Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΕΩΝ! ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΟΡΤΑ! ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ!


ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΙ .....

(ΛΑΓΟΣ αρχ. ελλ.: «λαγωός», λατ. ονομ.: «Lepus») της οικογένειας των λαγιδών

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΑΓΕΛΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ή ΒΟΩΕΙΔΩΝ.

ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΙ γιατί την κέρδισαν  - ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΨΗΦΟ - Ο ΣΥΜΕΩΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ με την δοκιμασμένη χρόνια τώρα μέθοδο της ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.

Για τον ΧΕΥ 8 που είναι στην ηλεκτρονική δημοπρασία για μίσθωση, διαδικασία της οποίας η Α φάση ολοκληρώθηκε, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ να τον διεκδικήσει.  Συμπέρασμα εύκολα εκπορευόμενο μόνο από  την πρόσκληση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας στην οποία ο Συμεών δια της Προέδου του Προέδρου έχει εντάξει θέμα να ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΥ 9 αλλά όχι για τον ΧΕΥ 8 γιατί προφανώς δεν χρειάζεται.

Συμπέρασμα νηπιαγωγείου: Ο ΣΥΜΕΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΥ 8 ο δήμος είναι ο μοναδικός πελατάκος και θα τον μισθώσει, δεν υπάρχει ανταγωνιστής να δώσει μεγαλύτερη προσφορά.

Και έβγαλε το δελτίο τύπου ότι είναι ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΩΡΑ!
 Γιατί άραγε δεν περίμενε λίγο να πει το πήρα και είναι αθλητικός χώρος;
ΚΑΝΕΙ ΚΟΡΔΕΛΑΚΙΑ στους ιθαγενείς;

ΟΧΙ!

Λέει τώρα - ΕΠΙΛΕΓΕΙ TO TIMING να το πει δημόσια και επίσημα -  τώρα που για τον ΧΕΥ 9 ετοιμάζεται να ανεβάσει την προσφορά του δήμου  - ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ τουλάχιστον ένας  ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ , και που μάλιστα είναι υπερθεματιστής αυτή την ώρα - ότι για τον ΧΕΥ 9 δεν υπάρχει ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ χωροθέτησης της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ  χρήσης για την οποία προβλέπεται και είναι κατάλληλο: ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.

Λέει λοιπόν ΤΩΡΑ, αυτή την στιγμή επιλέγει, ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ επίδοξο ιδιώτη επενδυτή ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ εκεί που είναι, πόσο μάλλον  ΝΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΟΥΝ και να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες καθαριότητας.
ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ! ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ άρα ..... ΝΑΤΟΣ Ο ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΟΥ άμα κερδίσεις!!!! Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!

ΣΩΣΤΑ;

Ε τι να αναρωτηθεί κανείς. Αφού είναι αυταπόδεικτο. Τι θα μου πει; Ότι γράφω σενάρια;
Απλές λογικές συνεπαγωγές κάνω.

Άρα λοιπόν ο ΧΕΥ 9 - που δεν μπορούσε  να γίνει MALL εκτός αν είναι εναέριο  - τα είπαμε αυτά - αφού έχει περάσει ένα τρένο από κάτω τώρα τελευταία, είναι πλέον "ακόμα πιο κατάλληλος, πολύτιμος και απαραίτητος για ΣΜΑ και υπηρεσίες καθαριότητας. Και είναι πιο ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ για τον δήμο και τους ιθαγενείς, ακόμα και αν τον κερδίσω ... εγώ ο ιδιώτης, στην δημοπρασία που είμαι και λαμόγιο!

Και αν τον κερδίσει ο ιδιώτης .... δεν θα έχει και δημοτικό ανταγωνισμό, να του πει ότι "ΕΧΩ ΛΥΣΗ να φτιάξω ΚΑΙ  ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ για να μην εξαρτάται η καθαριότητα της πόλης από εσένα".

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!

ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ με άνοια;

ΜΟΝΟ για "εργασίες επιφανείας" είναι κατάλληλο αυτό το πράγμα, ο ΧΕΥ 9.

Και έχει και χρήσεις για Σταθμό Μεταφόρτωσης και εγκαταστάσεις καθαριότητας, ο ΧΕΥ 9, έτσι δεν είναι;

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! Έτσι τα έφτιαξε τα πράγματα ο Μεγάλος Συμεών ο Α ο ΣΩΤΗΡ του Χαλά Ντερέ, χωρίς να ρωτήσει το συμβούλιο και την αντιπολίτευση για να μην του χαλάσουν το μεσσιανικό του σχέδιο.

Στην ηλεκτρονική δημοπρασία για την ΠΩΛΗΣΗ του ΧΕΥ 9 - της οποίας η πρώτη φάση ολοκληρώθηκε - έρχεται ο Συμεών ο Α και ζητάει από το συμβούλιο να αυξηθεί η προσφορά που είχαν εγκρίνει την προηγούμενη φορά.

(ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ "ΕΙΧΑΝ", δεν είναι "ΕΙΧΑΜΕ" δι΄τοι ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕΝΤ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΚΟΠΟ, δεν είμαστε τόοοοοσο νεοφιλελεύθεροι και ας μην είμαστε καργαριστεροί και ξέραμε ότι ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΧΑΜΕΝΟΣ από αυτή την εμπνευσμένη πολιτική των "ΣΙΜΕΟΝ & FRIENDS". .

Ένας σκεπτόμενος πολίτης που δεν ανήκει στην κατηγορία των θηλαστικών που περιγράφονται με τον γενικό τίτλο "αιγοπρόβατα" ή "βοωειδή"  μπορεί να συμπεράνει ότι η πρώτη προσφορά που έδωσε ο δήμος δεν έφτασε, άρα υπάρχει τουλάχιστον ένας ακόμα ανταγωνιστής που αυτή την στιγμή είναι και υπερθεματιστής και γι΄αυτό ο μεγάλος αυτός ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΣ αναγκάζεται να αυξήσει την προσφορά.

ΣΩΣΤΑ;

Και τάρα που αυτά παίζονται, είναι σε εξέλιξη,  ο Δήμαρχος μετά των τσιρακίων του φωνάζουν προς τον ενδιαφερόμενο  "ΠΑΡΤΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ. ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΑΣ. ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΔΩΣΕΙΣ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΙ"

¨Ετσι δεν είναι;

ΣΧΕΔΟΝ!

Διότι δεν ισχύει βέβαια ακόμα ότι είναι πλέον ο ΧΕΥ 9 η μοναδική εναλλακτική λύση  αφού υπάρχει ακόμα ζωντανή η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, που έχει κάνει εκείνος ο γελοίος και η δημοτική παράταξη ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ. 

Βέβαια δεν το έχει σε τίποτα ο Συμεών να την κάψει και αυτή μέχρι να τελειώσει ο διαγωνισμός για να έχει εξασφαλίσει το μονοπώλιο στον υπερθεματιστή.

ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΣΠΡΕΪ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ή ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΜΟΥ;Α.Ν.

ΔΙΠΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ - ΓΙΑΤΙ ..... ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΙ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΣΠΡΕΫ ....


Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 14η Νοεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010:


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Επανακαθορισμός του τιμήματος αγοράς, το οποίο θα προσφέρει ο Δήμος στα πλαίσια της συμμετοχής του στην ηλεκτρονική διαγωνιστική διαδικασία που διενεργεί το ΤΑΙΠΕΔ για την αγορά ακινήτου (ΧΕΥ 9).

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για πιλοτική εφαρμογή της συμμετοχής των πολιτών στη διαμόρφωση του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου.

3. Καθορισμός συντελεστών φόρων ηλεκτροδοτούμενων χώρων (Φ.Η.Χ.) για το οικονομικό έτος 2017.

4. Καθορισμός των τελών Κοιμητηρίου του Δήμου για το οικονομικό έτος 2017.

5. Καθορισμός τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για το οικονομικό έτος 2017.

6. Καθορισμός τελών κοινοχρήστων χώρων των οποίων παραχωρείται η χρήση, για το οικονομικό έτος 2017.

7. Καθορισμός τελών διαφήμισης για το οικονομικό έτος 2017.

8. Έγκριση μίσθωσης ακινήτου για τις ανάγκες λειτουργίας Δημοτικού Χοροδιδασκαλείου.

9. Τριμηνιαία έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Γ΄ τριμήνου 2016 του Δήμου.

10. Λήψη απόφασης για το άνοιγμα δύο νέων τραπεζικών λογαριασμών εξυπηρέτησης των P.O.S. της Eurobank και ορισμός υπογραφόντων σύμβασης συνεργασίας αποδοχής καρτών (POS).

11. Επιστροφή χρηματικού ποσού ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος.

12. Έγκριση πρακτικών επίλυσης φορολογικών διαφορών.

13. Έγκριση σκοπιμότητας και έγκριση πίστωσης ποσού 1.220,00 € εις βάρος του Κ.Α. 00.6442 με τίτλο: «Διοργάνωση συνεδρίων – συναντήσεων – διαλέξεων» για τη διοργάνωση ενημερωτικής ημερίδας του Δήμου Χαλανδρίου.

14. Έγκριση σκοπιμότητας και πίστωσης για την πραγματοποίηση θεατρικών παραστάσεων στα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Χαλανδρίου.

15. Έγκριση σκοπιμότητας και πίστωσης για την πραγματοποίηση θεατρικών παραστάσεων για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Χαλανδρίου.

16. Έγκριση σκοπιμότητας και πίστωσης για την υποστήριξη της θεατρικής παράστασης των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Χαλανδρίου.

17. Έγκριση σκοπιμότητας δαπάνης για την πραγματοποίηση εκδήλωσης με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

18. Μετάθεση του χρόνου παράδοσης της προμήθειας και τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς στο γήπεδο ποδοσφαίρου Ν. Πέρκιζας.

19. Καθιέρωση διαφορετικού ωραρίου εργασίας και λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Χαλανδρίου για το έτος 2017.

20. Καθιέρωση διαφορετικού ωραρίου λειτουργίας των τμημάτων της Δ/νσης Πολιτισμού και Αετουπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου.

21. Καθιέρωση ωραρίου εργασίας για τους σχολικούς φύλακες και τις σχολικές καθαρίστριες για το έτος 2017.

22. Λήψη απόφασης για διευρυμένο ωράριο εργασίας των υπαλλήλων του τμήματος τεχνικών συνεργείων και αυτεπιστασίας της Διεύθυνσης της Τεχνικής Υπηρεσίας.

23. Έγκριση παραχώρησης ενός απορριμματοφόρου και διάθεση 100 μεταλλικών κάδων στο Δήμο Περάματος.

24. Αποδοχή δωρεάν παραχώρησης χρήσης οχήματος της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΦΛΥΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ».

25. Μεταφορά της λαϊκής αγοράς του Κεντρικού Χαλανδρίου (Γ΄ Λαϊκή Αγορά Αθηνών).

26. Σύναψη σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας με το Δήμο Αγίας Παρασκευής για την παροχή υποστήριξης σύμφωνα με το άρθρο 99 του Ν. 3852/2010.

27. Παραλαβή της μελέτης «ΕΛΕΓΧΟΣ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΣΟΦ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΙΣΧΥΛΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΔΟ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» (Κ.Α. 30.7412.16).

28. Έγκριση 1ου ΑΠΕ (Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών) και του 1ου Π.Κ.Τ.Ν.Μ.Ε. (Πρωτοκόλλου Κανονισμού Νέων Τιμών Μονάδων Εργασιών) του έργου: «Κατασκευή αγωγών αποχέτευσης και εξωτερικών διακλαδώσεων σε διάφορες περιοχές του Δήμου Χαλανδρίου, Α.Μ. 7/16.

29. Έγκριση παράτασης της εργολαβικής σύμβασης του έργου «Έργα συντήρησης και επισκευών δημοτικών κτηρίων Δήμου Χαλανδρίου», Α.Μ. 10/15.

30. Παραχώρηση μίας (1) θέσης στάθμευσης οχήματος στην κ. Παρασκευή Τριάντη, άτομο με ειδικές ανάγκες, έμπροσθεν της οικίας της επί της οδού Ηπείρου αρ. 27, στο Ο.Τ. 583, στο Δήμο Χαλανδρίου.

31. Άδεια κοπής επικίνδυνων δένδρων.

ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ! ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΙΠΛΗ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ.

H οικονομική επιτροπή του δήμου έχει 6 τακτικά και 6 αναπληρωματικά μέλη της πλειοψηφίας και 3 της μειοψηφίας! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ!

ΣΚΟΡΠΙΣΑΝΕ!

Ο Συμεών αναγκάζετε να εκλέξει αναπληρωματικά μέλη της Ο.Ε. λίγο πριν φτάσει στα μισά της θητείας του!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ - ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ - ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ.Δεν μπορεί στο ένα συμβούλιο ο  ζητάει ο Συμεών από τους συμβούλους  να εγκρίνουν μελέτες χωρίς να τις ξέρουν, δεν μπορεί να αποκλείει εκλεγμένες παρατάξεις από θεσμικές διαδικασίες  και στο επόμενο συμβούλιο να επιβραβεύεται από την αντιπολίτευση με την διευκόλυνσή του να λύσει τα εσωπαραταξιακά του προβλήματα.

ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ και ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ!


2η  ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε ειδική συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 14η Νοεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.3852/2010:

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Εκλογή αναπληρωματικών μελών Οικονομικής Επιτροπής.

"ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΣΠΡΕΫ, ΜΑ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ" ..... ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!


Ένα δελτίο τύπου του σουλτανικού γραφείου προπαγάνδας κυκλοφόρησε την Τρίτη με τίτλο "ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ" .

Τους αφήσαμε πάλι να πανηγυρίσουν ολίγο, να βγουν τα παπαγαλάκια από τις τρυπούλες τους, να πάρουν λίγο θάρρος για να μιλήσουν και να τα δει ο ιθαγενής, να τους ξέρει, όταν του ψηφίζει. Να είναι συνειδητή η επιλογή του να εκλέγει ΔΟΣΙΛΟΓΑΡΕΣ, μην λέει μετά "με εξαπατήσατε, δεν ήξερα".

Και σήμερα θα ομιλήσουμε - πάλι δια τον ΠΕΛΑΤΗ του ΤΑΙΠΕΔ!

Τους μεγάλους αριστερούς διεκδικητές και τους "συνεπείς" συνοδοιπόρους τους.

ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΡΕ ΦΙΛΕ!


Σαν τον βάζελο στο Καραϊσκάκης ένα πράγμα!

Που "ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΣΠΡΕΫ" 
για να παραφράσω το γνωστό εμπνευσμένο μεν αλλά ακραία χουλιγκανικό σύνθημα των επιστημόνων της 7!

Ας το διαβάσουμε το δελτίο τύπου

Σημαντική Απόφαση για το Χαλάνδρι (8/11/2016)

Μια σπουδαία για το Χαλάνδρι απόφαση δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ και είναι πλέον νόμος του κράτους. Το ακίνητο των 4.175 τμ στη συμβολή της λεωφόρου Πεντέλης και Αττικής οδού που ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ απέκτησε πλέον δεσμευτική αθλητική χρήση. Αυτό σημαίνει ότι πλέον απαγορεύεται σε αυτό το ακίνητο που έχει αυξημένο συντελεστή δόμησης από το 1997 να αναπτυχθούν εμπορικές ή άλλες επιβαρυντικές για την πόλη χρήσεις. Επίσης σημαίνει ότι αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες να αποκτηθεί από τον δήμο στο πλαίσιο του διαγωνισμού μακροχρόνιας μίσθωσης που διεξάγει αυτές τις μέρες το ΤΑΙΠΕΔ και στον οποίο συμμετέχει ο Δήμος. Αν τελικά το ακίνητο αποκτηθεί για 30 χρόνια θα δοθεί η δυνατότητα στο Χαλάνδρι να αποκτήσει έναν γιγάντιο για τα δεδομένα της πόλης χώρο αθλητισμού και πρασίνου, ενοποιώντας λειτουργικά τα 30 στρέμματα του «Ν. Πέρκιζας,» τα 5,5 στρέμματα του δήμου, τα 4,1 στρέμματα του ΤΑΙΠΕΔ και τα 30 στρέμματα του σκεπαστού της Αττικής οδού.  Η αλλαγή της χρήσης είχε ζητηθεί με επιστολή του δημάρχου από τούς υπουργούς Π. Σκουρλέτη και Γ. Τσιρώνη, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα μετά και την ομόφωνη σύμφωνη γνώμη του κεντρικού συμβουλίου πολεοδομικών θεμάτων. Πρόκειται για μια ιστορική για το Χαλάνδρι απόφαση και υπάρχουν αρκετές ελπίδες να ολοκληρωθεί με την απόκτηση του χώρου. Σε κάθε όμως περίπτωση έχει εκλείψει ο κίνδυνος οικοδόμησης ενός τέρατος 2.600 τετραγωνικών ύψους 28 μέτρων μέσα στην πόλη. Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω ακίνητο είχε χαθεί για τον δήμο Χαλανδρίου όταν απαλλοτριώθηκε για τις ανάγκες της Αττικής οδού το 1996 αντί 780.000.000 δραχμών.

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!

Ο ΧΕΥ 8 λοιπόν - ο χώρος δίπλα στο Πέρκιζας δηλαδή, πήρε λέει ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ.

Μάλιστα! Πολύ καλό αυτό.

Πανηγύρισαν και οι εξωπαραταξιακοί φρουροί του στέμματος που συνεχίζουν να προσπαθούν να δικαιολογήσουν και να δικαιώσουν την επιλογή τους να γίνουν τσάτσοι του Συμεών.

"Αυξάνονται έτσι, σου λέει, οι πιθανότητες ο δήμος να είναι ο μοναδικός πελάτης του ΤΑΙΠΕΔ για να μισθώσει τον χώρο για 30 χρόνια."

Ας χρησιμοποιήσουμε λοιπόν την φαιά μας ουσία για να ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ.
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Να σκέφτεστε και λίγο αντί να ψάχνετε αφορμή να γλύψετε την εξουσία.

Και ας αρχίσουμε με μια - έτσι - "τεχνικής φύσεως ερώτηση για το σουλτανικό γραφείο προπαγάνδας:

 Γιατί καλέ κύριε σουλτανικέ εκπρόσωπε,δεν βάζετε ολόκληρο το ΦΕΚ και μας δείχνετε ένα απόκομμα που γουστάρετε εσείς;

Και άντε βαριόσασταν  να σκανάρετε όλο το ΦΕΚ γιατί είστε και γνωστοί εργατικοί εσείς.

Γιατί πουθενά δεν αναφέρεται καν ο αριθμός του ΦΕΚ για να το αναζητήσουμε, να το διαβάσουμε ολόκληρο και ημείς;

Θα μου πεις υπερβολές του Ακατανόμαστου ....

ΟΚ! Πες το!

Άλλά ο αναγνώστης της ΠΛΑΤΕΙΑΣ δεν είναι ΓΙΔΙ και θέλει να τα βλέπει ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα τεκμήρια έγγραφα, όχι αυτά που του επιτρέπει η ..... ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.

ΟΚ;

Και τώρα πάμε παρακάτω! (συνεχίζεται)

ΕΤΣΙ!