Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΕΙΔΗΣΗ: O ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ


Για πέμπτη ή έκτη φορά (τον χάσαμε τον λογαριασμό) ο Γιάννης Λαδόπουλος πήρε τον λόγο στο προχθεσινό συμβούλιο και συνεχάρη την α.ε. τον Ηγέτη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Χαλανδριστάν για την αγορά του κηρίου Μάρκου (αυτό που σου έλεγαν ότι θα γίνει Μουσείο Νόμπελ).

Ο γιατρός έχει αναλάβει να "στηρίζει¨" τον δήμαρχο "για το καλό της πόλης" (όπως εκείνος το εννοεί, διότι αυτό το καλό δεν είναι ουδέτερο τις περισσότερες φορές, έτσι δεν είναι;)

Μάλιστα αναφέρθηκε ειδικώς στο νέο που φέρνει με την συμπαράστασή του η σημερινή διοίκηση έναντι των παλαιοτέρων παρωχημένων διοικήσεων ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ -αντιδήμαρχος Παττακού, Ζαφειρόπουλου, Κουράση - αλλά αυτό είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια, δεν έφταιγε αυτός για τα παρωχημένα, φταίγανε μόνο οι άλλοι, οι κακοί.
Ο γιατρός είναι καλός.

Και τώρα είναι  με το νέο που ήρθε στο Χαλάνδρι από τον Ρούσσο, πάντα με την στήριξή του, για να φτιάξει αυτά που δεν έφτιαξε το παλιό.

Επειδή όμως ο δήμαρχος τα έχει κάνει ελαφρώς μπάχαλο και δεν βρίσκει πώς να τον στηρίξει ο γιατρός ,δεν βρίσκει νέα θέματα για να του δώσει συγχαρητήρια, του δίνει συνεχώς συγχαρητήρια για την αγορά του κτιρίου Μάρκου και την μεγάλη ευεργεσία που έγινε στην πόλη (και στον λογαριασμό της οικογένειας Μάρκου).

Της οικογένειας που έχει - σου λέει ο γιατρός - μεγάλη προσφορά στην πόλη.
(Μην με ρωτήσεις τι προσφορά έχει, δεν ξέρω, ρώτα τον γιατρό. Μάλλον τον ψηφίζουν, αυτή πρέπει να είναι η μεγάλη προσφορά τους στην πόλη).

ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΡΕ ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ' ΧΩ:
Ειδικά μετά την ανάρτηση της μελέτης πολεοδομικής επέκτασης και τα αποκαλυπτήρια των "μυστικών της"  από την πρωτοβουλία των τριών (Κουράση, Θωμά, Νταβία) που επαναφέρει  το πολεοδομικό κέντρο των 5 ΟΤ στην Τούφα - Μεταμόρφωση, το πολεοδομικό κέντρο που είχε καταργηθεί στην προηγούμενη φάση και ξαναμπήκε στο σχέδιο πολεοδόμησης  με την επαναστατική κάλυψη του Γερολυμάτου αυτή τη φορά, κίνηση που οι μπαμπουίνοι κάτοικοι της περιοχής καταλαβαίνουν ότι δένει απολύτως με την πρόθεση για μεταφορά των δημοτικών υπηρεσιών στο κτίριο Μάρκου, η περιοχή ανεβαίνει στα κάγκελα ΓΙΑΤΡΕΕΕΕΕ.
ΠΡΟΣΕΧΕ:

ΥΓ: Γιατρέ στις έντεκα φορές που θα συγχαρείς τον Ρούσσο για το ίδιο θέμα καίγεσαι.

Άμα έχει τζιπάρα και 60000 εισόδημα το μέλος του ΚΑΠΗ να πληρώσει

 

"Αμα έχει τζιπάρα και 60000 εισόδημα το μέλος του ΚΑΠΗ να πληρώσει".

Αυτή ήταν η απάντηση της διοίκησης του δήμου - της α.ε. του ηγέτη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Χαλανδριστάν - στο αίτημα μελών του ΚΑΠΗ να καταργηθεί για όλους τους υπερήλικες το χαράτσι χρήσης της δημοτικής πισίνας.

Μιλάμε τώρα για εμμονικούς εισπράκτορες αναγνώστη μου, ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ αλλά και ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.

Με το επιχείρημα αυτό αναγνώστη μου αύριο θα καταργηθεί και η δωρεάν παιδεία και να μου το θυμηθείτε.
Θα μπουν "εισοδηματικά κριτήρια".

Και θα πουν ότι όσοι έχουν πάνω από ένα ποσό εισόδημα θα πρέπει να πληρώνουν και για το νηπιαγωγείο ή το δημοτικό σχολείο.

Το είπε άλλωστε εκείνος ο σύντροφος βουλευτής - λαγός.

Η εμμονή των Ρούσσου - Γκάκα στην επιβολή του χαρατσιού δεν έχει κανένα απολύτως οικονομικό αντίκρυσμα για τον δήμο.
Έγινε μόνο για λόγους επίδειξς  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ μιας μικρής μειοψηφίας - ένα μόνο μέρους του 18% της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - απέναντι στους εκπροσώπους της μεγάλης πλειοψηφίας της τοπικής κοινωνίας που τους έλεγαν ότι έπρεπε να κάνουν πίσω και να καταργήσουν εντελώς το χαράτσι.

Και το ότι δεν θα έχει κανένα απολύτως αντίκρυσμα για τα οικονομικά του δήμου το καταλαβαίνει και ΗΛΙΘΙΟΣ.

Αφού ο παππούς ή η γιαγιά που έχουν τζιπάρα και 60000 ευρώ εισόδημα είναι προφανές ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ.
Πάνε για καφέ στο ZONARS και τα μπάνια τους δεν τα κάνουν στην πισίνα του ΠΕΡΚΙΖΑΣ αλλά στο Thermae Sylla Spa & Wellness Hotel.


ΥΓ: Μπράβο Νίκο Πανταζή!
 Καλύτερη στήριξη της διοίκησης από το να συνδέσεις το θέμα του χαρατσώματος των ηλικιωμένων και των ανέργων  για την πισίνα, με το θέμα της συνδρομής των αθλητικών σωματείων που ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ από τους δημότες τέλη χρήσης (ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ) και δεν θες να αποδίδουν στον δήμο μέρος τους,  δεν μπορούσες να κάνεις.
Καλύτερος τρόπος για να μην φτιάχνεται μέτπο πίεσης της διοίκησης για αυτά που μας ενώνουν δεν υπάρχει!

Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!Μια μικροαδιαθεσία με κράτησε σπίτι την Πέμπτη και δεν πήγα στο δημοτικό συμβούλιο.

"Τα καλύτερα έχασες"  μου είπαν εχθές στο τηλέφωνο συνάδελφοι της αντιπολίτευσης που δεν άντεξαν να μην δουν στην ΠΛΑΤΕΙΑ τα νέα.

"ΡΕ ΣΥ Ο ΡΟΥΣΣΟΣ ΑΠΟΚΉΡΥΞΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ  δημόσια " μου είπαν.

Τοποθετήθηκε - λέει -  ο δημοτικός σύμβουλος Τ. Ευσταθίου για την επιβολή χαρατσιού χρήσης της δημοτικής πισίνας  στους γέορντες του ΚΑΠΗ και η απάντηση της Α.Ε. του Δημάρχου Χαλανδρίου ήταν:

"ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ που κυβερνάει. Εμείς δεν έχουμε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ".

Έγινε το σούργελο!

"Καλά εσύ δεν ήσουν πριν μερικές μέρες στο Ταε Κβο Ντο μαζί με την Χριστούλη (τη νονά μας) και βαράγατε παλαμάκια στον Τσίπρα;" του της έπεσε η Καρατζά.

"Ποιος σας έκανε διοίκηση του δήμου; Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σας έκανε" του είπαν.

ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ο ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ: "Σιγά μην μας έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. 2% μας προσέθεσε μόνο."
  • Θυμίζω ότι το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε την δυναμική του 37%, όταν έδωσε - με διαδικαίες ψηφοφορίας εισοδιστών - το χρίσμα στον Ρούσσο.
  •   Θυμίζω ότι αυτή η παράταξη ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ πήρε 18%. Χωρίς το χρίσμα δεν θα έπαιρνε ούτε ..... 8. Γιατί όταν πήρε 10 δεν είχαμε κατέβει εμείς, έστω και με το ισχνό ποσοστό που πήραμε πίσω από το δικό μας αρχικό 12, λόγω ακριβώς της δυναμικής του ΣΥΡΙΖΑ που μας την έπεσε με τόση ένταση.
  •  Θυμίζουμε ότι για χάρη του και κατ' εντολή του μεγάλου αυτού αυλάρχη ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε σε αναστολή την κομματική ιδιότητα του ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ, εμού του ακατανόμαστου, αναστολή που ΑΚΟΜΑ δεν έχει ανακαλέσει η ΟΜ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ κατά παραβίαση κάθε έννοιας εσωκομματικής δημοκρατίας γιατί λέει δεν είμαι στην ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. (Εδώ φεύγουν αυτοί που ήταν εκλεγμένοι με την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ δημοτικοί σύμβουλοι και η ΟΜ διατηρεί την δική μου αναστολή. Μιλάμε για ΧΑΛΑΝΔΡΕΪΚΗ  ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.
  • Στην κατάφορη παραβίαση του καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ που επιβληθεί από την ηγεσία της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στο Χαλάνδρι, αυτή η συμπεριφορά του ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ Σίμου Ρούσσου είναι η επιβράβευση. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ο Ρούσσος, όπως και κάθε αυταρχικός και εγωπαθής χαρακτήρας (κρυφοφασίστας), θέλει από τις σχέσεις του μόνο τα καλά.
ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ.
Ακόμα και στις πολιτικές του σχέσεις.
Ακόμα και τώρα που προσπαθεί να βγάλει την ουρίτσα του έξω από την καθοδική πορεία των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, παριστάνει - και είναι - προνομιούχος συνομιλητής των υπουργείων που διαχειρίζονται θέματα του δήμου.
Από την άλλη όμως καθυβρίζει δημόσια το κόμμα που τον έκανε δήμαρχο για να μην έχει το κόστος από τις κυβερνητικές παλινωδίες και υπαναχωρήσεις.

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!

ΥΓ: Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!

Α.Ν.

Πώς μπορεί πια να γίνει ανεκτή η κατάντια μας και η χλεύη των αντιπάλων μας;;;


του Ν. Κομπότη
Πέμπτη 11/2/2016 , 9μμ γυρίζοντας από την Αθήνα είπα να ανέβω να παρακολουθήσω την κουβέντα για το 3ο θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε στην διόρθωση στο χαράτσι που επέβαλε, η δημοτική αρχή, στα μέλη των ΚΑΠΗ και στους ανέργους συμπολίτες μας που χρησιμοποιούν τους δημοτικούς αθλητικούς χώρους και προγράμματα.

Μετά τις 10μμ διάβασε ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος την πρόταση του για μείωση του χαρατσιού κατά 50% στα ΚΑΠΗ, για τους ανέργους τίποτα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι 31/1/2016 τα ΚΑΠΗ και οι άνεργοι χρησιμοποιούσαν τους αθλητικούς χώρους και τα προγράμματα εντελώς δωρεάν με την επίδειξη μόνο της κάρτας ανεργίας και της κάρτας του ΚΑΠΗ.

Εκπρόσωπος των ΚΑΠΗ με ατράνταχτα επιχειρήματα ζήτησε να ισχύσει ό,τι ίσχυε μέχρι τις 31 Γενάρη.
Σύσσωμη η αντιπολίτευση και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι ζήτησαν το ίδιο.
Από την συμπολίτευση μίλησαν τρεις.
Ο πρώτος, που είναι ο εντεταλμένος για τους αθλητικούς χώρους, έκανε μια θλιβερή, για το αδιαμφισβήτητο ήθος του, τοποθέτηση προκαλώντας τον κοινωνικό αυτοματισμό!!!!!
Αν είναι δυνατόν.
 Ο δεύτερος και η Τρίτη συμφωνήσαν με την αντιπολίτευση, προσθέτοντας ότι μια αριστερή διοίκηση δεν μπορεί να ακολουθεί νεοφιλελεύθερη πολιτική και να βάζει χαράτσια σε γέροντες και ανέργους.

Τότε η χλεύη από την μεριά του Κου Κουραση (πρώην δήμαρχου) και της παράταξης του ήταν ασήκωτη: «Τι λέτε Κε συνάδελφε, η πολιτική των χαρατσιών είναι δική σας. Είναι πολιτική της αριστεράς. Επι των ημερών μας, που μας αποκαλείτε νεοφιλελεύθερους, όλες οι ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας έκαναν χρήση των αθλητικών χώρων και των προγραμμάτων εντελώς δωρεάν, παρακαλώ να προσέχεται πως εκφράζεστε»

Η μεγάλη ξεφτίλα όμως ακολούθησε κατά την ψηφοφορία. Αντί να ψηφίσουν με την σειρά: ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΛΕΥΚΑ,ΠΑΡΩΝ ως είθισται, ψήφισαν με την σειρά: ΟΧΙ , ΛΕΥΚΑ. Το ΝΑΙ και το ΠΑΡΟΝ βγήκαν με αφαίρεση ως ΝΑΙ με το «κομπιουτεράκι»!!!!

Το αποκορύφωμα: Με το κλείσιμο , ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος λέει: «Όσοι ψήφισαν ΟΧΙ προφανώς ψήφισαν να μη μειωθεί το χαράτσι». (πολιτικός αυτισμός). «Τι είναι τούτοι πάμε να φύγουμε» φώναξαν εν χωρώ και όρθιοί πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Δεν γνωρίζω τι έκαναν τελικά, διότι έφυγα αμέσως γεμάτος ντροπή για την κατάντια της παράταξής μου.
Απορώ πως αντέχουν τέτοιες συμπεριφορές και τέτοιες πολιτικές οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης, που στην πλειοψηφία τους είναι αξιόλογοί άνθρωποι.

Ούτε να ψηφίσουν δεν τους επιτρέπουν και είμαι σίγουρος ότι ούτε τους ρωτούν για τα θέματα και τις πολιτικές που εισηγούνται στο ΔΣ ο αξιότιμος Κος δήμαρχος και η αυλή του.

Ο αγρότης σήμερα και last year

Ο κύριος που διαδηλώνει σήμερα μήπως πρώτα θα έπρεπε να κάνει κάποια αυτοκριτική;

Να ζητήσει κάποια συγγνώμη, τουλάχιστον από τους φίλους του, τους συναδέλφους του και τους συγγενείς του;

Το τσάμπα πέθανε, τα λάθη πληρώνονται.

Πρέπει να μάθουμε να ψηφίζουμε με τη λογική και όχι με το συναίσθημα.

ΣΗΜΕΡΑLAST YEAR

Γ.Γ.

ΣΧΟΛΙΟ Α.Ν.: 
Αυτό που δεν φταίνε οι πολιτικοί, οι εξουσιαστές, που ΟΛΟΙ, όλων των κομμάτων (πλην ΚΚΕ) έχουν ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ την ψήφο των πολιτών με υποσχέσεις που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να υλοποιήσουν  αλλά φταίνε οι πολίτες, να το κοιτάξεις Γιώργο. 
Μυρίζει φααισμό. 
Και μυρίζει και γλύψιμο.
Ο αγράτης αυτός απλά αποδεικνύει και αναδεικνύει προς την εξουσία το μήνυμα όλων των ελεύθερων ανθρώπων: "Επειδή σας ψηφίσαμε μην μας θεωρείτε δεδομένους."
Τους "σταθερούς" , αμετακίνητους στο κομματικό τους βιλαέτι φοβάμαι εγώ.

ΕΤΣΙ ....


ΚΑΛΗΜΕΡΑ .... ΕΡΩ ΤΕΥΜΕΝΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ


«Των οικιών ημών εμπιπραμένων ημείς άδομεν»

Εξαιρετικά πετυχημένος ο τίτλος του άρθρου του γιατρού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους ΑΝΕΛ έχει βάλει φωτιά σε όλη τη χώρα και ο κ. Βαρδουλάκης τραγουδάει φάλτσα.
Μπράβο αυτογνωσία από Συριζαίο, δεν το περίμενα.

Γιώργος Γ.
 
ΣΧΟΛΙΟ Α.Ν.: Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε την χώρα "σβησμένη" και της άναψε φωτιά; Ρε τι τραβάμε και εμείς οι διαχειριστές ....