τους ενάντια στις επιπτώσεις στην υγεία τους από τον ΧΥΤΑ, αλλά να καταλαβαίνουμε ρε παιδιά. Κάντε το πιο λιανά.

8. Άνοιξε η σελίδα για τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του 2013 στο site του δήμου. Μία ανάρτηση προς το παρόν της αντιδημάρχου Πένης Μπασιάκου.
http://www.halandri.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=3665&cnode=38.
Οι άλλοι .... Μαριγούλα, Μαριγώ .....
Και όταν λέμε για τους άλλους λέμε για αυτούς που είχαν βάλει το 2012.
ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΤΟΥ 2012 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΟ!

9. Ενδιαφέρον προκάλεσε η ανάρτησή μας για το SEX SHOP με ζωντανό εμπόρευμα στο ΠΑΤΗΜΑ και μας ήρθαν και άλλες πληροφορίες από συνδημότες:
Ο δήμος είναι ενήμερος! Έχει κάνει κάτοικος της περιοχής καταγγελία στην οποία αναφέρει ότι το συγκεκριμένο ίδρυμα βρίσκεται σε ΟΡΟΦΟ και ανοίγει την βιτρίνα μετά τα μεσάνυχτα.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ;;; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ. Διότι τέτοια άδεια δεν έχει εκδοθεί.

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ

ΧΑΧΑΧΑ! ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ

ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ
ΤΡΙΤΣΗ

ΣΗΤΕΙΑΣ

ΚΑΔΜΟΥ

Ένα σημαντικό έργο για την ποιότητα ζωής εξελίσσεται στο Πάτημα Χαλανδρίου με τη διάνοιξη δρόμων στο οικοδομικό τετράγωνο στις οδούς Αντ. Τρίτση, Κάδμου, Σητείας και Τήνου. 

Τα συγκεκριμένα έργα ήταν σε εκκρεμότητα εδώ και περίπου 20 χρόνια λόγω δικαστικών διενέξεων. Όμως από τη στιγμή που η απόφαση δικαίωσε τον Δήμο Χαλανδρίου, ξεκίνησαν αμέσως τα έργα.

Η διάνοιξη των δρόμων αναμένεται να ολοκληρωθεί στο επόμενο δίμηνο, ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαμόρφωση πεζοδρομίων.


Λύκειο στο Πάτημα

Ο Δήμος με την υπέρ του απόφαση του δικαστηρίου, βάζει μπροστά αμέσως και την κατασκευή του πρώτου λυκείου στην περιοχή, μία ενέργεια που αναμένεται καιρό τώρα από τους κατοίκους του Πατήματος Χαλανδρίου.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΟ Δήμος Χαλανδρίου διοργανώνει, την Τετάρτη 17 Απριλίου και ώρα 18:00, ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Πρόγραμμα Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου και Υπηρεσιών».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου (Γρ. Γυφτοπούλου 2) και ομιλητές θα είναι οι εκπρόσωποι του φορέα διαχείρισης του Προγράμματος.  

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ

103 εκατ. ευρώ στους Δήμους για το Μάρτιο από τους ΚΑΠ. 602.000 ευρώ στον Δήμο Χαλανδρίου.

Το ποσό των 103.508.474,12 €, δόθηκε στους Δήμους από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους , προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους, για το μήνα Μάρτιο . Από το ποσό αυτό παρακρατήθηκε και αποδόθηκε προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ποσό 11.641.900,00 € υπέρ των ΤΠΔΚΥ και ΤΕΑΔΚΥ (πρώην ΤΑΔΚΥ), για μερική ή ολική εξόφληση οφειλών Δήμων.

Η τακτική κρατική επιχορήγηση προορίζεται για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών των Δήλμων και κατά προτεραιότητα μισθοδοσίας του προσωπικού τους καθώς επίσης και λοιπών δαπανών που επιχορηγούνται με ξεχωριστές αποφάσεις μας έως την έκδοση αυτών, εφόσον υπάρχει επιτακτική ανάγκη.

Στη σχετική υπουργική απόφαση , τονίζεται ότι στα αποδιδόμενα ποσά έχουν συνυπολογισθεί :

α) οι δαπάνες μισθοδοσίας του προσωπικού, των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών και των χώρων άθλησης που μεταφέρθηκαν σε ΟΤΑ α΄ βαθμού, σε εφαρμογή των ν.2880/2001 και ν.3106/2003, καθώς επίσης και οι δαπάνες μισθοδοσίας των κατατασσόμενων σε θέσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Σχολικών Φυλάκων και εργαζομένων σε προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι / Κοινωνική Μέριμνα και για ΑμεΑ, σε εφαρμογή των διατάξεων του π.δ.164/2004 καθώς επίσης των
άρθρων 16 του ν.3491/2006 και 27 του ν.3613/2007,

β) οι δαπάνες μισθοδοσίας του προσωπικού των ΤΥΔΚ των Κρατικών Περιφερειών, που μετατάχθηκαν σε Δήμους, δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 258 ν.3852/2010,

γ) οι δαπάνες μισθοδοσίας του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, που μεταφέρθηκε από 1-1-2011 σε Δήμους, σύμφωνα με τη παρ.1α του άρθρου 18 του ν.3870/2010, για τον καθαρισμό σχολικών μονάδων χωρικής αρμοδιότητάς τους, δ) οι δαπάνες μισθοδοσίας των μεταταχθέντων υπαλλήλων σε ΟΤΑ α΄βαθμού από τους ομίλους ΟΣΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΑΣΑ και

ε) οι δαπάνες μισθοδοσίας του μονίμου προσωπικού που διορίσθηκε βάσει των προκηρύξεων 7Κ/06 (ΦΕΚ 475 ΑΣΕΠ) και 4Κ/07 (ΦΕΚ 218 ΑΣΕΠ) και απασχολείται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Στον Δήμο Χαλανδρίου δόθηκαν 602.000 ευρώ, σύμφωνα και με τον παρακάτω πίνακα.

κάντε "κλικ" στην εικόνα

http://www.newsta.gr/, 16/4/2013

Αυτόνομη Παρέμβαση:«Γενική οπισθοχώρηση» κήρυξε η πλειοψηφία της ΑΔΕΔΥ


Το Π.Α.ΜΕ. για τις απολύσεις στο Δημόσιο