Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ...

1. Δημοσιεύσαμε με χαρά το δελτίο τύπου που μας έστειλε ο κ. Βάσιος διότι ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ και θα διευκολύνουμε την διακίνηση ΟΛΩΝ των απόψεων. Οπότε και Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ!

2. Με το δελτίο τύπου ο Αντιδήμαρχος  ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ - ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ - ΑΠΟ ΤΟ 2009! Δηλαδή σκάφτηκε από τότε 2 φορές η πλατεία, στρώθηκαν 2 φορές τα πεζοδρόμια, έπεσε άσφαλτος κλπ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ, για να αποφευχθεί το ΡΑΒΕ - ΞΗΛΩΝΕ, που ζούμε και που εκθέτει τον Δήμο και προσωπικά τους αντιδημάρχους Τεχνικής Υπηρεσίας των δύο τελευταίων ετών.
Αυτό άλλωστε είχε αναδείξει και ο επικεφαλής της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Σίμος Ρούσσος στο Δ.Σ. και γι' αυτό ακριβώς μας ενημέρωσε και η κα Μιχαήλ.
ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΣΚΑΨΕ ΦΕΤΟΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ!

3. Το δελτίο τύπου αναφέρεται στο γεγονός ότι το έργο εκτελείται από την ΔΕΗ και στις υποχρεώσεις αποκατάστασης από αυτήν, και είναι έτσι. Βέβαια ο νόμος ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Η ΛΟΓΙΚΗ προβλέπει την ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ - ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. Και τέλος πάντων γιατί δεν έγινε η καλωδίωση μαζί με τον υποσταθμό πριν 2-3 μήνες;
Και τι θα πει η δικαιολογία "θα πληρώσει η ΔΕΗ;;;" αφού είτε η ΔΕΗ, είτε ο Δήμος το ράβε-ξήλωνε εμείς οι μαλάκες οι φορολογούμενοι θα το πληρώσουμε - και αν δεν έχουμε θα μας κλείσει αυτή η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΑ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΗ, ΣΥΝΕΤΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ και φυλακή! (μη χέσω ...)

4. Οι εργασίες θα γίνονται ΣΑΒ/ΚΥΡΙΑΚΟ λέει για να μην ενοχλείται η αγορά. Πρόκειται για τις γνωστές πολιτικάντικες επικοινωνιακές διαχειρίσεις των ιθαγενών από τους "επικοινωνιολόγους με του φακούς επαφής" (γιατί για ιθαγενείς μας περνάνε όταν μας λένε τέτοιες χοντράδες).

ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΩ:

(α) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για την άδεια τομής. ΙΔΟΥ: http://et.diavgeia.gov.gr/f/dimos_halandriou/ada/4ΑΣ9ΩΗΔ-Ο5Λ.
(β) ΒΛΕΠΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. Είπαμε τις τραβήξαμε σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ!

(Και τέλος πάντων τώρα κανονίστε να βουλώσετε όσο γίνεται πιο γρήγορα τις τρύπες και αφήστε τα φρου - φρου και τις δικαιολογίες. ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΝΕΤΕ - ΕΧΕΤΕ ΕΚΤΕΘΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ. Καλύτερα ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ. Υπάρχει και αυτό για όσους έχουν φιλότιμο: ΣΥΓΝΩΜΗ. ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ. Αλλά θα σας χαλάσει το image του Δικαστή Ντρεντ το συγνώμη και το αποφεύγετε.)

5. Υπογραμμίζουμε για τους αναγνώστες μας - μελλοντικούς συγκρατούμενους - καταστηματάρχες, επαγγελματίες κλπ του Χαλανδρίου, που περίμεναν τις εκπτώσεις για να πουλήσουν κάνα κομμάτι στο κόστος ώστε να μαζέψουν κάνα φράγκο για την εφορία μπας και αποφύγουν την σύλληψη, ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΡΟΝΟΥ (ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ) για να σκάψει για ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ την Πλατεία αφού το έργο ζήτησε ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ! (Έτσι λέει το δελτίο τύπου - μην τα βάλετε πάλι μαζί μας).

6. Η "ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ"  - που δεν έχει καμία σχέση με την παλιά ως γνωστόν, αφού έτσι θέλει ο επικοινωνιολόγος με τα γυαλιά - θα δημιουργήσει υποδομές για τις οποίες η προηγούμενη δεν φρόντισε! Τ' ακούς αντιδήμαρχε Μύρωνα;;;
Και μη λες ότι τα λέμε εμείς οι ακραίοι, έτσι;

Ο Αντιδήμαρχος Βάσιος τα λέει (δια του επικοινωνιολόγου - οπτικού).

Χαίρετε!


ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ - (ΤΕΤΑΡΤΗ - ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΑ) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΡΑΒΕ - ΞΗΛΩΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΑΝ. ΒΑΣΙΟ

Δήμος Χαλανδρίου
Γραφείο Αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας
Τηλ. 2132023953


Χαλάνδρι, 26 Ιουλίου2011

Δελτίο Τύπου

 Έργα της ΔΕΗ στο κέντρο του Χαλανδρίου


Γίνεται γνωστό στους δημότες του Χαλανδρίου ότι για σύντομο χρονικό διάστημα η ΔΕΗ θα πραγματοποιήσει έργα στο κέντρο της πόλης λύνοντας μια και καλή το χρόνιο πρόβλημα των διακοπών στο ηλεκτρικό ρεύμα τους καλοκαιρινούς μήνες στο κεντρικό Χαλάνδρι.

Το έργο όδευσης υπογείων ηλεκτρικών καλωδίων που εκκρεμεί από το 2009, έρχεται σε συνέχεια του αιτήματος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλανδρίου στη ΔΕΗ, και θα επιβαρύνει αποκλειστικά τη ΔΕΗ, όπως και το κόστος αποκατάστασης του οδικού δικτύου και των πεζοδρομίων. Επιπροσθέτως, μετά από παρέμβαση της Διοίκησης του Δήμου έχουν προβλεφθεί και αντισταθμιστικά έργα (πλήρης αποκατάσταση τμήματος  πεζοδρομίου του εμπορικού κέντρου και τοποθέτηση υπόγειου καλωδίου ηλεκτροφωτισμού στην Α. Παπανδρέου ώστε να καταστεί δυνατή η λειτουργία του δημοτικού φωτισμού)

Η εκτέλεση των έργων θα πραγματοποιείται κλιμακωτά τις ημέρες Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα ώστε να περιοριστεί η επιβάρυνση των κατοίκων και επισκεπτών στο κέντρο της πόλης μας.

 Εκ μέρους της διοίκησης του Δήμου ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας. Βασικός στόχος της νέας διοίκησης του Χαλανδρίου είναι η δημιουργία υποδομών στη πόλη που θα λύνουν τα χρόνια προβλήματα και θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *