iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ "ΧΑΛΑΝΔΡΙ"

Η Ανδρική μας ομάδα ισοβάθμησε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με Α.Ο. Εκάλης και Χαραυγιακό και ανέβηκε στη Β' Κατηγορία Αθήνας (ΕΣΚΑ).

Προπονητής: Παπαλιός Κώστας

Τεχνικός Σύμβουλος: Γιαννάκης Δημήτρης

Αθλητές:

Αμπελάς Χριστόφορος
Ανδρουλάκης Νίκος
Αρσενίδης Αρσένης
Βασιλάκος Δημήτρης
Γαλιγάλης Αλέξανδρος
Γκολιάς Θεόδωρος
Δημητριάδης Λευτέρης
Κολοκυθάς Χρίσανδρος
Λαζαρίδης Χρήστος
Μπατάκης Μίνως
Νικολόπουλος Λέανδρος
Ξύδης Παναγιώτης
Ορφανίδης Γιώργος
Σιδερίδης Ανδρέας
Σταυρίδης Μιχάλης
Φύτρος Ανδρέας

Ψάχνουν στα νομικά πρόσωπα των δήμων τους υπαλλήλους που θα απολυθούν


Ψάχνουν στα νομικά πρόσωπα των δήμων τους υπαλλήλους που θα απολυθούν

Με ρυθμούς χελώνας προχωρά το σχέδιο για την απομάκρυνση συνολικά 4.000 δημοσίων υπαλλήλων έως το τέλος του έτους το οποίο αναμένεται να υλοποιηθεί με την κατάργηση οργανισμών. Στροφή στα νομικά πρόσωπα των δήμων κάνει τώρα η κυβέρνηση για να καλύψει μέσω καταργήσεων φορέων τον αριθμό των υπαλλήλων που πρέπει να αποχωρήσουν.

Στην ολοκλήρωση της λίστας με τους μικρούς φορείς που θα καταργηθούν ή θα συγχωνευθούν προχωράει στις επόμενες ημέρες το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και στο στόχαστρο βρίσκονται 17 οργανισμοί, στους οποίους υπηρετούν 416 υπάλληλοι αλλά προς απόλυση θα βρεθούν οι μισοί, δηλαδή τουλάχιστον 200 άτομα.

Θα ακολουθήσουν οι 46 δημόσιες βιβλιοθήκες της χώρας, που θα συγχωνευθούν, ώστε να προκύψει πλεονάζον προσωπικό και ως εκ τούτου απολύσεις. Αυτή τη στιγμή στις 46 βιβλιοθήκες υπηρετούν περίπου 200 υπάλληλοι.

Βεβαίως, ο απαιτούμενος αριθμός των 2.000 απολύσεων έως τον Σεπτέμβριο, πoλύ δε περισσότερο των 4.000 έως τα τέλη του 2013, δεν μπορεί να προκύψει από τις συγκεκριμένες υπηρεσίες. Ετσι μελετάται η περίπτωση ενός μεγάλου οργανισμού ή μιας μεγάλης ΔΕΚΟ όπως είναι η ΕΡΤ, που συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων για πιθανή αναδιάρθρωση.

Ποιοι είναι οι φορείς που αναμένεται να συγχωνευθούν ή να καταργηθούν

Ηλεκτρομηχανική Κύμης
Εθνικό Κέντρο Βιβλίου
Κέντρο Μελετών Ασφαλείας
Οργανισμός Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων Ελλάδος
Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου Προστασίας Περιβάλλοντος Αθήνας
Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου Προστασίας Περιβάλλοντος Θεσσαλονίκης
Κεντρική Αγορά Πατρών
Εθνικό κέντρο πρόληψης Σακχαρώδη Διαβήτη
Μητροπολιτικός Φορέας Ανάπλασης Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Αττικής
Κέντρο Ερευνας Τεχνολογίας Εθνικής Αμυνας
Οργανισμός Κωπαϊδας
Διεθνής Ακαδημία Ελευθερίας
Εθνικό Ιδρυμα Μελετών Θ. Κολοκοτρώνης
Μουσείο Επιστήμης και Τεχνολογίας
Κεφάλαιο Επιχειρηματικών Συμμετοχών Υψηλής Τεχνολογίας
Οργανισμός Ιωαννίνων
Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικής Αστυνομίας

Ποιες είναι οι βιβλιοθήκες

Αίγινας
Αρεόπολης
Βυτίνας
Δελφών
Λευκάδας
Μηλιών
Μολάων
Πεταλιδίου
Μήθυμνας
Ζακύνθου
Ζαγοράς
Ανδρίτσαινας
Σάμου
Σιάτιστας
Βέροιας
Χίου
Γρεβενών
Καλαμάτας
Δράμας
Εδεσσας
Ελευθερόπολης
Πύλης
Καρπενησίου
Κέρκυρας
Κιλκίς
Κόνιτσας
Λαμίας
Ληξουρίου
Λιβαδειάς
Ναυπάκτου
Μυτιλήνης

Ένα ραντεβού χωρίς νόημα ή ένα περίεργο ραντεβού;Σχόλιο της Αυτόνομης Παρέμβασης

Συνάντηση των προεδρείων ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ με τον Υπουργό Ν. Δένδια!

Αρχικά από δημοσιογράφους, εργατικούς συντάκτες και στη συνέχεια από δελτίο τύπου της ΓΣΕΕ, πληροφορηθήκαμε ότι την Τρίτη 28 Μαΐου 2013, στις 12μ θα γίνει συνάντηση των προεδρείων των δύο συνομοσπονδιών (ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ) με το Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια, στα γραφεία της ΓΣΕΕ, μετά από αίτημα του Υπουργού!

Επισήμως το περιεχόμενο της συνάντησης δεν μας είναι γνωστό. Φαίνεται ή κάνουν πως το αγνοούν ακόμη και αυτοί που συμφώνησαν στην πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης.

Εύλογα μπορεί κανείς να αναρωτηθεί: Το ραντεβού έχει σχέση με την προσπάθεια που γίνεται για τον περιορισμό των διαδηλώσεων των εργαζομένων;

Οι εκπρόσωποι της Αυτόνομης Παρέμβασης στην ΑΔΕΔΥ, Σπανού Δέσποινα και Γιώργος Χαρίσης ζήτησαν εγγράφως να μην παραστεί η οργάνωση σε μια τέτοια συνάντηση και να μην νομιμοποιήσει με την παρουσία των εκπροσώπων της καμιά συζήτηση για τον περιορισμό των διαδηλώσεων και των αγωνιστικών διεκδικήσεων των εργαζομένων.

Η τρικομματική κυβέρνηση θωρακίζει το καθεστώς, γιατί φοβάται ότι με τα βάρβαρα μέτρα που λαμβάνονται σε βάρος της κοινωνίας, με την έκκρηξη της ανεργίας και της φτώχειας, της ιδιωτικοποιήσεις και τις απολύσεις εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και με την εμπορευματικοποίηση και κατάργηση βασικών κοινωνικών αγαθών, οι συσσωρευμένη κοινωνική οργή αργά ή γρήγορα θα εκκραγεί και θα συμπαρασύρει τις δυνάμεις του μνημονίου που καταδυναστεύουν τις ζωές μας.

Η Αυτόνομη Παρέμβαση καλεί την τελευταία στιγμή την πλειοψηφία σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ να κρατήσουν τα προσχήματα και να αρνηθούν να συναντηθούν με τον κ. Δένδια, γιατί ομολογουμένως αναρωτιόμαστε: Ποιο μπορεί να είναι το νόημα της συνάντησης;

http://www.apnet.gr/menu-epikairotita/menu-epik-ap/6404-ena-rantevoy-xwris-nohma-h-ena-periergo-rantevoy

Ο ΕΞΑΨΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


Έχουν κάτσει οι "ΓΕΡΟΙ ΤΟΥ ΜΑΠΕΤ ΣΟΟΥ" και κριτικάρουν τα πάντα. 

Δεν τους αρέσει κανείς και τίποτα. 
Πρέπει λέει να ενωθούν όλοι για να γίνει μια μεγάλη παράταξη αλλά όμως να μην είναι άσχετοι, άπειροι, χοντροί, αδύνατοι, άσχημοι, όμορφοι, ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ αλλά πρέπει να είναι ΟΟΟΟΛΟΙ οι άλλοι μέσα. 

Δηλαδή να ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ που είναι "προοδευτικό" και "υπεύθυνο" θέλουν ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΧΤΕΛ.

Αλλά αυτή τη φορά δεν θα φάνε.


Απίστευτη ενέργεια του Πρίγκηπα καταρρακώνει κάθε έννοια δεοντολογίας:

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΦΛΥΑ Α.Ε. - που υποτίθεται ότι εργάζεται για τα συμφέροντα της εταιρίας -  δημοσιεύει σε εφημερίδα ιδιοκτησίας του έγγραφο πολίτη προς την εταιρία πριν αυτό καν αξιολογηθεί και συζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο.

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΗΛΑ.

Τόσα χρόνια και δεν έχουμε δημοσιοποιήσει ούτε ένα έγγραφο από την ΦΛΥΑ ΑΕ. Αλλά υπάρχουν οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ και ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ.

ΝΤΡΟΠΗ. Τίποτε άλλο.

Αλλά ΚΩΛΟ ΒΑΛΑΤΕ ΜΑΓΕΙΡΑ, ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ!

Χαμός - υποτίθεται - ότι γίνεται για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Έτσι θέλουν να εμφανίζουν οι "παρασκηνιακοί" για να αποτρέπουν νέους ανθρώπους να ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.  Τους κομπλεξάρουν αφού νομίζουν ότι έρχονται οι "μεγάλες προσωπικότητες".

 ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ λέει η Πλατεία. Από αυτά που ακούτε κρατάτε τα μισά και πετάτε τα άλλα μισά στην θάλασσα. Τα ίδια κάθε τετραετία. ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΟΙ δηλώνουν ότι θα κατέλθουν εις τας εκλογάς και τελικά βγαίνουν οι ίδιοι 40 χρόνια.

Θέλει άντερα αδελφιάαααα

"Μεγάλες προσωπικότητες", "νέοι ωραίοι άφθαρτοι αλλά  και άσχετοι ", πρώην υπουργοί που έχουν μείνει χωρίς κουτάλα εμφανίζονται από το πουθενά και αποφασίζουν να σώσουν το Χαλάνδρι.

ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΝΤΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ!
Και να ξαναχτίσει την διαλυμένη από τις εξυπνάδες της διοίκησης Ανδρεάση κοινωνική του συνοχή, να ξανανακαλύψει τον διάλογο, την συναπόφαση, τον δημοκρατικό προγραμματισμό και την κοινωνική λογοδοσία.

Με μπροστά τους δικούς του ανθρώπους.

Διότι όλα μπορούν να μας πουν (και να τα γράψουμε) αλλά όχι ότι αυτοί ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από εμάς κάποιοι που το ανακάλυψαν "προσφάτως".

Ανακοινώθηκε η ίδρυση τη δημοτικής μας κίνησης και δεν έπεσε κανένα βουνό να μας πλακώσει. Για άλλη μια φορά θα εκτεθούν οι Κασσάνδρες. Αλλά θέλει ρέγουλα.

Έχω κάνει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ υπομονή. Αλλά όχι και "δεξιός υποψήφιος δήμαρχος" ρε συντροφάκι. Μικρός είσαι, δεν ξέρεις, ρώτα πρώτα. Και σε πάμε κιόλας ...

Α, ξέχασα. Έχουμε κοινωνικό παντοπωλείο και μέχρι μεθαύριο δέχεται αιτήσεις για να βοηθήσει συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Όχι ότι θέλουμε να παριστάνουμε τους έξυπνους αλλά εκεί με το θέμα του νομισματοκοπείου μάλλον φάνηκε ότι ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΟΛΑ. Και ότι η συνεργασία μπορεί να αποδώσει αποτελέσματα για την πόλη.

Αν βέβαια ο ΠΡΩΤΟΣ δε νιώθει ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΠΡΙΓΚΗΨ αλλά PRIMUS INTER PARES.

Γιατί αδέλφια, ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ. Φτάνει .....

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

Καταργήσεις Οργανισμών: Νέο «Καπέλο» Μαξίμου στο Μανιτάκη

Εκτός διαδικασίας της κατάρτισης της λίστας με τους υπό κατάργηση – συγχώνευση οργανισμούς (ΝΠΙΔ και ΝΠΔΔ) του δημοσίου έχει θέσει, σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το Μέγαρο Μαξίμου, τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τη λίστα καταρτίζουν ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, ο γενικός γραμματέας στον πρωθυπουργό Δημήτρης Βαρτζόπουλος και από του υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο υφυπουργός Μανούσος Βολουδάκης, αν και τυπικά δεν έχει την αρμοδιότητα.

Το «παράρτημα» που «εξαφανίστηκε»

Είναι χαρακτηριστικό ότι αν και ο ίδιος ο κ. Μανιτάκης είχε ανακοινώσει ότι στο υπό κατάθεση στη Βουλή σχέδιο νόμου «Οργάνωση Δημόσιας Διοίκησης και άλλες διατάξεις», στο οποίo καθορίζονται, μεταξύ άλλων, οι τρόποι κατάργησης ή συγχώνευσης ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ θα περιλαμβανόταν παράρτημα με τους συγκεκριμένους Οργανισμούς, τελικώς αυτό δεν θα γίνει.

Το νομοσχέδιο θα κατατεθεί χωρίς το προαναγγελθέν παράρτημα και η λίστα με τα υπό κατάργηση και συγχώνευση ΝΠΔΔ, ΝΠΔΔ θα συμπεριληφθεί σε άλλο νομοσχέδιο που ετοιμάζουν το Μέγαρο Μαξίμου και ο υφυπουργός Μ. Βολουδάκης στα πρότυπα του αντίστοιχους νομοσχεδίου του Θ. Πάγκαλου.

Βεβαίως, γνωρίζοντας πως η θέση του στην κυβέρνηση είναι επισφαλής, προς το παρόν ο Α. Μανιτάκης δεν έχει αντιδράσει στο νέο «καπέλο», ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι αυτό δεν θα γίνει το επόμενο διάστημα.

http://www.aftodioikisi.gr

ALTER SUMMIT : ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΙΟΥ ΩΡΑ 8.00μ.μ.
Συνελήφθη στο Χαλάνδρι «νονός της νύχτας» που πουλούσε προστασία σε καταστήματα των βορείων προαστίων

Τριαντάχρονος «νονός της νύχτας», συνελήφθη για δεύτερη φορά μέσα σε ένα εξάμηνο, για εκβιάσεις και βίαιες επιθέσεις εναντίον καταστηματαρχών στα βόρεια προάστια.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη προχθές το βράδυ στο Χαλάνδρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία, εκβίαση και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του είχε σχηματισθεί, από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, δικογραφία γιατί όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 30χρονος, κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο του 2013, με απειλές και βία, απαιτούσε χρήματα για «προστασία» από καταστηματάρχες στα βόρεια προάστια. Στις περιπτώσεις που οι καταστηματάρχες αρνούνταν να του δώσουν χρήματα, ο 30χρονος τους χτυπούσε ή προκαλούσε φθορές στα καταστήματά τους και αφαιρούσε τα χρήματα με βία.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2012 ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κατ' επάγγελμα εκβιάσεις, σε βάρος καταστηματαρχών σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Τακτικό Ανακριτή Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Halandri Pedia

Στικάκια...