Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΒΟΜΒΑ! ΤΟ ΚΙΝΑΛ - ΕΠΙΣΗΜΑ - ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ


Ο εκπρόσωπος της παράταξης Ανδρεόπουλου και βέβαια του ΚινΑλ στην οικονομική επιτροπή, το μέλος του Τομέα Αυτοδιοίκησης του κόμματος που παριστάνει το ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Πράσσος, στην χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ του 2018 - που θα συζητηθεί την Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο για οριστική έγκριση - ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ την ένταξη του χρηματοδοτούμενου έργου .

ΜΕ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ χρηματοδότηση έργου!

Ένταξη που - αν περάσει - την Δευτέρα από το ΔΣ παρά την αντίθεση της παράταξης των ΚινΑλιτών - θα επιτρέψει την ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ του έργου ΑΜΕΣΑ!

Η ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ είναι εδώ.
Και παράγει αποτελέσματα.

Και τα συμφέροντα που την κουνάνε είναι εδώ.

Και οι εκπρόσωποί τους.

Οι εκπρόσωποι των συμφερόντων που δεν θέλουν την ανέγερση του Δημαρχείου.

Όπως εδώ είμαστε και εμείς.

Οι διαχρονικοί και μόνιμοι θεματοφύλακες - διεκδικητές μιας ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ και θα απελευθερώσει χρήματα που ενθυλακώνονται στις τσέπες των εντολοδόχων των πυγοραπιστών με τις σανίδες.

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ.

Τώρα που το δημαρχείο βρίσκεται ένα βήμα πριν την δημοπράτηση όσοι ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΟΥΣ από τις βρεγμένες σανίδες της ακροδεξιάς, την έκαναν με ελαφριά πηδηματάκια.

Και επειδή εμείς εδώ δεν είμαστε ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ, ούτε όσα γράφουμε ετεροκαθορίζονται οφείλουμε να σε ενημερώσουμε ότι Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ.

Και η Λούλα θα αναρωτηθείς;;;;

ΕΛΕΙΠΕ!!!!!

Δεν ήταν αρκετά σοβαρό το θέμα για την πόλη.
Όπως δεν είναι και το Πεύκο Πολίτη.

ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ!

ΣΧΟΛΙΟ:

Δήμαρχε Κώστα Παττακέ περιμένουμε την τοποθέτησή σου για την στάση των ΚινΑλιτών!!!!
Οι ίσες αποστάσεις και οι στρουθοκαμηλισμοί τελειώνουν.

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ! ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ .....

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ


Αντιφασιστική Πορεία στον Γέρακα, Σάββατο 24/11 στις 12:00


Aντιφασιστική πορεία στο Γέρακα
Σάββατο 24 Νοέμβρη 12μμ στο μετρό της Παλλήνης.

Μακρυά οι φασιστικές συμμορίες από τις γειτονιές μας.

Είναι μάλλον η στιγμή που πρέπει να μιλήσουμε για ζητήματα που το 2018 θα έπρεπε να είναι αυτονόητα. Δε θέλουμε τις φασιστικές συμμορίες στις γειτονιές μας. Οι φασίστες αποθρασύνονται όταν νιώθουν ότι το ευρύτερο πολιτικό και κοινωνικό κλίμα τους ευνοεί. Τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν με αφετηρία την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου είναι υπερβολικά ανησυχητικά και επικίνδυνα. «Διμοιρίες» μαθητών να φωνάζουν ρατσιστικά και εθνικιστικά συνθήματα, ντόπιοι ακροδεξιοί να γυροφέρνουν έξω από τα σχολεία και τα πιο χυδαία πρόσωπα της πολιτικής σκηνής και των ΜΜΕ να στάζουν εθνικιστικό δηλητήριο. Οι ΝΑΖΙ να επιστρέφουν την επέτειο του πολέμου εναντίον τους.

Αρκετοί νομίζουν ότι μπορεί να μένουν αδιάφοροι, ότι όλα αυτά δεν τους αγγίζουν. Οι φασίστες δεν έχουν όρια στο μίσος τους, δεν κάνουν διακρίσεις όταν αποφασίσουν να χτυπήσουν. Η τυφλή βία είναι αποδεδειγμένα συνώνυμο της ακροδεξιάς βίας. Κινούνται στα σκοτάδια, στήνουν καρτέρια, τραμπουκίζουν, τρομοκρατούν, δολοφονούν. Φασίστες στις γειτονιές μας σημαίνει να κοιτάς συνεχώς πίσω σου, να σκέφτεσαι ότι αν για οποιοδήποτε δεν χωράς στην κανονικότητά τους, θα σε κυνηγήσουν. Οι φασίστες μπορούν να φτιάξουν ένα συνονθύλευμα εχθρών-στόχων, όλοι κινδυνεύουν ακόμα και αυτοί που τους χαϊδεύουν, αυτοί που δεν ανήκουν στην αριστερά και στα κινήματα (βλ Μπουτάρης). Μισούν τους μετανάστες, αυτούς που συμπαθούν τους μετανάστες, τους αλλόθρησκους, αυτούς που ανέχονται τους αλλόθρησκους, μισούν τους γειτονικούς λαούς, θέλουν πόλεμο, μισούν όσους μιλάνε για ειρήνη, στοχοποιούν γενικά όσους πέρα από τις σημαίες βλέπουν στη ζωή τους και άλλα ζητήματα όπως η εργασία, η κοινωνική μέριμνα, το περιβάλλον…

Οι φασίστες είναι υπερασπιστές των αντιλαϊκών πολιτικών είναι άμεσα και έμμεσα τσιράκια των αφεντικών. Δε θέλουν να απεργείς, να ζητάς τα δεδουλευμένα σου ή τα ένσημά σου, δε θέλουν να υπερασπίζεσαι δημόσιους χώρους, ένα πάρκο ή μια παιδική χαρά, δε αντέχουν να μιλάς για παιδεία, υγεία, πολιτισμό. Μην νομίζεις ότι είναι μακριά, μην προσπαθείς να βγάλεις άκρη μαζί τους, κάνε τους στην άκρη. Χρειαζόμαστε μαζικό, δυναμικό και θαρραλέο αντιφασιστικό κίνημα που να υπερασπίζεται τις γειτονιές μας και τους αγώνες μας. Είναι ανάγκη να καταδικάσουμε τις φωνές που τελικά τους ενθαρρύνουν, να κόψουμε τα χέρια που τους θρέφουν.

ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ 27 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΦΑΡΟΚ ΜΠΟΥΛΣΑΡΑ - ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΟΣ ΩΣ FREDDIE MERCURY - ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

WE WILL ROCK YOUΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΡΒΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, EMIR NEMANJA KUSTURICA ΕΧΕΙ ΓΕNΕΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ