Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

ΩΧ! ΚΑΛΛΙΟ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΡΟΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΩΣ ΘΕΤΙΚΗ ...

Σήμερα το OMERTA έβγαλε αυτό που βλέπετε παρακάτω.

Επειδή ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ βάζουμε και την άλλη άποψη και ... αμαρτία δεν έχουμε!

΄Πάντως αν είναι έτσι ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ!!!!!!

 

ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ!
ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο δήμαρχος Πεντέλης γνωστός και ως Λούα Λούα έφτιαξε δημοτικό παντοπωλείο για πλουσίους αφού δεν κρατείται μητρώο και είναι ανοιχτό για τους πάντες. Έτσι την περασμένη Κυριακή έγινε χαμός. Μερσεντές και πολυτελή jupp πάρκαραν έξω από το παντοπωλείο και έμπαιναν μέσα και ψώνιζαν μπιρ μπαρά... Φυσικά απαγορευόταν η είσοδος στους φτωχούς δημότες της Πεντέλης. Ωραίος ο δήμαρχος. Σύντομα θα τον πλακώσουν με τα γιαούρτια με αυτά που κάνει.
omertanews.gr


ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΕΙ - ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ - ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑΣΗ

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ;;;;

Μετά την εγχείρηση θα έχουν το ίδιο IQ και με την ηγεσία τους και θα περνάτε ωραία!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: Μήπως να ξαναβρούμε το νόημα;;; ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ

ΔΩΡΕΕΣ http://www.scribd.com/doc/75755660/%CE%94%CE%A9%CE%A1%CE%95%CE%95%CE%A3ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!

Από ότι μας είπε η πηγή μας 4 φορές είχε στείλει η διεύθυνση του σχολείου έγγραφο για αυτή την γ.... την λακκούβα στην τεχνική υπηρεσία αλλά δεν ...

ΚΑΙ Η ΤΡΥΠΑ ΗΤΑΝΕ ΒΑΣΙΑ ...

Και έσπασε το παιδάκι το πόδι του και την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ η τρύπα έκλεισε.

Πού να βρει χρόνο ρε να ασχοληθεί με τις τρύπες στα προαύλια;;;

ΞΑΝΑ ΕΔΩ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ 7!

Μετά από ενάμιση μήνα αδράνειας, που οφείλετε σε προσωπικό πρόβλημα του διευθυντή του Κώστα Παπαδόπουλου, το εμπορικό - ενημερωτικό site ΔΙΚΤΥΟ 7 ΧΑΛΑΝΔΡΙ ξαναείναι μαζί μας.

Δειτε ό,τι αφορά την αγορά του Χαλανδρίου, πρώτοι, στο ΔΙΚΤΥΟ 7.

Αλλά όχι μόνο την αγορά.

Ενημερωθείτε με τις σημαντικότερες αναρτήσεις από όλα τα blogs του Χαλανδρίου και πάρτε μέρος στο phorum του δυκτίου - http://net7.forumgreek.com/ -  όπου - εμείς που ήδη γραφτήκαμε - φιλοδοξούμε να ανοίξουμε μια δημιουργική κουβέντα για την πόλη μας και όχι μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ.

Όσοι σκέφτονται όμως προβοκάτσιες ας προσέξουν. Ο admin είναι αυστηρός ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ.

Καλή επιτυχία

Χωρίς άλλα προβλήματα υγείας.

Στάση στο Χαλάνδρι

Συνεχίζεται η συλλογή λογαριασμών και εγγράφων από το δίκτυο αλληλεγγύης και άρνησης πληρωμών προκειμένου να γίνει ομαδική προσφυγή στη ΔΕΗ για το χαράτσι. Ενημερωθείτε για τους δήμους στους οποίους ακίνητα μπορούν να μπουν στην προσφυγή του Χαλανδρίου
Διαβάστε για το δικαστήριο των ασφαλιστικών μέτρων των συμβασιούχων στους παιδικούς σταθμούς, για την επιλογή της διοίκησης και του εμπορικού συλλόγου να εμπορευματοποιήσει την πλατεία της πόλης . Επιπλέον υπάρχει μία αποτίμηση της κατάστασης των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου καθώς και του ΟΝΑ.
Τέλος ανοιχτή πρόσκληση σε όλους από την Αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου υπάρχει για την εκδήλωση με θέμα:
Ευρωζώνη - Ελλάδα -χρεωκοπία΄η επόμενη μέρα
με ομιλητές τους
Σταθη Κουβελάκη -καθηγητή πολιτικής φιλοσοφίας στο Kings College του Λονδίνου
Γιώργο Σταθάκη -καθηγητή πολιτικής οικονομίας στο πανεπιστήμιο Κρήτης
Κέντρο νεότητας δήμου Χαλανδρίου Τρίτη 20/12 και ώρα 19:30


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                                
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ                                                                                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αγαπητοί δημότες,Ως Δήμαρχος Χαλανδρίου απέστειλα εξώδικα προς την ΔΕΗ και τους λοιπούς παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, κοινοποιούμενα στον Υπουργό Οικονομικών και τον Εισαγγελέα, προκειμένου να απόσχουν από διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή μας και επισημαίνοντας τους τις ευθύνες τους στην περίπτωση που προχωρήσουν σε τέτοιου είδους διακοπές.

Στην συνέχεια, προ ημερησίας θέσαμε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο το οποίο αποφάσισε την από κοινού αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού και την κλιμάκωση των αντιδράσεων μας και διατράνωσε την αντίθεση των Χαλανδραίων στο παράνομο, άδικο και ανάλγητο αυτό μέτρο.

Σε ενημερωτική ημερίδα που διοργανώθηκε από το Δήμο Χαλανδρίου την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011 στο Κέντρο Νεότητας  με την παρουσία ειδικών και με την συμμετοχή εκατοντάδων δημοτών συζητήσαμε εκτενώς το θέμα του ειδικού τέλους της ΔΕΗ και των δυνατοτήτων αντίδρασης μας.

Στην συνέχεια καταθέσαμε αίτηση ακύρωσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Σ.Τ.Ε.), για λογαριασμό των δημοτών μας κατά της απόφασης του Υπουργείου Οικονομικών για το Ειδικό Τέλος Ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, που αναμένεται να συζητηθεί στην Ολομέλεια του Δικαστηρίου σύντομα.

Ο Δήμος μας παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα και πρωταγωνιστεί στον αγώνα για την ακύρωση του παράνομου τέλους.

Είμαι πεπεισμένος ότι δεν δικαιούμαι να αφήσω να καταστούν συμπολίτες μας αναξιοπαθούντες, ούτε να υπάρξουν νεκροί από διακοπές ρεύματος.

Η Κοινωνική Υπηρεσία έχει ήδη συλλέξει περιπτώσεις αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας για τις οποίες θα αναπτύξουμε περαιτέρω επιμέρους νομικές δράσεις, μια και κάτι τέτοιο όπως αναπτύχθηκε και στην σχετική ημερίδα δεν είναι δυνατόν να γίνει από τον Δήμο σε μεγάλη κλίμακα για τεχνικούς και νομικούς λόγους.

Το Υπουργείο Οικονομικών εξήγγειλε την δημιουργία Επιτροπών στις κατά τόπους Δ.Ο.Υ., για τις οποίες τα κριτήρια σύστασης και ο τρόπος λειτουργίας τους, σύμφωνα με την δοθείσα εγκύκλιο δεν κρίνονται ασφαλή και επαρκή από μας για την επίλυση των προβλημάτων ευπαθών ομάδων, των οποίων την αντιμετώπιση αναλαμβάνουν. Συνεπώς κατ’ αρχήν απέχουμε από την συγκρότηση τους (για σειρά λόγων που θα ανακοινωθούν εκτενέστερα) καθώς η συμμετοχή εκπροσώπων του Δήμου σ’ αυτές σε καμιά περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να νομιμοποιήσει την απόρριψη δικαίων αιτημάτων δημοτών μας.Αγαπητοί συμπολίτες,

Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές και σας υπόσχομαι την μέγιστη δυνατή συμπαράσταση Διοίκησης και εργαζομένων του Δήμου σε όλους σας.


 

  Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου
 ΓΕΩΡΓΙΟΣ Σ. ΚΟΥΡΑΣΗΣ

Επιχορήγηση 97.000 ευρώ από τους Κ.Α.Π. για τις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων του Χαλανδρίου

Το υπουργείο Εσωτερικών διέθεσε 97.078,89 ευρώ, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.) του έτους 2011, στον Δήμο Χαλανδρίου για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων του.

Συνολικά διατέθηκαν 20.000.000 ευρώ στο σύνολο των δήμων της χώρας.
Αναλυτικά η κατανομή

Το ποσό αυτό που διατέθηκε, αποτελεί την 4η καταβολή για την φετινή χρονιά.

Στον Δήμο Χαλανδρίου έχουν δοθεί την τρέχουσα χρονιά, από το υπουργείο Εσωτερικών για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων του, συνολικά 485.000 ευρώ.
Αναλυτικά οι προηγούμενες καταβολές 1η, 2η,
http://halandripedia.blogspot.com/

Καθηγητής Βαγγέλης Κουφουδάκης: "Επιμνημόσυνος λόγος στο 3ο Ετήσιο Μνημόσυνο Τάσσου Παπαδόπουλου"


ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΥΦΟΥΔΑΚΗ

ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011Θεοφιλέστατε,

Κυρία Παπαδοπούλου και μέλη της οικογένειας του αείμνηστου Προέδρου,

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι,

Φίλοι και εκτιμητές του έργου του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου,Με ιδιαίτερη συγκίνηση βρίσκομαι σ΄ αυτό τον ιερό χώρο για να τιμήσω μαζί σας τη μνήμη του Τάσσου Παπαδόπουλου, ενός αγωνιστή, ενός ηγέτη, που πρόσφερε πολλά στους αγώνες για την περιφρούρηση του Κυπριακού Ελληνισμού και της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η απουσία του σήμερα είναι ιδιαίτερα αισθητή λόγω του κενού υπεύθυνης ηγεσίας που αντιμετωπίζει η Κυπριακή Δημοκρατία.

Ευχαριστώ την οικογένεια του τέως Προέδρου για την ευγενή της πρόσκληση. Η καταγωγή μου δεν είναι από την Κύπρο. Αισθάνομαι όμως Κύπριος γιατί η ιστορική και πολιτισμική συνέχεια του Κυπριακού Ελληνισμού, ενός κομματιού του Ελληνικού Έθνους, διακινδυνεύει για άλλη μία φορά για την εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων. Η υπεράσπιση της εθνικής ύπαρξης του Ελληνισμού δεν γίνεται με εκχώρηση δικαιωμάτων και ραγιαδισμό.

Αυτό το γνώριζε ο Τάσσος Παπαδόπουλος όταν στο ιστορικό του Διάγγελμα της 7ης Απριλίου του 2004 κάλεσε τον Κυπριακό Ελληνισμό να αποφασίσει για το παρόν και το μέλλον της Κύπρου και για τις γενιές που θα έρθουν μετά από εμάς.

Ο Τάσσος Παπαδόπουλος, ως λαοπρόβλητος ηγέτης, είχε εμπιστοσύνη στην κρίση του Κυπριακού λαού. Όπως αποδείχθηκε στις 24 Απριλίου 2004, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνοκυπρίων είχε και αυτή εμπιστοσύνη στην κρίση και στην πολιτική του Τάσσου Παπαδόπουλου.

Ως Έλληνας της Διασποράς, με ρίζες στη Μικρά Ασία, βρίσκω δύναμη και ιστορική συνέχεια στη σοφία των αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων. Αν υπάρχει ένα ρητό που χαρακτηρίζει τον ηγέτη που τιμούμε σήμερα είναι το «Αρχή άνδρα δείκνυσι», δηλαδή ο χαρακτήρας του ατόμου φαίνεται από τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων του. Αυτό το ρητό συνοψίζει τη σημερινή επιμνημόσυνη ομιλία μου.

Από την εποχή του απελευθερωτικού αγώνα μέχρι το ιστορικό Διάγγελμα της 7ης Απριλίου 2004 και την ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας ως ένα ανεξάρτητο, κυρίαρχο, ισότιμο Κράτος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Τάσσος Παπαδόπουλος ήταν παρών στους αγώνες και τις θυσίες του Κυπριακού λαού. 

Από τα πρώτα μέλη της ΕΟΚΑ, ο Τάσσος Παπαδόπουλος πίστευε στην ανάγκη και τη σημασία του απελευθερωτικού αγώνα σε αντίθεση με μερικούς που σήμερα προσπαθούν να ξαναγράψουν την ιστορία και να βεβηλώσουν τη μνήμη αυτών που συνέβαλαν στην απελευθέρωση της Κύπρου.

Ήταν πιστός συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου. Μαζί με τον Βάσο Λυσσαρίδη, ως Σύμβουλος του Εθνάρχη Μακαρίου και μέλος της Κυπριακής Αντιπροσωπείας στο Λονδίνο το 1959, ο Τάσσος Παπαδόπουλος είχε την διορατικότητα, την εντιμότητα και το πολιτικό θάρρος να αντιταχθεί στις Συμφωνίες του 1959, γιατί ήταν άδικες και περιείχαν μελλοντικούς κινδύνους για την Κυπριακή Δημοκρατία. Η ιστορία απέδειξε την ορθότητα της κρίσης του, όπως έγινε και 45 χρόνια αργότερα με το Σχέδιο Ανάν.

Απόφοιτος της Νομικής Σχολής Gray’sInn του Λονδίνου, υπηρέτησε την πατρίδα του από νεαρά ηλικία και με μεγάλη επιτυχία σε διάφορα σημαντικά Υπουργεία. Υπηρέτησε επίσης ως Βουλευτής, Συνομιλητής, Πρόεδρος της Βουλής, Πολιτικός Ηγέτης και τελικά ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *