Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011

ΑΦΗΝΕΙΣ ΡΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΑΚΟ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ;;;;

Ο καλύτερος πελάτης των Γερμανών

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada
Η Ελλάδα σέρνει πρώτη το χορό στην αγορά όπλων από τη Γερμανία. Απορρόφησε το 15% των εξαγωγών της Γερμανίας, ενώ κατέκτησε το “χάλκινο” μετάλλιο στην αγορά όπλων από τη Γαλλία.

Σε χρυσό πελάτη της Γερμανίας αναδεικνύεται η Ελλάδα, που σύμφωνα με έρευνα του Διεθνούς Ινστιτούτου Ερευνών για την Ειρήνη (SIPRI) της Στοκχόλμης καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην αγορά μεγάλων συμβατικών όπλων.
Συγκεκριμένα, η Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Economist, απορρόφησε το 15% των εξαγωγών της Γερμανίας κατά την περίοδο 2006-2010, αφήνοντας πίσω της τη Νότια Αφρική (11%), την Τουρκία (10%), τη Νότια Κορέα (9%) και τη Μαλαισία (7%).

Ούτε βέβαια η Γαλλία πρέπει να έχει παράπονο, καθώς απορροφήθηκε το 12% της εξαγωγής όπλων, με την Ελλάδα να αναδεικνύεται σε χάλκινη πρωταθλήτρια, μένοντας πίσω από τη Σιγκαπούρη (23%) και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (16%).
Οι δύο μεγαλύτεροι εισαγωγείς όπλων τα τελευταία χρόνια είναι η Ινδία και η Κίνα, καθώς αγόρασαν πάνω από το 80% των όπλων τους και οι δύο συνολικά από τη Ρωσία. Ο τρίτος και ο τέταρτος μεγαλύτερος αγοραστής είναι η Νότιος Κορέα και το Πακιστάν αντίστοιχα, προτιμώντας ωστόσο την αμερικανική αγορά όπλων.
Από τα στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι τα τρία τέταρτα των εξαγωγών συμβατικών όπλων σε παγκόσμιο επίπεδο κατά την περίοδο 2006-2010 πραγματοποιήθηκαν από πέντε μόλις χώρες (Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Βρετανία, Ρωσία, Γερμανία και Γαλλία).Παρατηρήθηκε μάλιστα σημαντική αύξηση του αριθμού εξαγωγών κατά 25% σε σύγκριση με την περίοδο 2001-2005. Να σημειωθεί, τέλος, πως το Διεθνές Ινστιτούτο Ερευνών για την Ειρήνη υπολογίζει τις παραδόσεις μεγάλων συμβατικών όπλων σε καθένα εκ των οποίων αποδίδεται τιμή, στρατηγική σημασία και άλλα κριτήρια.

ΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΔΡΑ!

Ο αμερικανικός λαός είναι ο πιο έξυπνος αμερικανικός λαός στον κόσμο.

Το ολοκαύτωμα ήταν μια άθλια περίοδος στην Ιστορία του έθνους μας. Εννοώ της ιστορίας αυτού του αιώνα. Αλλά όλοι ζήσαμε σ' αυτόν τον αιώνα. Εγώ δεν έζησα σε αυτόν τον αιώνα.

Τα περισσότερα προϊόντα που εισάγουμε, έρχονται από το εξωτερικό.
Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Το βλέπω όλη την ώρα όταν έρχονται άνθρωποι και μου λένε: "Μην μας απογοητεύσεις άλλη φορά".


ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ  Ο ....

George Bush JuniorΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΟΦΑ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ.

 • Η επετηρίδα είναι αυτό που βγάζουμε στα μαλλιά μας άμα δεν λουζόμαστε συχνά.


 • Ο Κωνσταντίνος Καντάφης ήτανε Έλληνας ποιητής που γεννήθηκε στη Λιβύη της Αλεξάνδρειας


 • Στην αρχαία εποχή δεν υπήρχαν ξένες χώρες, γι αυτό δεν έχουν βρει οι αρχαιολόγοι αρχαία διαβατήρια.


 • Όταν ο Οδυσσέας γύρισε πίσω στην Ιθάκη, βρήκε τους είκοσι ανεμιστήρες και την Πηνελόπη να τους δουλεύει στο φουλ.


 • Ο «πρατήρας» είναι λέξη δυσανόητη, δηλ. με δυο έννοιες. Μια όταν είναι σε ηφαίστειο και μια όταν δουλεύει σε πρατήριο!


 • Οι Δέκα Εντολές γράφτηκαν από τον Σινά και παραδόθηκαν στον Μωυσή στην Πλάκα. Ήταν όλες πέτρινες, αλλά σαφέστατες.


 • ΟΣΛΟ! ΝΟΡΒΗΓΙΑ!


  ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ !

  Φόρμα επικοινωνίας

  Όνομα

  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

  Μήνυμα *