Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕ.... ΡΑΙΤΑΤΕ ΜΩΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗΕχθές αναρτήσαμε ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ για προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στο Χαλάνδρι.

Αυτή την ώρα βέβαια υπάρχει "μη προγραμματισμένη" διακοπή ρεύματος στην Δουκ. Πλακεντίας, που δεν την περιλάμβανε η χθεσινή ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.

Στην ΔΕΗ είναι στην καρακοσμάρα τους, έτσι και αλλιώς.

Σε άλλη χώρα, ή καλύτερα σε άλλο πλανήτη.
Στον πλανήτη ΓΚΟΥΦΗ ζουν οι βολεμένοι!

Των οικιών ημών εμπιπραμένων οι βολεμένοι άδουν!

Την ώρα που η ΔΕΗ αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα και μάλιστα στέλνει εξώδικα σε πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν, αποφασίστηκε η πρόσληψη… καλλιτεχνικό διευθυντή για τη χορωδία του οργανισμού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαγωνισμός για την πρόσληψη ολοκληρώθηκε στις 10 Απριλίου και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της χορωδίας της ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ θα παρέχει τις υπηρεσίες του στην εταιρεία για 8 μήνες, έναντι συνολικής αμοιβής 15.000 ευρώ.

Δηλαδή μηνιαίως οι απολαβές του θα είναι 1.875 ευρώ.(ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ  ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥ ΗΧΟΛΗΠΤΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑ ΝΤΕΡΕ ΔΗΛΑΔΗ!)  Παρειπτόντως την χορωδία στην ΔΕΗ δεν την έκαναν οι σοσιαλιστές που μεγάλωνανα ο δημόσιο, έτσι;
Επί ΕΘΝΑΡΧΟΥ, το 1978 έγινε.

Και έχει επιτελέσει σημαντικό έργο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ!


Ποια είναι η χορωδία της ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ (από το ρεπορτάζ του ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ)

Από το 1978 που ιδρύθηκε η χορωδία, η ΔΕΗ ενισχύει με κάθε τρόπο οικονομικά και ηθικά την προσπάθεια αυτή με αποτέλεσμα η χορωδία να έχει επιδείξει μέχρι σήμερα ένα πλούσιο μουσικό έργο, συμμετοχές σε σημαντικές εκδηλώσεις και συνεργασίες με διάσημους συνθέτες (Μ. Θεοδωράκη, Σ. Ξαρχάκο, Β. Παπαθανασίου, Γ. Μαρκόπουλο κ.λ.π).

Η χορωδία της ΔΕΗ έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα και αίθουσες συναυλιών της Ελλάδας (Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, Παναθηναϊκό Στάδιο, Αρχαίο Στάδιο των Δελφών, Λυρική σκηνή). Ακόμη, έχει πάρει μέρος σε αθλητικές εκδηλώσεις, όπως: στις τελετές έναρξης και λήξεις των Ολυμπιακών & Παραολυμπιακών Αγώνων των Αθηνών το 2004, στην παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στους Ολυμπιακούς αγώνες της Βαρκελώνης και στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου το 1997, κι έχει συμμετάσχει σε χορωδιακά φεστιβάλ στο εξωτερικό (Τσεχία, Σουηδία, Βουλγαρία, Κύπρο κ.λ.π).

Τα μουσικά σύνολα ξεκίνησαν τη λειτουργία τους από μια ομάδα υπαλλήλων της ΔΕΗ που αγαπούσε το χορωδιακό τραγούδι. Έχουν πραγματοποιήσει πάρα πολλές εμφανίσεις στο πλαίσιο εκδηλώσεων που γίνονται σε χώρους όπου η ΔΕΗ δραστηριοποιείται, ως μια πολιτιστική προσφορά προς τους κατοίκους των περιοχών αυτών.

ΤΡΥΦΩΝΑ ΜΑΡΤΙΓΟΠΟΥΛΕ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ;;;;

 

Η άμμος στην κλεψύδρα ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ τελειώνει.

ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΡΥΦΩΝΑ ΜΑΡΤΙΓΟΠΟΥΛΕ!

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΈΡΙΞΕΣ ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ - ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΤΑΒΙΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ (και όχι μπεσαλίδικα και στα ίσια, γιατί είσαι ΔΕΙΛΟΣ και μόνο σε υπόγεια, στοές και λαγούμια μπορείς να λειτουργείς. ΑΠΟ ΠΙΣΩ!)

ΟΛΑ  ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,

Γι΄αυτό σε καλούμε ΣΗΜΕΡΑ να πεις μόνος σου ΔΗΜΟΣΙΑ, αν σε απείλησε ποτέ ο Νταβίας, τι σου είπε στο μοναδικό τηλέφωνο που σου έκανε και που το έκλεισες αμέσως μόλις σου είπε το όνομά του, διαμαρτυρόμενος που "βρήκε τον αριθμό τηλεφώνου σου (στo 11821), τι σου έγραψε στο SMS που ακολούθησε (και που θα δημοσιευτεί),  γιατί τον έπιασες στο στόμα σου, τον καταλάσπωσες και τον κατασυκοφάντισες σε (πρώην) φίλους του - πίσω από την πλάτη του, και μάλιστα ΕΠΙΣΗΜΑ,  ΕΓΓΡΑΦΩΣ.
Με ποιανού εντολές ενήργησες για να πλήξεις τον Νταβία ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ;;;;

Αν δεν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ , θα δημοσιεύσουμε τα πάντα και βέβαια και την αναφορά - αίσχος που έκανες τον Νοέμβριο του 2015 στον Δήμαρχο Βριλησσίων.

Ο οποίος - παρασυρμένος από τα ψέματά σου -  δεν ενημέρωσε ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΑΜΕΣΩΣ τον Νταβία που τον θεωρούσε φίλο του, ούτε του ζήτησε εξηγήσεις για όσα αναληθώς ισχυρίζεσαι για να του δώσει την δυνατότητα της απάντησης.

Λειτούργησε δύο χρόνια τώρα σαν να είναι αλήθεια ΤΑ ΧΥΔΑΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΟΥ, αδικώντας εκείνους που έπρεπε να ΜΗΝ ΑΔΙΚΕΙ για να σου κάνει το χατήρι.
(Μήπως είναι η επίδικη υπόθεση άραγε η μόνη, στην οποία οδήγησες τον άπειρο δήμαρχο Βριλησσίων να ΕΚΤΕΘΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ;
Μήπως ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ και έχουν θέσει ΠΟΛΛΟΙ  ΔΗΜΟΣΙΑ, το ερώτημα "ποιος είναι πραγματικά ο δήμαρχος Βριλησσίων";

Η ΠΛΑΤΕΙΑ έχει πλέον στο αρχείο της την αναφορά - ΝΤΡΟΠΗ που αποδεικνύει γιατί έχεις - ΔΙΚΑΙΩΣ - επιλεγεί ως το καλύτερο κουκουλοφόρο, καταδοτικό γρανάζι των ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ στην περιοχή, γιατί είσαι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ - όπως πολύ εύστοχα σε αποκάλεσαν οι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ της ΠΟΕ ΟΤΑ. σε ολόκληρο τον Βόρειο Τομέα.

Σε προειδοποιούμε: Μην συνεχίζεις να παίρνεις και άλλους στο λαιμό σου επειδή είστε ..... "γείτονες" στον Ωρωπό (....), ούτε επειδή είναι εξαρτημένοι από την "αντικειμενική" και "ευρωπαϊκή" σου αξιολόγηση ΑΝΑΞΙΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ!

Δεν μπορούν να σε σώσουν όσο και να προσπαθείς να εμπλέξεις τη ΝΔ και τα κολλητάρια σου στο ΠΑΣΟΚ από το να απολογηθείς,

ΜΟΝΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ!

Δεν μπορούν να σε σώσουν ούτε όσοι από το Χαλάνδρι (και το Ψυχικό και τον Χολαργό;) σε έβαλαν να παίξεις αυτό το παιχνίδι, σε ενέπλεξαν να τους καθαρίσεις την υπόθεση με κλιμάκωση στην "δίωξη του Νταβία και της οικογένειάς του".
Σε πληροφορούμε ότι τώρα δεν θα σε ξέρουν!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ  ΠΑΡΤΥ  ΑΡΧΙΖΕΙ!

Δεν μπορούν να σε σώσουν από το να απολογηθείς ούτε οι πολιτικοί σου φίλοι, όσο και να προσπαθείς να εμπλέξεις στην ΝΔ και στο νεοΠΑΣΟΚ!
Οι όμοιοί σου επίσης ΑΝΑΞΙΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ στον δήμο Χαλανδρίου.

ΜΟΝΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;;

ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΜΑΛΑΚΑ ΤΡΥΦΩΝΑ!
Ξιπάστηκες και θεώρησες ότι είσαι πολύ πονηρός και δεν σε αγγίζει τίποτα.

Και δεν είχες κανέναν απολύτως λόγο γιατί ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ αυτός ο μαλάκας,  ούτε ασχολήθηκε μαζί σου (την Αργυροκάστρου και τον Ωρωπό).

Έναν λόγο είχες να ανακατευτείς στα του Χαλανδρίου και να εμπλέξεις "την πολιτική δραστηριότητα του άνδρα της για την οποία πρέπει να απομακρυνθεί από την υπηρεσία ΣΟΥ" :Να ικανοποιήσεις τους εντολείς σου από το Χαλάνδρι. Την κλίκα σας. Το κύκλωμα της ξεφτίλας.

Αυτά, έτσι για ζεσταμα και μπας και αποφασίσεις να μεταβάλλεις στάση ΣΗΜΕΡΑ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *