P

P

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Αναβάλλεται η κατεδάφιση του καταυλισμού των Ρομά

Αίτημα παράτασης για την κατεδάφιση του καταυλισμού των Ρομά στο Χαλάνδρι θα ζητήσει σήμερα ο γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Μανώλης Αγγελάκας, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες κατασκευής του νέου οικισμού στο όρος Πατέρα, στα Μέγαρα, και είναι αδύνατη η μεταστέγαση του πληθυσμού από το Χαλάνδρι.

«Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι. Είχαμε διάφορα θέματα με την Αρχαιολογική Υπηρεσία και την Πολεοδομία και δεν μπορέσαμε να ξεκινήσουμε την κατασκευή του οικισμού», δήλωσε στην «Εφ.Συν.» ο κ. Αγγελάκας, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που ήθελαν να μην έχει ξεκινήσει καμία εργασία στο όρος Πατέρα. Την ίδια στιγμή μάλιστα, ισχυροποιεί τη θέση όσων υποστηρίζουν ότι η εκτέλεση της απόφασης κατεδάφισης για τη Τρίτη 17 Ιουνίου είναι παράνομη.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε ισχύ ασφαλιστικά μέτρα του ΟΗΕ, ήδη από τον Μάιο του περασμένου έτους, ενώ εκκρεμεί η εκδίκαση τριών ενστάσεων στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Οι Δήμοι Μάνδρας και Μεγαρέων έχουν καταθέσει αίτηση ακύρωσης της απόφασης μεταστέγασης των Ρομά Χαλανδρίου στο όρος Πατέρα, η οποία θα εκδικαστεί στις 21 Οκτωβρίου 2014, ενώ και οι ίδιοι οι Ρομά έχουν καταθέσει αντίστοιχη ένσταση. Παράλληλα, εκκρεμεί η ένστασή τους στο Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥΠΟΘΑ) για το εξοντωτικό πρόστιμο του 1,6 εκατ. ευρώ που τους επιβλήθηκε με τις τελευταίες εκθέσεις αυτοψίας, οι οποίες τούς επιδόθηκαν τον περασμένο Φλεβάρη.

Δεν περιμένουν«Δεν μπορούμε να περιμένουμε να εκδικαστούν οι τυχόν ενστάσεις, τη στιγμή που δεχόμαστε πιέσεις από τους ιδιώτες, των οποίων τον χώρο έχουν καταπατήσει οι Ρομά», μας είπε ο κ. Αγγελάκας, ενώ μας ενημέρωσε ότι το ΣΥΠΟΘΑ συνεδρίασε την περασμένη Τρίτη για την ένσταση των Ρομά για τα πρόστιμα και η απόφαση ήταν απορριπτική. «Ακόμη κι έτσι, η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη, καθώς έχουμε το δικαίωμα να καταθέσουμε αίτηση/ακύρωση στο Διοικητικό Εφετείο», μας λέει ο Παναγιώτης Δημητράς, νόμιμος εκπρόσωπος των Ρομά Χαλανδρίου.

Ο γενικός γραμματέας μάς ενημέρωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανέγερσης του νέου οικισμού, ενώ υποστήριξε ότι στους επόμενους δύο μήνες υπολογίζει πως θα έχει ολοκληρωθεί το έργο και επομένως θα μπορεί να προχωρήσει στην κατεδάφιση του υπάρχοντος οικισμού.

Διαλεκτή Αγγελή 
http://www.efsyn.gr/?p=206020

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: 
Έεεεεεελα! Δεν το πιστεύω ....
Έβδομη αναβολή, έφτά φορές επιβεβαιωθήκαμε .... εφτά φορές διαψεύστηκαν.

Να δεις που όταν και όποτε φύγουν οι τσιγγάνοι θα μας λένε ότι δικαιώθηκαν και ότι οι "Κασσάνδρες"  (δηλαδή εμείς) διαψεύστηκαν.

ΚΙΑ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ: Με αυτή την αναβολή το μπαλάκι περνάει σε Ρούσσο - Δούρου.

Άσε που κάνει σύλλογο ΡΟΜΑ και ο .... "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ" για να τους εκπροσωπεί.

ΟΣΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑΑκούστε την συζήτηση για έγκριση παράτασης και επέκτασης/αλλαγής συμβατικού αντικειμένου στο έργο της ανέγερσης παιδικού σταθμού στο Πατημα, που έγινε στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο.

Έχουμε ολόκληρη την συζήτηση, μέχρι που άρχισε η ψηφοφορία που δυστυχώς δεν έχει καταγραφεί (Ξέρουμε γιατί αλλά θα κάνουμε ότι δεν ξέρουμε μέχρι την επόμενη φορά, μια φορά πάντα την χαρίζουμε.)

Η ψηφοφορία βέβαια δεν είχε εκπλήξεις. Όλη η ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ της παράταξςη ΑΝΔΡΕΑΣΗ  ψήφισαν αυτό το πράγμα.

ΟΛΗ ΟΜΩΣ!

Και χάσαμε και το highlite του Στ. Πετρόπουλου γμτ!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (κ. Χατζηγεωργίου): Συμφωνείτε κε Πετρόπουλε;
ΣΤ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τι να κάνω; Συμφωνώ διαφωνώντας.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τι θα πει αυτό. Το ψηφίζετε;
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΨΗΦΙΖΩ.

ΗΧΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΗΔ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ - ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΘΕΣΕ Η ΛΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑ.

Παραπολιτικό ενδιαφέρον από την συζήτηση.Η ΠΗΔ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Ακούστε τον Δήμαρχο Γ. Κουράση (που έλειπε στην προηγούμενη συζήτηση)ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ

Έγκριση του προγράμματος ..... κατόπιν εορτής. Πρώτα η συνέντευξη τύπου μετά η .... απόφαση.Ο προϊστάμενος του Αετοπούλειου Αλέκος Βαρβέρης - Δήμαρχος - Σταύρου


MΠΑΤΣΟΣ - ΓΟΥΡΟΥΝΙ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΥΤA ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚA ΑΡ........ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ!


ΜΕ ΣΙΔΕΡΟΓΡΟΘΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ..... Ο ΜΑΝΤΡΑΣ!ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑ ΕΔΡΕΣ ΖΗΤΑΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ


Η "πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου" για τον νέο Δήμαρχο, 13-6-2014


εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
pr_ota_si@yahoo.gr

Χαλάνδρι 13/6/2014

Στις 25 Μαΐου, οι πολίτες του Χαλανδρίου επέλεξαν τον Δήμαρχο που επιθυμούν να έχουν στην πόλη τους τα επόμενα πέντε (5) χρόνια.

Ως Χαλανδραίοι, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να δώσουμε ένα στίγμα για το πώς κατανοούμε εμείς την έννοια και την ΟΥΣΙΑ του πρώτου πολίτη της πόλης. 

Ο Δήμαρχος δε θα πρέπει να είναι οπαδός της «κομματικοποίησης» και των κομματικών ή μονοκομματικών συμμαχιών ανθρώπων. Να επιδιώξει συμμαχίες, σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Δήμου μας και για το συμφέρον της πόλης μας, πνεύμα ομάδας και ανάδειξη κοινών 

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι, ο καινούριος Δήμαρχος είναι ένας νέος άνθρωπος, με όρεξη για δουλειά, σκέψεις και σχέδια για την πόλη.

Ξεκινώντας, λοιπόν, από αυτό το ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ σημείο, θα θέλαμε να παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας προς τη νέα Δημοτική Αρχή. Προτάσεις προς το συμφέρον της πόλης και του Δήμου μας.

1. Ο νέος Δήμαρχος θα πρέπει να διαχειριστεί με απόλυτη διαφάνεια και δημόσιο έλεγχο τις τοπικές υποθέσεις και τα οικονομικά. Και αυτό το τελευταίο έχει ιδιαίτερη σημασία, σε μια (παρατεταμένη και – όπως δείχνουν τα πράγματα – χωρίς ορατό τέλος) περίοδο δημοσιονομικής κρίσης. 

2. Θα πρέπει να παραμείνει μακριά από πελατειακές εξυπηρετήσεις και «βολέματα» τέκνων ή συγγενών πολιτικών. 

3. Θα πρέπει να πολεμήσει και να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα που λέγεται ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. Να οργανωθούν υποδομές και να βρεθεί χώρος ώστε η οργάνωση της υπηρεσίας να γίνει με γνώμονα τη σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία της, τόσο για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο Χαλάνδρι, όσο και για την τήρηση των κανόνων υγιεινής των πολιτών και των εργαζομένων σε αυτή την υπηρεσία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο προηγούμενος σύλλογος εργαζομένων έχει καταθέσει στο Δημοτικό συμβούλιο συγκεκριμένο σχέδιο , το οποίο δεν ψηφίσθηκε και κατά την άποψη μας θα έλυνε το πρόβλημα. 

4. Να φροντίσει ώστε να προωθηθεί η πρόληψη και η προληπτική υγιεινή στα σχολεία και στους χώρους εργασίας. Επιπλέον, να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον κοινωνικό τομέα του Δήμου μας, ενισχύοντας τις κοινωνικές δομές, την προληπτική ιατρική, τον (κοινωνικό) εθελοντισμό και γενικά την προσφορά προς τον συνάνθρωπο που βρίσκεται στη δίνη της κρίσης και της γενικότερης κρίσης θεσμών και αξιών. 

5. Να επιδιώξει και να επιτύχει ΤΟΜΗ στη λειτουργία της πόλης, με επαναπροσδιορισμό δρόμων, πεζοδρόμων, πλατειών, χώρων πρασίνου και δενδροφύτευση όλων – αν αυτό είναι δυνατό – των ελεύθερων χώρων. 

6. Να φροντίσει ώστε να γίνεται σωστός προγραμματισμός και έλεγχος για τη χορήγηση αδειών δόμησης και μόνο εκεί που πραγματικά χρειάζεται στην πόλη μας. Ακόμη, θα πρέπει να παρέμβει στο συγκοινωνιακό κομμάτι των ορίων του Δήμου μας και να μεριμνήσει για τη δημιουργία χώρων στάθμευσης, ώστε να σταματήσει το παράνομο παρκάρισμα που ΔΕΝ τιμωρείται και που παρεμποδίζει την κυκλοφορία δημιουργώντας μποτιλιάρισμα. Μόνο με όλα τα παραπάνω το Χαλάνδρι θα γίνει και πάλι ΒΙΩΣΙΜΟ και οι δρόμοι του λειτουργικοί. 

7. Να φροντίσει ώστε η Δημοτική φορολόγηση να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, παγώνοντας φόρους και τέλη και δίνοντας έτσι οικονομική ανάσα στους κατοίκους της πόλης μας. 

8. Να επιβάλει στους εργολάβους που (θα) επισκευάζουν οποιοδήποτε σημείο του Δήμου (δρόμο, πεζόδρομο, πεζοδρόμιο, πλατεία κ.λπ.) ρήτρα παράδοσης του έργου, με ΠΟΙΝΗ σε περίπτωση χρονικής παράβασης. Ακόμη – επίσης ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ – να επιβάλει 10ετή ρήτρα επισκευής. Δηλαδή, ο εργολάβος να είναι υποχρεωμένος για την επόμενη 10ετία να επισκευάσει την οποιαδήποτε ζημιά παρουσιαστεί από ελαττωματικά υλικά ή από κακοτεχνία. Δεν είναι δυνατό π.χ. να ανοίγουν λακκούβες σε άσφαλτο που επισκευάστηκε πριν από 2 μήνες, να σπάνε πλάκες πεζοδρομίου που τοποθετήθηκαν πριν από 1 μήνα κ.λπ. Γιατί αυτό σημαίνει ότι κάποια πράγματα δεν έγιναν σωστά εξ αρχής… 

9. Να αποφασίσει άμεσα την ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΔΕΙΩΝ για Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.), μέχρι, τουλάχιστον, να γίνει μια λεπτομερής και πλήρης (ως προς τους όρους και τις προϋποθέσεις) καταγραφή της υπάρχουσας (ανεξέλεγκτης) κατάστασης που επικρατεί στο κέντρο της πόλης μας. 

10. Δυστυχώς οι μνημονιακές πολιτικές είχαν ως αποτέλεσμα την συρρίκνωση του δημοσίου και την περικοπή κατά 50% των αποδοχών των εργαζομένων. Στο Δήμο μας την τελευταία 3ετία έχουν αποχωρήσει λόγω συνταξιοδότησης πάνω από 120 άτομα και λόγω διαθεσιμότητας πάνω από 40 άτομα. Οι ελλείψεις σε προσωπικό σε όλες τις Δ/νσεις του δήμου είναι σημαντικές και πολλές υπηρεσίες, χωρίς ενίσχυση του προσωπικού θα απαξιωθούν με ότι σημαίνει για το μέλλον τους. 

11. Σημαντικό, κατά την γνώμη μας είναι το θέμα της αξιολόγησης των υπαλλήλων και η υποχρεωτική βαθμολόγηση με βαθμό μέχρι 6 του 15% των υπαλλήλων . Η δημιουργία δηλαδή δεξαμενής απολύσεων στο άμεσο μέλλον. 

12. Δυστυχώς οι ρήξεις με την κεντρική πολιτική σκηνή , κατά την γνώμη μας θα είναι αναπόφευκτες, αφού ο κεντρικός στόχος των μνημονίων και των μεσοπρόθεσμων που έχουν ψηφισθεί, είναι η συρρίκνωση του δημοσίου και η ιδιωτικοποίηση των βασικών δομών των δήμων. 

13. Θα πρέπει ο νέος Δήμαρχος να εμπιστευθεί τους υπαλλήλους και να συνεργαστεί μαζί μας. 
Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποτελούν για κάθε Δήμαρχο το πιο σημαντικό εργαλείο για την ανάπτυξη του Δήμου μας. Ιδιαίτερα στο Δήμο Χαλανδρίου που υπάρχουν υπάλληλοι έμπειροι και καταρτισμένοι που τιμούν την εργασία τους και τον χώρο που εργάζονται. Θα πρέπει να γίνει σεβαστή η υπαλληλική ιεραρχία , ο δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας , χωρίς εξουσίες και αρμοδιότητες σε εργαζόμενους που δεν προβλέπονται από πουθενά , ώστε οι υπηρεσίες να λειτουργήσουν και να συνεργάζονται χωρίς προβλήματα. Η εμπιστοσύνη στον εργαζόμενο είναι το κλειδί . 

14. Αφήσαμε για τελευταίο κάτι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, κατά την άποψή μας. Ο νέος Δήμαρχος, θα πρέπει να φροντίσει να συμφιλιώσει τους εργαζόμενους μεταξύ τους, δημιουργώντας εργασιακές συνθήκες που να στηρίζονται στη συναδελφικότητα και στον αμοιβαίο σεβασμό. Ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και οι κρίσεις προϊσταμένων που ακολούθησαν, δημιούργησαν προστριβές, διαφοροποιήσεις και αντιπαλότητες μεταξύ των εργαζομένων. Στοίχημα για τη νέα Διοίκηση είναι η αξιοποίηση του δυναμικού και η τοποθέτησή του σε υπηρεσίες, σύμφωνα με την ειδικότητα, τα προσόντα και την εμπειρία που ο καθένας διαθέτει. Ο Ο.Ε.Υ. σε συνδυασμό με τις αξιολογήσεις που θα γίνουν (ελπίζουμε και ευχόμαστε όχι με τον τρόπο που προωθούνται από το υπουργείο) θα δημιουργήσουν επιπλέον προβλήματα μεταξύ συναδέλφων, που θα έχουν αντίκτυπο στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών. Κατά συνέπεια, η πρότασή μας είναι ότι, κρίνεται σκόπιμο να διορθωθούν στρεβλώσεις και να καταγραφούν παραλείψεις στον υπάρχοντα Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας. 

Η συντακτική ομάδα της «πρΟΤΑσης»

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΤΟ Δ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΤΑΧΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ "ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ" ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 
 
Το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου μετά από πρόταση του Συλλόγου Εργαζομένων αποφάσισε ομόφωνα να μην συμμετέχει ο Δήμος στη διαδικασία της «δήθεν» αξιολόγησης του προσωπικού
 
 
 
Ο Σύλλογος Εργαζομένων  του Δήμου Χαλανδρίου, μετά από ένα διάστημα προετοιμασίας και ενεργειών ενάντια στην αξιολόγηση, που συμπεριλάμβανε ενημερώσεις, συλλογή υπογραφών,  πρωτοβουλίες κοινής δράσης με σωματεία και φορείς, κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο συγκεκριμένη πρόταση σχετικά με την άρνηση συμμετοχής του Δήμου στη διαδικασία της δήθεν «αξιολόγησης» που επιβάλλει το Υπουργείο.
 
Το Δημοτικό Συμβούλιο σε συνεδρίαση του στις 4/6 αποδέχθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ την πρόταση και συντάχθηκε κατά των διαδικασιών «αξιολόγησης» του προσωπικού.
   
Η απόφαση του Δ.Σ. είναι πολύ σημαντική τόσο για τους εργαζόμενους του Δήμου όσο και για τους Δημότες του Χαλανδρίου. 
Αυτός ο τρόπος «αξιολόγησης» που επιβάλλει ότι το 15% των εργαζομένων θα «αξιολογείται» υποχρεωτικά ως «ακατάλληλο», έχει δημιουργηθεί για να δικαιολογεί τον αριθμό των απολύσεων που έχουν προαποφασίσει η τρόικα και η κυβέρνηση.  
Θα οδηγήσει με βεβαιότητα σε συνεχείς μειώσεις προσωπικού, ή και στην κατάργηση ολόκληρων τμημάτων, με επακόλουθο τις συνεχείς μειώσεις παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες.
 
Δεν αρκεί όμως μόνον αυτή η απόφαση του Δ.Σ. για να ανατραπεί ο νόμος και οι επιπτώσεις του. Χρειάζεται αγωνιστική εγρήγορση για την αντιμετώπιση όλων των προσπαθειών που στοχεύουν στην αποδυνάμωση και την διάλυση των δημόσιων κοινωνικών δομών.
 
Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου με δυναμισμό, ενότητα και αποφασιστικότητα, επιδιώκοντας πάντα τη συνεργασία και τον συντονισμό όλων των κατοίκων και φορέων της πόλης, θα διεκδικήσει θεσμικά και αγωνιστικά την πλήρη και οριστική κατάργηση της δήθεν «αξιολόγησης» που οδηγεί στην «ανθρωποφαγία» και την διάλυση, θα υπερασπισθεί τις δημόσιες δομές, θα αγωνίζεται για έναν Δήμο που θα υπηρετεί τους Δημότες.
 
                                                                                Η Πρόεδρος
 
                                                                           Σοφία Κορωναίου
 
 
Ακολουθεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου με την οποία ομόφωνα:

- Καταγγέλει και απαιτεί την απόσυρση του Ν. 4250/2014, ο οποίος στηρίζεται σε προκαθορισμένες ποσοστώσεις και οδηγεί στην εξαθλίωση προωθώντας νέες απολύσεις εργαζομένων και ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών. 
 
- Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου ή οποιοσδήποτε  αρμόδιος υπηρεσιακός παράγοντας να µην προχωρήσει στην υπογραφή καμιάς κατανομής ποσοστώσεων αξιολόγησης για το προσωπικό του Δήμου Χαλανδρίου ούτε εντός των ημερών, ούτε στη λήξη της προθεσμίας στο τέλος Ιουνίου, ούτε ποτέ στο μέλλον.
 
- Δεσμεύεται ότι δεν θα εφαρμόσει η διοίκηση του Δήμου, ούτε θα ζητηθεί από αρμόδιο υπηρεσιακό παράγοντα, καμία πειθαρχική διαδικασία που θέλει να επιβάλλει ο νόμος εναντίον των εργαζομένων. 
 
- Να υπάρξει στήριξη και συμπαράσταση στις όποιες πρωτοβουλίες – κινητοποιήσεις, εναντίον του νόμου, αποφασίσουν οι εργαζόμενοι.
 
 - Απαιτεί από την ΚΕ∆Ε να αναλάβει το σύνολο των πρωτοβουλιών εκείνων προκειμένου να  ακυρωθεί ο Ν.4250/14 τόσο σε θεσμικό επίπεδο όσο και στην πράξη.  
 
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ: https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%92%CE%99%CE%A50%CE%A9%CE%97%CE%94-%CE%A807

ΜΟΥΝΤΙΑΛ: ΤΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ Π - Σ - Κ! ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ

22.00 - 24.00 ΙΣΠΑΝΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Z) (και από HD)

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ

18.00 – 19.00 PRE- GAME

19.00 – 21.00 ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (Z) (και από HD)

21.00 – 22.00 POST – GAME

01.00 – 03.00 ΑΓΓΛΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ (Z) (και από HD)

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

22.00 – 24.00 ΓΑΛΛΙΑ – ΟΝΔΟΥΡΑ (Z) (και από HD)