Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 7.30 μμ


Η Τοπική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ  Xαλανδρίου
σας καλεί την Δευτέρα 14 Μαΐου
στις 7.30 μ.μ.
σε ανοικτή συνέλευση – συγκέντρωση   
Ελάτε  να συζητήσουμε για τις μετεκλογικές εξελίξεις
και τις  θέσεις  του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ  
 
στο Παλιό Δημαρχείο του Χαλανδρίου
  Γ. Γυφτοπούλου 2 (πρώην Μεσολογγίου)
  1ος όροφος - πάνω από το κεντρικό ΚΕΠ
Αποφάσισαν χωρίς εμάς
Προχωράμε χωρίς αυτούς!


ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΑ 2012 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                 

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                      

 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 ΝΠΔΔ-ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ»

ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Ταχ. Δ/νση       : Λ.Πεντέλης 150  Χαλάνδρι                                     

ΤΚ                   : 15234                                                                                   

Πληροφορίες  :  Αποστολοπούλου Έφη

Τηλέφωνο       : 210 6821975                    

Φαξ                 : 210 6821926                                                

                                                                            
                                                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Δήμος Χαλανδρίου με μοναδικό σκοπό την καλλιέργεια των αθλητικών αξιών και του Ολυμπιακού ιδεώδους, για όγδοη συνεχή χρονιά, διοργανώνει αγώνες στίβου για μαθητές και μαθήτριες των δημοτικών σχολείων – «ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΑ 2012»


Η ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων είναι το Σαββάτο 19 Μαΐου 2012  ώρα 17.00 και θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Γυμναστήριο Χαλανδρίου «Ν. Πέρκιζας»                                                ( Λ. Πεντέλης 150-Χαλάνδρι). Το πρωί θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικοί αγώνες                              και το απόγευμα οι τελικοί. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με όλες τις επίσημες διεθνείς αθλητικές προδιαγραφές και τελούν υπό την Αιγίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Έχουν κληθεί να παραστούν και θα τιμηθούν εξέχουσες Ελληνικές και Διεθνείς προσωπικότητες   του στίβου, όπως ο Ολυμπιονίκης του Μαραθωνίου της Αθήνας STEFANO BALDINI &  ο  Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Record Man  στο Άλμα εις τριπλούν JIUSEPPE JENTILE


Την Παρασκευή 18 Μαΐου 2012 στις 9.00μ.μ θα παρατεθεί Δεξίωση στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Γυμναστηρίου Ν. ΠΕΡΚΙΖΑΣ ( Λ. Πεντέλης 150).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ                                     Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


   ΗΛΙΑΣ ΝΤΑΒΑΡΗΣ                                                 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ     


Στους αγώνες «ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΑ 2012 » συμμετέχουν και οι Δήμοι Αγ. Παρασκευής, Βριλησσίων, Εκάλης, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης, Πεύκης, Μαρούσι, Μελισσίων, Μεταμόρφωσης, Ν. Ερυθραίας, Ηρακλείου, Ν. Ιωνίας, Ν. Πεντέλης, Ν. Ψυχικού-Φιλοθέης, Παπάγου, Χαλανδρίου, Χολαργού.                                                                                                 


Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΣΣΟ 517 ΔΙΣ στο ΧΕΡΙ! ΑΚΟΥΤΕ ΚΥΡΙΟΙ;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΣΣΟ 517 ΔΙΣ στο ΧΕΡΙ! ΑΚΟΥΤΕ ΚΥΡΙΟΙ;

Ο ΑΣΣΟΣ ΜΑΣ – ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ. Με τέτοιον άσσο που έχουμε αν δεν βάλλει κάποιος τα ρέστα η Είναι ΚΟΤΑ -να πάει σπίτι του η δεν ξέρει να παίξει –είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ η δεν θέλει να κερδίσει –είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ γιατί το χαρτί πάντα υπήρχε αλλά δεν το έπαιξαν ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
Ας δούμε ποιος θα το παίξει……

Είναι για γέρα νεύρα και για παίκτες. Ας δούμε ποιος το έχει. Αλλιώς πάρτε τα κουβαδάκια σας και πηγαίνετε να παίξετε. στην άμμο. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ BLOOMBERG
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΣΣΟ 517 ΔΙΣ στο ΧΕΡΙ
Google μετάφραση
Οι Έλληνες μπορούν να κρατήσουν $ 510 δισ. ατού σε επαναδιαπραγμάτευση Με John Glover – May 10, 2012 1:04 PM GMT+0300
Επόμενη κυβέρνηση στην Ελλάδα μπορεί να κατέχει ένα ατού αξίας άνω των 510 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αν παίκτες σέβονται τις απαιτήσεις των ψηφοφόρων να επαναδιαπραγματευθεί διάσωσης της με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το κρατος οφείλει περίπου 400 δισ. ευρώ (517 δισεκατομμύρια δολάρια) σε ιδιώτες κατόχους ομολόγων, οι δημόσιοι οργανισμοί όπως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα , και άλλους πιστωτές, σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg. Περίπου 252 δισ. ευρώ που είναι λόγω των επίσημων οργανισμών που χρησιμοποιούνται για την κατάστασή τους να αποφύγουν τις απώλειες που υπέστησαν από τους απλούς ομολογιούχων, όταν η Ελλάδα αναδιάρθρωση του χρέους της πριν από δύο μήνες.

Η Ελλάδα έχει επίσης € 143 000 000 000 γραμματίων και ομολόγων σε κυκλοφορία, τα στοιχεία του Bloomberg δείχνουν, αφού το σύνολο των υποχρεώσεων στα 395 δισ. ευρώ.
Φωτογράφος: Simon Dawson / Bloomberg
Παίξτε Βίντεο
10η Μαΐου (Bloomberg) – Arnab Das, επικεφαλής παγκόσμιας έρευνας αγορών στην Roubini Global Economics, μιλά για την κρίση χρέους της Ευρώπης και τις συνέπειές της για τις χρηματοπιστωτικές αγορές. Das συζητά επίσης τα στοιχεία του εμπορίου της Κίνας και της οικονομικής ανάπτυξης. Μιλάει με τη Σούζαν Λι και Zeb Eckert στο Bloomberg Television του “Edge Ασία.” (Πηγή: Bloomberg)

Παίξτε Βίντεο
10η Μαΐου (Bloomberg) – Έλενα ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ, πρώην μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου για το σοσιαλιστικό κόμμα ΠΑΣΟΚ, μιλά για τις προοπτικές για την κρίση χρέους της χώρας και δυνατή έξοδο από τη ζώνη του ευρώ. Μετεκλογική αναταραχή στην Αθήνα έχει θέσει την φορά-θέμα-ταμπού της εξόδου από τη χώρα 17-νομισματική ένωση στην ημερήσια διάταξη, την ανύψωση του πέπλου με πιθανό σενάριο σχεδιασμό afoot πίσω από τα παρασκήνια. ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ μιλάει από την Αθήνα με τη Σούζαν Λι στο Bloomberg Television τίτλο «Η πρώτη Up.” (Πηγή: Bloomberg)

Ένας πιθανός πρωθυπουργός, ο αρχηγός του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, έχει δεσμευθεί να σκίσω την ηγεσία της ΕΕ συμφωνία διάσωσης. Φωτογράφος: Simon Dawson / Bloomberg
Έλληνες ψηφοφόροι ζητούν οι ηγέτες τους επαναδιαπραγματευθούν τους όρους των πακέτων διάσωσης που έχουν επιβάλει πρωτοφανή μέτρα λιτότητας στη χώρα από το 2010.
Έλληνες ψηφοφόροι ζητούν οι ηγέτες τους επαναδιαπραγματευθούν τους όρους των πακέτων διάσωσης που έχουν επιβάλει πρωτοφανή μέτρα λιτότητας στη χώρα από το 2010. Ένας πιθανός πρωθυπουργός, ο αρχηγός του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, έχει δεσμευθεί να σκίσω την ηγεσία της ΕΕ συμφωνία διάσωσης. Με λόγω Ελλάδα ένα ποσό περίπου ίσο με την Ελβετία »της οικονομίας, το νέφος των φορολογουμένων θα μπορούσε να είναι καταστρεπτικό εάν η χώρα περπατά μακριά.
“Η Ελλάδα πήρε κάποια δυνατά χαρτιά για να τους πείσει να πάνε στο εύκολο λιτότητας”, δήλωσε ο John Whittaker , οικονομολόγος στο Πανεπιστήμιο του Lancaster Management School στην Αγγλία . “Ο καθένας φοβάται την ελληνική αποχώρηση από το ευρώ, διότι θα χάσουν χρήματα και να χάσει τον πολιτικό της κεφάλαιο.”
Ευρώ ένταξη
Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έχουν ριχτεί τα χρήματα στην Ελλάδα από την πρώτη διάσωση της συμφωνήθηκε να τον Απρίλιο του 2010 σε μια προσπάθεια να κρατήσει τη χώρα στη ζώνη του ευρώ και να αποδείξει ότι η νομισματική ένωση, ένα σύμβολο της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης μετά τον πόλεμο, είναι αμετάκλητη.
Μετά την παραλαβή της κατά 7,5 δισ. ευρώ δόση τον Μάρτιο, Ελλάδα οφείλει τώρα άλλες χώρες, πάνω από 80 δις ευρώ σε κεφάλαια διάσωσης. Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, δήλωσε € 4,2 δισεκατομμύρια σε μετρητά διάσωσης θα πρέπει να καταβληθεί προς το έθνος σήμερα.
Η ΕΚΤ είναι επίσης να χάσει πολλά, εάν η Ελλάδα απομακρύνεται από τις υποχρεώσεις του. Πρώτον, η κεντρική τράπεζα αγόρασε περίπου 50 δισεκατομμύρια ευρώ από τα ομόλογα της κυβέρνησης να σπρώξετε προς τα κάτω τις αποδόσεις και να βοηθήσει το έθνος να διατηρήσει την πρόσβαση στις κεφαλαιαγορές .
Επιπλέον, τα λεγόμενα του συστήματος της ΕΚΤ TARGET2 – η οποία συμπίπτει εμπορικές ανισορροπίες μεταξύ των 17 εθνικών κεντρικών τραπεζών που χρησιμοποιούν το ενιαίο νόμισμα – δείχνει ότι η Τράπεζα της Ελλάδα οφείλει ομολόγους του 104 δισ. ευρώ, σύμφωνα με Whittaker.
Το εδρεύει στην Αθήνα κεντρική τράπεζα έχει επίσης εκδοθεί € 18 δισεκατομμύρια χαρτονομίσματα περισσότερο από το μέγεθος της οικονομίας της, θα αναφέρει ως Έλληνες λογαριασμούς πιέτα κάτω από το στρώμα τους ή το πνεύμα τους από τη χώρα, δήλωσε ο Whittaker. Αυτό θα φέρει συνολικά την ευθύνη στην Ελλάδα για την ΕΚΤ σε 172 δισ. ευρώ.
«Εποικοδομητική Hit”
Η ΕΚΤ «θα πρέπει να κάνει μια κλήση κεφάλαιο για το υπόλοιπο των μελών, εάν υπήρχε μια προεπιλογή,” είπε ο Ντάρεν Γουίλιαμς, επικεφαλής οικονομολόγος της AllianceBernstein Holding LP στο Λονδίνο , η οποία διαχειρίζεται περίπου 420 δισεκατομμύρια δολάρια. “Θα είναι μια σημαντική επιτυχία. Έτσι, ναι, οι Έλληνες δεν έχουν κάποια επιρροή. “
Ευρωπαίοι πολιτικοί συζητούν ανοιχτά για την πιθανότητα ότι η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το ευρώ μετά ψηφοφόροι συνέρρεαν για να αντι-διάσωσης κομμάτων στις εκλογές 6 Μαΐου. Πέντε από τα επτά κόμματα στο κοινοβούλιο να απορρίψει τα πακέτα, με Τσίπρας τους καταδικάζει ως “μνημόνιο της βαρβαρότητας.”
Τα πολιτικά κόμματα διαφέρουν ως προς τι ακριβώς τους όρους της συμφωνίας διάσωσης θα πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο επαναδιαπραγμάτευσης. Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, οι οποίες έχουν εξουσία εναλλάσσονται από το 1974 και τέθηκε σε εφαρμογή σχέδιο διάσωσης του τρέχοντος έτους, προσπαθούν να διευκολύνουν τις τρέχουσες διεθνείς βοήθειας στην Ελλάδα υποχρεώσεις.
Από την άλλη πλευρά της συζήτησης, ο ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρας το κόμμα θέλει να αθετήσει σε όλα Ελλάδα τις δεσμεύσεις διάσωσης. Όπως έχουν τα πράγματα, η σύνθεση της επόμενης κυβέρνησης είναι καθόλου βέβαιο, πράγμα που σημαίνει νέες εκλογές μπορεί να χρειαστεί τον επόμενο μήνα.
Εκλογή Κινδύνου
«Από πολιτική άποψη, υπάρχει σημαντικός κίνδυνος ότι ένα αριστερός-κλίνοντας συνασπισμού διαμορφώνεται στις επόμενες εκλογές με μια πιο σαφή εντολή για την απόρριψη της ΕΕ / ΔΝΤ πρόγραμμα,” Credit Suisse Group AG, συμπεριλαμβανομένων των οικονομολόγων που εδρεύει στο Λονδίνο Yiagos Alexopolous είπε ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σημείωση. Βασικό σενάριο τους είναι ότι μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας θα σχηματιστεί ότι οι αλλαγές στο πλαίσιο του προγράμματος διάσωσης, αλλά κρατά “γενικές γραμμές” του σε τροχιά, έγραψαν.
Η Ελλάδα έχει επίσης € 143 000 000 000 γραμματίων και ομολόγων σε κυκλοφορία, τα στοιχεία του Bloomberg δείχνουν, αφού το σύνολο των υποχρεώσεων στα 395 δισ. ευρώ.
Κανένας από τους αριθμούς περιλαμβάνει τα χρήματα που οφείλονται από ιδιωτικές τράπεζες, συμπεριλαμβανομένων οφειλέτες. Ελληνική δανειστές, οι οποίοι κλειδωθεί έξω από τις αγορές χρέους, τον Ιανουάριο του δανείστηκε € 73.400.000.000 από το ΕΚΤ να χρηματοδοτούν τις πράξεις τους, η Τράπεζα της Ελλάδα, δήλωσε ο Μάιος 3. Οι δανειστές συνήθως χρησιμοποιούν τα κρατικά ομόλογα και γραμμάτια ως ενέχυρο όταν δανείζονται από τις κεντρικές τράπεζες.
Για να επικοινωνήσετε με το δημοσιογράφο σε αυτήν την ιστορία: John Glover στο Λονδίνο johnglover


Πηγή
ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

H συνωμοσία σιωπής για την προστασία του καρτέλ! «Φρέσκο» γάλα, μολυσμένο με την επικίνδυνη καρκινογόνα ουσία αφλατοξίνη Μ1...

ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ!
ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΟΡΑ!
Κατερίνα Μουντή
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Τροφίμων
Διοικητικός Τομέας Κοινοτικών Πόρων Υποδομών
Διεύθυνση Πληροφορικής Τμήμα ΙΙΙ
Τηλ.: 210 2125332, 210 2125332 210 2125332 , 210 2125332 FAX:210 2019611
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ!! ΔΙΑΛΑΛΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ. Α Ρ Κ Ε Τ Α Α Ν Ε Χ Τ Η Κ Α Μ Ε!!! ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!! ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ... ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ (ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ) ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΦΑΓΕ!
 


ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΓΙΑΤΙ;MOTHER .....ΑΥΤΟ ΕXOYN KANEI ΟΙ "ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ" ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO.Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *