Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΥΡΙΑΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ή ΟΧΙ;;;


Αύριο είναι το συλλαλητήριο για το - λεγόμενο - Μακεδονικό.

Το συλλαλητήριο των Μακεδόνων αλλά και των Μακεδονομάχων.

Το συλλαλητήριο των αγνών, απλών πατριωτών αλλά και της πατριδοκαπηλίας.

Οι αυτόκλητοι αρχηγοί των Μακεδονομάχων περιμένουν να χωρίσουν τους ¨Ελληνες - πάλι - στα δύο για να αποκτήσουν πολιτικό ακροατήριο για τις φιλοδοξίες τους.

Πήγες στο συλλαλητήριο, έβρισες τους πολιτικούς;
Είσαι πατριώτης.
Δεν πήγες;
Είσαι εθνομηδενιστής, τσάτσος, εντολοδόχος.

Αυτό το παιχνίδι, που όποιος έχει διαφορετική θεώρηση από την δική μου για τα εθνικά θέματα και το τι συμφέρει την χώρα. είναι πουλημένος, δεν είναι πατριώτης, είναι εξ ορισμού εντολοδόχος των Αμερικάνων, των Ρώσων, των Τούρκων  κλπ, να με συγχωρήσετε ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ

Και ΚΥΡΙΩΣ δεν το παίζω όσο διαρκεί η διαπραγμάτευση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ κυβέρνησης με τρίτες χώρες.

Κατανοώ όσους αναφερόμενοι στην ελληνική κυβέρνηση - και μάλιστα για τα εθνικά θέματα - ομιλούν για  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ., δηλαδή προτάσσουν το κομματικό του εθνικού.

Να χαρώ τους πατριώτες.

Είναι εκείνοι που για την παλινόρθωσή τους στις καρέκλες της εξουσίας και τα συμφέροντα των τραπεζών,  είναι ικανοί να μας πουλήσουν σκλάβους, όπως έκαναν στο παρελθόν.
 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ του ΔΝΤ.

Δεν σημαίνουν αυτά ότι δεν ανησυχώ ή αγωνιώ για το αν η υπόθεση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ξεπουληθεί υπό την πίεση του ΝΑΤΟ.

Ότι και η σημερινή κυβέρνηση δεν είναι ικανή να τα δώσει όλα.

Αλλά αυτό είναι ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ που θα βγει - αν παρ ελπίδα βγει - από το αποτέλεσμα.
 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ  ΔΙΧΑΣΤΙΚΑ - με βάση τις ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ  μας, σε τέτοια θέματα.

Υποστηρίζω τις απόψεις μου - σε όλα τα θέματα , βεβαίως και τα εθνικά - όπως υποστηρίζω και το δικαίωμα των άλλων να έχουν τις δικές τους  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΉΜΑΤΑ ΤΟΥΣ για να αλλάξω την άποψή μου - αν πρέπει - ή να τα απαντήσω αν δεν με πείσουν.
ΔΙΑΛΟΓΟΣ λέγεται αυτό, με ανοικτά αυτιά.

Αύριο - αν ήμουν στη Θεσσαλονίκη - με αυτές τις σκέψεις  θα πήγαινα στο συλλαλητήριο.

Θα ήμουν εκεί, όπως ήμουν καθημερινά στις ΠΛΑΤΕΕΣ των ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ, με το δικό μου σκεπτικό, χωρίς το σύνθημα "ΑΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΔΌΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ". και το "ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ".

Αυτά τα έχει πληρώσει ο λαός μας πανάκριβα.

ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ - ως ένα ακόμα κεφάλι στα χιλιάδες ενός τηλεοπτικού πλάνου -  ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΞΩ, όχι για να κάνω τον μάγκα και τον μεγαλοπατριώτη ή καργαριστερό ΜΕΣΑ!

 Ούτε βέβαια για να βάλω παρακαταθήκη να κατέβω για βολευτής άρα πρέπει να υπερθεματίζω σε ακρότητες.

Και θα πήγαινα ακόμα στο συλλαλητήριο και για να αποκτήσω ιδίαν άποψη για το αν πρόκειται για μια υγιή λαϊκή κινητοποίηση. υγειών δυνάμεων  ή θα επιχειρηθεί να γίνει - ΚΑΙ ΑΥΓΌ (όπως έγιναν οι πλατείες των Αγανακτησμένων) όχημα διχασμού, εθνικισμού, και καριερισμού+ κάποιων στις πλάτες μας και στα πνευμόνια μα,  που γεμίσαμε με ληγμένα δακρυγόνα

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ 14ης ΜΑΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

«ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ 14Ης ΜΑΗ»
Για τη σεισπείρωση των Δημοκρατικών – Πατριωτικών – Σοσιαλιστικών δυνάμεων


Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Το όνομα είναι η ψυχή μας» Α.Παπανδρέου

Με πίεση και εντολή του ξένου παράγοντα (Η.Π.Α κ.λπ.) η ελληνική κυβέρνηση σπεύδει να κλείσει το εθνικό ζήτημα, που αφορά την ύπαρξη κράτους στα βόρεια σύνορά μας, με το όνομα της «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», που συνδέεται με αλυτρωτικούς σκοπούς, λόγω της ύπαρξης μακεδονικού έθνους, που υποτίθεται εκπροσωπούν τα Σκόπια!

Ο πυρήνας του προβλήματος παραμένει ο ίδιος. Το όνομα χρησιμοποιείται στο παρόν, και θα χρησιμοποιηθεί και στο μέλλον, για την υποστήριξη αυτού του πλαστού και κλεμμένου αφηγήματος.

Οι διαφανείσες μέχρι τώρα προθέσεις της κυβέρνησης να συμφωνήσει στο όνομα «ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», αποτελεί «εθνικό αυτοχειριασμό» και βρίσκεται στον αντίποδα της διατυπωθείσας εθνικής θέσης στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών στη δεκαετία του 90’, περί μη αποδοχής ονόματος που θα περιέχει τον όρο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Βρίσκεται ακόμα και σε αντίθεση με τη συμβιβαστική θέση του Βουκουρεστίου, που ομιλούσε για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό και ρητή αποδοκιμασία των αλυτρωτικών διακηρύξεων και της υπάρξεως του μακεδονικού έθνους, που έχουν διατυπωθεί στο Σύνταγμα του γειτονικού κράτους, κατά πλήρη πλαστογράφηση της ιστορίας και της πολιτιστικής πραγματικότητας.

Θεωρούμε αυτονόητη την αποκήρυξη οποιούδηποτε αλυτρωτισμού από την πλευρά των Σκοπίων (FYROM) ΠΡΙΝ από οποιαδήποτε “λύση”.

Τέλος, ο δημόσιος «διάλογος», γι’ αυτό το εθνικό θέμα, αφενός χρησιμοποιείται ως «επικοινωνιακή ομπρέλα» αποπροσανατολισμού από τα βαρύτατα μνημονιακά μέτρα που ψηφίζονται από την κυβερνητική πλειοψηφία και οδηγούν την πλειονότητα του λαού στη βύθιση και αφετέρου επιτελεί υπονομευτικό ρόλο σε μια σοβαρή εθνική διαπραγμάτευση που θα έπρεπε να ακολουθείται, με κίνδυνο στο «τέλος της ημέρας» να υπάρξουν αρνητικές εθνικές συνέπειες.

Συμπερασματικά, η θέση μας για το θέμα αυτό είναι ότι η Ελλάδα δεν μπορεί και δεν πρέπει να αναγνωρίσει, στα βόρεια σύνορά της, κράτος με όνομα που να περιέχει τον όρο «Μακεδονία», γιατί παραχωρώντας η ίδια το όνομα αυτό στο γειτονικό κράτος, θα απωλέσει κάθε δυνατότητα αντίδρασης σε μια μελλοντική αμφισβήτηση κυριαρχικών της δικαιωμάτων, που θα προέρχεται από αυτήν την πράξη.

«Πρωτοβουλία της 14ης Μάη»

ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ - ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

φωτό: NADIA REPORT
φωτό: iefimerida
Εμπρηστική επίθεση σε χωρο στάθμευσης οχημάτων της Ουκρανικής Πρεσβείας στη Φιλοθέη ήταν τελικά οι εκρήξεις στις οποίες αναφερθήκαμε το πρωί και αναστάτωσαν και την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Χαλανδρίου.

Τρία δίκυκλα- Beverley Yamaha Varadero – με ζεύγη αναβατών τα οποία διέφυγαν προς Κηφισιά από παράδρομο και ένα λευκο yaris στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα με κατεύθυνση προς Χαλάνδρι, αναζητούν τα πληρώματα της ΕΛ.ΑΣ ως δράστες εμπρηστικής επίθεσης (02.40- 20/01) σε χωρο Πρεσβείας στη Φιλοθέη σύμφωνα με το nadiareport από όπου πήραμε και την φωτογραφία.

Άμεση η ανταπόκριση του σκοπού ενημέρωσε τις Αρχές. Κάμερες έχουν καταγράψει την καταδρομική εμπρηστική επίθεση με τις Υπηρεσίες Ασφάλειας να εξετάζουν το βιντεοληπτικό υλικό προκειμένου να εντοπίσουν αξιοποιήσιμα στοιχεία στην ταυτοποίηση των δραστών.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ


Τρεις εκρήξεις αναστάτωσαν γύρω στις 2.30 τα χαράματα το Χαλανδρί, ενώ ο αέρας μύριζε ένονα μπαρούτι (δεν ήταν γκαζάκια αλλά πυρίτιδα λέει το ρεπορτάζ μας).

Την πληροφορία επιβεβαιώσαμε ήδη από το ΑΤ Χαλανδρίου, χωρίς ο αξιωματικός υπηρεσίας να είναι σε θέση να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για το σημείο του συμβάντος ή των συμβάντων.

Μέχρι τώρα δελτία τύπου από το γραφείο τύπου της αστυνομίας ή της πυροσβεστικής δεν υπάρχει οπότε ο μόνος τρόπος για να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες είναι να ζητήσουμε από εσένα αναγνώστη μου, να κάνεις ρεπορτάζ, ειδικά όσοι ζουν κοντά στα σημεία των εκρήξεων.

Θα επανέθουμε στην ΕΙΔΗΣΗ που βγάζουμε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΟΙ.

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!


Υποτίθεται - ότι οι δημοτικοί χώροι ανήκουν και διατίθενται σε όλους του φορείς, έτσι δεν είναι;

ΟΧΙ.

Διατίθενται όπου θέλει ο ΕΝΑΣ, ΑΡΜΟΔΙΟΣ υπάλληλος του γραφείου δημάρχου.

ΕΙΝΑΙ ΒΙΛΑΕΤΙ ΤΟΥ!

Παίρνεις τηλέφωνο, μιλάς με την ιδιαιτέρα του δημάρχου για να κλείσεις την αίθουσα του κέντρου νεότητας για κοπή πίτας φορέα, κοιτάει εκείνη το ημερολογίο της αίθουσας για  διαθέσιμες ημερομηνίες, διαλέγεις εξ αυτών, κλείνεις την ημερομηνία και ετοιμάζεις πρόσκληση για το "κοπητηπίτα".

ΜΕΤΑ όμως έρχεται Ο ΝΤΑΒΑΤΖΉΣ της αίθουσας.
(Μάλλον αφού πάρει την γραμμή από εκεί που την παίρνει).
Ο "ΑΡΜΟΔΙΟΣ" σου λέει για την αίθουσα.

Και σε παίρνει τηλέφωνο και σου λέει: "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ (ιδιοκτήτης ένα πράγμα) - ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ! (Η ιδιαιτέρα γραμματέας του δημάρχου).

ΌΠΑ ρε μεγάλε!

Δεν σου ζητήσαμε το σαλόνι του σπιτιού σου!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΖΗΤΗΣΑΜΕ. και πήραμε τηλέφωνο ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.!
Πού να πάρουμε;

Και μετά σε παίρνουν τηλέφωνο, - τάχα φιλικά - για να σου δώσουν εξηγήσεις και σου λένε ΟΤΙ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ και ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ για την αίθουσα, του ΓΡΑΦΕΙΟΥ Δημάρχου.

Ο πολίτης θα ασχολείται με το αν μιλάει με αρμόδιο αναρμόδιο εκεί μέσα;;; (Λες και υπάρχει ποτέ κανονικός ΑΡΜΟΔΙΟΣ, τες πάντων).

Ρε δε πάτε κανένα ταξιδάκι αναψυχής με μπόλικο σεξ να ξελαμπικάρετε.
Που πάντα φταίει ο απέξω και ποτέ εσείς!
ΣΥΜΜΟΡΙΑ!

Το καραγκιοζιλίκι στο δήμο της κατά περίπτωση εξέτασης των ΔΙΚΑΙΩΝ και των ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ των πολιτών κατά πώς θέλει η κλίκα των δημοτικών υπαλλήλων που κάνουν την αδύναμη πλέον διοίκηση ό,τι θέλουν εκείνοι και οι αρχηγοί των παρατάξεων προτίμησής τους, συνεχίζεται και εντείνεται.

Άλλοι δεν μπορούν να κόψουν μια πίτα και άλλοι έχουν κάνει τα ΚΑΠΗ κέντρα ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ και ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

ΝΤΡΟΠΗ!

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

1η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 22α Ιανουαρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010:

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1) Ανατροπή αποφάσεων ανάληψης υποχρεώσεων των πιστώσεων που διατίθενται από το Δημοτικό Συμβούλιο, προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΑΛΑΝΗ

ΑΠΟΡΙΑ