Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕεεεεεεεε!

ΦΡΕΣΚΟ!


40.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ "ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ".

Ποιος θα τα πληρώσει τώρα;;;;

Ο Eπιχειρηματίας;;;;

Ο Ασημακόπουλος;;;

Ο Τουίτυ;;;

Ο ΠΟΠΑΫ ή Ο ΖΟΡΡΟ;;;

O Πιλάφης που τα κάνει όλα νόμιμα;;;

Οι άλλοι της Δημοτικής Αστυνομίας ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ αλλά στο τραπεζάκι του ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ είναι ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟΙ;;;

Οι δημοτικοί σύμβουλοι που δια της ψήφου τους ενέκριναν αυτό το αίσχος της παραχώρησης μπιρ παρά και χωρίς όρους της Πλατείας;;;

Ή εμείς οι μαλάκες δημότες;;;;
 
ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ;;;;

ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ;;;

Α.Μ.Ε.Α.! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ....

..... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Δεν έχουν τον Θεό τους  εκεί στον δήμο.
 Μιλάμε ότι η ρήσις του Τζιμάκου για τον Γιώργο "μην του πετάτε γιαούρτια γιατί τα μαζεύει και τα πουλάει" θα γίνει κυριολεξία, με αυτή τη διοίκηση του δήμου.
Αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι ευαίσθητοι όμως!

Αααα, όλα κι όλα! Είναι δηλαδή τόσο ευαίσθητοι που δεν λες κουβέντα!

Τέτοια ευαισθησία δηλαδή, τι να λέμε τώρα!

Ακούστε να δείτε δηλαδή ΠΟΣΟ ευαίσθητη διοίκηση έχουμε στον δήμο μας, ειδικά με τα ΑΜΕΑ.

Μην ακούσει ΑΜΕΑ αυτός ο δήμαρχος! Μην ακούσει!

Ένα μυστήριο πράγμα!
Δηλαδή μόλις του πεις "ΑΜΕΑ", ΧΑΛΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ - ΤΑ ΑΜΕΑ -  ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΗΣΕΙ!
Πήγαν που λέτε και του είπανε ότι ένας σύλλογος Α.Μ.Ε.Α. από τα ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ (ΝΑΙ, αλήθεια σας λέω, ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ) θέλει την βοήθειά του!
 (Να ήταν και σύλλογος ΑΜΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ πάει στην ευχή, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΚ , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ; Δεν έχουν εκεί πλατεία;)

Δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη - που λες αναγνώστη μου - και ΑΜΕΣΩΣ, ΠΑΡΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, ο δήμαρχος είπε: "ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ ΣΑΣ";;

- "Να μας δώσεις , φανταστικέ μας δήμαρχε,  την πλατεία να εκθέσουμε τις δημιουργίες των ΑΜΕΑ για να πάρουν κουράγιο". (Απόρώ, αν δώσει το Χαλάνδρι την πλατεία σε όλους του συλλόγους ΑΜΕΑ της Αττικής, όλο το χρόνο δεν θα έχουμε "έκθεση" ΑΜΕΑ στην πλατεία;)

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ! ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΕ Η ΑΙΤΗΣΗ!
ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΙΣ!

ΕΚΘΕΣΗ!

(ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 3692/5-3-2012 - ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ - ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟΙ -την έχουμε δει με τα ματάκια μας ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ - ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ , δεν ψάξαμε "΄κρυφή ενημέρωση".)

"Ό,τι θέλουν τα ΑΜΕΑ λοιπόν  - ΠΑΡΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ για 10 μέρες". ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ! (Αυτή η πλατεία πουτάνα έχει γίνει, 'οποιος θέλει την παίρνει και πουλάει την πραμάτεια του).Θα εκθέσουν λοιπόν τις χειροκατασκευές των Α.Μ.Ε.Α. των Άνω Λιοσίων για 10 μέρες στην πόλη μας.
ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ, ίσως πει κάποιος!
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΝ!

Παρόλο που θα λέγαμε και πάλι,  ότι ίσως δεν φτάνει το Χαλάνδρι για όλους τους συλλόγους Α.Μ.Ε.Α.του λεκανοπεδίου.
 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!
ΝΑ ΔΩΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ
 ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Για τα Α.Μ.Ε.Α ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ ΤΟΥΣ!

Βάλανε - που λέτε - 2 περίπτερα με χειροτεχνίες των Α.Μ.Ε.Α.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ!

Όπως και τα παιδιά που τα κρατάνε για να ενισχύσουν την δράση του συλλόγου τους!
 (Είναι τα 2 πρώτα περίπτερα από την μεριά της Βασ. Γεωργίου - πάτε να δείτε)


ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Αλλά όμως;" ΜΠΡΑΒΟ";;;;  Να το πούμε;

ΣΙΓΟΥΡΑ;;;;

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ:
Αφρικάνικα Ξυλόγλυπτα (των ΑΜΕΑ της φυλής των Χάουσα)

Μπλουζάκια με φτηνοστάμπες, που τις έφτιαξαν ΑΜΕΑ;
Κρέμες για ΚΑΛΟΥΣ και ψιλοδωράκια φταγμένα από ΑΜΕΑ .... του ΠΕΚΙΝΟΥ, με τα οποία αντάλλαξαν προϊόντα, κατα πως φαίνετια, στα πλαίσια των πολιτιστικών ανταλλαγών, τα ΑΜΕΑ των Άνω Λιοσίων.

ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣΗΜΙΚΑ ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ ....

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ - ΠΟΛΛΑ - ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ (στην χειρότερη) αλλά και ΕΜΠΟΡΙΚΑ (ελληνικά) ΠΡΟΪΟΝΤΑ (που πωλούνται και στα μαγαζιά του Χαλανδρίου).

(Ναι ξέρω, ΧΩΡΙΣ "ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ"!
 Με "ΜΑΣΑΖΟΝΤΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ")

Την ίδια ώρα μαγαζιά στο Χαλάνδρι (Athens, Greece)  - βιβλιοπωλεία, δωράδικα, κομπολογάδικα, μπλουζάδικα, κλπ) , που πληρώνουν νοίκια σε Χαλανδραίους Ιδιοκτήτες (Έλληνες Υπήκοους), που πληρώνουν ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ στον ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΦΟΡΟΥΣ για να εξοφληθούν τα γαμησιάτικα του ΙΚΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και της SIEMENS, χαράτσι στην ΔΕΗ - με βάση τα τετραγωνικά του μαγαζιού τους, κυνηγάνε τον πελάτη με το ντουφέκι ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΛΗΡΩΤΑ, διότι είναι "μεσάζοντες" και όχι "μασάζοντες".

(Αντί να στήσουν και αυτοί - ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ - ένα τσαντήρι στην πλατεία και αντί για όλα τα έξοδα λειτουργίας της επιχείρησής τους να κάνουν πού και πού και μια δωρεά - όποτε το θυμούνται - στον σύλλογο ΑΜΕΑ Χαλανδρίου ή ... Πεκίνου).

Την ίδια ώρα ο Εμπορικός Σύλλογος κυνηγάει να κλείνει το bazaar που κάνει για μερικές μέρες τα Χριστούγεννα η φιλοζωϊκή ένωση ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ στην Πλάτωνος, γιατί λέει κόβει έσοδα από τα μαγαζιά!
(Αλλά αυτοί  είναι δικοί μας ευαίσθητοι, ΝΤΟΠΙΟΙ, του  ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, τους ξέρουμε και έχουμε γνώμη για την ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ τους - δεν ξέρω αν με εννοείτε).

Την ίδια ώρα - αν κάνας μαυρούκος στρώσει καμιά κουβέρτα και πουλάει ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ παπαράκια για να ταϊσει τα μαυράκια του - θα είναι ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ και θα πρέπει ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ και να παραδοθεί στους Ελληναράδες να τον πετάξουν στην θάλασσα, διότι καταστρέφει την ελληνική οικονομία!

Την ίδια ώρα ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Α.Μ.Ε.Α. στην πόλη μας (και στα Άνω Λιόσια, στην Πέρα Παναγιά και στην Δώθε Παναγιά)  χάνουν το επίδομα κοινωνικής προστασίας που έπαιρναν δια να ικανοποιηθούν οι δανειστές.

Την ίδια ώρα ο Δήμος υλοποιεί το πρόγραμμα "Στηρίζουμε την Ελληνική Παραγωγή" (ΜΗ ΧΕΣΩ) - ΑΛΛΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "Πηδάμε τους Χαλανδραίους Εμπόρους αφού κάθε δίμηνο τους στήνουμε ένα γιουσουρούμ για να σηκώνει την - όποια - αγοραστική δύναμη έχει ξεμείνει στον Χαλανδραίο καταναλωτή.

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ( ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΞ) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

ΤΑ Α.Μ.Ε.Α. - δηλαδή ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που σας ψηφίζαμε - ξύπνησαν!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΑΛΛΟ!

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΡΑΞΙΜΟ .... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ!

Και μην μας πουλάτε εμάς ευαισθησία για τα Α.Μ.Ε.Α.
ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ (ξέρετε ποιου) ΜΕ ΤΗΝ .... ΚΥΠΡΟ.

ΦΙΛΟΥΘΙΑ!
25η ΜΑΡΤΙΟΥ! ΠΑΡΕΛΑΣΗ. ΑΦΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΜΕ - ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΗΣΥΧΑ ΔΗΛΑΔΗ - ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΣΙΓΚΛΑΤΕ!

ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!
Μετά το ΟΧΙ, πάμε στην παρέλαση με τον στρατηγό στο πέτο!

Αλλά ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! (Εξαιρούνται γιαούρτια σε ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  που θα κάνουν το λάθος να καμαρώνουν στην πλατεία μας).

Να πείσουμε ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ (ξέρετε).

"Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ"


 
Ρε τι άλλο θα ακούσουμε!

(Και μην ερμηνεύσει κανένας παπάρας ότι είμαστε με τον Ραγκούση, έτσι; - ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ).

Αλλά όχι να τον λέει και η Queen Dora "ΚΗΠΟΥΡΟ" ....
Πάει στο διάολο δήλαδή!
ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ!
ΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΧΑΘΗΚΕ!Βρείτε με ποιο κόμμα ταυτίζεστε. Κάντε το τεστ

Ξέρετε ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις εκλογές ; Σας έχουν μπερδέψει οι λεπτές διαχωριστικές γραμμές τους; Οι ιδεολογίες που συγκλίνουν; Ή μήπως η ιδεολογικές τους αντιφάσεις!
Κάντε το τεστ και δείτε με ποιο κόμμα ταυτίζεστε.

Κάντε το τεστ πατώντας εδώ.

Ο Πολιτικός Χάρτης είναι μια ιδέα του μηχανικού τηλεπικοινωνιών Δρ. Απόστολου Γεωργιάδη, η οποία βασίστηκε στον Χάρτη Nolan και υλοποιήθηκε με τη βοήθεια του δημοσιογράφου Μανώλη Ανδριωτάκη.

Όπως χαρακτηριστικά λένε οι δημιουργοί του: »Η κύρια καινοτομία του Πολιτικού Χάρτη είναι η κυκλική παρουσίαση του πολιτικού φάσματος, αντί της παραδοασιακής γραμμικής ή τετράγωνης παρουσίασης. Επίσης καινοτομία του Πολιτικού Χάρτη είναι και ο υπολογισμός της σαφήνειας των απαντήσεων. Το εξαγόμενο πολιτικό αποτύπωμα επάνω στο χάρτη είναι μία ελλειψοειδής περιοχή. Όσο μικρότερη είναι αυτή η περιοχή, τόσο πιο σαφής και στοχευμένη είναι η ιδεολογική τοποθέτηση. Αντίθετα, το μεγαλύτερο μέγεθος πολιτικού αποτυπώματος δηλώνει ότι η ιδεολογική τοποθέτηση είναι πιο ασαφής, με πολιτικές συγγένειες σε όμορους χώρους»


Σ.Σ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Είμαι καλά γιατρέ μου;;; Με βγάζει αριστερά στα όρια ΣΥΡΙΖΑ με ΚΚΕ. Πρέπει να το κοιτάξω! Ή μήπως είναι χαλασμένο το τεστ;

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *