Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012

ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ 7.30 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ ...


Ότι εμείς θεωρούμε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος τρέχει τώρα κατόπιν εορτής για να σώσει τα προσχήματα είναι γνωστό.
Γνωστό είναι επίσης ότι ο δήμος Χαλανδρίου ψάχνει τρόπο για υπαναχώρηση στο θέμα των παρκομέτρων που δεν θα τον εκθέσει πολύ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΗΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΠΛΗΝ ... ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΩΝ. (Το ενδεχόμενο να παραιτηθεί κανείς για το φιάσκο, δεν παίζει. Βλέπετε στην Ελλάδα όλα συζητιώνται εκτός από το να χάσει υπεύθυνος την καρέκλα του, όταν δεν τα κάνει καλά).
Παρόλα αυτά η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις είναι αναγκαία.

Σερφάροντας σήμερα, βρήκα αυτό. Δεν έχω άδεια να αναφέρω το όνομα του συγγραφέως αλλά μπορείτε να το δείτε στην ανοικτή ομάδα του fb μόνοι σας  (link στο τέλος της ανάρτησης).

Και άλλοι λοιπόν λένε αυτές τις ... "τρέλες";;;

Διαβάστε το και τα συμπεράσματα δικά σας.

Όταν δείτε και ποιος τα λέει .... (ΔΕΙΤΕ ΤΟ. ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΤΟ LINK) 

Να τι έγραψε ο συγκεκριμένος χαλανδραίος λοιπόν στο φατσομπούκι, σχολιάζοντας την συνέντευξη Πάνου Βάσιου στην KAUHMERINH  (Το νέο πρόσωπο του Χαλανδρίου)

ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ:

Χαίρομαι που ο κύριος Βάσιος μιλάει μόνος του και ρωτάει τους φανταστικούς του πολίτες ( Μαρία – ιδιοκτήτρια καφέ ) και καταστηματάρχες που εντελώς τυχαίος υποστηρίζουν το απαράδεκτο ( κατά τον τρόπο λειτουργίας του ) μέτρο που επέβαλε ο ίδιος !!!

Άρα ο εμπορικός σύλλογος Χαλανδρίου θα μιλάει με άλλης Πόλης καταστηματάρχες όπου θέλει την κατάργηση ή έστω την τροποποίηση του μέτρου !!! 

Κύριε Βάσιο , το 50% μείωση του τζίρου σε μία επιχείρηση εν καιρώ οικονομικής κρίσης δεν λέγεται μικρή μείωση . Λέγεται κλείσιμο καταστήματος ! 

Η αγορά που ανεβαίνει στο Χαλάνδρι είναι τα καφέ Μπαρ που δουλεύουν τις ώρες που κλείνει η ελεγχόμενη στάθμευση ! Άρα δεν πετύχατε κάτι .

Μάλιστα καταφέρατε να επιταχύνετε την πτωτική τάση της πρωινής αγοράς του Χαλανδρίου !!! Πάρτε τα στοιχεία από τον Εμπορικό σύλλογο του δήμου Χαλανδρίου . 

Πραγματικά είναι απορίας άξιο πως 100 πινακίδες και μπόλικη μπογιά κόστισε 93.000 ευρώ . Θα χαρώ πολύ να δω που πήγαν όλα αυτά τα λεφτά μας , που με καμάρι το διαφημίζεται . 

«Τουλάχιστον μέχρι σήμερα, η αστυνόμευση στην περιοχή είναι εντατική, με τους δημοτικούς αστυνομικούς να προχωρούν σε διαρκείς ελέγχους, αλλά και ενημέρωση επισκεπτών και κατοίκων για τα νέα μέτρα.» 

Πως ακριβώς εννοείται την ενημέρωση Κύριε Βάσιο ??? Με 80 ευρώ και 40 ευρώ κλήσεις σε ανυποψίαστους πελάτες της αγοράς του Χαλανδρίου ??? Δηλαδή αν έπρεπε να επιβάλουν με πιο σκληρή τακτική τα μέτρα τι θα έκαναν ? Εκτελεστικό απόσπασμα ??? 

Ανθρώπινο έγινε το Χαλάνδρι ή πόλη φάντασμα τις ώρες της ελεγχόμενης στάθμευσης ??? 

Χαίρομαι που κάνατε όλες τις σωστές κινήσεις πριν επιβάλλεται αυτό το μέτρο . Υπάρχουν ατελείωτα δημοτικά δωρεάν παρκινγκ , ολόκληρος στόλος από λεωφορεία που συνδέουν τις δύο στάσης μετρό (Χαλανδρίου – Αγ. Παρασκευής ) . Ενημερώσατε όλους τους πολίτες του Χαλανδρίου και καταστηματάρχες για το μέτρο αυτό . 

Ο φοβερός σας επαγγελματισμός και η ανεπανάληπτη αναπτυξιακή σας τακτική μας σκλαβώνει !!! Δυστυχώς στην κυριολεξία γιατί μόνο στο κλείσιμο των μαγαζιών οδηγεί και μετά στη φυλακή !!!
Και βέβαια αλλάζουν συνήθειες οι πελάτες της αγοράς του Χαλανδρίου .
 Απλά πάνε σε άλλη αγορά !!! 

Μήπως τελικά αυτός είναι ο στόχος σας Κύριε Βάσιο ??? 

Το μέτρο δεν θέλει χρόνο , τροποποίηση θέλει ή κατάργηση !!! Δεν είναι ντροπή να πάρετε πίσω ένα λάθος μέτρο ! ΝΤΡΟΠΗ είναι να αδειάσετε όλη την αγορά του Χαλανδρίου από το πείσμα σας 
(επειδή δεν θέλω να σκεφτώ κάποια άλλη πιο προφανή και ύποπτη εξήγηση )


ΠΟΔΗΛΑΤΑ: ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ spirospero ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ... ΠΝΕΥΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.


Θράσος: Ο Δ. Χανίων θα ξοδέψει 164.508 ευρώ για ποδήλατα

Η προκήρυξη του Δήμου Χανίων για Προμήθεια και Εγκατάσταση Σταθμών Αυτόματης Διάθεσης Ποδηλάτων στην Παλιά Πόλη του Δήμου Χανίων ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Η εν λόγω προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού, αφορά την αγορά 70 ποδηλάτων, με χρηματοδότηση μέσω των ΕΣΠΑ, με το ποσό των 164.508,81 ευρώ.

Δηλαδή 2.350 ευρώ ανά ποδήλατο! Τι ποδήλατα είναι αυτά που στοιχίζουν τόσο;

Το ακριβές κείμενο της προκήρυξης, όπως δημοσιεύεται στο rethemnosnews.gr, έχει ως εξής:

Ο Δήμος Χανίων με διεύθυνση Κυδωνίας 29, Χανιά Κρήτης, Τ.Κ. 73135, τηλ. 2821341600, fax 2821093300, προκηρύσσει Ανοιχτό Δημόσιο Διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή και με σφραγισμένες προσφορές για την Προμήθεια και Εγκατάσταση Σταθμών Αυτόματης Διάθεσης Ποδηλάτων στην Παλιά Πόλη του Δήμου Χανίων, στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο «Υλοποίηση εναλλακτικών τρόπων κυκλοφορίας για τη μείωση εκπομπών αέριων ρύπων» σύμφωνα με τις διατάξεις που προβλέπονται από τον ΕΚΠΟΤΑ (Υπ.Απ.11389/93). Ο συνολικός προϋπολογισμός της προμήθειας είναι εκατόν εξήντα τέσσερις χιλιάδες, πεντακόσια οχτώ ευρώ και ογδόντα ένα λεπτά (164.508,81€) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Ο διαγωνισμός αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση τεσσάρων (4) σταθμών αυτόματης διάθεσης ποδηλάτων με εβδομήντα (70) ποδήλατα. Οι Σταθμοί θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένα σημεία του Δήμου και κάθε σταθμός θα έχει τις ακόλουθες θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων:

Σταθμός 1: Πλατεία Τάλω – Δέκα (10) Θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων
Σταθμός 2: Πλατεία Κατεχάκη – Δεκαπέντε (15) θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων
Σταθμός 3: Πλατεία Δευκαλίωνος (Πύλη της Άμμου-Πάρκινγκ) – Είκοσι Δύο (22) θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων
Σταθμός 4: Πλατεία Ταξ. Μαρκοπούλου – Είκοσι Τρεις (23) θέσεις ποδηλάτων

Πάμε τώρα στα ωραία. Με μια καλή προσφορά χονδρικής αγοράζεις 70 ποδήλατα περίπου με 4.000 - 5.000 ευρώ. Περισσεύουν 160.000 ευρώ περίπου.

Πόσα χρειάζονται για κάθε ένα από τους 4 «σταθμούς» με μπάρες; 40.000 χιλιάρικα ευρώπουλα ανά σταθμό;

Σαν πολλά δεν είναι;

Δεν λέμε. Ωραίες είναι αυτές οι πρωτοβουλίες αλλά αυτά γίνονται σε εύπορα κράτη και όχι με δημόσιο χρήμα. Απαντήσεις θα δοθούν για το ζήτημα;

Οι Ισλανδοί ενέκριναν με δημοψήφισμα το Νέο Σύνταγμα που έφτιαξαν οι πολίτες.

Λίγο έως πολύ αρκετοί από εμάς γνωρίζουμε τι έκαναν οι Ισλανδοί και πως διασώθηκαν. Πόσοι όμως από εμάς γνωρίζουν ότι χθες έγινε ένα ακόμα δημοψήφισμα στην Ισλανδία; Πολλοί λίγοι. Κανένα ελληνικό καθεστωτικό ΜΜΕ δεν πληροφόρησε τον ελληνικό λαό για το θέμα αυτό. Ποιος ο λόγος;

Απλά γιατί κάτι τέτοιο θα αφύπνιζε τον ελληνικό λαό και θα του έμπαιναν παρόμοιες σκέψεις. Οι Ισλανδοί, όπως είναι ήδη γνωστόν, μετά τα δύο συνεχόμενα δημοψηφίσματα στο πρόσφατο παρελθόν,…. δεν δέχτηκαν να μπουν στο ΔΝΤ για να σώσουν τις τράπεζες. Αντίθετα, φυλάκισαν τους υπεύθυνους τραπεζίτες και καταδίκασαν τον πρώην πρωθυπουργό τους και φυσικά διασώθηκαν χωρίς να περιέλθουν στην εξαθλίωση που θα περιέλθουμε εμείς σε λίγο καιρό.

Δεν στάθηκαν όμως εκεί, αλλά με ηγέτη έναν υπέροχο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έκαναν και κάτι άλλο που αποτελεί κόκκινο πανί για το ελληνικό σάπιο και διεφθαρμένο πολίτευμα. Έκαναν μόνοι τους Λαϊκό Συνταγματικό Συμβούλιο από εκλεγμένους πολίτες. Συνέταξαν με ανοικτή δημόσια διαβούλευση μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα νέο Σύνταγμα, σε αντικατάσταση αυτού που είχαν από το 1944 και χθες 20-10-2012 έκαναν νέο δημοψήφισμα για έγκριση του Συντάγματος που έφτιαξαν οι ίδιοι οι πολίτες.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες, όπως πληροφορούμαστε από την ιστοσελίδα ICELAND REVIEWONLINE, τα δύο τρίτα του Ισλανδικού λαού και συγκεκριμένα το 68,3% ψήφισαν υπέρ του νέου Συντάγματος.

Το δημοψήφισμα αυτό είναι συμβουλευτικού χαρακτήρα και εναπόκειται στο Ισλανδικό Κοινοβούλιο να το αποδεχτεί όπως έχει ή τουλάχιστον να ακολουθήσει τους βασικούς κατευθυντήριους άξονές του.

Με αυτόν το Πρόεδρο της Δημοκρατίας όμως που έχουν, είναι βέβαιο πως η απόφαση του λαού θα γίνει σεβαστή.

Να λοιπόν γιατί τα ελληνικά ΜΜΕ ακολουθούν την τακτική «μούγκα στη στρούγκα».

ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ........ μία ελπίδα έχουμε για να επιζήσουμε: 
ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ!

ΔΙΠΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΥΡΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
                               


                                               
                                                                                                              - 20η
 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ      - 2012


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σας καλεί σε συνεδρίαση του Σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 22α  Οκτωβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με το παρακάτω θέμα:
1.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση ισολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2011.


                    Χαλάνδρι  17/10/2012

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.


                 ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΘΕΟΔΩΡΟΥ


                                                                                                              - 21η
         ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ      - 2012


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σας καλεί σε συνεδρίαση του Σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 22α  Οκτωβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:1.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 477/2012 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής που αφορά στην αναπροσαρμογή τελών καθαριότητας και φωτισμού για το Ο.Ε. 2013.

2.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 478/2012 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής που αφορά στη  μείωση δημοτικών τελών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες για το Ο.Ε. 2013.

3.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 479/2012 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής που αφορά στον καθορισμό τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων για το Ο.Ε.  2013.

4.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 480/2012 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής που αφορά στον καθορισμό τελών διαφήμισης για το Ο.Ε. 2013.

5.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 493/2012 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής που αφορά στην αναπροσαρμογή τελών Δημοτικού Κοιμητηρίου για το Ο.Ε. 2013.

6.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 494/2012 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής που αφορά στον καθορισμό συντελεστή του φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων για το Ο.Ε. 2013.

7.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 495/2012 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής που αφορά στην επιβολή τελών καθαριότητας Ο.Ε. 2013 σε βάρος του Ταμείου Λαϊκών Αγορών.

8.      Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Ο.Ε. 2012.

9.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 481/2012 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής που αφορά στην Ειδική Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2012, βάσει της υπ΄αριθμ. 43/29-5-2012 εγκυκλίου του ΥΠ.ΕΣ.

10.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση ποσού 1.000,00 € για την ενίσχυση περιβαλλοντικών δράσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου.

11.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για διαγραφή προστίμου στην εταιρεία ‘ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ-ΑΒΕΕ’.

12.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για τροποποίηση της υπ΄αριθμ. 167/2012 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά στην απόδοση χρηματικού υπολοίπου, τόκων και οριστικό κλείσιμο λογαριασμού.

13.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραχώρηση της εκμετάλλευσης των θέσεων για διαφημιστικά μέσα εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Χαλανδρίου για τα έτη 2013, 2014, 2015 στη ΦΛΥΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

14.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: ‘Αξονικός φωτισμός (Θησέως-Τσιτούρη κλπ), Α.Μ. 14/2007’.                     Χαλάνδρι  17/10/2012

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.


                 ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΦΟΡΙΩΝ


Ρεπορτάζ : Κ. Τσαχάκης, Μ. Βουργάνα
(από το Έθνος της Κυριακής)

Ξηλώνονται» όλοι οι προϊστάμενοι τμηματάρχες, υποδιευθυντές και διευθυντές Εφοριών, τελωνείων και του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος. Παράλληλα, με διαδικασίες-εξπρές, χωρίς γραπτές εξετάσεις, θα γίνει η...
επιλογή των 2.335 φορο-ελεγκτών που θα στελεχώσουν την Υπηρεσία Βεβαίωσης και Αναγκαστικής Είσπραξης των Εσόδων του Κράτους.
Με τροπολογία που κατατέθηκε χθες στη Βουλή, παύονται όλοι οι επικεφαλής των Εφοριών, τελωνείων και του ΣΔΟΕ και τοποθετούνται νέοι προϊστάμενοι με απόφαση του υπουργού Οικονομικών.ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:   ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ!ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΤΡΕΛΟΥΣ, ΠΑΛΑΒΟΥΣ, ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ .... ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗhttp://www.youtube.com/watch?v=dJ6fjGS1lRg&feature=player_embedded

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ YOUTUBE ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ!

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ  ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ!

ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ....

Ο ΤΡΕΛΟΣ!

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ


http://pantazisnikos.blogspot.gr

 
Κυριακή 21/10/2012 στις 17.00. Γ'Εθνική Μπάσκετ

Γυμναστικός Σύλλογος Χαλανδρίου - Α.Ο. Καλαμάτας.

Σας καλούμε όλους να έλθετε στο Κλειστό Γυμναστήριο Χαλανδρίου Πεντέλης 150.

Την παρθενική νίκη του στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θέλει να πανηγυρίσει, την Κυριακή (21/10, 17.00), το Χαλάνδρι.
Στον πρώτο εντός έδρας αγώνα τους, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου, οι παίκτες του Αργύρη Καρούτζου θα υποδεχθούν την επίσης νεοφώτιστη Καλαμάτα και με σχετική ανακοίνωσή τους οι διοικούντες καλούν τον κόσμο τους να σταθεί στο πλευρό της ομάδας, «σπρώχνοντάς» την στην κατάκτηση του ροζ φύλλου. Να θυμίσουμε πως στην πρεμιέρα δεν κατάφεραν να κερδίσουν στο Αίγιο τον Κεραυνό, παρότι βρέθηκαν να προηγούνται στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.
Η ανακοίνωση: «Οι αγώνες της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Μπάσκετ συνεχίζονται την Κυριακή 21/10/2012 στις 17.00. Την 2η αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Α.Ο. Καλαμάτας. Σας καλούμε όλους να έλθετε κοντά στην ομάδα στο κλειστό γυμναστήριο«Νίκος Πέρκιζας» και να γιορτάσουμε μαζί την 1η μας νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας».

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ για το "Συντονιστικό Σωματείων Εργαζομένων των Δήμων"

Πραγματοποιήθηκε χθες έξω από το κτίριο της Ε.Ρ.Τ. στην Αγ. Παρασκευή, η πρώτη από μια σειρά συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας των εργαζομένων στους Δήμους.
Η συγκέντρωση οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από το "ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ", που αποτελείται από τους Δήμους ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ, ΚΟΡΩΠΙΟΥ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΙΑΝΙΑΣ, ΠΑΛΛΗΝΗΣ, ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ και ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Η προσέλευση (και παραμονή στο σημείο) των εργαζομένων ήταν ικανοποιητική, όπως, άλλωστε, αναμενόταν και πραγματοποιήθηκε κάτω από τη διακριτική παρουσία της ελάχιστης δυνατής αστυνομικής δύναμης (εντός κτιρίου Ε.Ρ.Τ.). 
Όλοι δώσαμε ραντεβού για την επόμενη συνάντηση, όποτε αυτή καθοριστεί.

Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :

και VIDEO :

Δ.Χ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΓ.Σ. Χαλανδρίου - Α.Ο. Καρέα


Γ.Σ. Χαλανδρίου-Α.Ο. Καρέα

GS Halandriou volley team

Για τη 2η αγωνιστική της ά φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών, η ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου υποδέχτηκε τον Α.Ο. Καρέα. Ο Γ.Σ. Χαλανδρίου, χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, επικράτησε με 3-1 (25-18, 25-17, 21-25, 25-17) σετ και προκρίθηκε στην επόμενη  φάση του Κυπέλλου. Οι αθλήτριες της γηπεδούχου ομάδας μπήκαν σχετικά νωθρές στον αγώνα, όμως στη συνέχεια ανέβασαν απόδοση, πίεσαν στο σερβίς και βελτίωσαν την επιθετική αποτελεσματικότητά τους. Ωστόσο κάποια κενά στην απόδοσή τους και στη συγκέντρωσή του επέτρεψαν στον αντίπαλο να φέρει τον αγώνα στον πόντο στο δεύτερο σετ, ενώ στο τρίτο σετ οι φιλοξενούμενες εκμεταλλεύτηκαν τα εύκολα λάθη των γηπεδούχων και πήραν, απρόσμενα, το τρίτο σετ.

Στο τέταρτο σετ, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου μπήκε για να κερδίσει τον αγώνα, κάτι που τελικά το κατάφερε νωρίς, επιτρέποντας στον κ. Γερονίκο να δώσει χρόνο συμμετοχής στην κορασίδα Εύα Νικητοπούλου (1998), που έκανε ντεμπούτο στη γυναικεία ομάδα.


Γ.Σ. Χαλανδρίου (Γερονίκος) : 1. Χονδρού (αρχηγός), 15. Καραχάλιου, 12. Κουλουμέντα, 17. Γκόγκου, 9. Λατίνου, 10. Σταθοπούλου, 11. Κώνστα (λίμπερο)(4. Τσαρακλή, 5. Νικητοπούλου, 7. Γαρουφάλλη)/(2. Μαρδάκη (λίμπερο), 8. Κατοίκου)


P.S. Για φωτορεπορτάζ κάντε click εδώ.

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις