Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕ.... ΡΑΙΤΑΤΕ ΜΩΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗΕχθές αναρτήσαμε ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ για προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στο Χαλάνδρι.

Αυτή την ώρα βέβαια υπάρχει "μη προγραμματισμένη" διακοπή ρεύματος στην Δουκ. Πλακεντίας, που δεν την περιλάμβανε η χθεσινή ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.

Στην ΔΕΗ είναι στην καρακοσμάρα τους, έτσι και αλλιώς.

Σε άλλη χώρα, ή καλύτερα σε άλλο πλανήτη.
Στον πλανήτη ΓΚΟΥΦΗ ζουν οι βολεμένοι!

Των οικιών ημών εμπιπραμένων οι βολεμένοι άδουν!

Την ώρα που η ΔΕΗ αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα και μάλιστα στέλνει εξώδικα σε πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν, αποφασίστηκε η πρόσληψη… καλλιτεχνικό διευθυντή για τη χορωδία του οργανισμού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαγωνισμός για την πρόσληψη ολοκληρώθηκε στις 10 Απριλίου και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της χορωδίας της ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ θα παρέχει τις υπηρεσίες του στην εταιρεία για 8 μήνες, έναντι συνολικής αμοιβής 15.000 ευρώ.

Δηλαδή μηνιαίως οι απολαβές του θα είναι 1.875 ευρώ.(ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ  ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥ ΗΧΟΛΗΠΤΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑ ΝΤΕΡΕ ΔΗΛΑΔΗ!)  Παρειπτόντως την χορωδία στην ΔΕΗ δεν την έκαναν οι σοσιαλιστές που μεγάλωνανα ο δημόσιο, έτσι;
Επί ΕΘΝΑΡΧΟΥ, το 1978 έγινε.

Και έχει επιτελέσει σημαντικό έργο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ!


Ποια είναι η χορωδία της ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ (από το ρεπορτάζ του ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ)

Από το 1978 που ιδρύθηκε η χορωδία, η ΔΕΗ ενισχύει με κάθε τρόπο οικονομικά και ηθικά την προσπάθεια αυτή με αποτέλεσμα η χορωδία να έχει επιδείξει μέχρι σήμερα ένα πλούσιο μουσικό έργο, συμμετοχές σε σημαντικές εκδηλώσεις και συνεργασίες με διάσημους συνθέτες (Μ. Θεοδωράκη, Σ. Ξαρχάκο, Β. Παπαθανασίου, Γ. Μαρκόπουλο κ.λ.π).

Η χορωδία της ΔΕΗ έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα και αίθουσες συναυλιών της Ελλάδας (Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, Παναθηναϊκό Στάδιο, Αρχαίο Στάδιο των Δελφών, Λυρική σκηνή). Ακόμη, έχει πάρει μέρος σε αθλητικές εκδηλώσεις, όπως: στις τελετές έναρξης και λήξεις των Ολυμπιακών & Παραολυμπιακών Αγώνων των Αθηνών το 2004, στην παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στους Ολυμπιακούς αγώνες της Βαρκελώνης και στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου το 1997, κι έχει συμμετάσχει σε χορωδιακά φεστιβάλ στο εξωτερικό (Τσεχία, Σουηδία, Βουλγαρία, Κύπρο κ.λ.π).

Τα μουσικά σύνολα ξεκίνησαν τη λειτουργία τους από μια ομάδα υπαλλήλων της ΔΕΗ που αγαπούσε το χορωδιακό τραγούδι. Έχουν πραγματοποιήσει πάρα πολλές εμφανίσεις στο πλαίσιο εκδηλώσεων που γίνονται σε χώρους όπου η ΔΕΗ δραστηριοποιείται, ως μια πολιτιστική προσφορά προς τους κατοίκους των περιοχών αυτών.